Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Καυγάς Κακλαμάνη - Βενιζέλου μέσα στη Βουλή  • Ο Κακλαμάνης τα 'χωσε στους οικονομικούς υπουργούς και κατήγγειλε τραπεζίτες και καναλάρχες...

"Καλέστε τους διοικητές των τραπεζών να σας πουν ποιοι βγάλαν τα λεφτά έξω" , είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης από το βήμα της Βουλής, μιλώντας για θέατρο, που παίζεται μέσω των καταχρεωμένων στις τράπεζες, ΜΜΕ.

"Φτάνουν, μάλιστα, στο σημείο οι τράπεζες να κανονίζουν ποια κανάλια θα κλείσουν και ποια όχι", πρόσθεσε ο Κακλαμάνης, αναφέροντας εδώ και την περίπτωση της "Ελευθεροτυπίας".

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μίλησε επίσης για το σκάνδαλο της Proton Bank, το Λαυρεντιάδη, τα 155 δις που έχουν ενθυλακώσει οι τράπεζες από το 2008 εώς σήμερα.
Θιγμένος ο Μπενύτο-επειδή προς αυτόν απευθυνόταν ο Κακλαμάνης-ζήτησε να παρέμβει, λέγοντας, "μη μου υψώνετε εμένα τη φωνή, κύριε Κακλαμάνη".

Επί της ουσίας, όμως, κατέφυγε σε τεχνάσματα και ως συνήθως, σε χοντρά ψέμματα.
Είπε πως "έχουμε στα χέρια μας τα ονόματα. Ποιοι βγάλαν τα λεφτά τους έξω και θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο. Απλώς περιμένουμε την άδεια της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων".

Φυσικά, λέει ψέμματα, γιατί η Αρχή έχει δώσει ήδη το πράσινο φως. Όσον αφορά τα ΜΜΕ, έκανε τη γνωστή ντρίπλα, ζητώντας από τη Βουλή να αποφασίσει αν αυτά αντιμετωπίζονται ως επιχειρήσεις, όπως όλες οι άλλες επιχειρήσεις, ή θα πρέπει να τελούν υπό ειδικό καθεστώς...

Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει να θυμίζει αρένα. Και από αυτήν θα βγούνε ζωντανοί ή εκτός φυλακής όσοι πείσουν για την αγαθότητά και την φιλοπατρία τους... Προφανώς θα αλληλοφαγωθούν και σε λίγο καιρό θα συνεχίσουν να είναι σύντροφοι πίσω από τα σίδερα της φυλακής... όσοι από αυτούς σταθούν τυχεροί...
kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου