Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ας το πάρουν απόφαση: Τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

«Όσο δυνατότερα με χτυπά το σφυρί, τόσο πιο καθάρια αντηχεί ο ατσάλινος όγκος της Θελήσεώς μου». Φ. Νίτσε

Πανικός στο σύστημα μόλις οι εικόνες της μεγαλειώδους συγκέντρωσης της Πλατείας Συντάγματος έφτασαν στα μόνιτορ του Υπουργείου Προ.Πο στην οδό Κατεχάκη. Έχουν περάσει μήνες από την έναρξη των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής. Διώξεις που ξεκίνησαν κατόπιν σκοτεινών στοών και κέντρων που επιβουλεύονται τον Ελληνισμό. Διώξεις πως ως σκοπό τους έχουν την επιβολή της υποταγής στον Ελληνικό Λαό. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως οι εν Ελλάδι πολιτικάντηδες, οι μόνιμες ουρές και γλείφτες των αμερικανοσιωνιστών, επέλεξαν την μέθοδο τους για την επιβολή της υποταγής.


Μέσω της γνωστής μεθόδου ΣΟΚ και ΔΕΟΣ επεχείρησαν να κάμψουν το ηθικό των συναγωνιστών, αλλά και των φίλων της Χρυσής Αυγής, επεχείρησαν να κάμψουν το ηθικό των υποστηρικτών της μόνης πολιτικής δύναμης που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας. Ο συμβολισμός που ήθελαν να προβάλλουν ήταν σαφής. Θέλανε να κάνουνε μία επίδειξη δύναμης επί των μόνων εναπομεινάντων ελευθέρων Ελλήνων, για να δώσουν το μήνυμα της υποταγής στην Ελληνική Κοινωνία.

Ακολούθως προπαρασκευάζοντας το δεύτερο βήμα της επιχείρησης τους, σπείρανε το μίσος. «Από Πέραμα στο Κερατσίνι, φασίστας δεν πρόκειται να μείνει» κραύγαζε από βήματος βουλής η πασιονάρια της Εκάλης. «Θα τους λιώσω» έλεγε από το Ισραήλ ο αρχηγός των δοσίλογων. Ο Υπουργός Προ.Πο φρόντιζε να «απαλλάξει» τους βουλευτές μας από κάθε νόμιμη προστασία που δικαιούνταν και παραλλήλως έκλεινε το μάτι στον ένοπλο βραχίονα του καθεστώτος, τους τρομοκράτες, ότι το πεδίο είναι ελεύθερο.

Και ήρθε η πρώτη του Νοέμβρη, η στιγμή η κομβική για όλους εμάς, η στιγμή που το καθεστώς μετά την απελπισία, ήρθε η ώρα να προσπαθήσει να σπείρει και τον φόβο. Τα τσογλάνια του καθεστώτος πυροβολούν άνανδρα και φονεύουν δύο παλικάρια, ενώ ένα τρίτος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, ενώ ένας τέταρτος γλίτωσε σε πείσμα όλων των πιθανοτήτων. Ο στόχος τους ήταν ο φόβος, το μήνυμα προς όλη την κοινωνία, ότι «μην μπλέκεστε, γιατί μπορεί να είστε οι επόμενοι».
Είδαν στο πρώτο βήμα της επιχείρησης τους ότι δεν κατάφεραν να ρίξουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Έτσι είπαν να σπείρουν τον τρόμο. Πάλι απέτυχαν και πλέον βρίσκονται ενώπιον ενός τρομακτικού διλήμματος. Όσο διατηρούν παρανόμως και αντισυνταγματικώς τον Αρχηγό μας και τους Συναγωνιστές μας στην φυλακή, τόσο επιβαρύνουν την δική τους θέση. Όμως από την άλλη η παραδοχή της ήττας τους σε αυτό το χρονικό σημείο, θα σήμαινε αναγκαστικώς και την οριστική τους παραίτηση ως κυβέρνηση. Ελπίζουν ακόμα και τώρα να σπείρουν τον τρόμο.

Χθες το βράδυ στην Πλατεία Συντάγματος, λάβανε ένα πολύ σαφές μήνυμα, το οποίο ήδη επεξεργάζονται στο μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στις στοές. Δοκίμασαν τις διώξεις και τις φυλακίσεις. Δοκίμασαν τους φόνους και τον τρόμο. Όλα απέτυχαν και δεν μπορούν να βρουν τρόπο να κάμψουν το ηθικό των Χρυσαυγιτών, αλλά ούτε και των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Όχι μόνο τα ποσοστά αυξάνονται, αλλά και οι συγκεντρώσεις γίνονται όλο και πιο μεγαλειώδεις. Πως γίνεται αυτό;

Θα τους πούμε την απάντηση, παρότι θα έπρεπε να την έχουν καταλάβει με τόσο «έξυπνη» φυσιογνωμία που είναι ο Δένδιας και οι λοιποί. Πάντοτε λέγαμε ότι «ιδεολογία και πολιτική πρακτική είναι έννοιες αλληλένδετες», εννοώντας ότι δεν γίνεται να υπάρξει ιδεολογία χωρίς πολιτική πράξη και αντιστοίχως δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική πράξη χωρίς να υπάρχει από πίσω ιδεολογία. Το μεν πρώτο είναι σκονισμένα βιβλία που δεν πρόκειται να διαβάσει ποτέ κανένας και συνεπώς δεν έχουν καμία σημασία. Ενώ το δεύτερο είναι οπορτουνισμός, αντάξιος των απατεώνων της κλεπτοκρατίας.

Στους κομμουνιστές κάποτε ψάχνανε δηλωσίες και τους βρήκανε. Ακόμα και ο περιβόητος Βελουχιώτης ή «Σουλτάνα», ήτανε ένας δηλωσίας. Εν τέλει τα βρήκανε και συνολικά με τους δηλωσίες, οι οποίοι κατάντησαν να φυλάνε το κοινοβούλιο, δέρνοντας τον κοσμάκη, αντί των ΜΑΤ. Στην Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να βρούνε δηλωσίες, όσο και αν ψάξουνε. Όλοι οι Χρυσαυγίτες, όλες οι Χρυσαυγίτισσες έχουν ήδη αποδείξει ότι διακατέχονται από Πίστη και από Φλογερή Αγάπη για την Πατρίδα, την οποία δεν μπορούν να σβήσουν ούτε οι διώξεις, ούτε οι σφαίρες, ούτε οι στημένες αντισυγκεντρώσεις και απαγορεύσεις.

Οι Χρυσαυγίτες σε αντίθεση με τους υλιστές παλιάτσους της αριστεράς δεν πρόκειται να γίνουν ουρά του καθεστώτος, όπως οι κομμουνιστές. Ούτε ουραγοί του ξεπουλήματος της Πατρίδας μας όπως οι Καρατζαφέρηδες και οι Σαμαράδες. Οι Χρυσαυγίτες  έχουν ταχθεί στο Ιερό Καθήκον να απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από την ξένη κατοχή και δεν θα καθαρίσουν τόσο εύκολα με εμάς. Λάβανε το μήνυμα στο Σύνταγμα και θα λάβουν και άλλα μηνύματα, συντόμως. Τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές, ό,τι και αν δοκιμάσουν, ό,τι και αν σκαρφιστούν. Γιατί εμείς θέτουμε υπέρ άνω όλων την Πατρίδα και το υπέρ αυτής Καθήκον. Αυτοί θέτουν υπέρ άνω όλων την τσέπη τους, την βολή, την μίζα και την ρεμούλα που έκαναν σημαία μίας ολόκληρης εποχής. Εμείς Σημαία μας έχουμε τα λάβαρα του Αγώνα μας και τα χρώματα της απελευθερώσεως της Πατρίδος μας! Και αυτά τα Λάβαρα δεν τα υποστέλλουμε με κανέναν τρόπο.
Ψηλά οι Σημαίες!
http://xa-an-at.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου