Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΣΗΚΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ


Η μιζέρια στον ευλογημένο τόπο που τον λένε Ελλάδα συνεχίζεται αταίριαστα με την φύση τής Φυλής μας. Μα και η φύση τής Φυλής μας πρέπει να τραφεί από τις ρίζες της και πάλι, από ιστορία και θυσίες.
Δεν ήρθαμε από το πουθενά και δεν γεννηθήκαμε για σκλάβοι. Κάποιοι διέλυσαν την Παιδεία για να χάσουμε την στράτα τού Έθνους και τον προορισμό τού Ελεύθερου Ανθρώπου. Να μην μάθει ο σύγχρονος Έλληνας πως η γενιά του είναι οι Κύρηδες τής Οικουμένης και οι Πολεμιστές τού Φωτός.
Και οι διαλυτές τής αλήθειας και τής αξιοπρέπειάς μας εισχώρησαν με εξουσία, λόγο και χρήμα. Είναι οι πολιτικοί, οι διανοούμενοι, οι ενημερωτές, οι χρηματάνθρωποι τού εμποράκου των εθνών.
Όλα μετρούνται και αποτιμώνται σε χρήμα μέσα σ’ ένα μισοβυθισμένο καράβι με αλλοτριωμένο πλήρωμα και νεκρωμένες καρδιές. Αυτός ο τύπος που έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του, επιτρέποντας να τον διαχειριστούν αυτοί που τον βλέπουν ως «γκοίμ», ως κτήνος στο παζάρι τού κόσμου, αυτός είναι ραγιάς. Και ο ραγιάς δεν μπορεί για Έλληνας να λογιστεί.
Μα ούτε και για άνθρωπος ταιριάζει να λογίζεται ο ραγιάς. Για αποσκευή ίσως, για τρόφιμος τής νεοταξικής φυλακής όσο καιρό υπηρετεί τον σιωνιστή αφέντη του ναι, για μελλοθάνατος οπωσδήποτε.
Αυτός με τον οποίο μοιραζόμαστε μαζί του καθημερινότητα, γη και ουρανό και αλυσίδες χειροπόδαρα, είναι γέννημα τής εφήμερης φυλής των σκυφτοκέφαλων. Λένε μάλιστα κάποιοι πως κεφάλι που δεν προσκυνάει πέφτει. Εγώ πάλι λέω πως πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες.
Κι αν ακόμη πέσουμε μαχόμενοι, Τιμή μας αν πέσουμε λεύτεροι. Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Λευκοί. Αλλά στην υπηρεσία τού μουχτάρη και τού ψευτοπεριούσιου τοκογλύφου ούτε για μισή στιγμή δεν μένουμε.
Κεφάλι θα πέσει. Αλλά θα είναι το κεφάλι τού μισέλληνα, Πηλιογούση και Βαρβάρου. Και η αλήθεια είναι πως το κεφάλι που χάνεται είναι αυτό που έχει συνηθίσει να σκύβει.
Ψηλά το Κεφάλι! Ψηλά το Ανάστημα! Ψηλά Καρδιές και Σημαίες! Αποτάσσουμε τον ραγιά από μέσα μας. Ξαναγινόμαστε Έλληνες. Δεν ωφελεί να ρωτάμε πότε και πόσα χρήματα θα πάρουμε. Ούτε να επαιτούμε την δουλειά από εκείνους που μάς φοράνε αλυσίδες και τσιπάκια ελέγχου από την κούνια και μάς φορτώνουν ξένους προς αντικατάσταση ημών.
Δικό μας είναι αυτό που περνάει από τα δικά μας χέρια. Δικοί μας είναι οι γιοί και οι κόρες τού Έλληνα μονάχα. Έλληνας είναι εκείνος ο Ορθός Άνθρωπος και Πολεμιστής που ορίζει και αυγαταίνει Γη και Ουρανό Ελληνικό. Έλληνας είναι εκείνος που έχει τον Ελληνισμό στον νου, στο αίμα και στην ατσάλινη θωριά.
Δεν ρωτάω πότε θα λάβω στα χέρια μου αυτό που μού ανήκει. Το φτιάχνω με τα χέρια μου. Και αφού άλλα χέρια μού το κλέβουνε, κόβω τα χέρια που το κλέβουνε σύρριζα.
Είναι η Ελλάδα μου, η Ελλάδα των παιδιών μου. Δεν κοιτώ πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες μου, γιατί είναι ανεκτίμητες σαν την ζωή που μάς δίδει ο Θεός και ανήκουν αποκλειστικά στο Θεό, στην Φυλή μου, στα παιδιά μου.
Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν κυνηγούμε εκλογικά ποσοστά. Θέλουμε τον Όλο Ελληνισμό, με ολάκερη την καρδιά του, στο πλευρό μας. Το 100% τής Φυλής μας. Κάθε σφυγμό τού ελληνικού λαού και κάθε στρέμμα τού Ελληνικού Έθνους και κάθε λιθάρι τής Πατρίδος μας. Θέλουμε την Λεύτερη Πατρίδα να την κάνουμε αληθινά Ελληνική. Και τις προσωρινά σκλάβες πατρίδες να τις κάνουμε πάλι Ελληνικές.
Δεν είμαστε λαός αυτοχείρων μα Αγωνιστών τής ζωής. Νίκη και μόνον Νίκη Ελληνική και Σαρωτική. Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια, η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς! Θάνατος στους εχθρούς της!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου