Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τον αποκλεισμό Χρυσής Αυγής από τις εκλογές προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Τον αποκλεισμό Χρυσής Αυγής από τις εκλογές προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά Μέσα στην απόγνωση και τον πανικό που έχει καταβάλλει την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αναζητούνται εναγωνίως νέες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις προκειμένου να εξαλειφθεί η εθνικιστική απειλή για τα συμφέροντα των ξένων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.
Σε αυτά τα πλαίσια, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η εφημερίδα το «Παρόν» κάνει λόγο για επεξεργασία νομοθετικής ρύθμισης από μέρους της χούντας του Μνημονίου, με στόχο τον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου!
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ενεργό ρόλο στις αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις που στρέφονται ευθέως και σαφώς εναντίον των πολιτικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού, διαδραματίζει ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος επεξεργάζεται νομική γνωμοδότηση βάσει της οποίας θα στερούνται του δικαιώματος συμμετοχής στις εκλογές εκείνοι στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή ή διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση!
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για την κυβερνητική πεποίθηση πως την ανωτέρω ρύθμιση θα στηρίξουν στη Βουλή πέραν της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές του Σύριζα, των ΑΝ.ΕΛ. και της ΔΗΜΑΡ. Εξέχουσας σημασίας είναι το γεγονός πως δεν διευκρινίζεται εάν και κατά πόσο η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση θα αφορά μόνο τις αυτοδιοικητικές ή όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Εντούτοις, επισημαίνει τις σφοδρές αντιδράσεις νομικών και πολιτικών κύκλων, οι οποίοι και τονίζουν πως μια τέτοια παράνομη μεθόδευση κατά του νόμιμου πολιτικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, θα καταπέσει στα δικαστήρια και επιπλέον θα οδηγήσει σε ακόμη μαζικότερη λαϊκή υποστήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Πρόκειται ξεκάθαρα για ακόμη μία άθλια, αντισυνταγματική απόπειρα της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία και καταδεικνύει το βαθμό του πανικού στον οποίο έχει περιέλθει η ίδια αλλά και οι εντολείς της, στα ξένα κέντρα εξουσίας. Στόχος βεβαίως της παράνομης αυτής μεθόδευσης, είναι ο νόμιμος και συνταγματικά κατοχυρωμένος πολιτικός αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ο οποίος και κατέστη αδύνατον να περιοριστεί ή να πληγεί από τις παράνομες πολιτικές διώξεις και τη συντονισμένη, συστηματική λάσπη των ελεγχόμενων από το Καθεστώς μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Η Χούντα του Μνημονίου σε συνεργασία με τις συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου, φαίνεται πως παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά, σε καθεστώς απόγνωσης και απελπισίας, ελέω των δημοσκοπικών ευρημάτων. Όχι μόνον εμμένουν σε αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις, αλλά επεξεργάζονται νέες, φοβούμενες τον Εθνικιστικό Θρίαμβο που έρχεται. Το αντεθνικό Καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων τρίζει τα δόντια του. Ζυγώνει η ώρα που ο Ελληνικός Λαός θα του τα σπάσει!
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου