Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Τί θα γίνει αν η χώρα φύγει από το Ευρώ και την ΕΕ;;;




Eπειδή η συζήτηση περί Δραχμής έχει σιγάσει, έτσι πολύ σύντομα θα σας πώ, ότι άν ΔΕΝ πάμε στήν Δραχμούλα μας έχουμε τελειώσει για ΠΑΝΤΑ!!! Όποιος αμφιβάλλει ας κάνει τόν κόπο να το ψάξει, αλλά........ προσοχή στίς πηγές τών πληροφοριών, διότι δυστυχώς γεμίσαμε παπαγαλάκια !! Μόλις πάμε στήν Δραχμή, χαρά μεγάλη, γιορτή μεγάλη και ευτυχία, θα έλθει για τα 10.000.000 των ταλαιπωρημένων Ελλήνων, από αυτό το καταραμένο Ευρώ των Τραπεζιτών και τών Ευρωλάγνων λευτάδων και Πολιτικών!!! Ασχέτως του τι λένε οι......

δημοσιογραφικές, Πολιτικές και μή, ντουντούκες τού κατεστημένου, πού δεν μοιράζονται εξ ίσου με εμάς την ανέχεια, η επιστροφή της χώρας στην Δραχμή θα απαλύνει πολλά σημερινά βάρη από την πλάτη τού λαού και θα λύσει πολλά από τα προβλήματα τής Κυβερνήσεως!!! Μήν ξεχνάμε ότι όλος αυτός ο πλούτος πού υπάρχει στήν χώρα έγινε με Δραχμούλες στό εγγύς παρελθόν!!! Οι μόνοι πού θα ζημιωθούν όταν την ξανατυπώσουμε την Δραχμούλα μας, θα είναι οι Τραπεζίτες και οι μεγαλοεπιχειρηματίες πού αυτήν την στιγμή επενδύουν τα χρήματα πού μάς κλέψανε στό εξωτερικό!!

Καί γι’αυτούς δουλεύουν οι Πολιτικοί μας!!! Αλλά, ας τούς ξεχάσουμε αυτούς για μερικά χρόνια πρός το παρόν, διότι εδώ μιλάμε για την δική μας επιβίωση!! Οι άψυχες Τράπεζες ούτε αρρωσταίνουν ούτε πεθαίνουν και οι επενδύσεις στό εξωτερικό κόβουν το ψωμί από το στόμα τού Ελληνα, εξ άλλου αρκετά μας φάγανε μέχρι τώρα!! Οι Τράπεζες σήμερα συντηρούνται με Κρατικές εγγυήσεις, οπότε θα τις κρατικοποιήσουμε όλες και θα ησυχάσουμε!!! Απαραίτητο είναι να Κρατικοποιήσουμε, και αυτήν, την ξένων συμφερόντων σήμερα Τράπεζα της Ελλάδος και να στείλουμε τόν Προβόπουλο πίσω στα αφεντικά του διότι είναι πολύ ακριβός για την τσέπη μας!!! Τότε στήν Ελλήνική πλέον Τράπεζα της Ελλάδος, θα αναθέσουμε ξανά την έκδοση Δραχμών για την χώρα μας, τις οποίες θα μας τίς δίνει άτοκες καί όχι έντοκες όπως έκανε στό παρελθόν!! Όταν λοιπόν πάμε στήν Δραχμή, κατ’αρχάς δεν θα χρειαστεί ξανά να γίνει καμμιά μείωση τών μισθών και των συντάξεων καί τα «εφ’άπαξ» θα πληρωθούν χωρίς καθυστέρηση!!

Τα ατομικά δάνεια των ιδιωτών θα εξυπηρετούνται πολύ καλύτερα, διότι αφ ενός μέν θα μειωθεί η ανεργία από το χρήμα πού θα κυκλοφορήσει στήν αγορά και αφ ετέρου αυτή η ανισότης μεταξύ μισθών και δανειακών μηνιαίων καταβολών, πού δημιουγήθηκε σήμερα με την εσωτερική υποτίμηση τού Ευρώ, δεν θα υπάρχει πιά!! Η ισοτιμία της Δραχμής, θα παίξει πάνω κάτω γύρω στό 10% για κανα χρόνο, όπως λένε οι ειδικοί, και μετά θα σταθεροποιηθεί!! Θα απαγορευτεί φυσικά και η εξαγωγή συναλλάγματος, και θα μπούν ταρίφες στά τελωνεία, οπότε το Κράτος θα αποκτήσει έσοδα και αυτομάτως θα φύγουν πολλοί λαθρομετανάστες, διότι δεν θα μπορούν να στείλουν χρήματα στα σπίτια τους!!

 Πολλές δουλειές θα ανοίξουν, πού θα ξεκολλήσουν τούς νέους μας από τα καφενεία!!! Θα αυξηθούν οι εξαγωγές, θα μειωθούν οι εισαγωγές και θα μπορέσει ξανά ο αγρότης να δουλέψει χωρίς τούς περιορισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ποσοστώσεις) και τα.......φτηνώτερα σκόρδα, από την Κίνα και λεμόνια από την Χιλή!!!! Δεν θα μπορούν , να παιχτούν παιχνίδια εναντίον τού νομίσματος μας από τούς ξενους, διότι δεν θα εξάγουμε τις Δραχμές μας !! Το πρόβλημα της ρευστότητας τού Κράτους θα λυθεί σε δευτερόλεπτα και δεν θα παρακαλάμε τούς ντόπιους και ξένους Τραπεζίτες να μας δανείσουν ακόμη και για την καθημερινή ρευστότητα!! Το Χρέος πρός το ΔΝΤ και λοιπούς θα το δούμε στό μέλλον, τώρα μας είναι αδιάφορο, πρώτα ο λαός και μετά οι Τραπεζίτες!! Τι θα μας κάνουν δηλαδή, θα μας κηρύξουν τόν πόλεμο;;;;

Σε καμμιά περίπτωση δεν πρόκειται να βρεθούμε σε χειρότερη κατάσταση από αυτήν πού μας επιφυλάσσουν στό άμεσο μέλλον οι Πολιτικοί μας κατ’ εντολήν τών Αφεντάδων τους !!!! Αν τώρα λόγω στάσης πληρωμών οι δανειστές μας, αποπειραθούν να μας πάρουν δικαστικώς την Κρατική περιουσία, όπως γράφει αυτή η απαράδεκτη αποικιακή σύμβαση πού υπέγραψε και ψήφισε το ΠΑΣΟΚ καί το ΛΑΟΣ, μέ τόν Γεωργιάδη ακόμη να φωνάζει και να δηλώνει αμετανόητος ο παλιάνθρωπος ότι θα την ξαναψήφιζε, μήν φοβάστε και αυτό διορθώνεται..... διότι είμαστε ακόμη ανεξάρτητο Κράτος!!!!!!! Οταν είσαι Κράτος έχεις δύναμη πολύ ΔΥΝΑΜΗ, εξ άλλου αυτό σημαίνει και η λέξη ΚΡΑΤΟΣ!!! Δηλαδή τι;;.... Το Ελληνικό Κράτος, ξέρει να δείχνει την πυγμή του και τα δόντια του παλουκώνονας μόνον εμάς τούς Ελληνες πολίτες;; Απαράδεκτο, δεν μπρορούμε πλέον να παραμένουμε θεατές στην αργή δολοφονία μας και την καταστροφή τού μέλλοντος των παιδιών μας!! Καιρός δεν είναι να δείξει την πυγμή του αυτό το Κράτος και πρός τα έξω, πρός τούς εχθρούς τού λαού και της Ελλάδος;;;

Σε αυτούς τούς Τραπεζίτες και τούς Κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και Πολιτικούς, πού έχουν θησαυρίσει εις βάρος μας;;; Υπάρχουν λύσεις στήν Δημοκρατία!!! Δυστυχώς εμείς εδώ στην Ελλάδα, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρέπει να την ξαναποκτήσουμε γιατί μας την έκλεψαν οι αναίσχυντοι Πολιτικοί πού με δόλο κλέψανε και την ψήφο μας!! Όπως είπα και προηγουμένως λύσεις υπάρχουν, Πολιτικοί με Πατριωτική συνείδηση και μπρούντζινα @@@, δηλ. «γκουγκούφια», δυστυχώς δεν υπάρχουν!!! Αν δεν απαλλαγούμε από αυτούς τούς ανικάνους 300+1 ΤΩΡΑ, απ’αυτήν την συντεχνία επαγγελματιών απατεώνων- ψευταράδων πού κάθονται καβάλα στην καμπούρα μας, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!

Ξυπνήστε όσο υπάρχει λίγος χρόνος, γιατί αυτό πού έρχεται κατ’ επάνω μας μετά την Πρωτομαγιά, δεν είναι απλά μια μπόρα πού θα περάσει!! Είναι ένα βουνό από λάσπη πού θα μας θάψει ζωντανούς!! Είναι τόσο τρομερό και βρώμικο που δεν θα επιθυμούσατε κάτι παρόμοιο να συμβεί ούτε και στόν χειρότερο εχθρό σας!! Παραδειγματιστείτε από τον Rafael Correa , τόν Πρόεδρο τού Ισημερινού!!! Αυτός είναι Ηγέτης, πιθανόν ο μοναδικός σήμερα, πού τόν αποσχολεί πρώτα η ευτυχία και ευημερία τού λαού του!!
πηγή
 
 
helleniclegion
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου