Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Διώχνουν Ἕλληνες καὶ παραδίδουν τὴν χώρα σὲ ΛΑΘΡΟεποίκους!


Στὸ defencenet διαβάζω γιὰ τὴν ἔκκλησι Ἑλλήνων ὁμογενῶν τῆς Αὐστραλίας, πρὸς τὶς αὐστραλιανὲς ἀρχὲές, πρὸ κειμένουν νὰ δεκτοῦν Ἕλληνες μετανᾶστες, ἐν ὄψει τῆς ἐπερχομένης χρεοκοπίας:

Δραματική έκκληση στις αυστραλιανές αρχές να επιτραπεί η μαζική μετανάστευση από την Ελλάδα στην Αυστραλία απευθύνει η ηγεσία της ομογένειας στην αυτραλιανή κυβέρνηση λόγω της επικείμενης πτώχευσης της χώρας! Συνάντηση με τον ομοσπονδιακό υπουργό Μετανάστευσης Κρις Μπόουεν πρόκειται να έχει αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας για το θέμα μετανάστευσης Ελλήνων πολιτών στην Αυστραλία.
Έπειτα από επαφή που είχε η Κοινότητα με το γραφείο του υπουργού, ο Κ.Μπόουεν δέχθηκε να γίνει η συνάντηση και να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα της μετανάστευσης από την Ελλάδα.
Στον υπουργό σημειώθηκε ότι αποτελεί αίτημα της ομογένειας να ανοίξουν οι πόρτες για Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν από την Ελλάδα.
Χιλιάδες Έλληνες έχουν ζητήσει να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, αλλά συναντούν προβλήματα από το ισχύον καθεστώς περιορισμών. Υπολογίζεται ότι αν επιτραπεί η μετανάστευση μέχρι και 100.000 Έλληνες μέχρι 45 ετών θσ μεταναστεύσουν στη μακρυνή χώρα. Η εξέλιξη αυτή μπορεί να απομυζήσει το άνθος του Ελληνισμού από την πατρική γή με όλα τα συνακόλουθα στους τομείς της Ασφάλειας, της εξέλιξης της χώρας κλπ. Υπολογίζεται ότι το μεταναστευτικό τεύμα των ετών 1950-1965 στοιχισε στην χώρα 20 χρόνια ανάπτυξης που έχασε λόγω έλλειψης ανθρώπινων πόρων.
Είναι να διερωτάται κάποιος, μήπως τελικά αυτός ήταν ο σκοπός και ο στόχος αυτών που μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα… Υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν φύγει τα τελευταία 2,5 χρόνια, πάνω από 100.000 νέοι κυρίως για χώρες της Ε.Ε., τις ΗΠΑ, την Κίνα και τον Καναδά.
Παράλληλα, το γραφείο της Κοινότητας συγκεντρώνει στοιχεία σχετικά με εξειδικευμένους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να έρθουν στην Αυστραλία και οι ειδικότητες των οποίων ικανοποιούν τις προϋποθέσεις του υπουργείου Μετανάστευσης.
Επίσης έχει επαφές με ανώτερα στελέχη ειδικών γραφείων ευρέσεως εργασίας, εξετάζοντας τις δυνατότητες απασχόλησης εξειδικευμένων επαγγελματιών από την Ελλάδα, και οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ορισμένα επαγγέλματα.
Στο μεταξύ εννέα κτίρια πυρπόλησαν πρόσφυγες που παραμένουν έγκλειστοι για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Κέντρο Κράτησης Προσφύγων Βίλαγουντ της Νέας Νότιας Ουαλίας, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση στην διεκπεραίωση αιτήσεών τους για άσυλο.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Μετανάστευσης δήλωσε ότι στην εξέγερση συμμετείχε το ένα τέταρτο των προσφύγων, οι οποίοι έβαλαν φωτιά σε εννιά κτίρια και επιτέθηκαν στην ασφάλεια του Κέντρου και τους πυροσβέστες με πυροσβεστήρες, κεραμίδια και άλλα αντικείμενα.
Η εξέγερση κατεστάλη από αστυνομική δύναμη που εκλήθη μετά την αδυναμία της ασφάλειας του Κέντρου να αποκαταστήσει την τάξη.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι «δεν γνώριζε» την αιτία της εξέγερσης και προειδοποίησε για ποινική δίωξη των υπευθύνων.
Καταδίκασε τις επιθέσεις κατά πυροσβεστών και αστυνομικών και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει δίωξη όσων διέπραξαν αξιόποινες πράξεις.
Εἶναι πράγματι ἀξία θυμοῦ καὶ θλίψεως αὐτὴ ἡ νέα πραγματικότης.
Στὴν δεκαετία τοῦ ’50, βλέπαμε οἰκογένειες νὰ διαλύονται γιατὶ τὴν Πατρίδα μας κάποιοι τὴν εἶχαν διαλύσει.

Σήμερα τὰ ἴδια… Μὲ μίαν μικρὴ διαφορὰ! Τώρα δὲν μένουν πίσω οἱ γέροι καὶ τὰ παιδιὰ γιὰ νὰ κρατήσουν κάποιες ἰσορροπίες… Ὄχι!! Οἱ γέροι δολοφονοῦνται, τὰ παιδιὰ μεταναστεύουν μὲ τοὺς γονεῖς καὶ πίσω μένουν οἱ ΛΑΘΡΟέποικοι, τοὺς ὁποίους πασχίζουν κυβέρνησις καὶ κάποιες «γερὲς οἰκονομικὲς δυνάμεις» νὰ τοὺς μετατρέψουν σὲ γηγενεῖς! (Λεπτεμέρειες στὸ Τώρα χαρίζουμε καὶ γῆ στοὺς ΛΑΘΡΟεποίκους!)
Δὲν μὲ πονάει τόσο πολύ τὸ ὅτι φεύγουν τόσοι Ἕλληνες… Οὔτε ποὺ κάποιοι πᾶνε νὰ μᾶς ἀφήσουν δίχως Πατρίδα… Ἔτσι κι ἀλλοιῶς, ὅσα καὶ νὰ μεθοδεύσουν, ὅσες συμφωνίες κι ἐὰν κάνουν, ὅσες ὑπογραφὲς κι ἐὰν ῥίξουν, ὅλα πλαστά εἶναι καὶ τὸ Σύνδεσμοςξέρουν!
Αὐτὸ ποὺ μὲ πονάει εἶναι ἡ φοβία κάποιων Ἑλλήνων… Ἔχουν πιστεύσει πὼς ὅλα τελείωσαν… Δὲν ξέρουν πὼς τώρα ὅλα ἀρχίζουν… Μόνον αὐτὸ μὲ πονάει… Ἡ δυσκολία τους νὰ σηκωθοῦν γιατὶ τοὺς πλάκωσε ἡ ἀπογοήτευσις…
Φιλονόη.
filonohpontou

hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου