Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Η ψυχοπάθεια των ΜΑΤ συνεχίζεται - Ποδοπάτησαν διαδηλωτή, σαν νά 'ταν αφηνιασμένα βουβάλια ! Δεν πρόκειται για συντεταγμένο αστυνομικό σώμα, αλλά για ορδές παραφρόνων - Μία κλίκα κοινωνικοπαθών και ψυχοπαθών που βγάζουν τα απωθημένα τους ΜΟΝΟΝ στους Έλληνες οικογενειάρχες - ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! Προτιμούν δε, αόπλους, γυναίκες, εφήβους, αναπήρους, ηλικιωμένους και αδυνάμους... Μιλάμε για πολύ μεγάλους ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ...



Για περισσότερο από δύο ώρες παρέμεινε κλειστό το κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας πορείας που πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Οι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ζητούν την απόσυρση της νομοθετικής ρύθμισης για την καθιέρωση 8ωρης εργασίας στο παιδαγωγικό προσωπικό των παιδικών σταθμών.
Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Καραϊσκάκη, πέρασε μέσα από το Κολωνάκι και κατέληξε έξω από τη Βουλή, αφού πρώτα πέρασε από το υπουργείο Εσωτερικών, στη Σταδίου, όπου αντιπροσωπεία επιχείρησε να επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματα των απεργών. Ψήφισμα επιχειρήθηκε να δοθεί και στη Βουλή, αλλά οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις με χρήση χημικών, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτορεπορτάζ μας, διαδηλωτές ποδοπατήθηκαν από τις δυνάμεις καταστολής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των διαδηλωτών, 68% παιδικών δημοτικών σταθμών αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις σε παιδαγωγικό προσωπικό, 84% είναι υπεράριθμοι στα βρεφικά και νηπιακά τμήματα, 67% των κτιρίων δεν πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές, 26% στεγάζονται σε πολυκατοικίες, 32% διαθέτουν τάξεις χωρίς παράθυρα και 72% των κτιρίων είναι χωρίς αυλή.

 esxatianasxes
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου