Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Κλάμα και στην Νέα Υόρκη για την δράση της Χρυσής Αυγής

Κλάμα και στην Νέα Υόρκη για την δράση της Χρυσής Αυγής Ότι… γελάνε οι Αμερικανοί με μια αφίσα της Χρυσής Αυγής, που κολλήθηκε από τους συναγωνιστές της Νέας Υόρκης (όπου υπάρχει ελληνισμός υπάρχουν  χρυσαυγίτες!), μας πληροφορεί όλο χάρη και καμάρι, καθεστωτική ιστοσελίδα
«Τα έργα και οι ημέρες της Χρυσής Αυγής τα τελευταία χρόνια δεν έχουν απασχολήσει μονάχα τα εγχώρια και ευρωπαϊκά ΜΜΕ, αλλά και τα αμερικανικά, ειδικά από τότε που το ακροδεξιό κόμμα δήλωσε και πραγματοποίησε την πρόθεσή του να εγκαινιάσει τα γραφεία του στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Έκτοτε, πλήθος δημοσιευμάτων στον αμερικανικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο καταγράφουν το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» σε μία προσπάθεια να πληροφορήσουν το κοινό τους για τον ιδεολογικό προσανατολισμό και τις δραστηριότητες μίας οργάνωσης σε μία χώρα που χτίστηκε και ευδοκίμησε χάρη στο πολυπολιτισμικό μωσαϊκό και την ετερογενή ανθρωπογεωγραφία της. Η δράση της Χ.Α. σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες δεν περνάει απαρατήρητη ούτε από τα ΜΜΕ, αλλά ούτε και από τις εκεί αντιφασιστικές οργανώσεις. Μία όμως αφίσα, η φωτογραφία της οποίας αναρτήθηκε στο Twitter, απασχόλησε λίγο περισσότερο τον αμερικανικό ηλεκτρονικό Τύπο, προκαλώντας τα γέλια των Αμερικανών πολιτών. Και πώς να μην συμβεί αυτό από τη στιγμή που εθνικιστές Έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ είχαν την ιδέα να τοιχοκολλήσουν αφίσα που γράφει “Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα”;».
Δεν ξέρουμε αν γελάνε ή δε γελάνε τώρα οι Αμερικανοί με την Χρυσή Αυγή (οι λυσσαλέες προσπάθειές τους να την εξαφανίσουν με κάθε μέσον δείχνουν ότι δε γελάνε καθόλου…), αλλά –κατά τη λαϊκή παροιμία «αύριο κλαίνε»- θα έρθει ώρα που θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για τα συμφέροντά τους στην Ελλάδα, που θα πάνε χαμένα όταν θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
(ΥΓ): «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»… 
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου