Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΞYΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ!!!


Η επιτυχία των Εβραίων, όπως υποστηρίζει ο διάσημος ἀντισιωνιστης επιχειρηματίας Χένρι Φορτ στο βιβλίο του(Ο Διεθνής Εβραίος), δεν οφείλεται σε μία δημιουργική ευφυΐα, άλλα στην πανουργία και στον δόλο.
Η Ελλάς είναι τόπος Φωτός, Ἱερος χώρος με ακατάλυτη ισχύ. Πολλές φορές κατά την ιστορική της διαδρομή τέθηκε σε κίνδυνο, άλλα πάντοτε στο έσχατο σκαλοπάτι του ξεπεσμού, μια μειοψηφία Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους, ύψωνε το Λάβαρο του Ἀγώνα, διασώζοντας τον Ελληνισμό από βέβαιη καταστροφή.

Ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν ότι (Ἡ Ελλὰς ποτέ δεν πεθαίνει). Ο Ελληνισμός υπερέχει από τον εβραϊσμό και κάθε άλλο λαό, φυσικά, πνευματικά και ηθικά. Η εφήμερη οικονομική,υλική παντοδυναμία των Εβραίων, είναι ἀποτέλεσμα των δικών μας σφαλμάτων, τὰ οποία δημιούργησαν τις κατάλληλες συγκυρίες ώστε οι εβραϊκές μέθοδοι να βρουν πρόσφορο έδαφος.
Οταν παύσουμε νὰ υιοθετούμε σε κάθε έκφανση της ζωής μας την εβραικη αντιληψη της ακρατης ἐκμεταλλεύσεως και του ἀτομικου ωφελισμου, οταν απαλλαγουμε απο τη νοοτροπία που θέλει τον άνθρωπο υπόδουλο της ύλης, οταν σπάσουμε τὰ δεσμὰ πού μας ἐπιβάλλει ἡ ἀποδοχὴ ιουδαιογενων ιδεολογιών και θρησκευτικών μεσσιανικών δογμάτων. Οταν τέλος απαλλαγούμε απο τα εθνοκτονα κόμματα ποὺ διαδραματίζουν ρόλο τοποτηρητή της ἐβραιόδουλης ξενοκρατίας, οταν στραφούμε και πάλι στις προαιώνιες Ελληνικές Παραδόσεις, οταν με λίγα λόγια σκοτώσουμε τον φθονερό εβραιο που ζει μέσα μας και εχει κυριεύσει τη συνείδησή μας, τότε μόνο θα Εξελληνιστούμε.
Οταν παύσουμε να σκεπτόμαστε, προσκυνούμε, ζούμε, συμπεριφερόμαστε ΕΒΡΑΪΚΆ, τότε και μόνο τότε θα ἀναβαπτισθουμε Ελληνικά.
Εναπόκειται σε ἐμας, στην θέληση μας να ἀγωνισθουμε για τον Εξελληνισμό αυτού του λαού και αυτού του τόπου, εαν ἐπιθυμουμε να παραμείνει κοιτίδα των Ελληνικών Αξιων.
ΞΎΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ!!!
thalamofilakas
toksipnitiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου