Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Αλβανική μαφία πίσω από το μακελειό στου Ρέντη

Αλβανική μαφία πίσω από το μακελειό στου Ρέντη

Τα πλέον αδίστακτα μέλη της Αλβανικής μαφίας που δραστηριοποιούνται στη χώρα εκτινάσσοντας την εγκληματικότητα στα ύψη κρύβονται, σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς, πίσω από τις κάννες των Καλάσνικοφ που έσπειραν τον θάνατο στου Ρέντη…Την ώρα που οι σημαίες σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας κυμάτιζαν μεσίστιες και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων παλικαριών, τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας δούλευαν πυρετωδώς προκειμένου να εντοπίσουν αποτυπώματα ή δείγματα DNA μέσα στο κλεμμένο «Βόλβο» των αδίστακτων δολοφόνων.

Αν και όλη η πρακτική των δολοφόνων με το Καλάσνικοφ δείχνει ότι απέναντι από την Αστυνομία βρίσκεται μια πωρωμένη ομάδα εγκληματιών που παίρνει όλες τις προφυλάξεις και δεν διστάζει να εκτελέσει εν ψυχρώ προκειμένου να μη συλληφθεί, οι αστυνομικοί δηλώνουν ότι είναι ζήτημα τιμής η σύλληψή τους και δεν θα σταματήσουν τις έρευνες μέχρις ότου οι στυγεροί δολοφόνοι οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
Ηδη, κάτω από το μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται τα αποτυπώματα που έχουν βρεθεί σε αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν σε άλλες αιματηρές ενέργειες και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν σύντομα σε αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα, στα εργαστήρια υπάρχουν ήδη τα αποτυπώματα του δράστη, που χρησιμοποιώντας ένα ασημί «Γκολφ» εκτέλεσε έναν περιπτερά πριν από έναν μήνα στα Ανω Λιόσια για να του αρπάξει 50 ευρώ. Τα αποτυπώματα αυτά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ανήκουν σε σεσημασμένο Αλβανό μεγαλέμπορο ναρκωτικών.
Γνωστή επίσης είναι και η ταυτότητα ενός από τους δράστες που έκαναν τη μεγάλη ληστεία των 250.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας. Πρόκειται για έναν επίσης σεσημασμένο σκληρό Ρωσοπόντιο κακοποιό. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκε στην ίδια «παρτίδα» των πολυτελών Ι.Χ. που εκλάπησαν ομαδικά από την αντιπροσωπεία της Νέας Ερυθραίας, ένα από τα οποία ήταν και το «Βόλβο» που οδηγούσαν οι δολοφόνοι του Ρέντη.
Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι βρίσκονται μπροστά σε μια απολύτως ενεργή ομάδα του οργανωμένου εγκλήματος, στην οποία πιθανόν ηγούνται Αλβανοί κακοποιοί. Πολύ πιθανόν επίσης είναι στα ευρύτερα πλαίσια αυτής της ομάδας να συμμετέχουν μέλη κάθε εθνικότητας, αλλά πάντως απολύτως αδίστακτα και αποφασισμένα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Ασφάλεια, από το σημείο του μακελειού περισυνελέγησαν 23 κάλυκες Kalasnikof, δεκαεπτά (17) κάλυκες 9mm και εννέα (9) βολίδες. Αργότερα, κοντά στο σημείο που εγκαταλείφθηκε το κλεμμένο “Βόλβο” βρέθηκε επίσης ένας γεμιστήρας πιστολιού με 5 φυσίγγια, καθώς και ένα γάντι…
Ράγισαν και οι πέτρες χθες στις κηδείες των νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Στις 3 χθες το μεσημέρι τα ρολόγια σταμάτησαν στο εκκλησάκι του Αγιου Βασιλείου, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του 23χρονου Γιάννη Ευαγγελινέλη. Σπαρακτικές φιγούρες οι γονείς του τραγικού αστυνομικού και οι φίλοι και συνάδελφοί του της ομάδας ΔΙΑΣ, που πρόλαβαν να ζήσουν έστω και για λίγο τη χαρά που έκρυβε μέσα του ο νεαρός βιοπαλαιστής.
Από νωρίς έξω από το νεκροταφείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου. Εκατοντάδες αστυνομικοί έφτασαν σε πομπή με τις μοτοσικλέτες τους, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν ο Αρχηγός του Σώματος Λευτέρης Οικονόμου, ο Υπαρχηγός Γιάννης Ραχωβίτσας, ο δήμαρχος Περιστερίου, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνστ. Μητσοτάκης.
Χιλιάδες ήταν τα στεφάνια που έστειλαν φίλοι, συγγενείς, πολιτικοί, ακόμα και απλός κόσμος, ενώ στο «δεύτε τελευταίον ασπασμόν» ο κόσμος ξέσπασε σε κλάματα, φωνές και χειροκροτήματα. Όταν η τελετή τελείωσε, ο κόσμος συγκινημένος έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο και τα χειροκροτήματα δεν σταμάτησαν μέχρι που αποχώρησαν και οι τελευταίοι αστυνομικοί με τις μοτοσικλέτες τους…
Εικόνες συγκίνησης στο τρισάγιο που τελέστηκε στο σημείο του μακελειού στου Ρέντη, όπου έχασαν τη ζωή τους τα δύο παλικάρια. Αστυνομικοί, φίλοι, αλλά κυρίως απλός κόσμος έφτασαν στον παράδρομο του Κηφισού, για να αφήσουν ένα λουλούδι και να ανάψουν ένα κερί. Συγκλονιστική ήταν η στιγμή, όταν ένας νεαρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, άφησε πάνω στα λουλούδια τα τσιγάρα και τον αναπτήρα του Γιώργου Σκυλογιάννη…
Αργά το βράδυ εκατοντάδες αστυνομικοί με κεριά στα χέρια συγκεντρώθηκαν στον Αγνωστο Στρατιώτη διαμαρτυρόμενοι για τον χαμό των συναδέλφων τους.
Θρίλερ με την παραίτηση του Γιάννη Ραχωβίτσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη! Ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, με το κύρος και την ιστορία που κουβαλά στις πλάτες του, αποφάσισε αιφνιδίως χθες, αμέσως μετά την κηδεία των αδικοχαμένων παλικαριών της ομάδας ΔΙΑΣ, να υποβάλει την παραίτήσή του στον κ. Παπουτσή, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.
Πληροφορίες από «γνώστες» του υπουργείου αναφέρουν ότι η απόφαση του υπαρχηγού ελήφθη όταν παρεβρέθη στην κηδεία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, και δέχτηκε μαζί με τους υπόλοιπους υψηλόβαθμους αξιωματικούς που τον πλαισίωναν «γιουχαΐσματα». Ετσι, πιστεύεται ότι εθίγη καθώς ήταν ένας από τους «εγκεφάλους» που οραματίστηκαν τη σύσταση της ομάδας. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Γιάννη Ραχωβίτσα δεν ενεπλάκη ποτέ στις κομματικές φατρίες που τα τελευταία χρόνια βρίθουν στους διαδρόμους του υπουργείου, «ανεβάζουν» και «κατεβάζουν» με τα λόγια αρχηγούς και υπαρχηγούς, και δυστυχώς τις τελευταίες μέρες όλοι «θαυμάσαμε» κατά τις παρελάσεις τους από τα τηλεοπτικά κανάλια, μοιράζοντας δήθεν ευθύνες ένθεν κακείθεν, πάνω στα αδικοσκοτωμένα παλικάρια της ΔΙΑΣ…


Αδεύσμευτος τύπος
greeknation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου