Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ένα υπέροχο βίντεο για την Ελλάδα από Ισπανούς μαθητές και τους δασκάλους τους! Δείτε το, ειδικά εσείς οι αναρχοκομμούνες και διεθνιστές ξενολάγνοι για να καταλάβετε έστω και αργά γιατί οι Έλληνες αποτελούν το σημαντικότερο Έθνος του πλανήτη και είμαστε ναι ανώτεροι όλων.

ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.

 Ενώ τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο αρνητικών δημοσιευμάτων και η εικόνα της έχει πληγεί όσο καμίας άλλης χώρας βασικά λόγω της ζήλιας και του φθόνου των απολίτιστων πρώην βαρβάρων που δεν προσέφεραν τίποτα στον πολιτισμό ούτε είχαν ποτέ τους ιστορία να επιδείξουν στο διάβα των αιώνων, υπάρχουν όμως και κάποιοι που όχι μόνο δεν στρέφονται κατά της χώρας μας, αλλά θέλουν να την ευχαριστήσουν για όλα όσα πρόσφερε στην ανθρωπότητα......

 Πρόκειται για Ισπανούς μαθητές και σπουδαστές, που μαζί με τους καθηγητές τους, ετοίμασαν ένα υπέροχο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Ελλάδα. Σε όλο το βίντεο λένε ευχαριστώ στη χώρα μας για κάτι που έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα και τυχαίνει μάλιστα αυτό το κάτι να έχει πάντα ως λέξη ελληνική ρίζα! Μας ευχαριστούν λοιπόν για τη φιλοσοφία, τις λέξεις, τα μαθηματικά, τη μουσική και τόσα άλλα, σε ένα βίντεο πραγματικά συγκινητικό! 

Δε χρειάζεται να γνωρίζετε ισπανικά για να καταλάβετε τι λέει το βίντεο. Άλλωστε, όπως λέει ο καθηγητής στην αρχή του βίντεο προς τους Ισπανούς: «Περισσότερα πράγματα από όσα νομίζετε είναι ελληνικά»! 

 Α ρε Ισπανοί... δεν μπορούσαμε να είμαστε γείτονες... πόσο διαφορετικά θα ήταν πραγματικά... Αλλά όχι... εμείς δυστυχώς έχουμε τους μογγόλους, τους αλβανούς και τους σλαβογυφτοσκοπιανούς μαλακεδόνες, οι μεν να μας μισούν και να μας απειλούν όλη την ώρα και οι δε για να μας κλέβουν την ιστορία για να γίνουν "κάποιοι"......

 http://ygro-pyr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου