Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.

ΟΥΤΕ 10.000 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ.

ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ! 


Τραγικά ελάχιστοι και εξαιρετικός σύμμαχος του συστήματος που θέλει τους Έλληνες καθηλωμένους είναι οι συνδικαλιστικοί φορείς του συστήματος που ελέγχονται σχεδόν στο σύνολο τους από την αριστερά, με την αποκαλούμενη δεξιά να παραμένει εκτός πραγματικότητας και σε διάσταση με το κοινό αίσθημα.

Όλοι μαζί σήμερα οι επαγγελματίες πατρώνες των Ελλήνων εργαζομένων, δεν μπόρεσαν να μαζέψουν 10.000 άτομα κι είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη και δεν συμμετέχει στα ελεγχόμενα πανηγυράκια τους που απλά δικαιολογούν την ύπαξη τους και τις μισθοδοσίες τους. Στους 9.000 δίνει η Αστυνομία τους συμμετέχοντες με 6000 από αυτούς στο μπλόγκ του Κουκουε με την ψευδεπίγραφη ταμπέλα ΠΑΜΕ και 3000 στους "προφέσορες" τους επαγγελματικού συνδικαλισμού της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Κι ανάμεσα τους πάντα οι γνωστές ομάδες διάσπασης πλήθους και συγκεντρώσεων που επεμβαίνουν για να καλύψουν την αποχώρηση των αφεντικών τους, των οποίων τις θέσεις θα πάρουν μετά από μιά δυό δεκαετίες, με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει πολλά χρόνια τώρα.

Πριν λίγο είχαμε ένταση και επεισόδια με τραυματίες στην Πανεπιστημίου, που επεκτάθηκαν στους γύρω δρόμους μέχρι τα Εξάρχεια. Δώδεκα τραυματίες δίνει το ΕΚΑΒ και περίπου 30 προσαγωγές -οι οποίες συνεχίζονται- έχει κάνει η Αστυνομία. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι έξω από το "Αττικα" στην Πανεπιστημίου έπεσε πολύ ξύλο κι εκεί είχαμε τις περισσότερες κλήσεις για μεταφορά τραυματιών από ασθενοφόρα. Η ένταση έχει μεταφερθεί προς τα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο όπου ο γνωστός χώρος παίζει κλεπτοπόλεμο με τα ΜΑΤ.

Η κυκλοφορία στο κέντρο των Αθηνών σταδιακά επανέρχεται στους "φυσιολογικούς" της ρυθμούς και οι σχεδόν όλοι οι δρόμοι έχουν παραδωθεί στην κυκλοφορία.

Ταυτόχρονα, λιγα στενά παρακάτων στην συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου στο σημείο της χθεσινής δολοφονίας του άτυχου ΕΛΛΗΝΑ από λαθροεισβοελείς, βρίσκονται συγκεντρωμένοι πολλοί αγανακτισμένοι πολίτες...

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου