Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Όλα έχουν αλλάξει..



Πέρασαν τα κούλουμα. Ήταν πρώτη φορά που δεν τα καταλάβαμε. Ο κακός καιρός, η κατάθλιψη του κόσμου, τα λιγοστά χρήματα στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα άνοστα τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς το χρώμα των εορτών συνέτειναν ώστε το τριήμερο ήταν περίοδος μάλλον περισυλλογής.



Έχω πολύ καιρό να ακούσω δημοτικά τραγούδια και να ιδώ δημοτικούς χορούς.

Το ΠΑΣΧΑ καταργήθηκε από τις Στρατιωτικές Μονάδες. Μία γιορτή που τη γιόρταζε Στρατός και Λαός μαζί.

Δεν έχω ταλέντο στο τραγούδι και δεν χορεύω πολύ καλά τους δημοτικούς χορούς γιατί δυστυχώς γεννήθηκα στην Αθήνα, δεν έχω χωριό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μου λείπουν. Η απουσία τους είναι έντονη και γίνεται πιο έντονη στη περίοδο των εορτών, που αντιλαλούν τα όρη και αγαλλιά η ψυχή κάθε Έλληνα από την ομορφιά των εθίμων και την παραδεισένια φύση.

Κάθε χρόνο η συμμορία των πολιτικών που μας κυβερνούν με τις οδηγίες αυτών που ξαναχτίζουν τον Μεσαίωνα, καταργούν με τη μέθοδο του σαλαμιού πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα. Σε λίγο οι ρίζες μας θα έχουν αδυνατήσει και θα ξεριζωθούμε από τον τόπο μας χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Ευτυχώς που οι Έλληνες της διασποράς διατηρούν αλώβητες τις παραδόσεις.

Οι Λαοί που δεν έχουν ρίζες μπορεί να έχουν καλή δημόσια Διοίκηση. Η ζωή τους είναι προγραμματισμένη όπως η ζωή μίας κότας οργανωμένου ορνιθοτροφείου. Δεν τους μέμφομαι γιατί δεν φταίνε αυτοί. Όταν είσαι συνονθύλευμα ατόμων χωρίς αρχές και πιστεύω τότε οι έχοντες τα χρήματα μέσω των λεσχών και τοιούτων οργανώσεων έχουν την Διαχείριση του Κράτους.

Για να ελέγχουν το κράτος χωρίς αντίσταση του ξεριζώνουν τις παραδόσεις του Λαού, καταπατώνται οι θεσμοί και στρέφουν τον Λαό στη διαφθορά. Η πορνο λατρεία και η παιδοφιλία σε αυτές τις χώρες είναι Εθνικό σπορ. Το υπερβολικό χρέος της Ολλανδίας δείχνει πόσο πολύ καλά ελέγχεται οικονομικώς η χώρα ώστε δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης από τις τυχόν υγιείς δυνάμεις.

Οι αυξημένες αυτοκτονίες που έχουν οι πολίτες των λεγομένων ανεπτυγμένων χωρών είναι αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης. Κουρδιστά πορτοκάλια χωρίς πνευματικούς στόχους.

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου, όπως και οι λοιποί πολιτικοί, έχει συμβάλλει τα μέγιστα ώστε αυτό το κράτος να χάσει τον βηματισμό του.

Από την μεταπολίτευση το έγκλημα κατά της Χώρας είναι διαχρονικό και άγγιξε όλες τις δραστηριότητες της λειτουργίας του κράτους, μεταξύ αυτών και της παιδείας που πέρασε σε αγράμματους προοδευτικούς. Από την άλλη πλευρά ο Ανδρέας με δανικά χρήματα δημιούργησε ένα Κανταφικό κράτος. Σήμερα παρά την πασιφανή διαφθορά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ένα 18% των Ελλήνων πολιτών είναι αμετακίνητο. Οι ψηφοφόροι αυτοί ανήκουν σε πολίτες μικρών ικανοτήτων που επί Ανδρέα Παπανδρέου πήραν αξιώματα που δεν τους άξιζαν. Ένα έτερο 3% των οπαδών του ΠΑΣΟΚ, ανήκουν σε διαπλεγμένους επιχειρηματίες, ανθρώπους διεθνών Οργανισμών και μετανάστες. Η διαφθορά εμπλέκει όλο τον πολιτικό κόσμο.

Ο Κύριος Παπακωνσταντίνου αποτελεί βασικό γρανάζι της διαφθοράς και έλλειψης πατριωτισμού. Με μία κυβέρνηση τέτοια, η σύζυγος του κυρίου Παπακωνσταντίνου τι θα περίμενε από τον Ελληνικό Κράτος?

elkosmos
armyalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου