Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 27-7-2013.
Σπάνε το κεφάλι τους «περιούσια» αφεντικά και πολιτικάντικα δουλικά για να βρουν λύσεις ώστε να τιθασεύσουν τον πατριωτισμό τού λαού μας. Συζητούν ώρες ολόκληρες μαζί με τούς τοποτηρητές και τούς αρχιτοκογλύφους τής παγκοσμιοποίησης οι σοσιαλφιλελεύθεροι προκειμένου να εξουδετερώσουν την επιρροή τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος.
Δεν τούς ενοχλεί φυσικά ο αμερικανοκομμουνιστής εταίρος που κραυγάζει στις κάμερες και συμφωνεί όταν σβήνουν τα φώτα. Θέλουν να ξεριζώσουν από το λαό μας το εθνικό συναίσθημα. Δεν αποτελεί για το κατοχικό καθεστώς πρόβλημα η ανεργία ούτε η υπογεννητικότητα που απειλούν να σβήσουν τη Φυλή μας από το χάρτη των ζωντανών εθνών. Δεν ενοχλεί τούς δωσίλογους η εγκληματικότητα και το εμπόριο των ναρκωτικών που έχουν φτάσει ακόμη και έξω από τα ελληνικά σχολεία. Δεν τούς απασχολούν οι ένοπλοι θύλακες των προσωρινών μας γειτόνων σε γη ελληνική ούτε η αναγόρευση τής Θράκης μας από την Άγκυρα ως τουρκικής.
Τίποτα από όλα αυτά και άλλα πολλά δεν είναι ζητήματα σοβαρά για τούς πωλητές λαού και πατρίδος. Και είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό το πράμα βέβαια διότι τα προβλήματα που μάς φέρανε τα μνημόνια και οι κουβέντες για τις συγκυριαρχίες με τούς βάρβαρους τής αυλής μας είναι καμώματα που προκάλεσαν με πλήρη συνείδηση και σχέδιο οι ξενοκίνητοι πολιτικοί τύραννοι. Τώρα μάλιστα που σμίξανε οι ψευτοπατριώτες με τούς διεθνιστές, έχουν βγάλει απόφαση να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιος είναι ο προορισμός μας. Να βγάλουν την Ελλάδα από σχολεία και κοινωνία.
Ο δυναμισμός όμως τής ελληνικής νεολαίας που έχει στο αίμα της τον Εθνικοκοινωνισμό τούς χαλάει τα σχέδια. Διότι ο Έλληνας Νέος ξέρει πολύ καλά πως ο κύριος προορισμός του είναι να κρατήσει την πατρίδα του σε χέρια ελληνικά. Σκοπός του είναι να κάμει πράξη τις διδαχές και τις παρακαταθήκες των προγόνων του. Να μην παραχωρήσει ούτε έναν λίθο στα χέρια αλλογενών και αλλόπιστων. Να τιμωρήσει όσους θέλησαν στο παρελθόν και όσους επιδιώκουν σήμερα να υποδουλώσουν το λαό μας κι όχι να σβήσει τις μνήμες.
Σκοπός τού Έλληνα Νέου είναι να κάμει κτήμα του την αληθινή ιστορία και την καθάρια γνώση τής Φυλής του μέσα από μια παιδεία πέρα έως πέρα εθνική. Να αφουγκραστεί τα λόγια Ελλήνων Φιλοσόφων και Πολεμιστών για την λογική που συναντά το συναίσθημα φτιάχνοντας πολιτισμούς και επιστήμες και τέχνες και στρατούς ανίκητους. Γιατί η δύναμη τού Έλληνα ξεκινά από τη δίψα τής δημιουργίας και από τα κατάβαθα τής καρδιάς για να φτάσει να μετουσιωθεί σε ασυγκράτητη πυγμή στο πεδίο τής Τιμής.
Επιθυμία τού Έλληνα Νέου είναι να εργαστεί στον τόπο των πατέρων του και να τον κάμει επίγειο παράδεισο με τον κάματο τον δικό του δίχως ξένες πλάτες και διεθνιστικές επικλήσεις για αδερφοσύνες και καταλήψεις από τής οικουμένης τούς τυχοδιώκτες. Να προκόψει κερδίζοντας το ψωμί του και ανοίγοντας τις οδούς τής εργασίας στα εθνοφυλετικά του αδέρφια. Να αιμοδοτήσει με τους δικούς του καρπούς το εθνικό ταμείο για την ανάπτυξη τής πατρίδος του κι όχι για την συντήρηση των προδοτών πολιτικάντηδων που φοροδιαφεύγουν ασυστόλως και την παράδοση τής Ελλάδος στο θησαυροφυλάκιο και τα νύχια τής «περιούσιας» παγκοσμιοποίησης.
Ο Έλληνας Νέος θέλει να κάμει την δική του καθάρια ελληνική οικογένεια. Να φτιάξει και να μεγαλώσει το σπιτικό του. Να κάνει πολλά ελληνόπουλα. Δεν φοβάται τις ευθύνες του. Τις αναλαμβάνει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Θέλει να ζήσει και να απορροφήσει κάθε ώρα και στιγμή τής νιότης του και τής ελευθερίας του. Και ελευθερία δεν είναι να μην έχεις σκοπό ζωής.
Ο Έλληνας Νέος ξέρει πως ελευθερία δεν είναι να μιμείσαι φθαρμένα και ανήθικα πρότυπα μήτε να μένεις μακριά από τη φύση τής πατρίδος σου παίζοντας τον κοσμοπολίτη. Η δική του ελευθερία είναι να έχει διαρκώς ανησυχίες και οράματα για το πώς θα ξεχωρίσει κάνοντας την κοινωνία του καλύτερη και ασφαλέστερη. Είναι να γίνεται ο ίδιος κάθε ημέρα και καλύτερος στο φρόνημα, στη διάθεση, στη ζωντάνια που εμπνέει στον διπλανό του με το παράδειγμα τής δικής του συμπεριφοράς. Να χαίρεται με την χαρά τού άλλου και να δίδει χέρι βοηθείας στην λύπη του.
Ελευθερία σημαίνει να κρατάς καντήλι αναμμένο μέσα στους αιώνες την Ορθή Πίστη που κληρονόμησες από τους μεγαλύτερους δίχως να επιτρέπεις στους κοσμοπολίτες τάχα και προοδευτικούς να σε θεωρούν οπισθοδρομικό. Να είσαι σε θέση να κατεβάζεις με τρόπο αμείλικτο κάτω το χέρι που θα θελήσει να μαγαρίσει τους ναούς μας και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να αποτραβάς και το χέρι εκείνων που ζητούν εμφύλια ανακατώματα ενώ αρνούνται τα ολοκαυτώματα τής Φυλής μας. Να τιμάς εκείνους που πολέμησαν ντόπιους και ξένους εχθρούς για να είσαι ελεύθερος και να ελευθερώνεις πονεμένους Έλληνες.
Αυτή είναι η γνήσια και δυναμική Ελληνική Νεολαία που πυκνώνει διαρκώς το στρατόπεδο τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Αγκαλιάζει με πάθος τα λάβαρα τής Φυλής μας και ανανεώνει τούς αρχέγονους όρκους πίστης πως βάρβαρου και βέβηλου πόδι δεν θα μείνει στην Γη Αγίων και Ηρώων. Επαναστατεί και κατακτά το μέλλον τού Γένους μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

ΜΕΙΖΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 21-7-2013
Η μειωμένη εθνική αυτογνωσία ακολουθείται πάντα από την στοχευμένη απώλεια τού στρατηγικού προσανατολισμού και τής αυτοεκτίμησης τής Εθνικής Κοινότητας.
Στέρησε από έναν λαό την εθνική του ταυτότητα. Βάλε δικούς σου ανθρώπους να κυβερνήσουν το κράτος, τα γράμματα και το χρήμα. Αποσύνδεσε την Πίστη από την Πατρίδα. Στείλε τούς λαθραίους εισβολείς να συνδράμουν τους παρακρατικούς σου και τότε έχεις δικό σου το κράτος. Αλλά ποτέ σου να μην εγκαταλείψεις την διάλυση τής εθνικής αυτογνωσίας των ραγιάδων.
Αυτά λέγουν οι εχθροί μας και αυτά ακριβώς εφαρμόζουν οι γραικύλοι και προδότες πολιτικάντηδες.
Δίδουν τα μνημεία των απελευθερωτικών μας αγώνων στους εχθρούς μας. Επιτρέπουν τουρκικές σημαίες και συμφέροντα να αλώνουν την Ύδρα, την Τριπολιτσά, κάθε ιερό τόπο που έχει συνδεθεί με τις στιγμές δόξης και αναγεννήσεως τού νεότερου ελληνισμού.
Στήνουν και αναστηλώνουν Τζαμιά στην πρωτεύουσα Αθήνα και τις άλλες πόλεις, αναγνωρίζοντας τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς και λαθροεποικιστές που μάς στέλνει η Τουρκία, όταν κανονίζουν μαζί της συγκυριαρχίες και τής έχουν αφήσει χώρο προπαγάνδας και τουρκοποίησης τής Ελεύθερης Θράκης μας.
Οι εκφραστές τού πολιτικού συστήματος τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας αναγνωρίζουν τις περασμένες κατοχές που επαναφέρουν ως ειρηνευτική τάχα διευθέτηση των εθνικών μας ζητημάτων και υπογράφουν την αποδοχή παραδόσεως τής εθνικής κυριαρχίας και τής πολιτικής διοικήσεως στον σιωνιστικό νεοταξισμό.
Μάς λένε πως εάν ευρίσκοντο εκείνοι στο κουμάντο τής Ελλάδος πριν από το Εικοσιένα και πριν το Σαράντα, θα παραμέναμε στο ισλαμικό φακιόλιο και στους νεότερους χρόνους θα λέγανε για λογαριασμό μας το μεγάλο ναι στην είσοδο τής παγκοσμιοποίησης.
Παραδίδουν λοιπόν την Πατρίδα μας τώρα, στις μέρες τής μεγάλης θλίψης και τής απομειώσεως τού εθνικού μας πληθυσμού. Τώρα που Έλληνες χάνουν τη δουλειά τους, το ψωμί των παιδιών τους, τη ζωή τους από την εξαθλίωση των τοκογλυφικών μνημονίων και τούς λαθρομετανάστες.
Δεν θέλουν να γνωρίζει ο ελληνικός λαός πως τούτος εδώ ο τόπος έχει γεννήσει Ήρωες που πάλεψαν με πολυπληθείς άπιστους και βάρβαρους προκειμένου να ζήσουμε εμείς ως Έλληνες και Ελεύθεροι Άνθρωποι. Δεν θέλουν να ξέρουνε πως οι Έλληνες υπήρξαν αυτοκρατορία και γεννήτορες πολιτισμών επιστρατεύοντας σοφία, δίκαιο και ατσάλι απέναντι στους αλαζόνες των καιρών.
Οι αποστάτες και εχθροί τού Ελληνισμού βρίσκονται στις θέσεις κλειδιά τού ντόπιου νεοταξικού καθεστώτος. Οι εκφραστές τού πολιτικού συστήματος είναι τοποτηρητές τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Το ψευτορωμέϊκο που θα έρθει για λίγο και δεν πρέπει να το πιστέψουμε αφού θα φύγει γρήγορα πίσω.
Έτσι έλεγε ο Εθνομάρτυρας Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Θα φύγει λοιπόν πίσω γιατί θα το πολεμήσουμε και θα το διώξουμε. Αυτό εννοούσε ο Άγιος κι όχι βέβαια πως θα φύγει αυτοπροαιρέτως. Όταν κάποιος πάει να σε καταστρέψει, εσύ τον θέτεις έκπτωτο και τον εξοντώνεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ή αυτοί ή εμείς. Ή Ελλάς ή Τέφρα.
Στην Ιερή Γη τής Ελλάδος γεννήθηκε η ανθρώπινη λαλιά που τροφοδότησε τις άλλες γλώσσες. Εδώ γεννήθηκε η Φιλοσοφία και η Πολεμική Αρετή. Σε τούτα εδώ τα καθαγιασμένα χώματα ο Βασιλιάς τής Σπάρτης Λεωνίδας έδωσε νόημα στη Θυσία και ξεκαθάρισε πως η ελευθερία τού Έλληνα δεν συναλλάσσεται με κανέναν παρά μονάχα με τον θάνατο που γεννάει εκείνον που θα εκδικηθεί τον εισβολέα.
Ο Αριστοτέλης δίδαξε τον Μεγαλέξανδρο πως οι Έλληνες δημιουργούν πατρίδα δυνατή με τη διανόηση και τη σάρισα. Λατρεύουν την Θεία Δύναμη, υπηρετούν τη Φυλή κάνοντάς την ξακουστή στον κόσμο και σταματούν την έλευση των βαρβάρων υποτάσσοντας αυτούς. Και ο Αλέξανδρος έκανε πράξη με τη σειρά του τη Θεία Αποστολή των Ελλήνων εξαλείφοντας πρωτίστως τη διχόνοια και τα ξένα ελληνόφωνα σώματα, κατακτώντας εδάφη και αναγνώριση τής ελληνικής ηγεμονίας.
Ο αιώνιος μακελάρης και έμπορος των εθνών όμως δεν απομακρύνθηκε γιατί δεν τον εξοντώσαμε. Δεν μας άφησε ήσυχους γιατί δείξαμε έλεος για τους μισάνθρωπους που δολοφόνησαν όλους τους μεγάλους τής Φυλής μας. Και φυσικά γιατί επιτρέψαμε στις ελαστικές και φιλήδονες συνειδήσεις να πάρουν θέσεις εξουσίας και πνευματικής καθοδήγησης σε παράδεισους ξένους και δανεικούς.
Γίναμε πολλές φορές Εθνική Δύναμη στο διάβα τής Ιστορίας μας. Επιβληθήκαμε στους δυνατούς Ρωμαίους φτιάχνοντας ελληνική αυτοκρατορία, τη Ρωμανία μας, με τον Νου, με το Όπλο και πάνω από όλα με τη θέληση να δημιουργήσουμε ναούς, κάστρα, σχολεία, στρατόπεδα, οικονομία, όλα με τα δικά μας χέρια σε μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα. Για να προδοθεί ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, να μπει φυλακή ο δικός μας Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και να μας γυρέψει ο σιχαμερός πολιτικός εσμός να αγαπήσουμε Τουρκία και Εσπερία.
Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν είναι μια απλή ιδεολογία ούτε μια κοινότυπη παράταξη. Είναι ο Ιερός Δεσμός των Ενωμένων Ελλήνων που δίδουν τον Όρκο για την Νέα Επανάσταση και την Νέα Ελληνική Γέννα.
Είμαστε το Αύριο τού Ελληνισμού ενάντια στο ξενοκίνητο χθες. Οι Γενναίοι Πολεμιστές τής Φυλής που θα φέρουμε Κοινωνική Δικαιοσύνη και Καθάρια Ελληνική Διοίκηση. Υπηρέτες τού λαού και μπροστάρηδες τής Φυλής που θα εξαλείψουμε τους εισβολείς και τα δουλικά τους. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα μετουσιώσει την Εθνική Αυτογνωσία στην δική μας Ισχυρή Ελλάδα που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΗΟι πολιτικάντηδες τού κατοχικού καθεστώτος δεν αποτελούν τμήμα μιας κάποιας λύσης μήτε κομμάτι τής ελληνικής σάρκας. Είναι σαρκοβόρα θηρία που επιδιώκουν το κομμάτιασμα τής σάρκας μας και αναπόσπαστο τμήμα τού ελληνικού προβλήματος. Μας οδηγούν σε ατραπούς οδυνηρής ήττας και στα δόντια των σκοτεινών δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης σαν άλλοτε.
Δηλητηριάζουν τις ελληνικές ψυχές και αμαυρώνουν την ελληνική ιστορία. Προσφέρουν την Ελλάδα στον νεοταξικό μινώταυρο για να πάρουν εύσημα και συνέχιση τής ξενοκίνητης εξουσίας τους. Μοιράζονται επίπλαστα σε κυβερνητικά και «αντικυβερνητικά» στρατόπεδα για να διχάσουν, να δολοφονήσουν και να μοιράσουν Ελλάδα. Όπως παλαιά όταν οδηγούσαν την νικήτρια Ελλάδα τού μεγάλου πολέμου στον συμμοριτοπόλεμο με πρόσχημα τα λαϊκά δικαιώματα και έπαθλο το δέσιμο τής τσεκουρεμένης και ρακένδυτης Ελλάδος στα «συμμαχικά» άρματα.
Ο μήνας Ιούλιος είναι σημαδεμένος από μεγάλες και προσχεδιασμένες εθνικές τραγωδίες. Έχουμε τις δολοφονίες αθώων Ελλήνων πατριωτών στον Φενεό από τους κομμουνιστοσυμμορίτες που προσφάτως τίμησαν οι Έλληνες που δεν ξεχνούν. Ένα ακόμη επεισόδιο για την επιβολή ενός δήθεν λαϊκού καθεστώτος δίχως Έλληνες. Για να φτάσουμε στον καιρό των μνημονίων με την Αριστερά να συναλλάσσεται πλέον ανοικτά με την «περιούσια» Εσπερία και τούς τοκογλύφους και τούς γειτονικούς βαρβάρους που θέλουν τον αφανισμό μας. Ο Φενεός όπως και όλοι οι τόποι μαρτυρίου δια αδίστακτων κομμουνιστικών χειρών ήταν μια ακόμη εσωτερική γενοκτονία, μια εθνοκάθαρση σε βάρος των Ελλήνων για να ερημωθεί και να παραδοθεί η Ελλάς στα χέρια των γυρολόγων μισελλήνων.
Έχουμε ακόμη τη θλιβερή επέτειο τής εισβολής τού Αττίλα στην μεγαλόνησο Κύπρο μας με τις απώλειες ελληνικών ψυχών, τη λεηλασία τής Γης τού Ευαγόρα, τούς αγνοούμενους που δολοφόνησε ο κτηνότουρκος, την απώλεια τού 40% τού κυπριακού εδάφους. Μια τραγωδία που το μεταπολιτευτικό σαράκι προσπάθησε να καταλογίσει στην «επάρατη» επταετία τού Γεωργίου Παπαδόπουλου που είχαν ανατρέψει οι φίλοι, βαστάζοι και εντολείς τους τού «περιούσιου» νεοταξισμού, ενώ ο περίφημος φάκελος τής Κύπρου μένει ακόμη ερμητικά κλειστός. Για να φτάσουμε σήμερα μετά την καθόλα ύποπτη καταστροφή των υποδομών στο Μαρί και το χαμό των ηρωικών νεκρών του στις συνομιλίες για την ομοσπονδιακή τουρκοποίηση τής Κύπρου μας.
Μέσα από τα ολέθρια ολοκαυτώματα και τις «ειρηνικές» κατοχές φτάσαμε στην σημερινή ραγιάδικη Ελλάδα που την διοικούν από κοινού οι πρώην ιδεολογικοί εχθροί με το πρόγραμμα τής νέας αιματοχυσίας που τούς δώσανε οι ίδιοι μισέλληνες. Πληρώστε ενοίκιο για να μείνετε στη δική σας Πατρίδα. Ανοίξτε τις θύρες να μοιραστείτε τα σπίτια σας με τους εισβολείς που σας ζώνουν. Δώστε μας και τα σπίτια σας και τα παιδιά σας και την γη που θα θρέφει πλέον εμάς. Σωριάστε σε ερείπια και τα τείχη σας και την πίστη σας. Σκύψτε ραγιάδες, αναφωνούν.
Η Ελλάς όμως υποτάσσει τα σκότη. Ο ανθρωπισμός μας και ο οίκτος για τα ανθελληνικά τέρατα τελείωσε. Αν κάποιος Έλληνας τάχα θέλει να εξακολουθήσει να συναναστρέφεται τα τέρατα, τότε θα τον στείλουμε να πάει να τα συναντήσει. Δεν αρνιούμαστε την Καθάρια Ρωμιοσύνη, δεν αρνιούμαστε την κατά δική μας Κραταιά Ελλάδα. Δεν την βάζουμε στην διατίμηση τής διεθνούς «ειρήνης» και των οικονομικών συναλλαγών των σιωνιστών τραπεζιτών. Δεν διεθνοποιούμε την Πίστη μας, το Έθνος μας και το λαό μας. Αρνιούμαστε τις κλειστές συσκέψεις των ψευδεπίγραφων εκπροσώπων τού ελληνικού λαού. Απορρίπτουμε τις δανεικές βοήθειες, την ερήμωση τής εγχώριας παραγωγής, την απόρριψη των ελληνικών λύσεων, την μικρότερη Ελλάδα.
Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν είναι στείρο πολιτικό κίνημα. Είναι σταυροφορία όλων των Ελλήνων που θέλουν την πατρίδα τους καθαρή και δυνατή. Είναι χείμαρρος επαναστατημένων Ελλήνων που έρχεται να σαρώσει την βρωμιά και να ποτίσει με ορμή ελληνική την διψασμένη για λευτεριά και εθνική κυριαρχία Πατρίδα. Είμαστε εμείς οι Γενναίοι Έλληνες που γκρεμίζουμε ψεύτικους φόβους και διλήμματα και βαδίζουμε μπροστά διαλύοντας τούς αχαμνούς και τα χρέη τους.
Ενεργοποιούμε τις προγονικές εντολές και τα αληθινά χρέη σε εμάς και τα παιδιά μας. Να ποτίσουμε την γη μας με τον ιδρώτα μας και να φέρουμε αξιοκρατία στους αδελφωμένους πλέον Έλληνες. Να δουλέψουμε για να κάνουμε την Ελλάδα μας και τους ίδιους τους ανακαινισμένους εαυτούς μας την καλύτερη γενιά τής Φυλής μας. Να πολεμήσουμε για να φέρουμε πίσω τους Έλληνες που μείνανε αθέλητα και με πόνο μεγάλο έξω από την στοργική εθνική αγκάλη. Να φέρουμε πίσω τα φωτεινά μυαλά που διώξανε οι αγύρτες στην οικουμένη. Τους δουλευτήδες που είναι κήρυκες ελληνικότητας και τους ανδρειωμένους σκλαβωμένους πέριξ των συνόρων.
Αρνιούμαστε τους παγκοσμιοποιητές σε Ανατολή και Δύση που νομίζουν πως είναι τάχα οι δυνατοί και εμείς οι υποτελείς τους. Επανάσταση ψυχών, επανάσταση πνευματική, επανάσταση κοινωνική, επανάσταση φυλετική, επανάσταση εθνική, επανάσταση ιερών ελληνικών όπλων. Επανάσταση σε όλα τα επίπεδα και για όλους τους πιστούς και συνειδητούς Έλληνες όπως την είχε ζητήσει ο Περικλής Γιαννόπουλος. Ερχόμαστε με τους Άριστους και τους Δίκαιους και τους Πολεμιστές στην κεφαλή. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Εθνικιστές, είμαστε οι Ενωμένοι Έλληνες τής Μεγάλης Ελλάδος τής Καρδιά μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ: «ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ 4% ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΟ 10 – 15% ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»;

"Δεν θεωρώ ότι πια έχουμε πραγματική Δημοκρατία. Σε ποιά δημοκρατία θα ήταν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, ο αρχηγός ενός κόμματος τού 4-5 % και θα διόριζε και υπουργούς", γράφει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Σπανουδάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο γνωστός συνθέτης με ανάρτηση που φέρει τον τίτλο "Άλλα δυο λόγια", τοποθετείται σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, σχολιάζει τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στο παρελθόν και κατακεραυνώνει τη διαπλοκή σε Βουλή και Media. Μεταξύ άλλων, εκφράζει την απογοήτευση του για το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

Αναλυτικά όπως ακριβώς έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

"Άλλα δυο λόγια...

Με όσο πιο απλά λόγια μπορώ, θα απαντήσω σε όσους με ρωτάτε περί πολιτικής, δημοκρατίας, πολιτισμού και πια η σημερινή στάση-θέση μου.

Αρχίζω με τα αρνητικά. Ουδέποτε υπήρξα, σοσιαλιστής, αριστερός, προοδευτικός καί τα τοιαύτα. Στην πραγματικότητα από το 74' πού γύρισα στην Ελλάδα, αυτοί ακριβώς ήταν και είναι ακόμη, που με πολέμησαν με λύσσα. Και βέβαια, όχι μόνον εμένα. Και πολλούς άλλους, πού ή εξαφανίστηκαν, ή τελικά συμβιβάστηκαν.

Στον τομέα τού "πολιτισμού" τελικά, βρίσκονται οι πιο εμπαθείς και διαπλεκόμενοι, άνθρωποι. Αν κάποτε άνοιγε ο φάκελος πολιτισμός, χορηγίες, διαπλοκή, φακελάκια, ημέτεροι κλπ, θα έκανε την λίστα Λαγκάρντ ή όποια άλλη, να ωχριά. Γιατί εδώ πρόκειται υποτίθεται, για "πνευματικούς "ανθρώπους. Ίσως κάποτε γράψω, για όσα με τα μάτια μου είδα και έπαθα, από ανθρώπους πού την ταυτότητα τους, σάς έδωσα παραπάνω.

Αλλά μάλλον βαριέμαι, γιατί έχω έργο να κάνω και γιατί τις πληγές μου και τις κακίες, τις ακουμπάω με αγάπη πάντα, στα χέρια του Θεού.

Εκείνος και ξέρει και μπορεί, Εγώ πάλι, όχι.

Δεν γράφω μουσική, μόνο για να με ακούτε. Γράφω κυρίως, για το μετά. Για τα παιδιά σας, όταν είναι η ώρα τους, για τα εγγόνια σας κλπ

Για τότε, πού το πραγματικά αληθινό, θα λάμψει και το ψεύτικο, θα πάει στην φυσική του θέση. Την οριστική λήθη.

Όταν οι σημερινοί συνθέτες, τραγουδιστές και οι δημοσιογράφοι υπερασπιστές τους, δεν θα υπάρχουν πια, να ελέγχουν ασφυκτικά, τα καλλιτεχνικά πράγματα.

Σέβομαι για να αναφέρω μόνον λίγους, τον Σεφέρη, τον Ελύτη, την Λαμπέτη, τον Χορν και βέβαια τον Χατζιδάκη και τον Παπαθανασίου. Όχι μόνο για το έργο τους, αλλά και για την στάση τους.

Δεν θεωρώ ότι πια έχουμε πραγματική Δημοκρατία. Σε ποιά δημοκρατία θα ήταν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, ο αρχηγός ενός κόμματος τού 4-5 % και θα διόριζε και υπουργούς. Και σε ποιά δημοκρατία, ένα κόμμα τού 10-15%, δεν "δικαιούται δια να ομιλεί" και υβρίζεται καθημερινά από όλους, χωρίς να τού δίνεται βήμα, να απαντήσει. Συμφωνείς η όχι μαζί του.

Ποιά δημοκρατία το διδάσκει αυτό; Απαντήστε μου συνταγματολόγοι και λοιποί προοδευτικοί ιστορικοί.

Δεν θεωρώ επίσης, ότι έχουμε πια κόμματα. Κομμάτια διεφθαρμένων Ελλήνων, ναι. Απίστευτους αριβίστες, σκληρούς και αυστηρούς (με τούς άλλους πάντα, ποτέ με τον εαυτό τους) πολιτικούς, ναι. Διαπλοκή άρρωστη πού υγειώς όμως, ελέγχει και μεγαλουργεί ακόμα και επί όλων των κυβερνήσεων, ναι. Γερμανούς και άλλους ξένους πού μάς διατάζουν, μάς υποτιμούν και μας καταστρέφουν, ναι. Ποιός όμως τούς δίνει, το κλειδί της πόλης; Οι πολιτικοί μας, και μάλιστα, εν ονόματι μας. Είναι αλήθεια βέβαια ότι πια, η πλειονότητα των Ελλήνων, είναι πάσχουσα.

Δεν είναι η φτώχεια, το μόνο, κακό πού μάς βρήκε. Άλλωστε ούτε φτωχοί, ούτε αμόρφωτοι, ήσαν και είναι όσοι κατέστρεψαν την Ελλάδα. Πλουσιότατοι και μορφωμένοι, όλοι τους.

Το ότι είμαι κομμένος, αποκλεισμένος και τα τοιαύτα είναι ψέματα.

Εγώ, ονομαστικά και όταν κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει, απέκλεισα και έκανα εχθρούς μου, το όλον Πασόκ, τους Σημίτη, Παπανδρέου και Βενιζέλο, μιλώντας καθαρά, ονομαστικά και ανοιχτά, εναντίον τους. Εξ' ίσου καθαρά, μίλησα για το αίσχος Λαμπράκη και Μεγάρου, αλλά και Μπόμπολα και Mega.

Επίσης για την απίστευτη διαπλοκή και έλεγχο πού ασκούν τα αριστερά-σοσιαλιστικά κόμματα στον "πολιτισμό" μας. Ξέρετε πολλούς καλλιτέχνες, πανεπιστημιακούς και άλλους πού να μην κλείνουν το ρήμα αριστερός, προοδευτικός κλπ, σε όλους τούς τόνους και τις υποκλίσεις;

Όλα όσα ανωτέρω είπα, τι με κάνουν; δεξιό, φασίστα, βασιλικό, χουντικό; Αυτά είναι μερικά μόνον, από τα ονόματα που κατά καιρούς, μου αποδώσαν.

Ακούστε λοιπόν κι' αυτό. Το "δεξιό" κόμμα της ΝΔ, είναι για μένα το πιο αποκρουστικό. Δεν υπάρχουν πιο πολιτιστικά και πολιτικά, δειλοί άνθρωποι. Θαυμάζουν και υποστηρίζουν ότι τους φτύνει και ταλαιπωρούν και περιθωριοποιούν, ότι τούς βοηθάει, η τούς βλέπει με αγάπη.

Έχουν το σύνδρομο, της πόρνης. Θέλουν δυστυχώς, τον νταβατζή τους. Και τον βρήκαν επιτέλους, στο πρόσωπο του Βενιζέλου, της Γεννηματά και των υπολοίπων "μαυρισμένων" προσφάτως από τούς Έλληνες, πολιτικών. Εύχομαι σε όλους τους, καλές εισπράξεις, καλή διαπλοκή, καλά ψέματα προς όλους τούς Έλληνες καί καλές και βαθύτατες υποκλίσεις, προς τούς ξένους.

Να επιτέλους και μια ευχή προς πολιτικούς, πού έχω την υποψία πώς θα πιάσει! Ελπίζω, τα όσα σας είπα, να απάντησαν, στις περισσότερες ερωτήσεις σας. Αν συμφωνείτε μαζί μου, να' ναι ευλογημένο, αν διαφωνείτε, να' ναι ακόμη πιο ευλογημένο!

- Έχω και μία επισήμανση, προς τους πολιτικάντηδες που κατακλύζουν τα κανάλια και τούς δημοσιογράφους, πού εντολοδόχοι της εκάστοτε διαπλοκής τους, τους καλούν, για να τούς φέρουν δήθεν με τις παιδαριώδεις και προσυνεννοημένες ερωτήσεις τους, σε δύσκολη θέση, Όχι καλοί μου κύριοι. Πολιτική, δεν είναι, η τέχνη τού εφικτού. Είναι αντιθέτως, η τέχνη τού ανέφικτου!

Μην ακυρώνετε με τα μυαλά σας πού δεν χωρούν την καθαρή σκέψη, όσα η χώρα αυτή, με θυσίες, παλληκάρια και αίμα, αιώνες τώρα, απέδειξε. Αν εσείς δεν έχετε τα απαιτούμενα "μπίπ", κάντε ενός λεπτού σιγή, για την σημερινή, κατάντια σας". 


ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


ΑΘΗΝΑ 20-7-2013.
Σκλαβοπάζαρο ψυχών και ενεχυροδανειστήριο τού ενδόξου έθνους μας είναι το άθλιο ψευτορωμέϊκο που μάς διοικεί για λογαριασμό τού μισέλληνα εμπόρου των εθνών. Διότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούμε πως οι ολέθριοι εξουσιαστές «μας» δεν έχουν πάνω τους μήτε ελληνική συνείδηση μα και μήτε ατομική συνείδηση. Το έθνος έχει αφεθεί στα χέρια ενός ανύπαρκτου κράτους που είναι κατώτερο ακόμη και από προτεκτοράτο.
Προχωρούν λοιπόν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στα νομοσχέδια τής ντροπής που πετάνε στο δρόμο όνειρα και υπολήψεις ενώ την ίδια στιγμή ανοίγουν τον δρόμο στην μετεξέλιξη τής οικονομικής κατοχής σε μέσο καταλήψεως εθνικού εδάφους. Η εκχώρηση τής εθνικής μας κυριαρχίας γίνεται η οδός για τον εθνικό μας ακρωτηριασμό.
Στα Σκόπια οι Αλβανοί εταίροι τής κυβερνήσεως των νεοκομιτατζήδων λέγουν πως το όνομα που φέρνει ως «νέα» διαπραγμάτευση ο διαβόητος διαμεσολαβητής Νίμιτς είναι «Δημοκρατία τής Άνω Μακεδονίας».
Στην Ύδρα και την Τρίπολη και σε άλλες ακόμη «ελεύθερες» πόλεις έχουμε την έλευση τού τουρκικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος που ξέρουμε πολύ καλά τι κουβαλάει μαζί του. Στενές σχέσεις με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, το νεοοθωμανικό όραμα των Τούρκων απόβλητων τής στέπας και την μισητή ημισέληνο στα χώματα που λευτέρωσαν οι παππούδες μας με το αίμα τους.
Το Τζαμί και όλοι οι άλλοι ισλαμικοί χώροι που θέλουν να σηκώσουν με περίσσιο θράσος κατακτητές και ελληνόφωνα υποτακτικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά η νομιμοποίηση τής παρουσίας τής λαθρομεταναστευτικής πέμπτης φάλαγγας τής Άγκυρας.
Τα «περιούσια» αφεντικά τής παγκοσμιοποίησης έχουν την υψηλή επιστασία τής επιχειρήσεως καταλήψεως τής Πατρίδος μας. Αυτοί έφεραν και στήριξαν στην περιοχή μας τα ανθελληνικά μορφώματα, δίδοντάς τους ψεύτικη εθνική υπόσταση και άφθονο χρήμα για την σε βάρος μας προπαγάνδα τους. Δικοί τους άνθρωποι και οι πραματευτάδες που αγοράζουν γη ελληνική και εκείνους γλύφουν όσοι υπογράφουν τα μνημόνια και όσοι θέλουν την άμβλυνση εθνικού συναισθήματος και ορθόδοξης πίστης.
Όμως οι γλύφτες των αιώνιων γυρολόγων που γυρεύουν το ξαρμάτωμα των Ενόπλων Δυνάμεων και την αυτοχειρία τού Ελληνικού Έθνους έχουν έναν μεγάλο αντίπαλο. Είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός που αρνείται να δώσει γη και ύδωρ. Ένας λαός που πρέπει να αφήσει τη θλίψη και να πιάσει την οργή. Και αυτός ο λαός έχει μπροστάρη και οδηγό το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.
Θέλουν να αλλάξουν το χάρτη τής πατρίδος μας και να μάς αφαιρέσουν εδάφη και εξουσίες για να ζήσουμε τάχα χορτασμένοι και ειρηνικά. Εμείς όμως έχουμε μάθει να ζούμε λιτά και δωρικά έχοντας δίπλα μας όλα τα εθνοφυλετικά αδέρφια μας σε όλες τις ελληνικές εστίες. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σχεδιάζει την ανάπτυξη και την πρόοδο τής Φυλής μας φτιάχνοντας τον χάρτη με χρώμα ελληνικό, γιατί είναι αλήθεια πως χρειάζεται σημαντικές και εκτεταμένες επιδιορθώσεις.
Στην δική μας Εθνική και Λαϊκή Πολιτεία η αποκατάσταση των αδικιών και η συνένωση των ελληνικών πατρίδων κάτω από το Εθνικό Μητροπολιτικό Κέντρο είναι κεντρικός πυλώνας τής εθνικής εξωτερικής μας πολιτικής. Η ελληνικότητα των πληθυσμών και η ορθόδοξη πίστη τους είναι το βήμα νομιμοποίησης τής παρεμβάσεως τού Εθνικού μας Κράτους για την επίσημη ελληνική παρουσία ως εγγυητής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Τα υποτιθέμενα οικονομικά προβλήματα και οι υποθήκες των δωσίλογων τού καθεστώτος δεν πρόκειται να γίνουν η οδός εθνικών απωλειών. Διότι τα ιστορικά δίκαια και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων είναι ανώτερα πάσης τοκογλυφικής έπαρσης. Οι δε πολιτικάντηδες και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι είναι και θα αντιμετωπιστούν ως εχθροί μας όπως και οι κατακτητές ελληνικών εδαφών ολόγυρα των προσωρινών μας συνόρων.
Η λογική που μάς διαπνέει είναι πολύ απλή. Καμία κατάληψη ελληνικής πατρίδος δεν αναγνωρίζεται ως νόμιμη κατάσταση και κανένα κράτος που είναι προϊόν πολεμικής σε βάρος μας ενέργειας δεν έχει νόμιμα δικαιώματα στα εδάφη που κατέλαβε, όσα χρόνια κι αν πέρασαν από την εγκληματική ενέργεια. Και εκείνοι που λέγουν πως έχουν δικαιώματα ανθρώπινα διάφοροι ξένοι τυχοδιώκτες και ψεύτικες μειονότητες, θα μάθουν πως τα ανθρώπινα δικαιώματα ταιριάζουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τής Ιερής Ελληνικής Γης.
Δεν χαρίζουμε την Ελλάδα σε κανέναν. Δεν μοιραζόμαστε τίποτα το ελληνικό με κανέναν λιγότερο ή περισσότερο τάχα δυνατό. Όταν οι απεσταλμένοι τού εχθρού μας προκαλούν είτε με τόκους είτε με όπλα, εμείς τούς στέλνουμε στον αγύριστο, όπως έκαμε ο Λεωνίδας με τους απεσταλμένους τού Ξέρξη. Και φυσικά ισχύει το μέγα δόγμα πως δεν έχει εχθρούς η Ελλάς όταν παύουν να ζουν οι εχθροί της και οι πατρίδες τους!
Θα παγιώσουμε λοιπόν την παρουσία των Ελλήνων στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες και τα δικαιώματα σε γλώσσα, θρησκεία και εκπαίδευση. Θα επιβάλλουμε την επιστροφή των αδελφών μας στις εστίες και τις περιουσίες από τις οποίες εκδιώχτηκαν. Στην έως σήμερα ελεύθερη Ελλάδα θα σβήσουν κατοχική παρουσία και μνημεία.
Οι νόμιμες διεκδικήσεις μας από Βόρειο Ήπειρο έως Πόντο είναι ζωντανές και στόχος τής εθνικής μας πολιτικής. Οι δε συμμαχίες φτιάχνονται μονάχα από μια Ισχυρή Εθνικιστική Ελλάδα με γνώμονα τα Εθνικά Δίκαια. Πάσα διαπραγμάτευση που διενεργείται σε βάρος αυτών των δικαίων από το τωρινό κατοχικό καθεστώς είναι απολύτως άκυρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: O ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ


samaras
Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησα σήμερα το οπτικοακουστικό υλικό με την “κρίση ειλικρίνειας” ενός γυρολόγου της πολιτικής σκηνής, ένα υλικό που καταμαρτυρά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ “παιδεία” και “ηθική” ενός αποφοίτου του Harvard, τον οποίο έπειτα από τον εκεί ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ, η Πατρίδα μας έχει την ατυχία να έχει “πρωθυπουργό” (τοποτηρητή ξένων συμφερόντων κατά το ακριβέστερον).
Ο εν λόγω “τιμητής της ελληνικής γλώσσης”, παρά το γεγονός ότι μας έκανε μία πρώτης τάξεως επίδειξη περί των “ικανοτήτων” του στο χειρισμό του λόγου και στην ικανότητα “αυτοκριτικής” που διαθέτει, δεν κατάφερε εντούτοις να μας πείσει περί των ικανοτήτων του στην ΑΝΑΓΝΩΣΗ κειμένων τα οποία συγγράφουν ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ (από τον…πλούσιο ελληνικό λαό) υπάλληλοί του, ώστε να μας πείθει περί του “δίκαιου” των ενεργειών του.
Ακόμη όμως κι αν παραβλέψουμε το ΑΔΙΚΗΜΑ της ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (με προπαρασκευασμένο έντυπο), το οποίο ΟΥΤΩΣ ΄Η ΑΛΛΩΣ έχουν τη συνήθεια να διαπράττουν οι απανταχού ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ – ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ του εν λόγω θλιβερού διασκεδαστή – σαλτιμπάγκου του πολιτικού βίου της χώρας, δεν μπορούμε να διαγράψουμε από τη (μακροσκελέστατη) λίστα των αδικημάτων τους την ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ.
Όταν ο εν λόγω ΑΛΗΤΑΚΟΣ της πολιτικής σκηνής τη δεκαετία του 1990, έστηνε τις βρωμερές και υπόγειες ραδιουργίες του με σκοπό την ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ του στα βρωμερά σκαλιά της διαπλοκής και εξουσίας, κάποιοι άνθρωποι διεπόμενοι από αγνά, ανιδιοτελή και πρωτίστως ΕΘΝΙΚΑ κίνητρα, έδιναν τον αγώνα για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τη ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ και όλες τις αλύτρωτες πατρίδες, μέσα από τις τάξεις του Εθνικιστικού κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Αυτοί οι άνθρωποι (όπως κι ο υποφαινόμενος) δεν διέθεταν τα οικονομικά και ιδιοτελή κίνητρα για τον αγώνα τους, παρά μόνον την ΠΙΣΤΗ, σε ιδέες, αξίες, ιδανικά, ιστορία. Ακολούθησαν λοιπόν μια ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ αντίθετη πορεία με τον εν λόγω γυρολόγο, σταθεροί σε ΙΔΕΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ και διεπόμενοι από ένα πνεύμα ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ και ΠΙΣΤΗΣ σε σημαίνοντα ΠΡΟΣΩΠΑ όπως είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ, και ουδέποτε (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) εναντιώθηκαν σε αυτά κινούμενοι από ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και ΔΙΨΑ για ΕΞΟΥΣΙΑ.
Εξάλλου παραδείγματα ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ και ΛΑΓΝΩΝ εξουσίας και “καρέκλας” έχουμε ΑΜΕΤΡΗΤΑ στην παράταξη του “ΑΝΤΩΝΑΚΗ”, ακόμη και υποτιθέμενων “εθνικιστών”.
Αυτό όμως που αποτελεί μέγιστη ΠΡΟΣΒΟΛΗ απέναντι στη νοημοσύνη του Έλληνα, είναι το γεγονός ότι εκτός από την προκλητική ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που επιδεικνύουν απέναντι στις κακουχίες και την ανέχεια που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός (εξ’ αιτίας τους βέβαια), διατηρούν κι ένα “BLAZE” και απαξιωτικό ύφος προς τις δράσεις του Εθνικιστικού κινήματος (όπως λ.χ.  οι διανομές τροφίμων) χαρακτηρίζοντάς τα ως…”λαϊκισμό”.
Επίσης πρωτοκλασάτα και “σημαίνοντα” στελέχη του μνημονιακού μορφώματος του “Αντωνάκη”, σπεύδουν σε κάθε ευκαιρία να χαρακτηρίσουν τους συναγωνιστές μας ως: “άξεστους”, “αγράμματους”, “αλήτες”, “αμόρφωτους”, “τραμπούκους”, “υβριστές” κλπ, κλπ, κλπ.
Πρόσφατα μάλιστα κάποιοι ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΟΙ την ΒΟ(Υ)ΛΗ έσπευσαν να αφαιρέσουν το λόγο από συναγωνιστές διότι “αναφέρθηκαν με υβριστικούς χαρακτηρισμούς”…
Η επόμενη λογική απορία είναι: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ από τον πρωθυπουργό – ΥΒΡΙΣΤΗ, ώστε να μην παίρνουν τα παιδιά μας λάθος παραδείγματα από την (υποτιθέμενη) ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;
Και η απάντηση είναι: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ συναγωνιστές…όλοι εμείς που θα συστρατευθούμε για να αποτινάξουμε από την Πατρίδα μας και τις οικογένειες μας το ζυγό των  ΥΒΡΙΣΤΩΝ και ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ.
Υ.Γ. Αντωνάκη…”ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ”, αλλά για όλα σου φταίει η Χρυσή Αυγή…
ArticleImage
Αθανάσιος

http://ethnikismos.net 

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (ΝΔ) ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ”!


kalantzis1__article

Πέραν της οργής  της κομματικής συμμορίας των αμερικανομαρξιστών της Κουμουνδούρου η οποία χθες έλαβε από τη Χρυσή Αυγή την απάντηση που της άρμοζε για την υπεράσπιση των «δημοκρατών»-τρομοκρατών του Indymedia και τα αντεθνικά συνθήματα υπανθρωπισμού, περί των μπολσεβίκικων «κατορθωμάτων» της σφαγής αμάχων Ελλήνων στο Μελιγαλά, ήρθε σήμερα η σειρά της ψοφοδεούς Νέας Δημοκρατίας, να αποδείξει περίτρανα, πως ο ψευδεπίγραφος πατριωτισμός της αναλώνεται σε προεκλογικές φανφάρες και δηλώσεις-πυροτεχνήματα, προς εξαπάτηση των Ελλήνων πατριωτών.
Από το καθεστωτικό ραδιόφωνο του Βήματος, ο νεοδημοκράτης αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής, έσπευσε να απολογηθεί στην ανθελληνική αριστερά, για όσα διαδραματίστηκαν χθες στο κοινοβούλιο και την αποστομωτική απάντηση της Χρυσής Αυγής προς τους θρασύδειλους ροζ μαρξιστές με το ιστορικό «στο Βίτσι και στο Γράμμο, σας θάψαμε στην άμμο»! Ο κύριος Καλαντζής, ως εκπρόσωπος του μαρξιστοφιλελεύθερου μεταπολιτευτικού Καθεστώτος τον διεφθαρμένων, διαβεβαίωσε τους αριστερούς με καπιταλιστικές περιουσίες Συριζαίους πως γεγονότα σαν τα χθεσινά δεν πρόκειται να επαναληφθούν στην αίθουσα της Βουλής! «Θα εφαρμοστεί αυτό που αποφασίσαμε με τον πρόεδρο της Βουλής. Δεν ξαναγίνεται αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην απόφαση της διάσκεψης των προέδρων να αποβάλλεται «όποιος προσβάλλει το Κοινοβούλιο». Κι όλα αυτά, για να μην δυσαρεστηθούν οι κατ’ επάγγελμα διαστρεβλωτές της Ιστορίας, οι απόγονοι των συμμοριτών, οι αριστεροί συνέταιροι του μεταπολιτευτικού εκτρώματος που εξαθλιώνει το Λαό μας και ξεπουλά την Πατρίδα μας.
Εκεί όμως, όπου ο αντιπρόεδρος της Βουλής αποδίδει την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, την οποία διακρίνει πια ο Ελληνικός Λαός και γι’ αυτό στρέφεται μαζικά προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι το σημείο όπου αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή δηλώνει: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους ίδιους με εμάς»! Τούτος είναι ο μεγαλύτερος Τίτλος Τιμής για τη Χρυσή Αυγή! Πράγματι, τα φιλελεύθερα και τα μαρξιστικά κόμματα, το Καθεστώς των φαύλων, δεν έχει να αντιμετωπίσει ανθρώπους ίδιους με αυτούς. Διότι οι Χρυσαυγίτες ούτε κατέκλεψαν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού και τα δημόσια ταμεία, ούτε λαδώθηκαν από εγχώριους και ξένους κεφαλαιοκράτες, ούτε εξαθλίωσαν το Λαό μας, ούτε ξεπουλούν την Ελληνική Πατρίδα στους ξένους, όπως συστηματικά και απλόχερα πράττουν εκείνοι οι οποίοι μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν, τόσο από την πατριδοκάπηλη και κοσμοπολίτικη δεξιά, όσο και από την αντεθνική και διεθνιστική αριστερά!
Ο κύριος Καλαντζής δεν παρέλειψε τέλος να παραστήσει – μάλλον όχι με ιδιαίτερη επιτυχία- τον θεματοφύλακα του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, δηλώνοντας με πνεύμα «αυτοθυσίας»: «Δεν φοβάμαι. Η Δημοκρατία δεν φοβάται. Το πολύ, πολύ να φάω και δύο μπουνιές…»! Γραφικές και αστείες υπερβολές, από στελέχη της ελαφροδεξιάς παράταξης που απολογείται στους μαρξιστές σφαγείς… Περιττές οι μπουνιές, αρκεί το φτέρνισμα των Χρυσαυγιτών!
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

 http://www.xryshaygh.com

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΤΟ 1974 - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΤΟ 1974 - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1974

"Ενώπιον πάσης αρμοδίας Αρχής
ΕΞΩΔΙΚΟΣ Αναγγελία αξιοποίνων πράξεων Του κ. Γεωργίου Αλφαντάκη, Δικηγόρου Αθηνών, υπερασπιστού κατηγορούμενων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων συνεπεία των τελευταίων καταμηνύσεων και διώξεων αυτών, συμφώνως Τω άρθρ.40 Του Κωδ. Ποιν. Δικονομίας.
ΠΡΟΣ Τον Αξιότιμον κ. Προϊστάμενον Της Εισαγγελίας Πλημμ/κών Αθηνών.
Κατ' εντολήν πελατών μου, ανωτέρων και ανωτάτων αξιωματικών, κατηγορουμένων και συκοφαντουμένων εσχάτως εν χορώ, εκ διαφόρων κατευθύνσεων και συνεπεία Της αδυναμίας αυτών όπως προβώ σε νέες δημοσίας δηλώσεις, αναγγέλλω Υμίν Τα κάτωθι:
1) Εις προγενεστέρας δηλώσεις μου, δημοσιευθείσας μόνον από μίαν πρωϊνήν εφημερίδα των Αθηνών "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" Της 27/10 αφορώσας το.....
Κυπριακόν θέμα εζήτησα από την Κυβέρνησιν να ΕΙΠΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ εις τον Ελληνικόν λαόν ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΝ ΚΥΠΡΟΝ.
Εζήτησα επίσης να απομακρύνη πάραυτα τους εν ενεργεία εισέτι ανωτάτους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι κατά το δεκαήμερον από 15 έως 23 Ιουλίου 1974 επρόδωσαν την Κύπρον, κατά την έννοιαν του άρθρου 26 εδάφ. β' του στρατιωτικού Ποινικού Κώδικος, γινόμενοι περαιτέρω υπαίτιοι, ως κατωτέρω θέλει καταδεχθεί και άλλων στρατιωτικών αδικημάτων.
2) Παρήλθεν έκτοτε εν δεκαήμερον και ουδέν ηκούσθη εις απάντησιν των δηλώσεων αυτών, τόσον από επισήμου Κυβερνητικής πλευράς όσον και από πλευράς των ευκρινώς διαφαινομένων τότε ως καταγγελλομένων.
Επιθυμούν καταδήλως την συσκότισιν περί το Κυπριακόν και την παραπλάνησιν του Ελληνικού Λαού.
3) Υπεσχέθην τότε, ότι θα επανέλθω με πλήρως αποκαλυπτικά στοιχεία εάν δεν ετύγχανον προσοχής. Εδέχθην ανωνύμους απειλάς και πιέσεις ν' απόσχω πάσης περαιτέρω συνεχείας. Μου εδημιούργησαν την συναίσθησιν κινδύνου, και δι' αυτό θεωρώ πλέον ιεράν μου υποχρέωσιν ν' αποκαλύψω τα όσα δύνανται αυτήν την στιγμήν να λεχθούν. Και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΝ:
4) Μετά την ενέργειαν κατά του Μακαρίου, ο Αρχηγός Των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Γρηγόριος Μπονάνος, προειδοποιήθη και ενημερώθη αρκούντως δια την επικειμένην Τουρκικήν εισβολήν και δη:
α) Δι' επανειλημμένων αποκαλυπτικών σημάτων, του βοηθού Στρατιωτικού ακολούθου της Ελληνικής Πρεσβείας του Λονδίνου (από 15 έως 19 Ιουλίου) Ταγματάρχου κ. Αθανασίου Περδίκη.
β) Υπό του Έλληνος Ταξιάρχου κ.Σωτηριάδου, υπηρετούντος εις το Αρχηγείον του ΝΑΤΟ Σμύρνης, όστις ενημερώθη υπό του Αμερικανού Στρατηγού - Διοικητού των Δυνάμεων ΝΑΤΟ Νοτίου Ευρώπης, περί της πραγματοποιήσεως τουρκικής εισβολής εις Κύπρον, εντός 48 ωρών, με την εντολήν όπως ενημερώση τον Έλληνα Αρχηγόν των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Ταξίαρχος κ.Σωτηριάδης, έσπευσεν εις την Ελλάδα και ενημέρωσε την 18.7.74 τον κ. Μπονάνο.
γ) Υπό Του ΓΕΕΦ Κύπρου, όπερ από του παρελθόντος έτους είχεν ενημερωθή λεπτομερειακώς από Βρεττανόν ανώτατον αξιωματικόν περί του Τουρκικού σχεδίου εισβολής, όπερ και πράγματι εφηρμόσθη υπό των εισβολέων τελικώς.
δ) Υπό την Ναυτικήν Διοίκησιν Κύπρου από της 10ης νυκτερινής της 19ης Ιουλίου '74 ήτις δια του Διοικητού αυτής Αντιπλοιάρχου κ. Γ. Παπαγιάννη, ειδοποίησε τον κ. Μπονάνον περί κατευθύνσεως της τουρκικής αρμάδας προς τας ακτάς της Κυρηνείας.
ε) Από το ΓΕΕΦ και την Ναυτικήν Διοίκησιν Κύπρου τας πρώτας πρωϊνάς ώρας της 20.7.1974 με την πολεμικήν κραυγήν "ευρίσκονται εις απόστασιν 20 μιλίων, πλησιάζουν 15... 10... 5... μίλια..."
5) Παρά ταύτα το Αρχηγείον Ενόπλων Δυνάμεων, ηγνόησε την προειδοποίησιν και δεν ενίσχυσε την Κυπριακήν Εθνοφρουράν κατά το πενθήμερον 15 έως 20 Ιουλίου και ΕΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ 700 εμπείρων ανδρών της ΕΛΔΥΚ την 18 έως 19 Ιουλίου 1974 υπό απείρων κληρωτών αγνοούντων και τας τοπικάς Κυπριακάς συνθήκας.
6) Οι Αρχηγοί Ενόπλων Δυνάμεων και Αρχηγείου Στρατού κ.κ. Μπονάνος και Γαλατσάνος όταν πέραν των άνω προενημερώσεων ειδοποιήθησαν την πρωϊαν της 20.7.1974 παρά του ΓΕΕΦ ότι ρίπτονται Τούρκοι αλεξιπτωτισταί και ενώ προηγουμένως η τουρκική αεροπορία είχε βομβαρδίσει αγρίως το στρατόπεδον της ΕΛΔΥΚ δεν διέταξαν τας Ελληνικάς Κυπριακάς δυνάμεις να αρχίσουν το πυρ. Δεν διέταξαν πύρ, μέχρι της 8.50 πρωϊνής της 20.7.1974.
Την 8.50 ως άνω πρωϊνήν, ο μόνος αφιχθείς εις την αίθουσαν επιχειρήσεων του Αρχηγείου Ενόπλων Δυνάμεων Αντισυνταγματάρχης κ. Λούκουτος προσωπικώς είπε τηλεφωνικώς εις τον Διοικητήν του ΓΕΕΦ Ταξίαρχον κ.Γεωργίτσην "κτυπάτε δι' όλων των μέσων". Έτσι κατόρθωσαν να προγεφυρωθούν ένιοι μονάδες των ρηθέντων τούρκων αλεξιπτωτιστών.
7) Επίσης ιδία πρωτοβουλία των Ελληνο - κυπριακών μονάδων Κυρηνείας επλήγη το πρώτον κύμα της τουρκικής αποβάσεως, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να έχουν 2.000 - 3.000 νεκρούς και τραυματίας.
8) Η Κυβέρνησις και η Επανάστασις της 25.11.1973 απεφάσισαν και διέταξαν Γενικήν Επιστράτευσιν την 20.7.1974, ήτις ήρξατο εφαρμοζομένη από της 9ης πρωϊνής ώρας. Αυτήν απήτουν αι περιστάσεις και τα στρατιωτικά δεδομένα. Ο Στρατηγός Μπονάνος μετά των επιτελών του, την 11ην πρωϊνήν της αυτής ημέρας(20.7.1974) ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ την γενικήν επιστράτευσιν, ΔΙ' ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό κείμενο στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου 2013

xryshaygh.com
 
 

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΣ

Λέγουν πολλοί και διάφοροι καθεστωτικοί πως θέλουν να φτιάξουν την οικονομία τής πατρίδος μας. Και το λέγουν τούτο αυτοί που την ισοπέδωσαν αφαιρώντας της τον εθνικό χαρακτήρα. Ισχυρίζονται όλοι τούτοι που μάς προκάλεσαν την ασφυξία πως θα μας δώσουν ανάσα με την χρήση ξένου αναπνευστήρα. Με τη συνδρομή εκείνων που θέλουν το θάνατο τής Φυλής μας.
Μα πως γίνεται να βγάλεις από τα αδιέξοδα έναν τόπο που δεν τον θέλεις ελληνικό; Πως γίνεται να έχεις μέσα σου αγάπη για τον ελληνικό λαό και πατριωτισμό όταν ξεπουλάς την πατρίδα σου στους αιώνιους μισητές της; Δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να γίνει ο Εφιάλτης Λεωνίδας!
Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού κατοχικού καθεστώτος είναι αυτοί που νέκρωσαν την εθνική μας παραγωγή αντί τής παροχής εφήμερων επιδοτήσεων και καταστρεπτικών δανείων. Είναι αυτοί που ξεχέρσωσαν το χωράφι για να το αντικαταστήσουν με την εικονική οικονομία, ώστε αφενός μεν να εξαλείψουν την επάρκεια τής χώρας σε αγαθά και αφετέρου να την ρίξουν στις δαγκάνες των μνημονίων.
Είναι εκείνοι οι αχαμνοί ελληνόφωνοι που εκχωρούν καθημερινά την Ελλάδα και παραδίδουν τα κλειδιά της στους δανειστές των εθνών που τώρα ζητούν για να «μας» δώσουν δηλητηριασμένο οικονομικό αέρα, να τους δώσουμε τη διαχείριση τής εθνικής μας περιουσίας. Ναι, αφού έδωσαν στα πολιτικά τους τσιράκια ένα κάρο χρήματα για να γεμίσουν την πατρίδα μας λαθρομετανάστες που κλέβουν και σκοτώνουν, αφού φτιάξανε μηχανισμούς «διευκόλυνσης» τής πληρωμής των χρεών «μας», τώρα θέλουν να μας πάρουν γη και πατρίδα με τα χέρια τους. Γιατί αυτός είναι ο λόγος που μας κουβαλήθηκαν και αυτήν τη «διαπραγμάτευση» κάνανε οι δωσίλογοι.
Εθνική οικονομία δεν φτιάχνεται από πολιτικάντηδες που καλλιεργούν την δημόσια ανασφάλεια και τον διάλογο με τους απαιτητές ελληνικής γης. Δεν γίνεται να νοικοκυρέψουν το δημόσιο ταμείο εκείνοι που δανείζονται για να συντηρούνται και να πληρώνουν τους παγκόσμιους νταβατζήδες τού Συστήματος την ίδια ώρα που προβάλλουν τους προεκλογικούς αγώνες και τη συγκυριαρχία με τα γειτονικά μορφώματα τού νεοταξισμού που γυρεύουν μερτικό. Δεν μπορείς με δύο λόγια να φτιάξεις ισχυρή οικονομία όταν δεν είσαι ανεξάρτητος αλλά παζαρεύεις με το όπλο στο κρόταφο.
Την αληθινή εθνική οικονομία την κρατάς στα χέρια σου. Είναι η γη που την λευτερώσαμε με το αίμα μας και την ποτίσαμε με το δάκρυ τού μόχθου. Για να πάρουμε το ταμείο στα χέρια μας, πρέπει να πάρουμε πρωτίστως την πατρίδα μας στα χέρια. Να βγάλουμε απόφαση πως θα ζήσουμε με τα δικά μας αγαθά και θα κάνουμε την Ελλάδα αυτάρκη και δυνατή.
Εθνική οικονομία σημαίνει πως έχουμε τη δυνατότητα να συντηρηθούμε μονάχοι μας, ακόμη και υπό τις πλέον δύσκολες διεθνείς συνθήκες δίχως να παραχωρήσουμε τίποτα. Και ακόμη σημαίνει πως θέλουμε να κάνουμε την Πατρίδα μας Δύναμη διεθνούς παρέμβασης και παρουσίας. Σημαίνει ακόμη κοινωνική δικαιοσύνη και σχέση εμπιστοσύνης πολίτη και κράτους με την ορθή νομή πόρων και ανταποδοτικότητας. Και ακόμη αυτοχρηματοδότηση όλων των εθνικών δραστηριοτήτων και σκοπών.
Εθνική οικονομία λοιπόν έχεις όταν παράγεις την τροφή σου, το μέσον που σε θερμαίνει, το ρούχο που σε ντύνει, το σπίτι που σε περιβάλλει, το εργαλείο και το όπλο που βαστάς. Είσαι οικονομικά ελεύθερος και εθνικά ανεξάρτητος όταν παράγεις εθνικό προϊόν και βγάζεις τους ενεργειακούς σου πόρους με τα χέρια σου, αποδίδοντας τους φόρους σου στο κράτος ώστε να χτίσει υποδομές κι όχι να τις κατεδαφίσει και να πουλήσει στον εχθρό τα ασημικά τής χώρας.
Το κέρδος που δημιουργείται από την οικονομική δραστηριότητα διανύει την απόσταση από την εργασία στο δημόσιο ταμείο και από το δημόσιο ταμείο στην εγχώρια αγορά. Η Ελλάς δεν χρειάζεται μήτε δάνεια μήτε ξένες παρεμβάσεις και χέρια που πληγώνουν το Έθνος μας. Για εμάς τους Εθνικιστές αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παράγουμε αυτά ακριβώς που χρειαζόμαστε. Είναι σίγουρο πως έτσι θα φτάσουμε στην καταγραφή πλεονάσματος προϊόντων και εσόδων που θα μας δώσει τη δυνατότητα να φτιάξουμε οικονομία δίχως το παραμικρό χρέος, ικανή να μας δώσει εξαγωγές και διεισδύσεις στην ξένη αγορά.
Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα Εθνική Οικονομία σημαίνει Ελληνικά Χέρια, Ελληνική Γη, Ελληνική Εργασία. Αξιοποιούμε εμείς οι ίδιοι τον εδαφικό παράγοντα, δίδουμε εργασία στα εθνοφυλετικά μας αδέρφια και στηρίζουμε την δημιουργία εθνικών παραγωγικών μονάδων. Ο δε χρηματοπιστωτικός τομέας ελέγχεται αποκλειστικά από το Εθνικό Κράτος, δίδοντας αξία στο χρήμα και στήριξη στην οικονομική διεργασία, στην ελληνική οικογένεια, στην ελληνική επιχείρηση, στο Ελληνικό Έθνος.
Οι δε οικονομικές διεισδύσεις σε εθνικό, τραπεζικό και επιχειρηματικό επίπεδο εκτός συνόρων γίνονται για την αύξηση τής γεωπολιτικής ισχύος κι όχι για την ενίσχυση τής θέσης των εχθρών μας. Δεν επενδύουμε στους κατακτητές ελληνικής γης αλλά στηρίζουμε οικονομικά και με κάθε μέσο τους αλύτρωτους Έλληνες. Δεν ενισχύουμε τους «περιούσιους» εμπόρους των εθνών αλλά τα αδέλφια μας της διασποράς. Όποιος δρα ανθελληνικά, χάνει την περιουσία του υπέρ τού Έθνους μας.
Δυνατοί Έλληνες δίδουν ισχυρή οικονομία. Και ισχυρή οικονομία σημαίνει Αδέσμευτη και Μεγάλη Ελλάδα. Αυτός είναι ο προορισμός τής Εθνικής Οικονομίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑ 4-7-2013.
Οι υποτιθέμενοι υπερασπιστές και εκφραστές τής δημοκρατίας στον τόπο μας έχουν οριοθετήσει με τις ενέργειές τους την έννοια τής πολιτικής υποκρισίας. Είναι αυτοί οι προστάτες των πάντων πλην Ελλήνων που φιμώνουν τον ελληνικό λαό. Τού απαγορεύουν να εκφράσει την πολιτική του βούληση και τις αποφάσεις για την τύχη του καταργώντας τα δημοψηφίσματα και τώρα τις εκλογές.
Επί τής ουσίας οι διορισμένοι πολιτικάντηδες τού «περιούσιου» νεοταξισμού καταργούν το πολίτευμα που μας λένε ότι εκφράζουν ενώ κατηγορούν ως εχθρούς τής δημοκρατίας τους το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Εξισώσουν στην αρχή το πολίτευμα με την Πατρίδα και στην συνέχεια ακυρώνουν και τα δύο, επιδιώκοντας την δική τους πολιτική διάσωση και την καταστροφή τής Ελλάδος για την οποία έχουν λάβει εντολή και στήριξη από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.
Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, είναι παρανοϊκοί και επικίνδυνοι συνάμα. Πηδάνε με μεγάλη ευκολία από το εξουσιαστικό τρένο κάθε φορά που κόβουν από μια σάρκα τού Έθνους και νομίζουν πως θα γλιτώσουν από την λαϊκή οργή. Παραχωρούν το ταμείο τού ξεπουλήματος που τους είπε το νεοταξικό κτήνος να φτιάξουν σε ξένα χέρια και νομίζουν πως μπορούν να αποπροσανατολίσουν τον λαό με τον ανασχηματισμό πολιτικών λυμάτων.
Προκαλούν οι προσωρινοί γείτονες με τις σε βάρος μας διεκδικήσεις που πατρονάρουν οι δανειστές και έμποροι των εθνών, τα δικά τους αφεντικά δηλαδή, και φρονούν εκ προοιμίου πως θα κάτσουμε φρόνιμα να περιμένουμε το εχθρικό μαχαίρι. Πιστεύουν ακόμη χειρότερα πως είναι σε θέση να ερμηνεύσουν για όλα τούτα οι ίδιοι οι κατοχικοί εξουσιαστές τη δική μας βούληση υπέρ τής νεκρικής ειρήνης όταν οι προοδευτικοί συνέταιροι τής κατοχής φαντασιώνονται συμμοριτοπόλεμους.
Οι σύγχρονοι συμμορίτες λαμβάνουν βέβαια εντολές από τα ίδια κέντρα εξουσίας, τους ταξικούς «εχθρούς» τους τής Εσπερίας. Κάνουν κοινές φιέστες και διαμαρτυρίες με τους εισβολείς λαθρομετανάστες και ζητούν για λογαριασμό τους πλήρη πολιτικά δικαιώματα όταν η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε ασύλληπτα όρια και ο δημογραφικός μαρασμός θερίζει ενώ ανθεί ο λαθροεποικισμός.
Δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι εκφραστές τού καθεστώτος μεταξύ τους. Τα μνημόνια και οι αντιρατσιστικοί νόμοι τούς ενώνουν. Τους ενώνει το όραμα για μια Ελλάδα δίχως Έλληνες που στο μεταξύ πλήττεται μέσα και έξω από τα σύνορα. Τα νέα μέτρα εξώσεως από τα σπίτια και την Πατρίδα μας έρχονται και οι φλόγες τού πολέμου στην αυλή μας ανάβουν. Αλλά οι Έλληνες δεν πρέπει να έχουν επιθυμίες και βούληση. Δεν πρέπει να βγάζουν μονάχοι τις αποφάσεις τους, γιατί αγαπούν την Πατρίδα τους και βλάπτουν τούς δολοφόνους της.
Αυτή είναι η αντίληψη που έχουν για τον ελληνικό λαό οι διαβόητοι ελληνόφωνοι «δημοκράτες». Όμως το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει διαφορετική άποψη. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές αρνούμαστε την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και ελληνικού εδάφους χάριν τής «ειρήνης» και τής συνύπαρξης με τους βαρβάρους τής παγκοσμιοποίησης που είχε προλεχθεί άνευ αντιδράσεως στον σημερινό πρόεδρο τής «δημοκρατίας» όταν αναλάμβανε «καθήκοντα».
Εμείς οι Εθνικιστές δεν είμαστε υπέρ τού πολιτεύματος που θέλει τους Έλληνες βωβούς και όμηρους από μια ψήφο με ημερομηνία λήξης αλλά υπέρ τού ενεργού Έλληνα Πολίτη – Οπλίτη που διαμορφώνει την Πατρίδα του ο ίδιος με γνώμονα την κοινωνική συνοχή και την εθνική ισχύ. Υπηρετούμε και εκφράζουμε τη λαϊκή βούληση που ταυτίζεται με την εθνική στρατηγική για την διατήρηση τής φυλετικής ταυτότητος και τής εθνικής ανεξαρτησίας.
Εντολέας και Κοινοβούλιο τού Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή είναι η Ελληνική Κοινωνία. Οι Σύμβουλοι τής Λαϊκής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης επιλέγονται ανάμεσα στους Άριστους τής Φυλής μας σε Πίστη, Ήθος, Ικανότητα και Πατριωτισμό. Η Άμεση Λαϊκή Ετυμηγορία δια των δημοψηφισμάτων και δια τής διαβούλευσης με τα τοπικά αυτοδιοικητικά συμβούλια εξασφαλίζουν τη διαφάνεια και την ενότητα των Ελλήνων. Σκοπός είναι η συλλογική ενέργεια τού Έθνους κι όχι το εμπόριο των ψήφων, η ξενοκρατία και η αντιπολίτευση σε βάρος τού Έθνους.
Είμαστε κάθετα ενάντιοι στην υπαγωγή τού λαού μας στην κατάσταση άτακτου όχλου με την παροχή βήματος λόγου και ψήφου στους έκφυλους, στους δωσίλογους, στους αρνητές των αξιών μας και στους διχαστές τού λαού. Η λαϊκή βούληση είναι ιερή υπόθεση που αφορά την Εθνική Κοινότητα κι όχι τα άνομα συμφέροντα. Τα δε κατάλληλα πολιτεύματα δεν οριοθετούνται από τα ονόματα αλλά από τις προθέσεις και τον χαρακτήρα τού λαού.
Οι Έλληνες είναι λαός που μεγαλουργεί όταν υπακούει στην επαναστατική και δημιουργική του φύση, ενώ μαραζώνει όταν υποτάσσει τη φωνή του στην πολιτική «ορθότητα» των ατσαλάκωτων τυράννων. Πρέπει να δοθεί φωνή στις τοπικές κοινωνίες που θα αναδομηθούν στο επίπεδο των κοινοτήτων με την εκλογή των τοπικών συμβουλίων, την ανάδειξη των περιφερειακών διοικήσεων και την αντιπροσώπευση αυτών στο Εθνικό Συμβούλιο των Αρίστων.
Στο Συμβούλιο αυτό θα έχουν επιπλέον συμμετοχή και οι εκπρόσωποι των κορυφαίων Θεσμών και Παραγωγικών Τάξεων, από τον Στρατό, την Εκκλησία, την Ακαδημία, την Εθνική Εργατική Τάξη, την Ελληνική Επιχειρηματικότητα. Η Πίστη στο Θεό και την Ελληνική Φυλή είναι το πλαίσιο τής Διακυβέρνησης που θέτει ο Ελληνικός Εθνικισμός. Η Πίστη στην Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα δίχως ταξικούς διαχωρισμούς αλλά Εθνική Συνείδηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: “Η Υγεία και η κοινωνική πρόνοια εν μέσω μνημονίου” (Κουκούτσης)

Ημερομηνία: Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013 - 20:00
Περιοχή: Αρτέμιδα
Διοργανωτής: Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής από τον βουλευτή Μεσσηνίας, Συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση με θέμα: "Η Υγεία και η κοινωνική πρόνοια εν μέσω μνημονίου".

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 - Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10.00 - 13.00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718
 
 http://xa-an-at.blogspot.gr

«ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα «μυστηριώδες» ελληνικό αεροσκάφος το οποίο σύμφωνα με τους Τούρκους παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο την Δευτέρα πρώτη Ιουλίου, έχει αναστατώσει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο γιατί δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα και το είδος του κάτι που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για το σύστημα παρακολούθησης των τουρκικών ραντάρ στην περιοχή του Αιγαίου.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Milliyet, η οποία επικαλείται το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, στις 1 Ιουλίου και ώρα 8,37 λεπτά το πρωί, ένα «μυστηριώδες» ελληνικό αεροσκάφος πετώντας βορειοανατολικά της ελληνικής νήσου Χίου προχώρησε σε παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου την πρώτη φορά για έξη ολόκληρα λεπτά. Το ελληνικό αεροσκάφος πλησίασε την τουρκική ακτή του Karaburnu στην απέναντι από την Χίο μικρασιατική ακτή και πολύ κοντά στην Σμύρνη, προκαλώντας τον συναγερμό στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο καθώς δεν έγινε δυνατόν να διαπιστωθεί ο τύπος του αεροσκάφους κάτι που εξέπληξε δυσάρεστα τους Τούρκους αφήνοντας τους πολλά ερωτηματικά.
Όπως αναφέρεται, αμέσως το τουρκικό Γενικό Επιτελείο έστειλε σήμα στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να προβεί σε διαμαρτυρία προς την ελληνική πλευρά. Την ίδια σχεδόν ώρα ένα φουσκωτό σκάφος με ελληνική σημαία, σύμφωνα πάντα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, παραβίαζε τα «τουρκικά χωρικά ύδατα» στην περιοχή των Ιμίων, η οποία σύμφωνα με τους Τούρκους ανήκουν στην τουρκική πλευρά.
Η μέρα όμως ήταν φαίνεται πολύ έντονη καθώς πάλι σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς την ίδια ώρα στην περιοχή πέριξ της νήσου Λήμνου τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 συνεπλάκησαν σε αλλεπάλληλες αερομαχίες με τα ελληνικά της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. Η περιοχή ανοιχτά της Σμύρνης όπου έγινε η εμφάνιση του ανεξακρίβωτου ελληνικού αεροσκάφους θεωρείται από τους Τούρκους σαν η πιο εύφλεκτη περιοχή καθώς πολύ συχνά παρατηρούνται εμπλοκές των πλοίων της ακτοφυλακής των δυο χωρών εξ’ αιτίας του μεγάλου ρεύματος των λαθρομεταναστών που επιλέγουν την εν λόγω περιοχή για να προωθηθούν στην Ελλάδα από τις μικρασιατικές ακτές.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ίδια τουρκική εφημερίδα, στις 30 Ιουνίου έγινε κυριολεκτικά «πάρτι» πάνω από το Αιγαίο καθώς τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη ενεπλάκησαν σε αλλεπάλληλες αερομαχίες στην περιοχή μεταξύ Λήμνου Λέσβου και Χίου στο βόρειο Αιγαίο.
Πάντως το τελευταίο επεισόδιο με το ανεξιχνίαστο ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος για άλλη μια φορά καταρρίπτει τους μύθους περί της τουρκικής υπεροπλίας στο Αιγαίο και καταρρακώνει όλο αυτό το κλίμα της τουρκικής υπερδύναμης που έχει καλλιεργηθεί σκόπιμα από διάφορες ελληνικές πηγές δημιουργώντας ένα κλίμα ηττοπάθειας στην ελληνική πλευρά και εξυπηρετώντας ξένα προς τα ελληνικά συμφέροντα κέντρα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
olympia

 http://www.katohika.gr