Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Χιλιάδες Έλληνες στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Η μεγάλη Νίκη πλησιάζει

Με μια μεγαλειώδης συγκέντρωση στην πλατεία του Κολωνού ολοκληρώθηκε η προεκλογική περίοδος για τις ερχόμενες ευρωεκλογές. Χιλιάδες Έλληνες έδωσαν δυναμικό παρόν στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίστασης στου διώκτες και υβριστές της Χρυσής Αυγής.



Βέβαια τα κανάλια της διαπλοκής δεν πρόκειται να δίνουν ούτε ένα πλάνο και θα προβάλλουν το σκηνοθετικό τέχνασμα του Σαμαρά στο Σύνταγμα.



Όμως η Κυριακή πλησιάζει και τότε θα καταγραφεί η λαϊκή βούληση και η μεγάλη Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που δεν θα μπορεί να κρυφτεί από κανέναν.



Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος ο οποίος είπε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δώσανε ένα λόγο και δεν τον πήραν πίσω: Θα συνεχίσουμε τον Αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες μέχρι το τέλος!





Η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής B’ Αθήνας, μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και τόνισε ότι η μεγάλη Νίκη των αυτοδιοικητικών εκλογών θα συνεχιστεί και την 25 Μαΐου.



Ο Ηλίας Παναγιώταρος, βουλευτής Β΄ Αθήνας, είπε ότι η ψήφος υπέρ της Χρυσής Αυγής είναι πλήρως συνειδητοποιημένη, είναι ψήφος ποτισμένη από το αίμα των δολοφονημένων συναγωνιστών μας, είναι ψήφος που ξεκινάει μέσα από τα κελιά της Τιμής και αυτή την Κυριακή θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην χούντα του Σαμαρά.



Ο εκπρόσωπος Τύπου Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι για την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει οροφή παρά μόνο άνοδος και στις ερχόμενες εκλογές θα πάρουμε την συσπείρωση της πόλης των Αθηνών με σκοπό να φτάσουμε τα ποσοστά του Κολωνού στο 20%. Επανέλαβε το κεντρικό σύνθημα με το οποίο μπήκε η Χρυσή Αυγή στην βουλή: "Οι κλέφτες στην φυλακή – Τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό" για το οποίο θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να γίνει πραγματικότητα.



Ακολούθησε το ηχογραφημένο μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου μέσα από τα κελιά της Τιμής και εν συνεχεία άπαντες οι παρευρισκόμενοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

http://xa-an-at.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου