Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΝΑΣ ΟΡΚΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


 


ΑΘΗΝΑ 3-5-2014.
Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος με ελληνική καρδιά που να μην αντιλαμβάνεται το σχέδιο αφανισμού τού Ελληνικού Έθνους που πραγματώνουν οι εχθροί μας. Από την οικονομική κρίση, την οικονομική κατοχή που υπέγραψαν δηλαδή οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας με τούς νεοταξίτες, έως την φωτιά που ανάβουν οι ίδιοι μισέλληνες μαζί με την Τουρκία στα εθνικά μας ζητήματα και τη Θράκη Μας.
Όμως εμείς οι Έλληνες έχουμε γερές παρακαταθήκες, ακλόνητες αξίες, ισχυρό φρόνημα, πίστη απαρασάλευτη. Έχουμε ολάκερο τον Ελληνισμό μας μέσα στην καρδιά μας και την Γαλανόλευκη Σημαία που συμπυκνώνει τα σκιρτήματα τής Φυλής μας μέσα στους αιώνες. Η Ελληνική Σημαία είναι καμωμένη από το καμίνι τού αγώνα για λευτεριά και επικράτηση των ελληνικών ιδεωδών. Είναι φτιαγμένη από αίματα ηρώων και από την φωτιά τής μάχης. Προορισμένη να οδηγεί τούς Έλληνες στην Νίκη τού Φωτός απέναντι σε κάθε είδους Σκότος.
Μια Σημαία, Μια Ιστορία, Ένας Όρκος για Νίκη Ελληνική που πάλι δίδεται μπροστά στην πιο δύσκολη αναμέτρηση που δίδουμε σήμερα στον καιρό τής παγκοσμιοποίησης. Αυτή η αναμέτρηση είναι η πιο ύπουλη, η πιο βρώμικη, αλλά και η πιο αποκαλυπτική πολεμική αναμέτρηση. Με ειρηνικούς τρόπους, με πολιτικά μέσα, με την αρπαγή τού βιος και τής ψυχής μας, μα και τις απειλές για τον εθνικό μας ακρωτηριασμό. Με τον μισελληνισμό να αποβάλλει πλέον τα προσχήματα.
Ο εχθρός πέρασε πρώτα σαν βάρβαρος, μετά σαν πολιτικάντης, μετά σαν τοκογλύφος αγκαζέ με τον πολιτικάντη και δίπλα ο Τούρκος να προχωράει σε συνέδρια και εισπράξεις σε πλούτο και γη ελληνική, σε Θράκη και Αιγαίο. Ολάκερος ο σιωνιστικός νεοταξισμός με όλα τα προσωπεία του μαζί. Αλλά οι τύραννοι δεν στέλνουν τον Ελληνικό Στρατό να συντρίψει τούς Τούρκους μπράβους τού Νεοταξισμού, παρά θέλουν λένε να στείλουν ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη στους ψευτοσυμμάχους που ασκούνται προ τού Ρώσου.
Η Ελλάς έχει αποστολή γραμμένη με γράμματα χρυσά και ανεξίτηλα επάνω στην Γαλανόλευκη Σημαία. Ελευθερία Ή Θάνατος. Έχει προορισμό να βαστήξει το Κάστρο της Φυλής Ορθόδοξο και Ελληνικό, Αμόλυντο από τους νεοταξίτες και βαρβάρους. Έχει προορισμό να πολεμήσει με ανδρεία τον προαιώνιο εχθρό της, τον σιωνιστικό νεοταξισμό και να υπερισχύσει αυτού. Διότι Αληθινή και Λεύτερη Ελλάς σημαίνει Δυνατή και Μεγάλη Ελλάς.
Τότε μόνον θα πάψουν οι εχθροί μας και τα τσιράκια τους, όταν η Ελληνική Σημαία στηθεί στο πιο ψηλό βάθρο, επικεφαλής της Φυλής, δικαιώνοντας τις προγονικές θυσίες και δίδοντας όραμα στα ελληνόπουλα. Αλλά αυτή η Πατρίδα τής Αρετής, τού Ήθους, τής Τόλμης, τής Ανδρείας, τής Εθνικής Ισχύος είναι η Ελλάς των Ενωμένων Ελλήνων, των Άκαμπτων τής Πίστης που νικάει και την Φωτιά ακόμη. Η Μεγάλη, Λαϊκή και εθνικιστική Ελλάς. Μια Σημαία λοιπόν, μια Ιστορία, Ένας Όρκος για Νίκη Ελληνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου