Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Από τη σημερινή στενωπό στη λεωφόρο του Μέλλοντος

Από τη σημερινή στενωπό στη λεωφόρο του Μέλλοντος
«Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι πια η μόνη λύση. Όλα τα άλλα έχουν δοκιμασθεί στην πράξη και έχουν αποτύχει»
Η σημερινή κρίση δεν είναι απλώς και μόνο μια κρίση οικονομική. Είναι πρωτίστως κρίση Αξιών, από την οποία πηγάζουν όλες οι επί μέρους εκφάνσεις της: κρίση πνευματική, κρίση ηθική, κρίση κοινωνική, κρίση πολιτική, κρίση οικονομική, κρίση οικολογική, κρίση ιδεολογική, κρίση πολιτισμική, κρίση φυλετική, κρίση εθνική. Όλες μαζί αποτελούν ένα γόρδιο δεσμό, που η λύση του αποτελεί μια μεγάληπρόκληση για το ελληνικό Έθνος σήμερα.
Η δυσκολία είναι αφάνταστη. Έτσι που το Έθνος μας σήμερα μοιάζει να διέρχεται από μια δύσβατη στενωπό. Καλούμαστε εμείς σήμερα να βρούμε και να εφαρμόσουμε καινοφανείς αντιλήψεις σε όλα τα πεδία, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Έτσι ο Λαϊκός Εθνικισμός σήμερα προβάλλει σαν μια εντελώς νέα λύση του γόρδιου δεσμού. Και τούτο δεν είναι απλώς μια πολυτέλεια σήμερα, αλλά αδήριτος ανάγκη. Για  να μπορέσουμε, πρωτίστως σαν Έθνος, να διαβούμε αυτή τη στενωπό χωρίς να εξαφανιστούμε και να εισέλθουμε κατ’ αυτό τον τρόπο στη λεωφόρο του Μέλλοντος. Προς το σκοπό αυτό ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι πια η μόνη λύση. Όλα τα άλλα έχουν δοκιμασθεί στην πράξη και έχουν αποτύχει. Για να μη βρεθούμε τελικά εν μέσω ερειπίων, είμαστε πλέον αναγκασμένοι να δοκιμάσουμε αυτή την τελευταία λύση. Έτσι η ραγδαία άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που για τους περισσότερους προκαλεί ακόμα τρόμο, προβάλλει σήμερα σαν ιστορική αναγκαιότητα και μια νέα Ελπίδα.
Κάνουμε λοιπόν έκκληση σε όλους τους συμπατριώτες μας να μας περιβάλουν όχι με φόβο αλλά με την εμπιστοσύνη τους. Είμαστε άνθρωποι σαν όλους τους άλλους, που το μόνο τους «σφάλμα» είναι ότι αγαπούν με πάθος την Πατρίδα μας. Γι’ αυτό και ο Θεός θα μας δώσει τη δύναμη να πετύχουμε. Η Ιδεολογία μας, που είναι έμφυτη κατά βάθος στη Φυλή μας, θα μας οδηγήσει στη Νίκη. Δεν πρόκειται να απογοητευθείτε Έλληνες. Όλοι μαζί τότε θα μπορέσουμε να βγούμε από τη σημερινή στενωπό και να βαδίσουμε υπερήφανοι στη λεωφόρο του Μέλλοντος!
Δεν είμαστε ένα κίνημα που είναι φτιαγμένο για να ζει εσαεί στο περιθώριο. Κι όταν λέμε ότι θα νικήσουμε εννοούμε σε πρώτη φάση ότι θα κυβερνήσουμε! Είναι μόνο ζήτημα χρόνου αυτό, ίσως μερικών ετών μόνον. Θα αντιμετωπίσουμε στην πορεία μας προς τη ΝΙΚΗ, αλλά και μετά, τρομερά εμπόδια. Τίποτε όμως δεν θα σταθεί ικανό να μας σταματήσει, αν έχουμε την ολόπλευρη στήριξη του Λαού μας. Ένα λαμπρό ΜΕΛΛΟΝ τότε θα μας περιμένει, αντάξιο του ένδοξου ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!
Ε.Χ.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου