Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ 30-11-2013.
Το φιλότιμο, η εντιμότητα και ο πατριωτισμός είναι έννοιες ιερές μα και, αλίμονο, τόσο πολύ άγνωστες για το πολιτικό σύστημα τής σήψης και τής κατοχής. Στην αστική κοινοβουλευτική τυραννία το φιλότιμο έγινε φιλοτομαρισμός, η εντιμότητα αντικαταστάθηκε από το πλιάτσικο και ο πατριωτισμός διώκεται από τον εξουσιαστικό και παραεξουσιαστικό εθνομηδενισμό.
Οι πολιτικές θεραπαινίδες τού νεοταξικού οίκου ανοχής τής Παγκοσμιοποίησης μάς θέλουν ρακένδυτους, ανέστιους και αποστεωμένους στο διεθνές παζάρι των εθνών. Αυτό υπαγορεύουν οι εντολές που έχουν λάβει από αντίχριστους και μισέλληνες, τα αδέλφια τους δηλαδή με τα οποία μοιράζονται κοινές «αξίες» και σκοπούς. Η λογική να υποτάσσεται στην παράνοια και το ήθος στην ανηθικότητα. Να πάψουμε δηλαδή να είμαστε Έλληνες, Άνθρωποι, Ελεύθεροι και Χριστιανοί στην Πατρίδα που γέννησε την Φιλοπατρία, τον Ανθρωπισμό, τον Αγώνα για Ελευθερία και Ορθό Λόγο, τον Πολιτισμό.
Αυτό λοιπόν που μάς ζητούν οι σκλαβωτές μας είναι να βάλουμε μονάχοι το κεφάλι μας στη λαιμητόμο. Να αρνηθούμε την Ελληνική Φυλή, τούς Εθνομάρτυρες, τα ίδια τα παιδιά μας. Διαστρέφουν πάσα Ελληνική Αξία, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ελλάς είναι πάνω απ’ όλα Ιδέα Ενάρετης Ζωής και Δυνατής Δημιουργίας. Η Ελλάς είναι Μεγάλη Ιδέα Εξουσίας και Δικαίου. Και έτσι επιχειρούν οι ανθέλληνες, βάρβαροι και ελληνόφωνοι, να εξαφανίσουν τα Κάστρα τής Φυλής και τα Πνευματικά μας Αποθέματα. Να ρίξουν χάμω τις γέφυρες που κτίζει ο Λαϊκός Εθνικισμός μας για Καθαρή και Ισχυρή Ελλάδα.
Οι εκφραστές τής αιματηρής καταλήψεως τής Ελλάδος εν καιρώ ακήρυκτου πολέμου ξεχνούν τάχα πως χρηστή ελληνική πολιτική σημαίνει ήθος. Και έτσι οι μισοί εκ τού κατοχικού καθεστώτος μιλάνε για μνημονιακούς μονόδρομους και οι άλλοι μισοί για χούντες. Άπαντες υποκριτές και συνεργάτες τού σιωνιστικού Νεοταξισμού και μεταξύ τους. Ξεχνούν σκόπιμα πως η ψευτοδημοκρατία τους άνοιξε τη σύγχρονη κερκόπορτα στα μνημόνια από τον καιρό κιόλας που μάς «ελευθέρωσε».
Το μεταπολιτευτικό καθεστώς συνεχίζει λοιπόν να μάς «ελευθερώνει». Αφού ξεπούλησε την Κύπρο, την Εθνική Παραγωγή και την Εθνική Οικονομία με υποθήκες διαρκείας που έρχονται τώρα και εισπράττουν οι τοκογλύφοι τού εμποράκου των εθνών, τώρα προχωράει στον διατεταγμένο βιολογικό μας αφανισμό. Με τα συσσίτια των Ελληνόπουλων μέσα στα σχολεία στα οποία προσέρχονται νηστικά. Με τα νέα μέτρα που φέρνουν απολύσεις και πλειστηριασμούς σπιτιών και Εθνικής Άμυνας.
Το οδοιπορικό τού πόνου ακολουθείται από την επιχείρηση τού καθεστώτος να αφανίσει την αυτοπεποίθηση τού ελληνικού λαού και την Εθνική μας Μνήμη. Να κατεδαφίσει τούς βασικούς πυλώνες τού Ελληνισμού και να μάς κάνει να ξεστρατίσουμε από την ανακαίνιση τής ελληνικής ωραιότητας και την συντριβή τής ραγιάδικης ασχήμιας. Και το πράττουν τούτο οι αρχοντοραγιάδες με τον διωγμό τής Πίστης μας ακόμη και από τούς αθλητικούς χώρους, γιατί αυτή δείχνει λένε «χαμηλή αυτοεκτίμηση»! Τούτο ειπώθηκε σε Έλληνες διαιτητές ποδοσφαίρου.
Οι Γραικύλοι συνεχίζουν στο δρόμο τού κακού με το ξεπούλημα των δικαιωμάτων τού εθνικού μας ύμνου σε ξένα συμφέροντα και τον παρ’ ολίγο πλειστηριασμό των γραφτών τού Εθνάρχη Κολοκοτρώνη σε «συλλέκτες» τής εθνικής μας ψυχής. Οι αναίσχυντοι ενοχλούνται πάρα πολύ από τις διδαχές και τις νουθεσίες τού Στρατηγού. Αισθάνονται βαριές πάνω στις χαμερπείς υπάρξεις τους τις παρακαταθήκες τού Γέρου τού Μοριά για τούς Αγώνες των Ελλήνων που γίνονται πάντα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Νοιώθουν τον βαρύ πέλεκυ που μετουσιώνεται με την Φωτιά και το Τσεκούρι στους προσκυνημένους.
Σε ολάκερη την Ευρώπη έχει εξαπολυθεί ένας λυσσαλέος πόλεμος για την εξάλειψη τού Χριστιανισμού και τής Λευκής Φυλής. Όταν λοιπόν στην Ευρώπη παρουσιαστές ειδήσεων απολύονται γιατί φορούν στο λαιμό τον Σταυρό τού Κυρίου, οι ελληνόφωνοι τύραννοι μάς ζητούν να απεμπολήσουμε την Αλήθεια οικιοθελώς.
Όλα τούτα τελούνται μέχρι να περάσουμε από τον προαιρετικό στον απαιτητικό διωγμό. Και από τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια στα Τζαμιά και την παραχώρηση τού Ελληνικού Βορρά και των Νησιών μας στα γειτονικά μορφώματα και στους Τούρκους που μάς φέρνουν βαρβάρους και λόγχες και τον Παγκόσμιο Τύραννο που θέλει να αγοράσει νεκροζώντανους Έλληνες ραγιάδες.
Ο Ελληνισμός ωστόσο ανθεί και φέρνει καρπούς νέας τρανής δόξας. Οι ένδοξοι πρόγονοί μας έχουν άφοβους και αποφασισμένους απογόνους, γνήσιους ιχνηλάτες τής παλιάς δόξας. Ο ελληνικός λαός παραμένει Ζωντανό Έθνος. Βροντοφωνάζει πως ενάντια στα δεσμά τής παγκοσμιοποιημένης ψευτοδημοκρατίας επελαύνει ο Αιώνιος Νικητής Ελληνισμός με τον Εθνεγέρτη, Λαϊκό και Ελευθερωτή Εθνικισμό του.
Κόντρα λοιπόν στους μολυσμένους αγέρες τού Νεοταξισμού, εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές εφορμούμε για την λευτεριά τής Εθνικής μας Ψυχής και για την Ισχύ που θα φέρουν μονάχα χέρια ελληνικά, καμωμένα για καιρούς δημιουργίας μα και αντάρας. Οδηγός μας είναι η Πίστη στο Θεό και σάλπισμά μας η υψηλή αυτοπεποίθηση τού ελληνικού λαού.
Απόφαση μας αμετάκλητη είναι η επικράτηση τού Ελληνικού Ήθους και ο αφανισμός των Βαρβαρικών Ηθών. Πιστοί στην Μεγάλη Ελληνική Ιδέα Εξουσίας και Δικαίου. Γνώμονας των ενεργειών μας είναι μονάχα τα ελληνικά συμφέροντα και δίκαια. Οι περιουσίες μας είναι μονάχα για τα ελληνόπουλα. Τα ελληνικά όπλα είναι καμωμένα για Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα. Στους δε προσκυνημένους τάζουμε Φωτιά και Τσεκούρι!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ 29-11-2013.
Το Έθνος των Ελλήνων βρίσκεται πλέον μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση τής ζωής του. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών! Κατοχικές Αρχές και Κατακτητές αποφάσισαν να μάς πεθάνουν. Ή αυτοί λοιπόν ή εμείς! Αλλά οι ανθέλληνες δεν γίνεται να νικήσουν τούς Έλληνες. Ας εκλείψουν λοιπόν οι μισούντες το Έθνος μας!
Αυτό είναι το διακύβευμα. Απέναντί μας έχουν παραταχθεί πορωμένοι ανθέλληνες. Επαγγελματίες πολιτικάντηδες που κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τα νεοταξικά αφεντικά τους και την αληθινή πατρίδα τους, την Παγκοσμιοποίηση. Τα ανθρωπάρια εκείνα δηλαδή που όντες αντίχριστοι, θέλουν να κάμουν τούς θεούς και με τον θάνατο να νικήσουν την Αιώνια Ζωή. 
Ακούμε καθημερινά με το θράσος που διακρίνει τούς προσωρινούς επικυρίαρχους τού πλανήτη, να μάς λένε πως η οικονομική εισβολή έγινε για να μάς κλέψουν τον γεωφυσικό μας πλούτο. Μα η αλήθεια είναι πως θέλουν να μάς κλέψουν τα πάντα. Τον πλούτο τής γης και τής ψυχής. Πίστη, Πατρίδα, Παιδιά, Ζωή! Γιατί ο Νεοταξισμός είναι ο θάνατος και ο Ελληνισμός η οδός που διαβαίνει η Αιώνια Ζωή τού Θεού μας.
Είναι νομοτέλεια το Κάστρο τού Ελληνισμού να δει τις σκλαβιές ολάκερου τού βίου του να εφορμούν σε βάρος του βιαίως. Και τούτο διότι ο σκοπός τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι μέσα από τις διαρκείς εξουθενώσεις τής Φυλής μας να επιτύχει την βιολογική μας εξόντωση. Η Μητέρα των Μαχών ήρθε ώστε να αγωνιστούμε για τα Προσκυνήματα, το Προγονικό Αίμα, το Μέλλον των Παιδιών μας, την Ισχύ τού Ελληνικού Φωτός κατά τού Νεοταξικού Σκότους.
Οι ελληνόφωνοι συνεργάτες τής Παγκοσμιοποίησης αποδέχτηκαν και ξεκινούν την κάθετη εφόρμηση με τις απολύσεις τού ελληνικού λαού. Και η σημειολογία τού πράγματος είναι απολύτως ενδεικτική στην αφετηρία της. Τα πρώτα πολιτικά πυρά εκείνων που ανοίγουν δρόμους και στα συμβατικά πυρά είναι σε βάρος τής Εθνικής μας Άμυνας, τής Εθνικής Παιδείας που έχουν ήδη αφελληνίσει το περιεχόμενό της και τής Υγείας.
Τα ιδιωτικά συμφέροντα που ορμούν να καρπωθούν τούς ζωτικούς τομείς τής Πατρίδος μας προέρχονται από τον χώρο των πολυεθνικών εταιριών αλλά και από τούς ελληνόφωνους κερδοσκόπους και χορηγούς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που συνδέονται ακόμη και με το Τζαμί. Εκείνο το Τζαμί που έχει διατάξει ο Τούρκος νεοσουλτάνος Ερντογάν τούς γραικύλους να φτιάξουν στις εγκαταστάσεις τού Πολεμικού μας Ναυτικού στο Βοτανικό.
Ακούσαμε μάλιστα την Άγκυρα να μάς ζητάει να καταργήσουμε τις «ρατσιστικές», όπως τις ονομάζει, εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την Γενοκτονία των αδερφών μας Ποντίων και ολάκερου τού Ελληνισμού τής Μικρασίας που έκαμαν οι τουρκομογγόλοι. Οι νεοκοτζαμπάσηδες είναι έτοιμοι…   
Τα δε εργοστάσια τής Αμυντικής μας Βιομηχανίας οδεύουν σε εργασιακή ερήμωση και κλείσιμο. Να μην έχουμε δηλαδή καν στρατιωτικό εξοπλισμό. Στρατόπεδα ήδη έχουν γίνει κοιτώνες λαθρομεταναστών, ενώ άλλα έχουν αποψιλωθεί σε κάποιες ακριτικές μας επάλξεις.
Και τώρα προτάθηκε για λόγους κατοχικού προϋπολογισμού και ψευτοπλεονάσματος να δοθεί η οικονομική διαχείριση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιδιώτες κερδοσκόπους!  Όλα αυτά όταν οι Τούρκοι «ανακαλύπτουν» τουρκικούς χώρους και μειονότητες, ενώ επιζητούν αφορμή να εισβάλλουν στρατιωτικά σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο.
Δεν είναι βέβαια τόσο θαρραλέος από μονάχος του ο Τούρκος. Έχει το ίδιο παγκοσμιοποιημένο αφεντικό με τούς ενταύθα πολιτικούς υπαλλήλους του. Το Νεοταξικό Κτήνος λοιπόν θέλει ανακατωμένη την ελληνική κοινωνία για να μάς βρει ανοχύρωτους η δήθεν υποχρεωτική υπαγωγή στη δική του αγκαλιά ως «σωτηρία» από κρίση και πόλεμο.
Κι έτσι πετάνε στο δρόμο χιλιάδες εργαζομένους, όταν η ανεργία έχει υποδεχτεί στη δολερή αγκάλη της δύο εκατομμύρια Έλληνες. Κλείνουν νοσοκομεία και οι καρκινοπαθείς μένουν δίχως φάρμακα, ενώ οι καταστάσεις αναμονής για εξετάσεις μακραίνει. Τα σχολεία συρρικνώνονται κι αυτά, ενώ τα περιστατικά με τα ελληνόπουλα που μένουν νηστικά μαζί με τούς άνεργους γονείς τους αυξάνονται. Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές 32358 μαθητές αντιμετώπισαν το 2012 την επισιτιστική ανασφάλεια, με το 23% να στερούνται τα απολύτως απαραίτητα.
Η νέα κατοχή είναι η πλέον απάνθρωπη πάσης άλλης προηγούμενης, αφού δεν συναντά την αντίσταση τού ανύπαρκτου κράτους. Οι αυτοκτονίες των απελπισμένων και οι λιποθυμίες των παιδιών είναι οι σφαίρες που σημαδεύουν σώμα και ψυχή ελληνική πισώπλατα.
Επιπλέον στα χρόνια των μνημονίων ο πληθυσμός τής Ελλάδος μειώθηκε το 2012 κατά 5,5% σε σχέση με το 2009, όταν στην ΕΕ αυξήθηκε. Η λαθρομεταναστευτική λαίλαπα συνεχίζει τον εποικισμό μέσα σε συνθήκες ελληνικής υπογεννητικότητας, μα και την εγκληματικότητα. Ενώ οι μαρξιστές στηρίζουν τούς σοσιαλφιλελεύθερους στην εσωτερική γενοκτονία, βάλλοντας από κοινού κατά των αδιαίρετων σωμάτων Ελληνισμού και Εθνικισμού.
Η Πίστη και το Ψωμί θα φέρουν την έγερση των Ελλήνων. Είναι ο Θεός που μάς καλεί να σώσουμε την αγαπημένη του γη. Και είναι η φωνή των Προγόνων μας που ζωντανεύει στη δική μας σιδηρά θέληση για μια Ελεύθερη Ελλάδα. Μια Ελλάδα Μεγάλη, Ελληνική, Λαϊκή και Εθνικιστική, δίχως προδότες. Μονάχα με καθάριους Έλληνες που διαθέτουν ορμητικό πάθος για Χριστό και Ελλάδα. Διότι το Κάστρο τού Ελληνισμού θα σηκωθεί λαμπρότερο από κάθε άλλη φορά. Και τότε ο εξωτερικός εχθρός που καραδοκεί θα γίνει το απόλυτο μηδέν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Πανικός στο Σύνταγμα - Πολλές χιλιάδες Έλληνες στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής!


Συγκλονιστική συμμετοχή Ελλήνων στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα! Η Χρυσή Αυγή πιο δυνατή από ποτέ!

Από κάθε μεριά της Έλλαδος χιλιάδες Συναγωνιστές έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος.

Η τεράστια συγκέντρωση μεταδίδεται ζωντανά από την κεντρική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.


http://paspartoy.blogspot.gr

Λευτεριά στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους!

«Την των δήμων ελευθερίαν η των αγαθών ανδρών άμιλλα φυλάττει».

Δημοσθένης

Την Ελευθερία των Λαών την προφυλάσσει η άμιλλα μεταξύ των τιμίων ανδρών, κραυγάζει ο μέγιστος της ρητορικής τέχνης Δημοσθένης, από τα κατάβαθα της Ιστορίας. Κι ο λόγος του γίνεται επίκαιρος σήμερα, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία οι δημιουργοί, οι συντελεστές και οι προστάτες ενός τυραννικού, ανθελληνικού Καθεστώτος αγωνίζονται τάχα για την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, πως ο πολύς Δημοσθένης θα υφίστατο στις μέρες μας τη χλεύη και θα δεχόταν τη λάσπη των μηχανισμών του Καθεστώτος, διότι ακριβώς θέτει την προάσπιση του υψηλότερου και ιερότερου συνάμα των Ιδανικών του Ελληνικού κόσμου, ως υπόθεση των Τιμίων Ανδρών. Κατά τον Δημοσθένη λοιπόν, απορρίπτεται ασυζητητί η θέση του αντισυνταγματικού τόξου πως προασπίζει την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού, διότι οι μετέχοντες στα κόμματα της ψοφοδεούς δεξιάς και της διεθνιστικής αριστεράς δεν είναι αγαθοί, δεν είναι τίμιοι. Και τούτη τη θέση δεν την υιοθετούν ούτε ψευδομάρτυρες, ούτε στρατευμένοι δημοσιογράφοι, ούτε βεβαίως τα στελέχη των κομμάτων της χρεοκοπίας και των εθνικών ταπεινώσεων, αλλά την αναγνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού!


Με ποιό γνώμονα όμως εξουσιάζει τούτη η κυβέρνηση, αν όχι υπό την αρχή της Ελευθερίας του Λαού μας;

Απεδείχθη στο διάβα 40 ετών μεταπολίτευσης και ιδιαιτέρως στις μέρες μας, πως η κυβέρνηση εξουσιάζει υπό το πρίσμα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων ξένων κέντρων και παράκεντρων εξουσίας, σε συνδυασμό με την διατήρηση των προκλητικών προνομίων της μεταπολιτευτικής οικονομικής ελίτ, η οποία αναμφισβήτητα ελέγχει και καθορίζει τη σύσταση της πολιτικής εξουσίας.
Μέχρι πριν δύο μήνες, η υπογραφή των Μνημονίων αποτελούσε το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της παράδοσης της διοίκησης του Κράτους από την κυβέρνηση προς τους ξένους, τους διεθνείς τοκογλύφους. Πλέον όμως, υφίσταται ένα νέο παράδειγμα ραγιαδισμού και υποταγής, το οποίο και καταδεικνύει κατά τρόπο περίτρανο, πως η αντεθνική κυβέρνηση αποτελεί μια κουστωδία μαριονετών των πανίσχυρων σιωνιστικών οργανώσεων: σ' αυτές τις οργανώσεις έδωσε ο θλιβερός πρωθυπουργός το λόγο του, πως θα εξαλείψει την τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος, το νόμιμο πολιτικό Κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Η εξάρτηση της κυβέρνησης από ξένα κέντρα εξουσίας και πολύ περισσότερο η λήψη πολιτικών αποφάσεων -που αμέσως ή εμμέσως επηρεάζουν τη ζωή του Ελληνικού Λαού- κατόπιν εντολών των ξένων, είναι από μόνα τους στοιχεία ικανά να τεκμηριώσουν τη θέση πως η πολιτική εξουσία του Καθεστώτος είναι φύσει και θέσει αντεθνική.

Υπό αυτό το πρίσμα, καθίσταται πασιφανές πως η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών της δεν είναι μόνο απόφαση και ενέργεια παράνομη και αντισυνταγματική αλλά ενέργεια και απόφαση στρεφόμενη κατά του Ελληνικού Λαού και των πολιτικών του ελευθεριών!

Για ποιόν όμως λόγο, οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι σιωνιστικές οργανώσεις και εν τέλει οι εγχώριοι υποτακτικοί τους στην οικονομική και πολιτική ζωή της Ελλάδος, επιτίθενται με σφοδρότητα - με παράνομες μάλιστα μεθοδεύσεις- κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος;

Ο κορυφαίος ρήτορας της Ελληνικής αρχαιότητας απαντά σ' εκείνους που έχουν το θάρρος και τη δύναμη ν' αντικρύσουν την αλήθεια: «η Ελευθερία των Λαών προφυλάσσεται από την άμιλλα των Τιμίων Ανδρών»!
Ο Αρχηγός, οι βουλευτές και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν συμμετείχαν στη λεηλασία των κρατικών ταμείων. Δεν υπέγραψαν την υποδούλωση της Ελλάδος στα αντεθνικά Μνημόνια. Δεν εξαθλίωσαν το Λαό μας, καθιστώντας τον αιχμάλωτο της δουλείας των τόκων. Δεν συνηγόρησαν κατά κανένα τρόπο στην υποθήκευση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, μήτε στην υποθήκευση του μέλλοντος των επόμενων γενεών Ελλήνων. Δεν ενεπλάκησαν σε κανένα οικονομικό σκάνδαλο, πόσο μάλλον σκάνδαλο το οποίο να ζημίωσε τα συμφέροντα του Κράτους και κατ' επέκταση του Λαού μας. Δεν έλαβαν καμία πολιτική απόφαση κατ' απαίτηση ή παράκληση των ξένων. Δεν επέτρεψαν ούτε ενθάρρυναν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, οι οποίοι εγκληματούν ανενόχλητοι καταπατώντας τους Νόμους, την ίδια ώρα που το Καθεστώς τους προετοιμάζει προς αντικατάσταση των Ελλήνων που αφανίζονται από την απόγνωση και την οικονομική εξαθλίωση ή αποδημούν αναζητώντας μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Όλα τα ανωτέρω περιγραφέντα από την άλλη πλευρά, τα έχουν διαπράξει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και τα στελέχη τους. Ακόμη κι αν υπάρχει ένα μέρος εκ του συνόλου το οποίο δεν τα διέπραξε, τούτο το μέρος είναι ένοχο διότι τα ανέχτηκε και δεν τα απέτρεψε.
Είναι προφανές, πως εάν ο Δημοσθένης είχε την ατυχία να ζει στις μέρες μας, θα κατέτασσε τους Χρυσαυγίτες στην κατηγορία των Τιμίων Ανδρών. Ως εκ τούτου, οι Χρυσαυγίτες θα ήσαν εξ' ορισμού εκείνοι οι οποίοι δύνανται να προασπίσουν την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού, Ελευθερία την οποία παρέδωσαν απλόχερα στους ξένους οι πολιτικοί αντίπαλοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, εκείνοι που σήμερα αυτοπροβάλλονται με περίσσιο θράσος ως «προστάτες» του!

Ευελπιστώντας πως η Χρυσή Αυγή θα καταρρεύσει και συνεπώς θα χαθεί μια για πάντα η ελπίδα και ο Αγώνας του Ελληνικού Λαού για Ελευθερία, η αντεθνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τα υπόλοιπα κόμματα της ξενοκρατίας και φυσικά τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων του Δημοσίου, που τυχαίνει «συμπτωματικώς» να είναι και ιδιοκτήτες καναλιών, ραδιοφώνων και εφημερίδων, προχώρησαν στην παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και δύο βουλευτών του.

Χτυπούν τη Χρυσή Αυγή διότι απειλεί την Τυραννία τους, χτυπούν τη Χρυσή Αυγή διότι θέλουν τον Ελληνικό Λαό σκλάβο των ξένων!

Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους αποτελεί την σφραγίδα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ενός περήφανου Λαού. Ενός Λαού ο οποίος σήμερα δεν έχει το προνόμιο να αναμένει να του παραχωρηθεί χαριστικά η Ελευθερία του, αλλά έχει καθήκον να αγωνιστεί για να την αποκτήσει. Τον Αγώνα αυτό για την Ελευθερία του Λαού, δίνει με κάθε νόμιμο μέσο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, τούτο τον Αγώνα οφείλουν να πλαισιώσουν με Πίστη και ζήλο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.

Στα πλαίσια του Αγώνα, η συγκέντρωση στο Σύνταγμα αποτελεί την αποτύπωση της ατσάλινης θέλησης του Ελληνικού Λαού να διεκδικήσει την Ελευθερία του! Καμία μεθόδευση δεν είναι δυνατόν να λυγίσει τους Έλληνες Εθνικιστές! Η Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι η Νίκη του Ελληνικού Λαού!

Ψηλά τις Σημαίες Σύντροφοι, καμία ανακωχή με τους υπηρέτες των ξένων!

Λευτεριά στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους!


Ευάγγελος Καρακώστας
 
http://xa-an-at.blogspot.gr

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Φυλακισμένοι στην Ουγκάντα της Ευρώπης, στο κράτος Σαμαρά και Βενιζέλου - Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Φυλακισμένοι στην Ουγκάντα της Ευρώπης, στο κράτος Σαμαρά και Βενιζέλου - Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την Εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Φυλακισμένοι στην Ουγκάντα της Ευρώπης, στο κράτος του Σαμαρά και του Βενιζέλου 
Κώστας Ιορδανίδης, «Καθημερινή»: «Ο πρώτος τρόπος είναι η συντριβή του αντιπάλου. Αυτό επιχείρησε η Ελληνική Κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, χαρακτηρίζοντας τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση... Η μέθοδος που επελέγη στην Ελλάδα είναι αδύνατον να εφαρμοσθεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης».
Καμία «δικαιοσύνη» δεν άσκησε διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, δεν κρατά στην φυλακή εμένα και τους συναγωνιστές μου βουλευτές Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό. Αυτό ακριβώς γράφει στην «Καθημερινή», που σίγουρα δεν είναι φιλική προς την Χρυσή Αυγή εφημερίδα, ο δημοσιογράφος Κώστας Ιορδανίδης. Η συντριβή του αντιπάλου (όπου, αντίπαλος η Χρυσή Αυγή) δεν έγινε από κανέναν εισαγγελέα και ανακριτή. Έγινε από την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, όπως διαβάσατε παραπάνω στο απόσπασμα από το άρθρο του στην «Καθημερινή» της Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2013. Άρθρο στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...
Γιατί είναι αδύνατον; Γιατί είναι εντελώς παράνομο, παράλογο και αντισυνταγματικό, στηρίζεται δε στην αρχή της συλλογικής ευθύνης, που οι «δημοκράτες» δεν αποδέχονται. Δίωξη σαν αυτή της Χρυσής Αυγής μόνο στην Ουγκάντα του Ίντι Αμίν Νταντά, που έτρωγε κυριολεκτικά τους αντιπάλους του, θα μπορούσε να γίνει. Και όμως έγινε στο κράτος του Σαμαρά και του Βενιζέλου με την πρόθυμη βοήθεια κάποιων «προστατευόμενων μαρτύρων» και φυσικά των νταβατζήδων των καναλιών. Αλήθεια γιατί η δικαιοσύνη δεν κάλεσε να καταθέσει τον κ. Κώστα Ιορδανίδη που έγραψε αυτά στην «Καθημερινή», όταν έχει καλέσει τον κάθε εμπαθή κατήγορό μας επί σειρά ετών; Ψάχνει την ΑΛΗΘΕΙΑ ή μήπως επιδιώκει οπωσδήποτε την ενοχή μας;
Σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απευθυνόμενος στον δικηγόρο Βγόντζα του είπε ότι έχει δείξει την δικογραφία μας σε έγκριτους ποινικολόγους οι οποίοι του είπαν ότι είναι για γέλια! Και όμως με μία τέτοια δικογραφία για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου φυλακίσθηκαν, χωρίς να γίνει άρση της ασυλίας τους, ο αρχηγός ενός κόμματος και δύο βουλευτές του. Μιλάμε για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ, αντάξιο του Αμίν Νταντά, αντάξιο όχι χώρας της Ευρώπης, αλλά χούντας της Αφρικής. Γιατί αλήθεια δεν κάλεσε η δικαιοσύνη τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, την στιγμή που έχει καλέσει όλους τους εμπαθείς για χρόνια ολόκληρα κατά της Χρυσής Αυγής δημοσιογράφους;
Η δίωξή μας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και εάν υπήρχε και η ελάχιστη ακόμη αμφιβολία η λίστα των μαρτύρων όχι αληθείας, αλλά εκ των προτέρων κατηγορίας το μαρτυρεί. Ας γνωρίζουν οι διώκτες μας ότι καμία δικολαβίστικη αλχημεία δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει την ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ εις βάρος μας, ας γνωρίζουν επίσης ότι δεν θα κατορθώσουν να μας λυγίσουν οι διώξεις τους. Η ώρα της Ελλάδας, η ώρα της δικαιοσύνης θα έλθει και θα είναι ένας ΗΛΙΟΣ - ΦΑΕΘΩΝ, που θα κάψει κάθε τι άδικο σε αυτόν τον Ιερό Τόπο.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Αύριο Δευτέρα 25/11, 9 π.μ. στον Άρειο Πάγο

   
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Αύριο Δευτέρα 25/11, 9 π.μ. στον Άρειο Πάγο
Αύριο Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 9 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να δώσουν δυναμικό παρόν ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
Οι συναγωνιστές βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας καλούνται σε απολογία για κατηγορίες βασισμένες σε ψευδομάρτυρες που μιλούν για σφαγές αμνοεριφίων, ρουκέτες που χτυπούσαν μετανάστες και τανκς που θα έμπαιναν στη Βουλή!
Είναι χρέος όλων μας να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής!

Άρειος Πάγος, αύριο Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 9 π.μ. 

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ
ΑΘΗΝΑ 23-11-2013.
Φλόγες ζώνουν την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα, μέσα και έξω από την αυλή μας. Φλόγες που βάζουν απολύτως συντονισμένα και από κοινού γραικύλοι πολιτικάντηδες και βάρβαροι Εσπερίας και Ανατολής. Όλες αυτές οι μισερές υπάρξεις που θέλουν να μάς κοντύνουν έως ολοκληρωτικής εξοντώσεως έχοντας ήδη καταργήσει πάσα ελευθερία μας. Ελευθερία πατριωτικού λόγου, εθνικής αντιστάσεως και ελληνικής πολιτικής διοικήσεως.
Η Ελλάς Εάλω! Μια ακόμη άλωση τής Ελλάδος βρίσκεται σε εξέλιξη. Για μια φορά ακόμη η κερκόπορτα τού Έθνους έχει ανοιχτεί εκ των έσω για να διαβεί ο εχθρός. Το πολιτικό και το οικονομικό του σκέλος είναι ήδη μέσα. Μα τώρα ετοιμάζεται να εισέλθει και το στρατιωτικό του σκέλος. Κατασχέσεις στο βιος μας, κατάλυση των υποδομών εθνικής αμύνης. Και ευθύς ο Τούρκος μάς γυροφέρνει όπως κάμει ο καρχαρίας με το θύμα του.
Οι δε φυλλάδες των ψευτοσυμμάχων σαλπίζουν την πιθανότητα εμφυλίου πολέμου που τόσο πολύ θέλουν για να μην αποκτήσει η Ελλάς κυβέρνηση ελληνική, δηλαδή εθνικιστική. Κάποιες εξ αυτών, ξορκίζοντας το κακό που έρχεται γι’ αυτούς, μιλάνε για την παράνομη στέρηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων Εθνικιστών, ρίχνοντας ωστόσο τόνους λάσπης σε βάρος τού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ιδού λοιπόν ο λόγος που εντείνονται οι πιέσεις προς την Πατρίδα μας πανταχόθεν. Για να μην σηκώσουμε κεφάλι. Όλα εκπορευόμενα από τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Ο ίδιος παίκτης με τις γνωστές πολιτικές μαριονέτες εντός και τις γειτονικές εκτός συνόρων.
Μάς διαλύουν ρουφιάνοι και δειλοί. Ποιες κάλπες λοιπόν και ποια λαϊκή βούληση; Αυτή που πάνε να καταργήσουν με «αντιρατσιστικούς» νόμους, ψευτοεπαναστάσεις και κοινωνική μετάλλαξη; Όταν ήδη χύσανε αίμα ελληνικό και ετοιμάζουν να γενικεύσουν το κακό.
Φρουροί στα Όπλα! Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, την ώρα που τα τύμπανα τού πολέμου φτάνουν έστω και φιμωμένα στο κοινοβούλιο τής ντροπής, ο έσχατος εργαζόμενος από το προσωπικό ασφαλείας αποχώρησε υπό το βάρος τής ανέχειας και τής στοχευμένης λιμοκτονίας των τελευταίων 20 μηνών. Το Ναυπηγείο, καίτοι έπρεπε βάσει δικαστικών αποφάσεων να είχε ανοίξει, παραμένει κλειστό. Εκδηλώθηκε μάλιστα βραχυκύκλωμα σε πίνακα παροχής ρεύματος σε μια δεξαμενή σε συνέχεια τεχνικών προβλημάτων. Και στα υποβρύχια που σαπίζουν στη στεριά, κλιμάκιο τού Πολεμικού Ναυτικού κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για να τα συντηρήσει!
Στο Βόρειο Αιγαίο είχαμε πρόσφατα μια ακόμη εισβολή τουρκικού σκάφους, αλιευτικού στην προκειμένη περίπτωση, που πραγματοποίησε αλιεία στα διεθνή τάχα θαλάσσια ύδατα σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Έχουμε φτάσει στο άθλιο επίπεδο κατοχής και ραγιαδισμού να μαθαίνουμε όλες τις έσχατες εισβολές από τούς τουρκομογγόλους και να μάς λένε κιόλας πως είμαστε οι εισβολείς, όταν είναι γνωστό πως η Τουρκία ονομάζει ως διεθνή χώρο τα ελληνικά ύδατα και τον εναέριο χώρο μας.
Στην ανωτέρω περίπτωση ένα σκάφος τής ελληνικής ακτοφυλακής προσέγγισε το τουρκικό ψαράδικο, ζητώντας του να απομακρυνθεί από τα ελληνικά νερά. Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει στην περιοχή σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής το οποίο απεδόθη σε επικίνδυνες μανούβρες ανάμεσα στο ελληνικό λιμενικό και το τουρκικό ψαράδικο. Οι Τούρκοι μάς είπαν πως τελικά απεχώρησε το δικό μας σκάφος!
Μα οι προκλήσεις συνεχίζονται σε ολάκερη την επικράτεια από έναν θρασύ μισέλληνα που είναι προφανές πως εξωθείται από μυστικές και φανερές πλάτες και συνομιλίες. Από τα ψευτοπεριούσια αφεντικά που τον καλούν σε γεύμα επί τού γεωφυσικού μας πλούτου και από τούς γραικύλους πολιτικάντηδες που επιμένουν σε φιλίες, τουρκικά σήριαλ και φύτεμα δέντρων, προκειμένου να μοιραστούν τα εδάφη μας στα δύο και ο πλούτος μας στα τρία, με πλειοψηφικό μέτοχο τον παγκοσμιοποιητή νεοταξίτη.
Μετά λοιπόν από τις υπερπτήσεις σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, μετά από τις υπερπτήσεις σε Χίο και Σάμο, μετά από τις προσαράξεις και τις συλλήψεις τουρκικών σκαφών έως τα Ίμια με όπλα, φτάσαμε στην δήλωση των τουρκικών διεκδικήσεων με επίσημο τρόπο. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν μάς είπε πως δεν αναγνωρίζει κανένα κράτος με το όνομα Κύπρο. Ο Τούρκος νεοσουλτάνος βλέπει μια ελληνοκυπριακή διοίκηση που τη θέλει νυμφευμένη με την «τουρκοκυπριακή» διοίκηση υπό την οσμή των υδρογονανθράκων και τον τουρκικό φερετζέ σε ολάκερη την κατεχόμενη από μνημόνιο και Τουρκία Ελληνική Μεγαλόνησο.
Μα και πιο ψηλά στο χάρτη, στη Θάσο, ο παράνομος τουρκόψυχος μουφτής Ξάνθης Μετέ κάνει συχνές επισκέψεις με προξενικούς και πράκτορες τής Άγκυρας προκειμένου να χτιστεί λέει Τζαμί! Έχει φτιάξει μάλιστα επικοινωνιακές γέφυρες με Τούρκους επιχειρηματίες. Σαν κι αυτούς που έρχονται να αγοράσουν λιμάνια και αεροδρόμια για λογαριασμό τής Τουρκίας που τόσο πολύ την αποδέχεται ως επενδυτή το ελληνόφωνο υπουργείο οικονομικών.
Και ενώ λοιπόν φτάσαμε στο σημείο οι Τούρκοι βολευτάδες να ψέλνουνε τον τουρκικό ύμνο σε γη ελληνική επισκεπτόμενοι το ψευτοσπίτι τού αρχισφαγέα Κεμάλ, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βάζουν εμπρός εκτεταμένες ασκήσεις με όλα τα πολεμικά μέσα σε Έβρο και Κρήτη.
Η Ελλάς έχει μονάχα μια λύση και έναν δρόμο λαϊκό και εθνικιστικό να βαδίσει. Κοινή και επαναστατική πορεία Ελληνικού Εθνικισμού, Ελληνικού Λαού και Ελληνικού Στρατού. Οι ένοχοι στα έκτακτα στρατοδικεία και στο Γουδί. Ο Εθνικισμός άμεσα στην εξουσία και ο Στρατός μας να μοιράσει πόνο στον βάρβαρο. Ένα Έθνος, μια Πατρίδα, μια Εξουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο (ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ

 

Την αποκάλυψη πως οι αρχές γνώριζαν εδώ και αρκετό καιρό την ύπαρξη του «ορφανού» οπλοστασίου, η ανεύρεση του οποίου ανακοινώθηκε προ ημερών, κάνει ο πολύ καλά πληροφορημένος αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος», Β. Λαμπρόπουλος

«Το Βήμα εντόπισε τον χώρο όπου έκρυψαν τέσσερα Καλάσνικοφ, δέκα χειροβομβίδες και δεκάδες σφαίρες σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τις ταβέρνες του Αγίου Μερκουρίου και σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τη στροφή του περιφερειακού δρόμου. Προ τουλάχιστον έξι-επτά εβδομάδων η ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερωθεί από ένα άτομο που περιδιάβαζε την περιοχή για κινήσεις υπόπτων που μετέφεραν «κουτιά» στην περιοχή του δάσους. Στην περιοχή αυτή μάλιστα, όπως ειπώθηκε, υπήρχε και περίεργη κινητικότητα. Η πληροφορία αυτή θεωρήθηκε ιδιαίτερα αξιόπιστη. Αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν το σημείο, έστησαν «καρτέρι» μήπως εμφανιζόταν κάποιος από τους κατόχους-μεταφορείς του οπλισμού. Η πολυήμερη επιτήρηση του χώρου όμως δεν απέδωσε οτιδήποτε και έτσι προ τριημέρου η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τον εντοπισμό των ευρημάτων…».

Από τα παραπάνω, προκύπτει αβίαστα το εξής ερώτημα: πως και δεν εμφανίστηκε κανένας τρομοκράτης να πάρει τα όπλα;

Δύο είναι οι πιθανές απαντήσεις:

1ον) Οι τρομοκράτες επισήμαναν τους ενεδρεύοντες αστυνομικούς κι όχι οι αστυνομικοί τους τρομοκράτες…
2ον) Κάποια «πηγή» των τρομοκρατών μέσα στην Αστυνομία, τους ειδοποίησε για το «καρτέρι» που είχαν στήσει οι αστυνομικοί κι έτσι παράτησαν τα όπλα!
Ιδού και η εκτίμηση των αστυνομικών, για τον κομμουνιστή ληστο-τρομοκράτη που ασχολείται με την προμήθεια των όπλων:

«…Εκείνο που εξετάζουμε σοβαρά είναι τα όπλα αυτά να σχετίζονται με ενέργειες ενός 35χρονου αντιεξουσιαστή, στο νοικιασμένο ΙΧ του οποίου είχε βρεθεί την άνοιξη παρόμοιος οπλισμός. Τότε στο αυτοκίνητό του είχαν βρεθεί δύο σακίδια πλάτης που περιείχαν δύο Καλάσνικοφ με κομμένα κοντάκια, τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, τρεις γεμιστήρες και περίπου 800 σφαίρες». Για τον 35χρονο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν διατυπώσει την άποψη ότι είναι τροφοδότης με όπλα ενόπλων οργανώσεων».

Πρόκειται βεβαίως για τον κομμουνιστή τρομοκράτη Π. Ασπιώτη, που όταν είχε συλληφθεί παλιότερα  για υπόθεση τρομοκρατίας, εμφανίστηκαν οι πρόθυμοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ –με πρώτον τον Τσίπρα- και τον… αθώωσαν! Προφανώς, για το φόβο του ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμούν να τον συλλάβουν σήμερα οι αστυνομικοί…

stoxos.gr

Πάντα πιστοί στην Ιδέα

     
Πάντα πιστοί στην Ιδέα
«Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου» έλεγε ο σπουδαίος φιλόσοφος Έζρα Πάουντ. Πραγματικός ιδεολόγος θα μπορούσε να θεωρηθεί κάποιος, ο οποίος υπερασπίζεται τις ιδέες του μέχρι και την τελευταία στιγμή, που προσαρμόζει ολόκληρο τον τρόπο ζωής του με βάση την ιδεολογία του. Μια ιδεολογία χωρίς έργα και δράση δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και συνεπώς καμία ουσία.
Εάν κάποιος στις μέρες μας ακολουθήσει το δρόμο του εθνικισμού, σίγουρα θα πρέπει να αγωνίζεται για τα πιστεύω του, περιμένοντας οποιοδήποτε τίμημα, καθώς σήμερα η έννοια εθνικισμός θεωρείται μέχρι και εγκληματική. Ωστόσο εμείς τολμάμε να αγαπάμε το έθνος μας. Έχουμε το θράσος να αγωνιζόμαστε για τη φυλή μας και δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε κανένα να μας αποκόψει από τις ιδέες μας. Ο δύσκολος ιδεαλιστικός δρόμος του εθνικιστή απαιτεί πολλές θυσίες και πρώτα απ' όλα στον ίδιο μας τον εαυτό. Ο ωφελιμισμός δεν αρμόζει σ' εμάς. Επομένως για χάρη του κοινού συμφέροντος απομακρύνουμε το ατομικό. Ο τρόπος μας επιβάλλεται να διαπνέεται από ηρωικό πνεύμα με αγώνα για τις ιδέες μας και τα ιδανικά μας.
Ο σύγχρονος τρόπος χειραγώγησης της μάζας βασίζεται στο πρότυπο του καταναλωτικού ανθρώπου. Όσο προσφέρουν στον άνθρωπο υλικά αγαθά και έχει μια άνετη και ήσυχη ζωή, δεν τον ενδιαφέρει τι συμβαίνει γύρω του. Όσο λοιπόν του προσφέρουν μια «αξιέπαινη» θεσούλα έχουν εξασφαλίσει αυτομάτως και τη σιωπή του.
Οι εθνικιστές όμως δεν εξαγοραζόμαστε, ούτε αποχαυνωνόματε από τον ευδαιμονισμό. Το μοντέλο του καιροσκόπου και του συμφεροντολόγου δε συνάδει με τις ιδέες μας. Ιδέες σημαίνει Πίστη και Πίστη σημαίνει Αγωνίζομαι. Τώρα μάλιστα που η πατρίδα μας δοκιμάζεται δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε πίσω. Αντιθέτως, με πίστη όσο ποτέ συνεχίζουμε περήφανα να υψώνουμε τις σημαίες. Όσο περισσότερο μας πολεμάνε, αποδεικνύεται περίτρανα ότι πάμε καλά. Ο σκοπός μας είναι ιερός. Δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική νίκη.
Αντεπίθεση

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10%
Οριακό προβάδισμα 0,7% για τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Μέτρον Ανάλυσης για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.

Στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,9% έναντι 29,2% της ΝΔ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,9%, η Χρυσή Αυγή 10%, η ΔΗΜΑΡ 3,7%, το ΚΚΕ 5,9%, το ΛΑΟΣ 1,45%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 2,6%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,8%, άλλο κόμμα 3,6%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι ο Αντώνης Σαμαράς με 33%, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 16% ενώ ο ...«κανένας» συγκεντρώνει 36%.

Το 82% θεωρεί άδικη την φορολογία των ακινήτων ενώ το 56% πιστεύει ότι η εικόνα του Δημοσίου είναι χειρότερη.
stoxos.gr

Τεράστια συμμετοχή στην αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής παρά τις γελοίες κυβερνητικές μεθοδεύσεις

Εκατοντάδες Έλληνες σε όλη την επικράτεια έδωσαν σήμερα αίμα στην Πανελλήνια Ημέρα Αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Η συμμετοχή ήταν μαζική από στελέχη, βουλευτές και εκατοντάδες υποστηρικτές.

Η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά προσπάθησε για ακόμη μια φορά με γελοία τεχνάσματα να εμποδίσει ακόμα μία δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής και δη μια αιμοδοσία την στιγμή που είναι γνωστό πως υπάρχει τεράστια ανάγκη για φιάλες αίμα στην χώρα μας και τα νοσοκομεία αναγκάζονται να πληρώνουν ακριβά και να τις εισάγουν από το εξωτερικό.


10 λεπτά πριν έρθουν οι κινητές μονάδες αιμοδοσίας στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων Αθηνών και Βορείων Προαστίων, όπως μας είχαν διαβεβαιώσει τα νοσοκομεία, τηλεφώνησαν από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και μας ενημέρωσαν ότι τελικά δεν θα έρθουν κατόπιν άνωθεν εντολών. Η απάντηση και σε αυτό το εμπόδιο που έβαλε η κυβέρνηση ήταν άμεση, καθώς οι Συναγωνιστές μετέβησαν αμέσως στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε κανονικά και μαζικά.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον Αγώνα στο πλευρό των Ελλήνων ενάντια σε όλες τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Αιμοδοσίας ανάλογες δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα:

Αιμοδοσία στον Πειραιά
Αιμοδοσία στο ΑγρίνιοΑιμοδοσία στην Καλαμάτα

Αιμοδοσία στην Καρδίτσα


Αιμοδοσία στην Τρίπολη
Αιμοδοσία στην ΛαμίαΑιμοδοσία στην Κέρκυρα
Αιμοδοσία στο Κιλκίς


Αιμοδοσία στην Νάουσα Ημαθίας


Αιμοδοσία στα Τρίκαλα
http://xa-an-at.blogspot.gr