Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ


ΑΘΗΝΑ 7-6-2013.
Η ιστορική αναγκαιότητα και η ισχυρή θέληση τού Ελληνικού Έθνους για ζωή και εθνική ισχύ θα δώσουν τις απαντήσεις που επιβάλλονται στις πιέσεις που δεχόμαστε. Η λύση στο δράμα τής Πατρίδος μας θα δοθεί από τους ψυχωμένους Έλληνες που έχουν το σθένος να τα βάλουν με τον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό μας, φίδια που έχουν βγει από την ίδια νεοταξική μήτρα.
Όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αναλώνονται στην εκτέλεση τής «περιούσιας» εντολής για την περιστολή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με παράνομους «νόμους» και λαθρομετανάστες εποικιστές, η Τουρκία κινείται και δρα ως ευνούχος τής παγκοσμιοποίησης. Πιστεύει πως με την ανοχή τού παγκόσμιου τυράννου και τής κατοχικής ελληνόφωνης διοίκησης μπορεί να επιστρέψει στο οθωμανικό της παρελθόν. Και έτσι λοιπόν ξεκινάει τις προκλήσεις.
Θαρρεί κανείς πως η Άγκυρα έχει πάρει διαβεβαιώσεις πως ο πόλεμος περιλαμβάνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Προφανώς ο ανασχεδιασμός συμφερόντων εξυπηρετείται μ’ αυτόν τον τρόπο. Και έτσι βλέπουμε τις τουρκικές ασκήσεις να απλώνουν ένα μεγάλο νοητό πλέγμα στο βορειοανατολικό Αιγαίο με τις εισόδους στα χωρικά μας ύδατα να είναι συχνότατες.
Είδαμε τουρκική τορπιλάκατο με οκταπλό εκτοξευτή πυραύλων να φτάνει έως τη Μύκονο και το Σούνιο επί επτά ολόκληρες ώρες. Τουρκικά πολεμικά να βολτάρουν έξω από το Φαληράκι τής Ρόδου και σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής να απαιτεί να πραγματοποιήσει διάσωση τουριστικού σκάφους στο Φαρμακονήσι!
Όλα αυτά τα εξόχως προκλητικά λαμβάνουν χώρα όταν μεγάλες πολυεθνικές δυνάμεις και πολεμικά σκάφη έχουν απλωθεί από τη Μαύρη Θάλασσα έως το Αιγαίο, την Κρήτη και την Α. Μεσόγειο. Από την μια πλευρά οι Ρώσοι που εισέρχονται βαθμιαία στη θάλασσά μας παρακολουθούμενοι από τις τουρκικές θεραπαινίδες τής Εσπερίας. Και από την άλλη πλευρά οι αμερικανοσιωνιστές μαζί με γερμανικά πολεμικά μέσα.
Όμως η Ελλάς βρίσκεται στα χέρια πραματευτάδων που είτε προσπερνούν τις ελληνικές γενοκτονίες χάριν τής ανίερης ελληνοτουρκικής προσέγγισης που αφήνει χώρο στα τουρκικά όπλα και τις τουρκικές «επενδύσεις» είτε στέλνουν πολιτικάντηδες στις τουρκοσυνάξεις στη Θράκη μας που γυρεύουν να μας την αρπάξουν. Αναλόγως με τη σοσιαλφιλελεύθερη ή την μαρξιστική θεώρηση των προδοτικών πραγμάτων που συγκλίνουν εκ των προτέρων στο ίδιο αποτέλεσμα.
Είναι προφανές λοιπόν ότι το κατοχικό καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, βαθύτατα ανθελληνικό και ξενοκίνητο, με την οικονομική αιχμαλωσία τής Ελλάδος στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων και την κατασυκοφάντηση τού εθνικού συναισθήματος από όλα τα σημεία τού ορίζοντα, εξυπηρετεί τα σχέδια μιας νέας άλωσης. Να μην έχουμε τρόπους διεξόδου από τα αδιέξοδα και ενισχύσεως τής εθνικής μας άμυνας. Είναι όμως εξίσου προφανές ότι έρχεται μια ισχυρή πολεμική καταιγίδα που θα φέρει για την Πατρίδα μας Θεία Δικαιοσύνη, δείχνοντας ξεκάθαρα τα σημάδια τής πορείας τού Έθνους μας προς Ανατολάς.
Η Ελλάς έχει πεπρωμένο και πόθο μέγα ταυτόχρονα να λευτερωθεί και να μεγαλώσει. Να αποδιώξει με άλλα λόγια δια παντός από τα άγια χώματα τους προσκυνημένους και να απλωθεί στα εδάφη τής Ρωμανίας. Το ξέρουν οι πάντες αυτό, οι αγαπώντες ημάς και οι μισητές μας. Γιατί νομίζετε δεν τιμάει το καθεστώς την μνήμη των τελευταίων υπερασπιστών τής Αγίας Αυτοκρατορίας Μας; Γιατί οι Τούρκοι λύσσαξαν να κάμουν έρευνες στην Αγία Σοφία μας ενώ δεν τολμούν καν να κάνουν πρωτεύουσά τους την Αιώνια Πρωτεύουσα τού Ελληνισμού, την Αγία Κωνσταντινούπολη; Για τους ίδιους λόγους που Τούρκοι και Νεοταξίτες τρέμουν την άνοδο τού Ελληνικού Εθνικισμού και την παρουσία τού Ελληνικού Στρατού!
Διατρανώνουμε σε όλους τους τόνους πως θα ξαναγυρίσουμε στην Γη των Πατέρων μας, όταν στη Θράκη Τούρκοι και ελληνόφωνες «προοδευτικές» δυνάμεις συνεργάζονται σε βάρος των Μαχητών τού Ελληνισμού. Σας βλέπουμε, λένε στο Αιγαίο Μας οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και είμαστε έτοιμοι, ενάντια στην αυτοσυγκράτηση που λέγουν οι δωσίλογοι. Δώστε μας μια αφορμή και θα δείτε. Είμαστε τα στρατεύματα τού Ζώντος Θεού. Και ο Θεός έδωσε το μήνυμα πως έφτασε η ώρα να αναστηθεί η Μεγάλη Ελλάς.
Θα πετάξουμε έξω τα ξένα σώματα μονοιασμένοι και αντρειωμένοι. Εκείνοι που μας απειλούν, θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Όσοι μας κουνάνε επιδεικτικά το δάκτυλο, λαθρεπιβάτες και βάρβαροι άπιστοι, έχουν κλείσει πρώτη θέση στον Καιάδα. Αυτή τη θέση που δίδαξε χρόνους πίσω ο βασιλιάς Λεωνίδας. Ο Αγώνας τού Γένους για εθνική ολοκλήρωση δεν τελείωσε ποτέ. Οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και Ιωάννης Δούκας Βατάτζης προσμένουν τα νέα ελληνικά φουσάτα μπροστά στη Χρυσόπορτα.
Η λογική θα συντρίψει την παραφροσύνη. Το θάρρος θα υποτάξει το θράσος. Η Πίστη θα υπερισχύσει τής απιστίας και ο Πατριωτισμός τής προδοσίας. Ο φόβος βρίσκεται στις καρδιές των εχθρών μας κι όχι στις δικές μας. Ενωμένοι θα βαδίσουμε μπροστά με την Υπέρμαχο Στρατηγό Παναγία Μας και τον Δεσπότη Χριστό στην Κεφαλή.
Θα λευτερώσουμε τους Άγιους Ελληνικούς Τόπους. Αυτή είναι η μόνη οδός ώστε να παραμείνουμε Έθνος αδούλωτο ενάντια στην αρπακτική βουλιμία τής παγκοσμιοποίησης και να αναπτύξουμε τα γεωφυσικά μας χαρίσματα. Οδός που ξεκινάει από την αδέσμευτη Εθνικιστική Διακυβέρνηση και στρώνεται δια τής διεκδικήσεως από τον απελευθερωτή ελληνικό στρατό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου