Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: O ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ


samaras
Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησα σήμερα το οπτικοακουστικό υλικό με την “κρίση ειλικρίνειας” ενός γυρολόγου της πολιτικής σκηνής, ένα υλικό που καταμαρτυρά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ “παιδεία” και “ηθική” ενός αποφοίτου του Harvard, τον οποίο έπειτα από τον εκεί ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ, η Πατρίδα μας έχει την ατυχία να έχει “πρωθυπουργό” (τοποτηρητή ξένων συμφερόντων κατά το ακριβέστερον).
Ο εν λόγω “τιμητής της ελληνικής γλώσσης”, παρά το γεγονός ότι μας έκανε μία πρώτης τάξεως επίδειξη περί των “ικανοτήτων” του στο χειρισμό του λόγου και στην ικανότητα “αυτοκριτικής” που διαθέτει, δεν κατάφερε εντούτοις να μας πείσει περί των ικανοτήτων του στην ΑΝΑΓΝΩΣΗ κειμένων τα οποία συγγράφουν ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ (από τον…πλούσιο ελληνικό λαό) υπάλληλοί του, ώστε να μας πείθει περί του “δίκαιου” των ενεργειών του.
Ακόμη όμως κι αν παραβλέψουμε το ΑΔΙΚΗΜΑ της ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (με προπαρασκευασμένο έντυπο), το οποίο ΟΥΤΩΣ ΄Η ΑΛΛΩΣ έχουν τη συνήθεια να διαπράττουν οι απανταχού ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ – ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ του εν λόγω θλιβερού διασκεδαστή – σαλτιμπάγκου του πολιτικού βίου της χώρας, δεν μπορούμε να διαγράψουμε από τη (μακροσκελέστατη) λίστα των αδικημάτων τους την ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ.
Όταν ο εν λόγω ΑΛΗΤΑΚΟΣ της πολιτικής σκηνής τη δεκαετία του 1990, έστηνε τις βρωμερές και υπόγειες ραδιουργίες του με σκοπό την ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ του στα βρωμερά σκαλιά της διαπλοκής και εξουσίας, κάποιοι άνθρωποι διεπόμενοι από αγνά, ανιδιοτελή και πρωτίστως ΕΘΝΙΚΑ κίνητρα, έδιναν τον αγώνα για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τη ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ και όλες τις αλύτρωτες πατρίδες, μέσα από τις τάξεις του Εθνικιστικού κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Αυτοί οι άνθρωποι (όπως κι ο υποφαινόμενος) δεν διέθεταν τα οικονομικά και ιδιοτελή κίνητρα για τον αγώνα τους, παρά μόνον την ΠΙΣΤΗ, σε ιδέες, αξίες, ιδανικά, ιστορία. Ακολούθησαν λοιπόν μια ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ αντίθετη πορεία με τον εν λόγω γυρολόγο, σταθεροί σε ΙΔΕΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ και διεπόμενοι από ένα πνεύμα ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ και ΠΙΣΤΗΣ σε σημαίνοντα ΠΡΟΣΩΠΑ όπως είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ, και ουδέποτε (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) εναντιώθηκαν σε αυτά κινούμενοι από ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και ΔΙΨΑ για ΕΞΟΥΣΙΑ.
Εξάλλου παραδείγματα ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ και ΛΑΓΝΩΝ εξουσίας και “καρέκλας” έχουμε ΑΜΕΤΡΗΤΑ στην παράταξη του “ΑΝΤΩΝΑΚΗ”, ακόμη και υποτιθέμενων “εθνικιστών”.
Αυτό όμως που αποτελεί μέγιστη ΠΡΟΣΒΟΛΗ απέναντι στη νοημοσύνη του Έλληνα, είναι το γεγονός ότι εκτός από την προκλητική ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που επιδεικνύουν απέναντι στις κακουχίες και την ανέχεια που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός (εξ’ αιτίας τους βέβαια), διατηρούν κι ένα “BLAZE” και απαξιωτικό ύφος προς τις δράσεις του Εθνικιστικού κινήματος (όπως λ.χ.  οι διανομές τροφίμων) χαρακτηρίζοντάς τα ως…”λαϊκισμό”.
Επίσης πρωτοκλασάτα και “σημαίνοντα” στελέχη του μνημονιακού μορφώματος του “Αντωνάκη”, σπεύδουν σε κάθε ευκαιρία να χαρακτηρίσουν τους συναγωνιστές μας ως: “άξεστους”, “αγράμματους”, “αλήτες”, “αμόρφωτους”, “τραμπούκους”, “υβριστές” κλπ, κλπ, κλπ.
Πρόσφατα μάλιστα κάποιοι ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΟΙ την ΒΟ(Υ)ΛΗ έσπευσαν να αφαιρέσουν το λόγο από συναγωνιστές διότι “αναφέρθηκαν με υβριστικούς χαρακτηρισμούς”…
Η επόμενη λογική απορία είναι: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ από τον πρωθυπουργό – ΥΒΡΙΣΤΗ, ώστε να μην παίρνουν τα παιδιά μας λάθος παραδείγματα από την (υποτιθέμενη) ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;
Και η απάντηση είναι: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ συναγωνιστές…όλοι εμείς που θα συστρατευθούμε για να αποτινάξουμε από την Πατρίδα μας και τις οικογένειες μας το ζυγό των  ΥΒΡΙΣΤΩΝ και ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ.
Υ.Γ. Αντωνάκη…”ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ”, αλλά για όλα σου φταίει η Χρυσή Αυγή…
ArticleImage
Αθανάσιος

http://ethnikismos.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου