Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΟΡΘΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ




ΑΘΗΝΑ 24-8-2013.
Η κινητικότητα των μισελλήνων σε βάρος τής Πατρίδος μας κλιμακώνεται επικίνδυνα. Το σχέδιο των εχθρών μας βασίζεται επάνω στην εκμετάλλευση των αντιδράσεων τού ελληνικού λαού στην οικονομική εισβολή τού νεοταξισμού. Οι αυτοκτονίες Ελλήνων συνεχίζονται, τα μέτρα που έρχονται ισοπεδώνουν περαιτέρω την εργασία, η υγεία θα γίνει απλησίαστη και άλλα πολλά, αν δεν είμαστε μάς λένε οι γραικύλοι συνεργάσιμοι.
Και μέσα σ’ αυτόν τον κυοφορούμενο για το φθινόπωρο ορυμαγδό οι Αλβανοί στήνουν προβοκάτσιες με σκυλιά που ντύνουν με την ιερή ελληνική σημαία, οι λαθρομετανάστες θυμούνται πως δεν νιώθουν άνετα και κάνουν φασαρίες ενίοτε στα «κέντρα φιλοξενίας» με δραπετεύσεις, οι δημοκρατικοί άρχοντες τής Θεσσαλονίκης φτιάχνουν μουσείο επί ονόματι τού σφαγέα Κεμάλ. Οι φίλοι των προσκυνημένων Αζέροι φτιάχνουν κοινές στρατιωτικές δυνάμεις με τούς Τούρκους οι οποίοι στρατοπεδεύουν έξωθεν τής Θράκης μας.
Πάνω λοιπόν σ’ αυτές τις στιγμές τής πλήρους διάλυσης των πάντων και ενώ οι κατοχικοί πολιτικάντηδες ασχολούνται με την αρπαγή τής πρώτης κατοικίας των Ελλήνων, βγαίνουν στον αέρα τής δημοσιότητας εκθέσεις μυστικών υπηρεσιών και συνεντεύξεις Αμερικανών που εκφράζουν φόβους για τη διασάλευση τής έννομης τάξης στην Ελλάδα. Οι εκθέσεις μάς μιλούν για το ξέσπασμα βίας λόγω τού άθλιου επιπέδου διαβιώσεως τού λαού μας, προσδιορίζουν ποσοτικά τούς δυνητικά συμμετέχοντες στα επεισόδια με τη συμμετοχή πλιατσικολόγων λαθρομεταναστών και αναφέρονται στην πιθανότητα ασύλληπτης σφοδρότητας.
Οι «φίλοι» μας από την Εσπερία μιλάνε για παρόμοια σκηνικά, εσωτερική κατάρρευση και πτώση τής οικονομικής και πολιτικής ελίτ, στροφή τής Ελλάδος προς τη Ρωσία. Είναι λοιπόν προφανές ότι οι ψευτοσύμμαχοι εμποράκοι των εθνών θέλουν να ελέγξουν τις ανατροπές που έρχονται. Και ακόμη παραπάνω θέλουν να στήσουν ένα βολικό για εκείνους σκηνικό με την πρόκληση μιας δικής τους «εξέγερσης» που θα προλάβει την αναμενόμενη επανάσταση τού λαού μας για την επανάκτηση τής πατρίδος από χέρια ελληνικά.
Οδεύουμε λοιπόν με άλλα λόγια στην καλούμενη μητέρα των μαχών. Οι προφητείες τού Πατροκοσμά για την κίνηση των ρέμπελων και οι προφητείες όλων των Γερόντων τής Πίστης μας για το ποθούμενο θα εκπληρωθούν στο έπακρο. Καιρός είναι τώρα να επιστρατεύσουμε όλη μας την Πίστη σε Χριστό και Ελλάδα και να ατσαλωθούμε ώστε να επιτευχθεί η ευκταία άποψη τού συνθήματος Νίκη ή Θάνατος. Να τσακίσουμε τα μισερά κτήνη για να αποδώσουμε ελληνική και ελεύθερη ολάκερη την Πατρίδα στα παιδιά μας.
Το ανθελληνικό καθεστώς τους θα καταρρεύσει. Μαζί του θα καταρρεύσουν όλες οι βδέλλες που ρουφούν το αίμα τού ελληνικού λαού. Θα φροντίσουν γι’ αυτό οι Έλληνες Εθνικιστές. Πλιάτσικο δεν θα γίνει μήτε στην κοινωνία μήτε στην οικονομία μήτε στην εδαφική μας επικράτεια. Θα σηκωθεί ορθό και φοβερό το λάβαρο τής Φυλής και θα σαρώσουμε τούς εισβολείς τού «περιούσιου» νεοταξισμού, ελληνόφωνους και βαρβαρόφωνους.
Σκοπεύουν να μάς χτυπήσουν στρατιωτικά στην έξω πλευρά των συνόρων μας με την Τουρκία και τούς δορυφόρους της. Θέλουν να αποσπάσουν τις χρυσοφόρες εκτάσεις μας σε Βορρά και Αιγαίο. Αλλά είναι θρασύδειλοι. Ξέρουν ότι μια απευθείας πολεμική ενέργεια θα ενώσει τούς Έλληνες και θα τούς πνίξουμε στη θάλασσα. Θέλουν και από πάνω ένα έρεισμα λογικοφανές για να δικαιολογήσουν την μισελληνική πειρατεία τους. Γι’ αυτό φέρανε λαθρομετανάστες και τοκογλύφους, τούς καλύτερους φίλους των προδοτών τής αστικής δημοκρατίας και γι’ αυτό ετοιμάζονται να στήσουν το δικό τους ανακάτωμα.
Πορεία προς τον λαό και επαναστατική ανακατάληψη τής Πατρίδος μας. Γκρέμισμα συθέμελο τού ψευτορωμέϊκου και ενταφιασμός του. Σάρωμα κάθε καθεστωτικού από τούς θεσμούς τής Πολιτείας και τιμωρία παραδειγματική των ενόχων εσχάτης προδοσίας. Ενεργοποίηση των ειδικών δυνάμεων αστυνομίας και στρατού για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών ή εξόντωση όσων θελήσουν να στραφούν κατά τού ελληνικού λαού. Ολοσχερής διάλυση κάθε παρακρατικής και διεθνιστικής συμμορίας. Είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάμει η Ελεύθερη Εθνικιστική Ελλάς.
Ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε αληθινά ελεύθερο και αληθινά ελληνικό κράτος. Να πάρουμε δηλαδή την εθνική κυριαρχία στην κοινωνία, στην εργασία, στην παιδεία, στην οικονομία, στον πολιτισμό, στην άμυνα, στο εξωτερικό μας περιβάλλον. Να γίνουμε δυνατοί και το κράτος μεγάλο, να γίνουμε σωστοί Έλληνες και το κράτος εκφραστής τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους. Όλες οι κρατικές υποδομές θα τεθούν στην υπηρεσία τού λαού δίχως ξένα αφεντικά και η γη θα καρπίσει με το αγκάλιασμα των ελληνικών χεριών. Τα χέρια που θέλουν να την αρπάξουν θα κοπούν και οι πατρίδες τους θα γίνουν δικές μας γιατί είναι ελληνικές.
Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, Ισχυρή Ελληνική Εργασία, Ισχυρή Εθνικιστική Πολιτεία. Παραγωγική ανάπλαση και επιστροφή τού Ελληνισμού στις ρίζες του ανά την ελληνική επικράτεια. Ακλόνητη και Εδραία η Ορθόδοξη Πίστη τού Βασιλέα Χριστού. Συμμαχική πολιτική ελληνοκεντρική και το βλέμμα στραμμένο στα σύνορα. Η κίνηση των εχθρών μας θα γίνει το έναυσμα για το σπάσιμο των προσωρινών συνόρων, την Νίκη των Ελληνικών Όπλων και την ανατολή τού Ελληνισμού στις προ αιώνων εστίες τής Μεγάλης Ελλάδος.
Οι ψευτοεπαναστάτες και οι εχθροί μας θα αφανιστούν δίχως έλεος. Μια Επανάσταση υπάρχει και αυτή είναι Εθνική, Λαϊκή και Φυλετική. Απόλυτα Ελληνική. Ζήτω η Αιώνια και Μεγάλη Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου