Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (ΝΔ) ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ”!


kalantzis1__article

Πέραν της οργής  της κομματικής συμμορίας των αμερικανομαρξιστών της Κουμουνδούρου η οποία χθες έλαβε από τη Χρυσή Αυγή την απάντηση που της άρμοζε για την υπεράσπιση των «δημοκρατών»-τρομοκρατών του Indymedia και τα αντεθνικά συνθήματα υπανθρωπισμού, περί των μπολσεβίκικων «κατορθωμάτων» της σφαγής αμάχων Ελλήνων στο Μελιγαλά, ήρθε σήμερα η σειρά της ψοφοδεούς Νέας Δημοκρατίας, να αποδείξει περίτρανα, πως ο ψευδεπίγραφος πατριωτισμός της αναλώνεται σε προεκλογικές φανφάρες και δηλώσεις-πυροτεχνήματα, προς εξαπάτηση των Ελλήνων πατριωτών.
Από το καθεστωτικό ραδιόφωνο του Βήματος, ο νεοδημοκράτης αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής, έσπευσε να απολογηθεί στην ανθελληνική αριστερά, για όσα διαδραματίστηκαν χθες στο κοινοβούλιο και την αποστομωτική απάντηση της Χρυσής Αυγής προς τους θρασύδειλους ροζ μαρξιστές με το ιστορικό «στο Βίτσι και στο Γράμμο, σας θάψαμε στην άμμο»! Ο κύριος Καλαντζής, ως εκπρόσωπος του μαρξιστοφιλελεύθερου μεταπολιτευτικού Καθεστώτος τον διεφθαρμένων, διαβεβαίωσε τους αριστερούς με καπιταλιστικές περιουσίες Συριζαίους πως γεγονότα σαν τα χθεσινά δεν πρόκειται να επαναληφθούν στην αίθουσα της Βουλής! «Θα εφαρμοστεί αυτό που αποφασίσαμε με τον πρόεδρο της Βουλής. Δεν ξαναγίνεται αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην απόφαση της διάσκεψης των προέδρων να αποβάλλεται «όποιος προσβάλλει το Κοινοβούλιο». Κι όλα αυτά, για να μην δυσαρεστηθούν οι κατ’ επάγγελμα διαστρεβλωτές της Ιστορίας, οι απόγονοι των συμμοριτών, οι αριστεροί συνέταιροι του μεταπολιτευτικού εκτρώματος που εξαθλιώνει το Λαό μας και ξεπουλά την Πατρίδα μας.
Εκεί όμως, όπου ο αντιπρόεδρος της Βουλής αποδίδει την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, την οποία διακρίνει πια ο Ελληνικός Λαός και γι’ αυτό στρέφεται μαζικά προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι το σημείο όπου αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή δηλώνει: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους ίδιους με εμάς»! Τούτος είναι ο μεγαλύτερος Τίτλος Τιμής για τη Χρυσή Αυγή! Πράγματι, τα φιλελεύθερα και τα μαρξιστικά κόμματα, το Καθεστώς των φαύλων, δεν έχει να αντιμετωπίσει ανθρώπους ίδιους με αυτούς. Διότι οι Χρυσαυγίτες ούτε κατέκλεψαν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού και τα δημόσια ταμεία, ούτε λαδώθηκαν από εγχώριους και ξένους κεφαλαιοκράτες, ούτε εξαθλίωσαν το Λαό μας, ούτε ξεπουλούν την Ελληνική Πατρίδα στους ξένους, όπως συστηματικά και απλόχερα πράττουν εκείνοι οι οποίοι μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν, τόσο από την πατριδοκάπηλη και κοσμοπολίτικη δεξιά, όσο και από την αντεθνική και διεθνιστική αριστερά!
Ο κύριος Καλαντζής δεν παρέλειψε τέλος να παραστήσει – μάλλον όχι με ιδιαίτερη επιτυχία- τον θεματοφύλακα του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, δηλώνοντας με πνεύμα «αυτοθυσίας»: «Δεν φοβάμαι. Η Δημοκρατία δεν φοβάται. Το πολύ, πολύ να φάω και δύο μπουνιές…»! Γραφικές και αστείες υπερβολές, από στελέχη της ελαφροδεξιάς παράταξης που απολογείται στους μαρξιστές σφαγείς… Περιττές οι μπουνιές, αρκεί το φτέρνισμα των Χρυσαυγιτών!
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

 http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου