Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ...ΕΛΕΟΣΣΣΣ


Ενα από τα τραγικότερα λάθη, μια από τις χειρότερες εκφάνσεις ενός απαίσιου χαρακτήρα και συνάμα μιας χαλασμένης, γκρεμισμένης στον τελευταίο κύκλο της Κολάσεως, ψυχής, εστιάζεται στην ΥΒΡΙ κατά του Λαού της Πατρίδος του.

Διότι από την στιγμή που το άχρηστο αυτό κατασκεύασμα της πλάσης – που έχει την αξίωσι να λέγεται Ανθρωπος – διακαταλαμβάνεται από ένα τέτοιο σατανικό σύνδρομο, θεωρείται βέβαιον ότι εκ μέρους του επίκεινται έτι περαιτέρω ΔΕΙΝΑ. Και δια τούτο πρέπει ΑΜΕΣΑ να εκδιωχθεί. Θα έλεγα ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ.

Διότι, αυτός που καταπίπτει στο επίπεδο να καθυβρίζει την Πατρίδα – δηλαδή το σπίτι του – έχει απωλέσει κάθε παράμετρο, κάθε ίχνος ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ, έχει την προδιάθεσι πλέον, την προδιαγραφή, να καταστεί ακόμη περισσότερο επικίνδυνος για τους συνανθρώπους του, για τους συμπατριώτες του. Και πρέπει ΑΜΕΣΑ να εκδιωχθεί (όπως έπρατταν για τους υβριστές της Πατρίδος και των Θεών οι αρχαίοι Ελληνες) και να του στερηθεί το δικαίωμα περαιτέρω συμμετοχής του εις τα της Πολιτείας.

Εν προκειμένω ο λόγος για εκείνον που είπε – όπως δήλωσε Αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως – ότι είναι Πρωθυπουργός ΜΙΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ. Αποκαλώντας, κατά προέκτασιν, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ολόκληρο τον λαό του. Δηλαδή την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Ομιλώ για τον Γιώργο Π. Πρωθυπουργό (ατυχώς) της χώρας μας, ο οποίος επί ένα έτος, επί καθημερινής, σχεδόν, βάσεως, τριγυρνά στις πρωτεύουσες όλου του κόσμου διασύροντας κοντά στην Νέα Δημοκρατία και τον κάθε πολίτη αυτού του Τόπου. Με αποκορύφωμα, βεβαίως, αυτή την ελεεινή θέσι που εξέφρασε στον κ. Γιούνγκερ ο οποίος δεν εδίστασε, προ ημερών, να τον αποκαλύψει, αφήνοντας άναυδους τους Ελληνες, αλλά και την διεθνή Κοινή Γνώμη.

Και αφού ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος αποκαλεί συλλήβδην τους Ελληνες διεφθαρμένους (η Νέα Δημοκρατία ας απαντήσει για λογαριασμό της) δικαιωματικά κάθε ξένος πολίτης αποκτά την δυνατότητα, εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας, να μας αποκαλεί διεφθαρμένους και να καθυβρίζει την Μητέρα του Ανθρώπινου Πολιτισμού, την Ελλάδα μας, διεφθαρμένη. Σε σημείο που όπως μας είπαν πολλοί συνέλληνες, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν στο Εξωτερικό να σκέπτονται, όπου μπορούν, να μην αναφέρουν ότι είναι Ελληνες!..

Αγαπητέ και ευγενή Αναγνώστη, ότι ο Γιώργος Π. ενεργεί δίκην υπαλλήλου των διεθνών δανειστών – τοκογλύφων μας του ΔΝΤ και της ΕΚΤ είναι γνωστό τοις πάσιν από πολλού. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έσπευσε και να διασφαλίσει τα συμφέροντά τους υποθηκεύοντας, δια του περιβόητου «Μνημονίου», την Δημόσια Περιουσία.

Το να καθυβρίζει όμως την χώρα μας ως διεφθαρμένη και κατά προέκτασιν τους Ελληνες όλους ως διεφθαρμένους, ε… αυτό πάει αλλού! Πάει σε βάσιμες υποψίες ότι έχει βαλθεί (ο Γιώργος Π.) πρώτον να μας εξοντώσει ψυχικώς και στην συνέχεια να μας αφανίσει εθνικώς. Δεν θέλει το άτομο αυτό να ακούει για ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – το έχει δηλώσει άλλωστε επανειλημμένως – δεν αντέχει να ακούει περί Ελλήνων και Ελλάδος. Οι θέσεις του άμεσα ή έμμεσα το επιβεβαιώνουν συνεχώς. Ωστε λοιπόν να καθίσταται επικίνδυνος για την εθνική μας οντότητα, ώστε λοιπόν να εκδιωχθεί κλωτσηδόν από τον ήδη, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ, δυστυχούντα Ελληνικό λαό.

Εν τέλει: Και σε άλλες χώρες έχουν εκδηλωθεί κρούσματα διαφθοράς στον Δημόσιο Βίο ή στην Κρατική Μηχανή. Ουδέποτε, όμως, στην παλαιότερη ή και σύγχρονη πολιτική Ιστορία ανευρέθη Πρωθυπουργός που να αποκαλέσει την χώρα και τον λαό του ούτω πως. Ο Γιώργος Π. Πρωθυπουργός (ατυχώς), εδώ κι ένα έτος της Ελλάδος, το έπραξε. Αποδεικνύοντας ότι δεν πιστεύει στην Ελλάδα και στους Ελληνες (όπως ισχυρίζεται στα καθ’ ημάς) και συνάμα ότι επιδιώκει αφ’ ενός τον διασυρμό μας και αφ’ ετέρου τον αφανισμό μας. Ας τον σταματήσουμε. Αν και έπρεπε να τον έχει ΗΔΗ σταματήσει το κόμμα του. Διότι όλοι οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σαν τα μούτρα του. Ανεχόμενοι όμως τον Γιώργο Π. καθίστανται συνένοχοι.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος



ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ..ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ..ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ?....ΡΕ ΟΥΣΤ ..ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ..ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου