Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

155 ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ …

ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΕΕΕΕ ΣΤΟΝ ΤΣΕΛΙΓΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Το σιδηρόφρακτο κιγκλίδωμα που είχαν τοποθετήσει από νωρίς  οι Αστυνομικές δυνάμεις, είχε μετέτρεψει τη βουλή σε …μαντρί, και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε πρόβατα! Έμοιαζαν με 155 πρόβατα τα οποία υπάκουσαν στις εντολές του τσέλιγκα Παπανδρέου και στους τσιφλικάδες-τοκογλύφους της Ευρώπης, οι οποίοι με εκβιασμούς και απειλές ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης και ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, που θα τούς παραδώσει τη δημόσια περιουσία της Ελλάδος!
Την ίδια ώρα το συγκεντρωμένο έξω από την βουλή πλήθος, βροντοφώναζε «ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» και «ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ».

Έχοντας χάσει την ψήφο εμπιστοσύνης και την ψήφο ανοχής του λαού, ο Παπανδρέου και οι βουλευτές του αποφασίζουν ενάντια στη θέληση των Ελλήνων, σε βάρος αυτών, υπακούοντας στα κελεύσματα και τις απειλές των διεθνών τοκογλύφων.
Η χώρα μοιάζει με άρρωστο που έχει προσβληθεί από γάγγραινα και σιγά -σιγά του πετσοκόβουν τα άκρα. Τα πόδια και μετά τα χέρια. Αγοράζει λίγο χρόνο ζωής έως ότου στο τέλος γίνει η επίσημη κηδεία της (βλέπε χρεοκοπία), αφού  όμως έχουν εξασφαλιστεί τα κέρδη των δανειστών. Αφού δηλαδή έχει ολοκληρωθεί η λεηλασία της χώρας.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη προδοσία που συντελείται σε βάρος του έθνους από σύγχρονους …Εφιάλτες. Οδηγούν στην εξαθλίωση και στη φτώχια εκατομμύρια ‘Έλληνες και παραδίδουν την χώρα στους εγκληματίες οικονομικούς δολοφόνους της Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
 
indobserver.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου