Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ
Τα μεγάλα έθνη υπερασπίζονται τις Παραδόσεις τους, την Ιστορία τους και την Εθνική τους Ανεξαρτησία απέναντι σε οποιονδήποτε θρασύ βάρβαρο δίχως να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Τα Ζωντανά Έθνη που πορεύονται με γνώμονα τα Ιδανικά τους είναι τα μόνα που διαθέτουν την ικανότητα να παραμένουν ελεύθερα και μεγάλα. Κι αυτή ακριβώς είναι η οδός που πρέπει να βαδίσει η Ελλάς.
Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους τεχνητούς διαχωρισμούς μεταξύ τού λαού και τις πολιτικές ιερές αγελάδες που μας επέβαλλαν οι ψευτοσύμμαχοι και τα ενταύθα ευρισκόμενα ενεργούμενα αυτών. Δεν υπάρχει κανείς άλλος διαχωρισμός πλην ενός και μόνου απολύτως παραδεκτού. Αυτός ανάμεσα στους Πατριώτες και τους μισέλληνες, ανάμεσα στους Εθνικιστές και τους εθνομηδενιστές. Και επιπλέον δεν υπάρχει κανένα ανέγγιχτο πολίτευμα και καμία «συμμαχική» συμφωνία από την στιγμή που εκπορεύονται από εκείνους που σέρνουν την Φυλή μας στο χαμό.
Δεν οφείλουμε κανέναν απολύτως σεβασμό σε εκείνους που κλείνουν στρατόπεδα, σχολεία και νοσοκομεία όταν ξιφουλκούν γύρω από τα διεφθαρμένα προπαγανδιστικά τους μαγαζιά για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό από την αληθινή φύση τού προβλήματος. Και η αληθινή φύση τού προβλήματος είναι ότι δεν έχουμε εθνική εξουσία αλλά μια κουστωδία σωματοφυλάκων και φοροεισπρακτόρων που ενεργούν για λογαριασμό των αληθινών εξουσιαστών, τής παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας που μάς ζητάει να αρνηθούμε την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα.
Μας ζητούν να δεχτούμε τον κιναιδισμό και την παιδεραστία που προελαύνουν σε κανάλια, δρόμους και σχολικά βιβλία. Θέλουν να ανοίξουμε το Άγιο Όρος στον «τουρισμό» τής Παγκοσμιοποίησης. Γυρεύουν να αποδεχτούμε τον εθνοβλαβή πολυπολιτισμό και τις ανύπαρκτες μειονότητες μέσα από τη λαθρομετανάστευση, την αλλοίωση τής ελληνικής ιστορίας, την νομή εδαφών και ονομάτων με τους βάρβαρους «γείτονες». Μας λένε πως τα παιδιά μας πεινάνε και τα αδέλφια μας πεθαίνουνε γιατί το καλεί η «σωτηρία» και η «ανταγωνιστικότητα» τής πατρίδος μας, δηλαδή ο θρίαμβος τού Συστήματος και ο θάνατος τής Φυλής μας.
Στην πυρά λοιπόν η Πίστη μας, η Σημαία μας, οι Θυσίες των Προγόνων μας. Να ξεχάσουμε την Θεσσαλονίκη τού Λευκού Πύργου και να συνομιλούμε με τους Σκοπιανούς. Να ξεχάσουμε τον Διάκο και τον Ηλιάκη και να συνεχίσουμε τις κουβέντες με τους Τούρκους όταν τα πλοία και τα αεροπλάνα τους παρελαύνουν στο Αιγαίο μας και οι τουρκόψυχοι γυρεύουν σαματά στη Θράκη Μας. Να αποδεχτούμε μια δήθεν Ελλάδα τής υποχωρητικότητας και τής ανηθικότητας γιατί τραβούμε καλό κουπί, όπως λέγουν οι «περιούσιοι» ψευτοσύμμαχοι.
Εμείς όμως δεν αφήνουμε να γυρνάνε ανάμεσά μας οι «ιερές αγελάδες» τού ψευτοανθρωπισμού, τής δουλικής «ειρήνης» και τής τυραννικής «δημοκρατίας». Αυτά τα «ιερά» φαντάσματα τα διαλύουμε γιατί υπεράνω όλων εστί η Πατρίς και οι υπηρετούντες αυτήν. Εμείς είμαστε Έλληνες και Εθνικιστές γιατί πιστεύουμε με πάθος πως ανάμεσα στο Έθνος και την Ιδεολογία μας υπάρχει ένας σύμφυτος δεσμός. Πιστεύουμε σε μια βιοθεωρία που μας λέει πως έχουμε χρέος να ζούμε ως Έλληνες. Και σε μια κοσμοθεωρία που μας λέει πως έχουμε μια συγκεκριμένη θέση στην οικουμένη. Πράμα που σημαίνει πως είμαστε γεννημένοι Πιστοί, Νικητές και Πολιτισμικοί Δημιουργοί.
Ακόμη κι αν αύριο το πρωί συντριφτούν τα πάντα και βασιλεύσει τριγύρω μας το χάος, εμείς θα πολεμήσουμε για να εξοβελιστεί ο βαρβαρισμός και η μιαρότητα από την αυλή μας. Όταν η λογική των «ορθολογιστών» συμβιβάζεται με την αποδοχή τής παγκόσμιας τυραννίας, εμείς εξακολουθούμε να πορευόμαστε με την λογική τής ελευθερίας που είναι παιδί τής εθνικής μας υπεροχής και με την ακατάλυτη Πίστη που είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. Με την Πίστη στα Μεγάλα Πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής που είναι η ίδια καθαρτήρια φωτιά που καίει τον ραγιαδισμό και την προδοσία.
Ανοίγουμε το παράθυρο και τα επικοινωνιακά μας αντανακλαστικά στις ιερές και σεπτές εικόνες τού ελληνισμού μας, στον υπέροχο λαό μας που ισοπεδώνει τα τείχη τής απομόνωσης που τού είχαν επιβάλλει έως σήμερα. Δίδουμε ζωή στα ιδανικά τής Φυλής μας με την πορεία τής κοινωνικής και εθνική μας αποκατάστασης δίχως φόβο για κανένα κόστος. Τίποτα δεν είναι αδύνατο αφού αξίζει να αναλώσουμε όλο μας τον εαυτό για να παραμείνουμε Έλληνες και Άνθρωποι. Κι αν κάποιοι νομίζουν πως η πείνα είναι ο χειρότερος εφιάλτης, τότε εμείς λέμε πως υπάρχει κάτι ακόμη χειρότερο. Να χάσουμε την Πατρίδα και την Πίστη μας. Τότε ο ψυχολογικός θάνατος θα καταστεί σίγουρα και βιολογικός.
Εμπρός λοιπόν, στις επάλξεις τού πολέμου με σύντροφο τα Ιδανικά και τη Φυλή μας. Ισοπεδώνουμε τους μισέλληνες και αποδιώχνουμε τους ριψάσπιδες. Το Ελληνικό Έθνος έβγαλε οριστική απόφαση πως θέλει να ζήσει. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως θα ορθώσει το ανάστημά του και θα επιβληθεί σε όσους το αμφισβητούν. Επομένως σε Προσκυνήματα και Γη Ελληνική θα μείνουν μονάχα Έλληνες στο Αίμα και το Ήθος.
Εσπερία και Τουρκιά και Νεοταξική Σύφιλη και Πολιτικές Θεραπαινίδες, ερχόμαστε και η γη δονείτε. Μια μεγάλη δύναμη πυρός κινείται με Αρχηγό το Θεό, Πολίτευμα τον Λαϊκό Εθνικισμό μας και Εκστρατευτικό Σώμα τον Στρατό και το Λαό μας. Η Ελλάς αναπτύσσεται, πολεμά, νικά και μεγαλώνει!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στην γαλλική τηλεόραση - ΒΙΝΤΕΟ ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ 3.44...ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΜΕ 2 ΛΕΞΕΙΣ

Έχει ενδιαφέρον το ερώτημα της δημοσιογράφου: "αν γίνουν εκλογές και πάρετε 18% θα συγκυβερνήσετε με άλλο κόμμα;". Η ερώτηση αυτή δεν ήταν προφανώς τυχαία, καθώς όλη την ημέρα οι εκπρόσωποι των ξένων δικτύων παραδέχονταν σε κατ' ιδίαν συζητήσεις μας ότι αυτό είναι το σημερινό ποσοστό της Χρυσής Αυγής...
Η συνέντευξη που ακολουθεί δόθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το περασμένο Σάββατο, λίγο πριν την πολιτική μας εκδήλωση για την εκλογική νίκη της 17ης Ιουνίου του '12. Ειπώθηκαν αρκετές αλήθειες "απαγορευμένες" για τα ελλαδικά μέσα. Αναφερθήκαμε επίσης στη ραγδαία άνοδο του Κινήματος, στο φόβο που προκαλεί αυτή στο σύστημα, στις θέσεις μας για την οικονομία, τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.

14,4% η Χρυσή Αυγή (χωρίς αναγωγή) σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Αθηνών: Με αναγωγή πάνω από 17%!!


Στην τελευταία δημοσκόπηση του Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Επαμεινώνδα Πανά, τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου στην Αττική φτάνουν το 14,4% χωρίς αναγωγή. Με αναγωγή εκτοξεύονται πάνω από το 17%. Επαληθεύονται δηλαδή οι πληροφορίες των ξένων δικτύων που εδώ και ημέρες αναφέραμε, που ήθελαν - σε περίπτωση πρόωρων εκλογών - το Εθνικιστικό Κίνημα να ξεπερνά το 18%. Σημειώστε ότι σε όλες τις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή εμφανίζει μεγάλο ποσοστό κρυφής ψήφου για ευνόητους λόγους. Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε πόσο ψηλά βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Εθνικιστικό Κίνημα και γιατί οι διεθνείς τοκογλύφοι έτρεμαν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. 

Αντίστοιχο ποσοστό καταγράφεται και σε δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας για μεγάλο νομό της Πελοποννήσου που θα δημοσιευθεί την Τετάρτη. Εκεί η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 17,5% (περαιτέρω στοιχεία εντός των ημερών). Με την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και τη μετατροπή της ΝΔ σε παράρτημα του ΠΑΣΟΚ (αντιπρόεδρος Βενιζέλος και 15 ΠΑΣΟΚοι υπουργοί), το απόκομμα του Σαμαρά θα φυλλορροήσει και οι εθνικά σκεπτόμενοι ψηφοφόροι του θα πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου. ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

 xryshaygh.com

"Έχεις παράσιτα δεν σε ακούμε" !!! Απαντησαν οι Ελληνες πιλοτοι στον Ελεγκτή βάρδιας του RADAR της Ρόδου...και κυνήγησαν τα Τούρκικα μέχρι το αεροδρόμιο του ...Dalaman !!

Ήταν ενα καλοκαιρινό πρωινό του 2000 και τίποτε δεν προμήνυε κάτι το ασυνήθιστο ...Ο Ελεγκτής βάρδιας του RADAR της Ρόδου ψάχνει τον ουρανό για κάτι το παράξενο αλλά μάταια! Ξάφνου χτυπάει το alert στο IFF και δείχνει δύο εισβολείς να έρχονται καταπάνω τους ! 

 Σημαίνει συναγερμός και ειδοποιείται το κέντρο επιχειρήσεων και το ΑΤΑ στη Λάρισα ,που ο Αρχηγός του Ιπτάμενος και ο ίδιος από τους λίγους ,κατέβασε όλα τα διαόλια που ήξερε ! Οι Τούρκοι εισβολείς παραβιάζουν το Ελληνικό FIR και με περισσή θρασύτητα πετούν βόρεια της Ρόδου και παραλιακά μέχρι την Λίνδο ... Από την Κάρπαθο έχουν σηκωθεί δυο Ελληνικά μαχητικά με χειριστές δυο από καλύτερους Άσσους της Πολεμικής Αεροπορίας με τα νεύρα τους τσατάλια ! Μόλις τα Ελληνικά μαχητικά φτάνουν σε απόσταση να μπορούν να πάρουν νούμερα τους και να καταγράψουν τον οπλισμό τους τα Τούρκικα απομακρύνονται ... 
Στροφή των Ελληνικών και τα Τούρκικα επιστρέφουν για κυκλική περιστροφή ,ανήσυχος ο ελεγκτής του Radar της Ρόδου καλεί τον Αρχιελεγκή και τον ενημερώνει για την απότομη στροφή των Τούρκικων και την εισβολή ! ''Αρπαγμένος'' απο το παιχνίδι των Τούρκων ο Επικεφαλής των Ελληνικών μαχητικών ενημερώνει για εμπλοκή και τραβάει πίσω τα καύσιμα στο τέρμα ! Ορμάει πίσω από τον Τούρκο που αρχίζει να απομακρύνεται προς τις Μικρασιατικές ακτές πανικόβλητος ενώ από πάνω τους ακολουθεί κατά πόδας και ο νεαρός χειριστής έχοντας πάρει στο κατόπι τον άλλο Τούρκο που προσπαθεί να σπάσει το lock ! O έμπειρος αρχιελεγκτής αρχίζει να καταλαβαίνει τι πα να γίνει και αρχίζει τις φωνές προς τους χειριστές ..
Προσοχή είσαστε πάνω από μαύρη περιοχή ουρλιάζει στο μικρόφωνο , κάντε στροφή 180 Μοιρών διατάζει στους Έλληνες Χειριστές ! Έχεις παράσιτα δεν σε ακούμε απαντάει ο επικεφαλής ενώ ο νεαρός πιλότος ζητάει από τον Αρχιελεγκή να κάνουν το check επαλήθευσης !!! Οι Τούρκοι πανικόβλητοι πλέον φτάνουν πάνω από το αεροδρόμιο dalaman ενώ ο ένας Τούρκος προσγειώνεται ο άλλος συνεχίζει την πορεία του πάνω από τα βουνά προσπερνώντας το αεροδρόμιο με τον νεαρό 'Ελληνα στην ουρά του ! Το Ελληνικό μαχητικό κάνει κύκλο πάνω από τους δίδυμους μιναρέδες του Dalaman και στη στροφή πετάνε και τα δυο χαμηλά πάνω από το τζαμί τρομοκρατώντας τους Χοτζάδες που δεν πίστευαν στα μάτια τους ! 
Επικρατεί πανικός ενώ ο Αρχηγός του ΑΤΑ σημαίνει συναγερμό στην ετοιμότητα που απογειώνεται ,ενώ προετοιμάζει τη Σκύρο για τα χειρότερα ... Τα Ελληνικά πετάνε προς τη Ρόδο όταν καταφτάνουν δυο Τούρκικα μαχητικά ....Ο ηρωισμός των Ελλήνων χειριστών δεν έχει όρια, αντί να τρέξουν προς το Ελληνικό FIR όπου είχαν ήδη φτάσει τα Ελληνικά μαχητικά κάνουν ανάποδο loop και βρίσκονται πίσω από τα Τούρκικα που χωρίζουν προσπαθώντας να σπάσουν την lock των Ελληνικών μαχητικών ! Οι Τούρκοι τα χάνουν μην πιστεύοντας αυτό που βλέπουν,τους αναχαιτίζουν Ελληνικά μαχητικά μέσα στην Τουρκία !!! Οι φωνές του Αρχιελεγκτή του RADAR της Ρόδου και η εντολή του Αρχηγού του ΑΤΑ αναγκάζουν τα Ελληνικά να εγκαταλείψουν την εμπλοκή και να επιστρέψουν στην Κάρπαθο ! 
Αρχηγός ΑΤΑ που είναι ένας από τους ποιο τσαμπουκάδες τους Αιγαίου ...Αρπάζει το τηλέφωνο και μιλάει ο ίδιος με τον Αρχιελεγκή τον ρωτάει τι ακριβώς συνέβη ! Αναφέρει τα πάντα ο Αρχιελεγκής και του λέει ότι όλα έχουν καταγραφεί ... Τότε εμβρόντητος ακούει τον Αρχηγό να διατάζει δεν το κατάλαβες καλά ...Αυτά που μου λες δέν έγιναν ποτέ και αυτό είναι διαταγή !!! Οι Τούρκοι δεν ανέφεραν ποτέ το γεγονός ,ούτε παραπονέθηκαν στο ΝΑΤΟΪΚΌ Αρχηγείο της Νάπολης όπου καταγράφονται τα Πάντα ! Πώς να δικαιολογήσουν άλλωστε στον Τούρκικο λαό το τότε Στρατιωτικό κατεστημένο του Στρατού για ανίκητες Τουρκικές Δυνάμεις , οτι οι Ρωμιοί έφτασαν μέχρι το Στρατιωτικό αεροδρόμιο του DALAMAN...Χωρίς να τους πάρουν μυρωδιά !!! 
Αυτή είναι μια από τις δεκάδες ιστορίες της Πολεμικής Αεροπορίας που δεν φτάσουν ποτέ να γίνουν πρώτο θέμα στις ειδήσεις ,ούτε βέβαια τα παιδιά της Αεροπορίας που είναι καθημερινοί ήρωες να πάρουν και ένα παράσημο από τα χέρια ενός πολιτικού που δεν θα εγκρίνει βέβαια ποτέ και τις πράξεις τους ! ''Η Ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και δεν χωράνε παρερμηνείες ''! Ένα μικρό αφιέρωμα στα παιδιά των μαχητικών που τα νιώθουμε κάθε ημέρα δίπλα μας ! 
 Βετεράνος 
veteranos.gr

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2013: “EΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ” – ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Mixaloliakos Xrusi Augi omilia Bouli

Πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας της Λιάνας Κανέλλη και της Δούρου, βουλευτών αντίστοιχα του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ζήσαμε σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο, την πλήρη ομοφωνία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όλων των κομμάτων. Από τους «εθνικόφρονες» της Ν.Δ. μέχρι τους κεντρώους πατριώτες, έτσι αυτοπροσδιορίζονται του Καμμένου και μέχρι βέβαια ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Έτσι, η βουλή, ενάντια σε κάθε νόμο και σε κάθε λογική, αποφάσισε ότι για το γνωστό επεισόδιο, για το οποίο σημειωτέον έχει γίνει άρση ασυλίας του συναγωνιστή Κασιδιάρη, δεν πρέπει να παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη και οι βουλευτίνες της αριστεράς και αυτό παρ’ όλο το γεγονός ότι όλος ο Ελληνικός λαός είδε ζωντανά στις τηλεοπτικές του οθόνες τις ύβρεις και τους προπηλακισμούς κατά του βουλευτού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό. Εκτός όμως από την βουλή, έχουμε και ένα θλιβερό κράτος, το οποίο φροντίζει ο οποιοσδήποτε κάνει μήνυση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να γίνεται μέσα σε λίγες εβδομάδες άρση της ασυλίας του όταν για τις μηνύσεις κατά βουλευτών των άλλων κομμάτων, όταν έρχεται μετά από χρόνια το αίτημα για άρση της ασυλίας τους, αυτό κατά κανόνα δεν γίνεται δεκτό.
Η ΗΘΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Αυτά συμβαίνουν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, μέσα σε μία ζοφερή για τον λαό κατάσταση ανέχειας, ερήμωσης ιδανικών και παντελούς ελλείψεως ιδεών. Μετά ακριβώς από αυτό το επεισόδιο, στην διάρκεια του οποίου κάποιοι «κύριοι» του κόμματος των «νοικοκυραίων» φέρθηκαν μέσα στο κοινοβούλιο με τρόπους χαμαιτυπείου, αλλά αυτό δεν το είδαν τα ΜΜΕ, μετά από αυτό ακριβώς ήλθε η πολιτική κρίση με αφορμή την απόφαση της ΝΔ να κλείσει την ΕΡΤ, πολιτική κρίση η οποία δεν αποκλείει σαν ενδεχόμενό της, πιθανές μέσα στο θέρος εκλογές. Ποιον θα ωφελήσουν όμως αυτές οι εκλογές; Το σίγουρο είναι όμως ότι δεν θα χάσει από αυτές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ είπε με στόμφο στην βουλή, εξορκίζοντας το ενδεχόμενο εκλογών:  «Υπό συνθήκες κρίσεις και με την ναζιστική ακροδεξιά να ανεβαίνει, αυτά είναι όρος επιβίωσης του έθνους. Δεν υπάρχουν περιθώρια εκπτώσεων και ανοχών με αυταρχικές κινήσεις και επιδείξεις δύναμης»…
Λίγες ημέρες πριν, στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ, το μεγάλο αφεντικό του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης, είχε γράψει:  «…Κοιτάζει ο πολίτης προς τα αριστερά και δεξιά – και τι αντικρίζει; Στο ένα άκρο συρρικνωμένο το ΚΚΕ ασκείται στην επαναστατική γυμναστική. Ακίνδυνο το σφυροδρέπανο, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνη απέναντι η… σβάστικα που κατέχει θέσεις στη Βουλή των Ελλήνων.» Τα είπε όλα ο Σταύρος Ψυχάρης λασπολογώντας, βεβαίως και συκοφαντώντας. Σύμβολό μας δεν είναι  η σβάστικα, είναι ο Ελληνικός Μαίανδρος και επί τέλους δεν κουράστηκαν να λένε τα ίδια και τα ίδια, τα οποία και τελικά δεν πιάνουν και έτσι όλο και περισσότερο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει;
Ακίνδυνο το σφυροδρέπανο, λοιπόν, για το σύστημα, για τα λαμόγια και τα τρωκτικά της εξουσίας, επικίνδυνη όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όταν αυτό λέγεται από το αφεντικό του ΔΟΛ, αυτό πράγματι αποτελεί τίτλο τιμής.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ «ΑΘΩΑ» ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Επιμένουν να κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αναπαράγοντας ιδεολογήματα άνευ ουσίας και επιχειρήματα έωλα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι, που βλέπουν την σκληρή για το σύστημα αλήθεια. Όπως ο αρθρογράφος κ. Κ. Ιορδανίδης της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ο οποίος στο πολιτικό σχόλιο της πρώτης σελίδας της εφημερίδας, της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2013, στο άρθρο του με τον τίτλο «Ενώπιον οδυνηρού αδιεξόδου», αναφέρεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «ως το δυναμικότερο κόμμα της παρούσης βουλής με διαρκή τάση ανόδου». Στο ίδιο άρθρο, απαντώντας ένας άνθρωπος μιας καθεστωτικής εφημερίδας σε όλους αυτούς που λένε ότι η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ψήφος διαμαρτυρίας, λέει ξεκάθαρα: «Καλώς ή κακώς, ο διπολισμός κατέρρευσε. Η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πλέον πράξη πολιτική. Εκφράζει την διάθεση καταστροφής του πολιτικού συστήματος – Η Βαλχάλλα στην πυρρά, το Λυκόφως των Θεών του Ρίχαρντ Βάγκνερ, όχι στην ασφαλή σκηνή θεάτρου, αλλά στην κοινωνία». Ατυχής ο παραλληλισμός βεβαίως του όλου αμαρτωλού καθεστώτος με την Βαλχάλα. Πέρα από αυτό όμως, η ομολογία είναι ξεκάθαρη: «Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι πλέον πράξη πολιτική»! Όμως, το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται είναι ποιο είναι αυτό το περίφημο πολιτικό σύστημα, προς το οποίο όσοι ψηφίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουν διάθεση καταστροφής;  Δεν είναι τίποτε άλλο από το άθλιο κομματικό κράτος 39 ολόκληρων χρόνων με τους διορισμούς από το παράθυρο, με το περίφημο ρουσφέτι, για τα δικά μας παιδιά, με τα περίφημα χαριστικά θαλασσοδάνεια, για τους ημετέρους, με τους νόμους κατά παραγγελίαν και επί πληρωμή!
Από κοντά, μέρος  αναπόσπαστο αυτού του ίδιου του σκληρού πυρήνα του συστήματος και η δήθεν αθώα αριστερά.  Η αριστερά που διαχειρίστηκε δισεκατομμύρια, η αριστερά που έδωσε μαζικά την εκλογική δύναμη στο ΠΑΣΟΚ για να λεηλατήσει και να διαφθείρει την χώρα και που είναι όλοι αυτοί, που στις τελευταίες εκλογές, αλλά πιθανόν και στις προσεχείς, ψήφισαν και θα ψηφίσουν μαζικά ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζοντας σε μια νέα αμαρτωλή νομή της εξουσίας. Η αριστερά που σαν συγκυβέρνηση στο καιρό της οικουμενικής της ψεύτικης «κάθαρσης» συνυπέγραψε την σύμβαση με την SIEMENS. Υπουργός οικονομικών, τότε, ο μέντορας του Αλέξη Τσίπρα, Δραγασάκης… Η δήθεν αθώα αριστερά που χειρίστηκε κονδύλια δισεκατομμυρίων σε δήμους, πανεπιστήμια και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτοί δήθεν δεν ξέρουν τίποτε για το έγκλημα. Όμως, ο λαός ξέρει! Και όσοι δεν το είχαν αντιληφθεί, το είδαν ξεκάθαρα με τις επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στο ΔΝΤ, στον Σόιμπλε, στο London School of Economics.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ενάντια, λοιπόν, σε ένα σύστημα ένοχο, ενάντια στη συγκυβέρνηση του Μνημονίου, που ξεπουλά την χώρα και βυθίζει τον λαό στην αθλιότητα και ενάντια στην ιστορικά χρεωκοπημένη και συνένοχη αριστερά του συστήματος, αγωνίζονται οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, και υπάρχει αυτή η τόσο σφοδρή πολεμική εναντίον της, μία πολεμική άδικη, πέρα από κάθε λογική και κάθε έννοια του δικαίου. Εναντίον όλων, λοιπόν, όπως λέει το παλαιό σύνθημά μας των σκληρών χρόνων μιας υπέροχης μάχης, που κανένας δεν πίστευε ότι θα οδηγήσει το Κίνημά μας σε διψήφια ποσοστά. Είναι όμως αυτό αρκετό; Ασφαλώς όχι!
Ο μέγας λογοτέχνης Αλέξανδρος Σολζενίτσιν, ο οποίος είχε υπάρξει και κρατούμενος στα στρατόπεδα των σοβιέτ, γνήσιος εκφραστής της ρώσικης ψυχής και άξιος συνεχιστής του Ντοστογιέφσκι, είχε γράψει το εξής απευθυνόμενος στα απάνθρωπα καθεστώτα, τα οποία στο όνομα μιας δήθεν ελευθερίας ή του σοσιαλιστικού παραδείσου αλέθουν ψυχές και συνειδήσεις: «Έχετε εξουσία επάνω στους ανθρώπους μέχρι την στιγμή που θα τους πάρετε τα πάντα. Όμως, όταν θα τους αφήσετε χωρίς τίποτε, τότε και θα τους χάσετε, γιατί θα είναι πλέον ελεύθεροι»!
Προς τα εκεί μας οδηγεί η παγκοσμιοποίηση και οι ενταύθα υπηρέτες της, είτε φιλελεύθεροι, είτε μαρξιστές. Μας οδηγούν στο σημείο, όπου όπως λέει ο Σολζενίτσιν, «θα μας έχουν πάρει τα πάντα.» Τότε, εκείνη την δύστυχη ώρα, και μόνον τότε ο λαός μας θα είναι πλέον αληθινά ελεύθερος από τα ψεύδη των δημαγωγών και θα αποφασίσει να προχωρήσει χωρίς στείρες δεσμεύσεις προς μια Νέα Ελλάδα!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ


.
Με άλλους θα κοιμηθούμε και με άλλους θα ξυπνήσουμε. Φαίνεται πως ο καιρός τής προφητείας ήρθε. Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος και τη ληξιαρχική πράξη θανάτου τής κατοχικής κυβερνήσεως άρχισε. Το μέγα ζητούμενο είναι να συντομεύσουμε κι άλλο το χρόνο τού οριστικού ξεριζώματος τού κατοχικού καθεστώτος και να πυργώσουμε την Πατρίδα μας από τα δεινά που μας ετοιμάζουν οι βάρβαροι τού καιρού μας.
Ρίζα από το κακό που φεύγει πίσω να μην μείνει. Χαμένη ελληνική ζωή να μην μείνει αδικαίωτη. Να τιμωρηθούν σκληρά οι ένοχοι. Και να κινήσουμε αμέσως μετά για την μεγάλη εθνική αντεπίθεση. Η Ελλάς που σώζεται, δυναμώνει και μεγαλώνει. Άλλος δρόμος δεν της πρέπει. Αλλά την τιμωρία των ανθελλήνων την θέλω οπωσδήποτε και ακόμη περισσότερο όταν μαθαίνω ότι στα ελληνικά σχολεία από τα οποία κάποιοι θέλουν να βγάλουν Ορθοδοξία και Ελληνική Σημαία, κάποιοι λαθρομετανάστες χτυπήσανε ένα ελληνόπουλο του οποίου κινδυνεύει η ζωή!
Όχι λοιπόν, δεν θα φύγετε δωσίλογοι δίχως να πληρώσετε για τα κρίματά σας. Φεύγει λέει ο ένας συνέταιρος τής κατοχικής συγκυβέρνησης, ο πρόεδρος τής ΔΗΜΑΡ Κουβέλης αλλά σκέφτεται να δίδει την ψήφο του στα νομοσχέδια τής κυβέρνησης προκειμένου να «σωθούμε». Να σωθούν δηλαδή οι «περιούσιοι» τοκογλύφοι και να πουληθεί η Ελλάς στα σκλαβοπάζαρα τής παγκοσμιοποίησης. Ο δε πρόεδρος τού έτερου κομματικού πτώματος ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος μένει στην κυβέρνηση για να πάρει υπουργεία, να κάνει τον αρχηγό και να μας «σώσει» μαζί με τον ελαφροδεξιό Σαμαρά.
Σκοτώνετε τα αδέρφια μας, σκοτώνετε τα παιδιά μας με τη σύφιλη που μας έχετε φέρει και ζητάτε νέο πολιτικό χρόνο γιατί αλλιώς θα καταστραφεί η χώρα που δεν είναι χώρα σας και τη λεηλατείται μαζί με τα νεοταξικά αφεντικά σας. Τα δε σχέδια για τις άμεσες κατασχέσεις μισθών και συντάξεων ανεξαρτήτως της περίφημης ρύθμισης ήδη συντάσσονται και βρίσκονται καθ’ οδόν. Είναι τα χρέη των προσκυνημένων που φορτώσανε παράνομα στις πλάτες τού λαού μας. Ένα στημένο κόλπο για την αρπαγή τής Ελλάδος εν μέσω αίματος που συμπεριλαμβάνει την κοινωνική αναταραχή.
Η διαφορά είναι ότι η κοινωνική αναταραχή δεν θα ξεσπάσει στα κεφάλια των Ελλήνων αλλά των μισελλήνων. Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία, έλεγε ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Τότε θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο και θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Ενώ λοιπόν το πολιτικό σύστημα της πατρίδος μας έχει αποβληθεί από την καρδιά και την ψυχή των Ελλήνων, οι ψευτοσύμμαχοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην γίνουν εκλογές και να μην ανέβει στα πολιτικά πράματα Λαϊκή και Εθνικιστική Διακυβέρνηση.
Μην κάνετε εκλογές γιατί αυτές μπορεί να γεννήσουν εθνικιστικά τέρατα, γράφει το καθεστωτικό Βήμα. Αυτό ακριβώς υπαγορεύουν οι εντολές τής Εσπερίας. Πριν αποφασίσετε θυμηθείτε το 1936, συνεχίζουν οι γραφίδες. Θυμούνται την άνοδο στην εξουσία τού Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και παθαίνουν σύγκρυο οι αχαμνοί. Μην κάνετε εκλογές γιατί θα σας κόψουμε τα δανεικά, μας λέει μέσω των επικοινωνιακών παπαγάλων το ΔΝΤ. Θα μας κόψουν δηλαδή τον δηλητηριασμένο αέρα που μας δίνουν με τον οικονομικό αναπνευστήρα όταν μας κλέβουν Πατρίδα, γεωφυσικό πλούτο και τη ζωή ενός ακόμη Έλληνα πολύτεκνου πατέρα που προστίθεται στις χιλιάδες των Ελλήνων αυτοχείρων.
Έχουν καταστρέψει την ελληνική επιχειρηματικότητα και την εθνική μας παραγωγή για να εξαλείψουν την δυνατότητα τής αυτοφυούς εθνικής μας επιβίωσης και ανάπτυξης. Σ’ αυτήν ακριβώς τη στιγμή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έρχεται να μας πει επιπλέον πως δεν πρόκειται να καταβάλλει τις επόμενες δόσεις προς την Ελλάδα αν δεν αναλάβει λέει η ψευτοευρώπη να καλύψει ένα χρηματοδοτικό κενό ύψους 3 – 4 δις ευρώ που έχει προκύψει στο πακέτο «διάσωσης» της χώρας!
Θα έρθουν να μας πάρουν τα πάντα, έως και τη στάχτη από το Τζάκι, όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Αλλά δεν θα προλάβουν και δεν πρέπει να προλάβουν αδέρφια μου.
Έρχονται οι φυλλάδες τής Εσπερίας που μας λένε να μην κάνουμε εκλογές, να μην απελευθερωθούμε από τα δεσμά δηλαδή, και κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή και τα υπόλοιπα εθνικιστικά κόμματα τής Ευρώπης για τις αντιμεταναστευτικές τους θέσεις. Και εννοούν φυσικά την τοποθέτηση ενάντια στους λαθρομετανάστες που εποικίζουν την πατρίδα αφαιρώντας εργασίες και ζωές.
Μας λένε πως μετά το 2020 ο αριθμός των Ελλήνων που θα εισέρχονται στην αγορά εργασίας θα είναι κατά 30% χαμηλότερος εκείνων που θα εξέρχονται. Το πρόβλημα αυτό κατά τους συντάκτες τής σχετικής εκθέσεως και τον ΟΟΣΑ θα μας το λύσει η εισαγωγή των μεταναστών. Ιδού λοιπόν ο λόγος που στέλνουν λαθρομετανάστες έναντι υψηλής χρηματοδότησης και φτιάχνουν «αντιρατσιστικούς» νόμους νεοταξίτες, «γείτονες» και ριψάσπιδες. Για να αναπληρώσουν το κενό που μας δημιουργούν σκοπίμως με την υπογεννητικότητα, τις δολοφονίες και τις αυτοκτονίες.
Διώκουν την Εθνική Συνείδηση, φιμώνουν την φωνή των Εθνικιστών και κατηγορούν τους Έλληνες, λέγοντάς μας με θράσος πως «οι Έλληνες ξέχασαν πως έχουν μεταναστεύσει σε όλο τον κόσμο». Έχουν μεταναστεύσει για να ζήσουν, δεν έχουν εισβάλλει για να εκτοπίσουν άλλους λαούς βέβηλοι.
Κάποιοι ιερείς ωστόσο δεν αντέχουν τους κόπους για να σταθούν δίπλα στο χειμαζόμενο από την κατοχή λαό. Έμελε να ακούσουμε μητροπολίτη να υιοθετεί τις θέσεις τού εναλλακτικού διαπραγματευτή των μνημονίων, τού αμερικανοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ που είναι έτοιμος να σταθεί στο πλευρό ενός κατοχικού κυβερνητικού σχήματος.
Ο δε πρωθυπουργεύων Σαμαράς δηλώνει έτοιμος να συγκρουστεί λέει με την αδιαφάνεια και να προχωρήσει στις «μεταρρυθμίσεις» προκειμένου να «σωθεί» η Ελλάδα και η δημοκρατία. Να προχωρήσει δηλαδή στην τυπική εκχώρηση τής Ελλάδος στους παγκοσμιοποιητές ώστε να σώσει το ψευτορωμέϊκο που ταυτίζει με την Ελλάδα και το πολίτευμα τού ραγιαδισμού που ονομάζει δημοκρατία από τον «κακό» Εθνικισμό! Τα «μεγάλα πνεύματα» τής κακής μας μοίρας συμπλέουν λοιπόν σε όλα.
Συρρικνώνουν λοιπόν και κατεδαφίζουν την εθνική μας αμυντική βιομηχανία για το καλό μας τάχα όταν τα τουρκικά πολεμικά πλοία κάνουν κρουαζιέρες έως την Αλβανία όπου διαθέτουν στρατιωτικές βάσεις. Θέλουν να κλείσουν το μοναδικό τάγμα τού στρατού μας στην Κόνιτσα όταν η Αλβανία θέλει να πάρει την Ελεύθερη Ήπειρο, τα κόμματά της διαφημίζονται από τα τουρκοκάναλα και οι αλβανοκατσαπλιάδες ουτσεκάδες ληστεύουν και φονεύουν Έλληνες. Επιδιώκουν να αφοπλίσουν την Πατρίδα μας όταν οι Τούρκοι προβάλλουν με θράσος αξιωματικούς τους μπροστά σε ναυτικούς χάρτες να μας παρουσιάζουν τις βλέψεις τους.
Αυτές λοιπόν τις ιστορικές στιγμές υπάρχουν κάποιοι καθηγητάδες τής συμφοράς που μαζεύουν λένε υπογραφές για να επιμορφώσουν τους συναδέρφους τους και κυρίως τα παιδιά μας για το πώς θα βγάλουν έξω από την εκπαίδευση την Χρυσή Αυγή. Είναι όλοι αυτοί που μεταφράζουν τον προοδευτισμό τους στην αποδοχή τής συνευρέσεως με τους εχθρούς μας και διαστρέφουν την ελληνική ιστορία ασελγώντας σε βάρος των Ηρώων μας. Δεν βγάζουν άχνα όμως και σε κάποιες περιπτώσεις δικαιολογούν τα λαθρομεταναστόπουλα όταν τα ελληνόπουλα δέχονται δολοφονικές επιθέσεις μέσα στα σχολεία μας.
Αλλάζει το τοπίο στην Πατρίδα μας και η οικονομία μας διεθνοποιείται. Φτιάχνουν ραγδαία την οικονομική και μετά την πολιτική ένωση τής «Ευρώπης» με τις ΗΠΑ για να προχωρήσουν στο παγκόσμιο και αντίχριστο υπερκράτος. Σκοτώνουν με τα τσιράκια τους ανά την υφήλιο Χριστιανούς και ετοιμάζουν τον επερχόμενο πόλεμο γιατί έτσι θέλουν να μειώσουν τους πληθυσμούς και να βάλουν τα έθνη στο ζυγό τού παγκόσμιου δυνάστη. Και εμείς έχουμε ακόμη ως εξουσιαστές τούς τοποτηρητές τού νεοταξισμού που θέλουν να δώσουν ονόματα κατακτητών στις πόλεις μας όταν η Τουρκία είναι έτοιμοι να μας χτυπήσει για λογαριασμό τού Νεοταξισμού και οι ρέμπελοι, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι, ετοιμάζουν μουσουλμανικές ανταρσίες και ορέγονται συμμοριτοπολέμους.
Το Ελληνικό Έθνος όμως θα ισοπεδώσει το ψευτορωμέϊκο. Τα χέρια τής ανομίας που σηκώνονται σε βάρος μας θα αποκοπούν δια παντός. Ψηλά τις Σημαίες τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού. Η Πατρίδα μάς ανήκει και θα την πάρουμε πίσω ΑΜΕΣΑ. Τα παιδιά μας θα ζήσουν σε μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα. Ο Εθνικιστικός Αγών για Χριστό και Ελλάδα θα στεφθεί με επιτυχία. Είμαστε πολύ περισσότεροι από όσο πιστεύουν κάποιοι και ερχόμαστε να φέρουμε το Δίκαιο με το Πνεύμα και το Ατσάλι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται παντού!


Στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα στελέχη είναι καλό, κάτι που δικαιολογείται από τις δημοσκοπήσεις. Είναι ίσως το μόνο κόμμα που δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τυχόν προκήρυξη εκλογών. Αντιθέτως, ευελπιστεί σε άμεση κεφαλαιοποίηση στην κάλπη των δημοσκοπικών ποσοστών του. Οι περί τον Νίκο Μιχαλολιάκο θεωρούν πως η τρικομματική απέφυγε την αυτοδιάλυσή της, φοβούμενη και τις εκλογικές επιδόσεις της Χρυσής Αυγής, πέραν των άλλων παρενεργειών που θα προκαλούσαν οι πρόωρες κάλπες.

Εκφράζουν, δε, την εκτίμηση ότι το κόμμα τους θα υπερβεί σε βάθος χρόνου το 20% και ότι ο στόχος της δεύτερης θέσης που έχει τεθεί από την ηγεσία είναι...
εφικτός, καθώς, όπως λένε, τα κόμματα της συγκυβέρνησης συνεχώς συρρικνώνονται και η ΝΔ, παρά τη δημοσκοπική της αντοχή, μεσοπρόθεσμα θα συμπιεστεί λόγω των μέτρων. Τονίζουν επίσης ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ εμμείνει στις θέσεις που εκφράζει στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και αλλού, τότε πολλοί ψηφοφόροι του αργά ή γρήγορα θα μετακινηθούν προς τη Χρυσή Αυγή, όπως ήδη συμβαίνει στη δεξαμενή των νεαρών ψηφοφόρων με ακτιβιστική διάθεση.

Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν πολλά στην πολιτική του κόμματος. Συγκεκριμένα, θα γίνει προσπάθεια συνδικαλιστικής εκπροσώπησης όπου αυτό είναι δυνατό, με μπούσουλα στην όλη προσπάθεια τα όσα έγιναν στον ΣΑΤΑ, τις εκλογές του οποίου η Χρυσή Αυγή απέσπασε ποσοστό 13,75% (594 ψήφους και τρεις έδρες στο Δ.Σ., για το Λαϊκό Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής - ΛΑΣΙΤΑ). Η αρχή θα γίνει από σωματεία ελεύθερων επαγγελματιών, όπου η επιρροή της στρατευμένης Αριστεράς είναι μικρή. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με τους μικροπωλητές αλλά και τους μεταφορείς για τη συγκρότηση συνδικαλιστικών πυρήνων.
 
Αναζητούν κι άλλες εκλογικές δεξαμενές

Επίσης, εγκαταλείπεται οριστικά η μονοθεματική ατζέντα (λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα) και θα προταχθούν θέσεις και για κοινωνικά θέματα, με πρώτο στόχο τη διεύρυνση της απήχησης του κόμματος στους συνταξιούχους - και γενικότερα στις ηλικίες άνω των πενήντα πέντε, όπου κυριαρχεί η ΝΔ - και στους αγρότες. Στους τελευταίους η Χρυσή Αυγή στηρίζει πολλά, θεωρώντας τους ως το προνομιακό της ακροατήριο για το μέλλον. Στο περιβάλλον του κ. Μιχαλολιάκου υπάρχει ανησυχία για το κατά πόσο οι βουλευτές του κόμματός του θα μπορέσουν να. ανταποκριθούν στις νέες πολιτικές απαιτήσεις και να προσαρμόσουν το λόγο τους και την εν γένει παρουσία τους.

Εν των μεταξύ, στη Χρυσή Αυγή αναμένουν την έκβαση ενός νέου εγχειρήματος, την έκδοση νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας με τον τίτλο "Εμπρός", που θα καλύπτει, βέβαια, το χώρο που εκφράζει το κόμμα. Η νέα εφημερίδα - δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή τα στοιχεία των ιδιοκτητών - επρόκειτο να κυκλοφορήσει το Σάββατο 22 Ιουνίου και ήδη καταβάλλεται προσπάθεια ώστε τα μέλη του κόμματος να ενημερωθούν για την κυκλοφορία της και να τη στηρίξουν εξαρχής. Όπως επισημαίνεται, η εφημερίδα θα καλύπτει όλο το χώρο στα δεξιά της ΝΔ και το κενό που υπάρχει στην ενημέρωση του «εθνικιστικού κοινού», όπως αποκαλούν τους οπαδούς τους. Η ηγεσία του κόμματος βλέπει με πολύ καλό μάτι το εγχείρημα, προσδοκώντας, όπως είναι φυσικό, πολλά οφέλη, τόσο επικοινωνιακά όσο και πολιτικά, και κυκλοφορία ανάλογη των δημοσκοπικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Η Εθνική εφημερίδα "Εμπρός" είναι μια εκδοτική προσπάθεια που στηρίζεται από την Χρυσή Αυγή).

πηγή
 
http://paspartoy.blogspot.gr

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Ο ακήρυχτος πόλεμος που έχει ξεσπάσει χρόνους πολλούς και μεταπολιτευτικούς πιο πίσω και κορυφώνεται στον καιρό των μνημονίων παίρνει διαστάσεις ανεξέλεγκτες. Το κατοχικό καθεστώς, ευρισκόμενο κάτω από τις διαταγές και τον πλήρη έλεγχο τού σιωνιστικού νεοταξισμού, έχει αναλωθεί σε μια εκτεταμένη επιχείρηση μαζικού ελέγχου και συνθλίψεως τής ψυχής τού Έθνους.
Μια επιχείρηση άκρατου ανθελληνισμού βρίσκεται σε εξέλιξη την ίδια ακριβώς ώρα που οι μηχανές τού πολέμου στα νερά μας ζεσταίνονται. Οι πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα τού λαού και την ζωή τού Έθνους κινούνται με περίεργα αργούς ρυθμούς, ενώ πολλές φορές διαστρεβλώνονται και αποκρύβονται. Πρόκειται για μια διεργασία που επιτείνει την ανασφάλεια των Ελλήνων και καλλιεργεί την ηττοπάθεια στο έθνος μας με σκοπούς δόλιους.
Οι καθεστωτικοί πολιτικοί εκπρόσωποι τής παγκοσμιοποίησης κι όχι τού ελληνικού λαού κινούνται στην κατεύθυνση τής παγίωσης των αδιεξόδων που οι ίδιοι έσπειραν, θέλοντας να μας πείσουν πως δεν υπάρχουν άλλες λύσεις πλην των δικών τους και πως πρέπει τάχα να υποστούμε τις συνέπειες των δικών τους επιλογών. Οι ανίεροι όρκοι δέσμευσης που έχουν δώσει για την διάλυση τού εθνικού χαρακτήρα τής Ελλάδος και την επίτευξη τής πλήρους υποταγής στο άρμα Νεοταξισμού και Τουρκίας φτάνουν έως την αποσάθρωση τής κοινωνίας μας και την ήττα στο στρατιωτικό πεδίο.
Η εμμονή τους στην ψήφιση τού δήθεν αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και στην εφαρμογή των εθνοκτόνων μνημονίων δεν είναι διόλου ηλίθια και τυχαία. Είναι απολύτως συνειδητές πράξεις προδοσίας και εθνοκτονίας από τύπους με μηδενική ελληνική εθνική συνείδηση. Βολεύει πάρα πολλούς μισητές μας το σύρσιμο τής Ελλάδος στην πολεμική αναμέτρηση υπό όρους ανεπαρκούς ετοιμασίας με ένα κράτος διαλυμένο στις υποδομές του.
Η παραπληροφόρηση για τα δεινά που έχουν επιφέρει τα μνημόνια στην εθνική μας άμυνα και τα εσωτερικά μαχαιρώματα μαζί με τις ανύπαρκτες ενοχές των «κακών» Ελλήνων ενάντια στους λαθρομετανάστες στοχεύουν στην λαϊκή αποδοχή των τετελεσμένων που μας ετοιμάζουν. Τα γεγονότα τής εξεγέρσεως στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη που τελούν σε γνώση των αντιμαχόμενων πλευρών, η περίεργη απαγωγή Τούρκου πολίτη από πράκτορες τής Άγκυρας στην πατρίδα μας και η ύποπτη αυτοκτονία Έλληνα μυστικού αστυνομικού δεν μπορούν να μείνουν πλέον μακριά από το κάδρο των εξελίξεων.
Μια επίπλαστη άνοιξη φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα κάποιων και για την Ελλάδα μας. Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες γυρνούν στα διάφορα «περιούσια» συμβούλια και τις διεθνείς συσκέψεις διατεινόμενοι πως θα φέρουν οπωσδήποτε στο κυνοβούλιο το νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση τού πατριωτισμού και τού εθνικισμού των Ελλήνων. Την ίδια στιγμή λαθρομετανάστες βιάζουν ανήλικες και άρρωστες γερόντισσες ενώ κάποιοι άλλοι εισέρχονται σε μαιευτήρια και νοσοκομεία απαιτώντας το ξεκρέμασμα των ιερών μας εικόνων από τους τοίχους.
Πάρα πολύ σωστά λοιπόν έφερε η Χρυσή Αυγή στην ελληνόφωνη Βουλή κι όχι Βουλή των Ελλήνων την πρόταση νόμου για την πάταξη τού ρατσισμού κατά των Ελλήνων. Και ενώ τα κρούσματα των επιθέσεων με φυλετικό μίσος σε βάρος τού λαού μας αυξάνονται, οι προκλήσεις τού ετοιμόρροπου νεοταξικού άρματος τής Τουρκίας κλιμακώνονται.  
Φθάσαμε στο σημείο να δούμε σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής να πυροβολεί σε βάρος σκάφους τού Λιμενικού μας όταν το τελευταίο επιχείρησε να αποτρέψει την αποβίβαση λαθρομεταναστών σε νησί μας. Κι όλα τούτα όταν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις γνώρισαν την απώλεια ενός Στρατιώτη μας εξαιτίας τής ανατροπής ενός ακόμη παλαιού και κακοσυντηρημένου οχήματος!
Θα σταματήσουμε τον εσωτερικό πόλεμο που δεχόμαστε και θα τσακίσουμε τους εισβολείς, είτε φοράνε διαπραγματευτικό κουστούμι είτε στρατιωτική βαρβαρική στολή. Ο Ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα αφενός μεν να λαμβάνει πλήρη και αληθινή ενημέρωση και αφετέρου να προετοιμαστεί για όσα μέλλουν να συμβούν. Κίνδυνος δεν είναι η αναμέτρηση με το κακό αλλά η έλλειψη προετοιμασίας και η ψυχοτρόπα ηττοπάθεια.
Αυτό που έρχεται είναι η ανατροπή τού κατοχικού καθεστώτος και η πανστρατιά τού Ελληνισμού στην πορεία τής κοινωνικής συνοχής και τής εθνικής αναγεννήσεως από τον Ελληνικό Στρατό και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Είναι η φυσιολογική τάξη πραγμάτων τής Ζωντανής Ελλάδος ενάντια στην νέα αταξία πραγμάτων που θα αποτύχει οικτρά.
Απέναντι στον έλεγχο των μαζών εμείς προτάσσουμε και παρατάσσουμε την Εθνική Φάλαγγα Ανίκητων Ελλήνων. Ενάντια στην λαίλαπα των απίστων προτάσσουμε και παρατάσσουμε την Ορθή Πίστη και Ψυχή τού Ελληνικού Έθνους.
Απέναντι στους δειλούς και τους θρασείς έρχονται οι Γενναίοι Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής που μάχονται για Χριστό, Μεγάλη Ελλάδα και Ελληνική Οικογένεια. Στις γειτονιές μας και την εξουσία ξένο σώμα κανένα δεν θα μείνει. Σε θάλασσα και ουρανό Έλληνες Πυρπολητές και Αετοί θα στήσουν λεβέντικο χορό που θα απλωθεί έως τα σκλαβωμένα εδάφη μας.
Απέναντι στους προπαγανδιστές τού μίσους ο Εθνικισμός μας προτάσσει την απόλυτη αγάπη για τα παιδιά μας και τον Ελληνισμό ολάκερο. Όπλο μας είναι η απελευθέρωση τής ελληνικής ψυχής από τις ψευτιές και τις μικρότητες. Η Πίστη στον Θεό και στην αλήθεια τού ελληνικού έθνους. Και η αλήθεια της Φυλής μας είναι πως είμαστε ευλογημένοι και ισχυροί, έτοιμοι να γίνουμε πάλι εκπολιτιστές και κυρίαρχοι τής πλάσης με Δίκαιο και Ατσάλι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
Σάπισε ο κόσμος γύρω μας και βάλθηκε το σύστημα των προσκυνημένων να αποθεώσει την ανηθικότητα, την αδιαφορία και την απομόνωση τού λαού μας από τις αξίες του. Θέλουν να πετάξουμε αυτές τις αξίες στα σκουπίδια διότι δίδουν τις μόνες ασφαλείς απαντήσεις στα τεχνητά αδιέξοδα και την πνευματική σύφιλη τής παγκοσμιοποίησης.
Και έτσι μέσα από τον σκουπιδότοπο τού κατοχικού καθεστώτος αναδεικνύονται περιστατικά βιασμών, αποτρόπαιες δολοφονίες Ελλήνων, προτροπές προς τον κιναιδισμό, μαθησιακή ανάδειξη τής παιδεραστίας. Τα μεν περιστατικά τού ποινικού δικαίου επεκτείνουν την ανασφάλεια και την εσωτερική γενοκτονία τού λαού δίχως την πρέπουσα σπουδή για την αντιμετώπισή τους. Οι δε έκφυλες συμπεριφορές τυγχάνουν σκόπιμης δημόσιας προβολής μιας ψευδεπίγραφα αποδεκτής ερωτικής συμπεριφοράς.
Ανώμαλες περιπτύξεις στην κοινή θέα τού φωτογραφικού φακού και νεανικοί έρωτες μικρών παιδιών με ενήλικες ακόμη και σε σχολικά εγχειρίδια διδάσκουν την αποδοχή τού νέου τύπου πολίτη τής νέας τάξης πραγμάτων. Είναι ένας πολίτης που ηδονίζεται δίχως όρια και κανόνες, δεν σέβεται την Πίστη του, δεν αισθάνεται τίποτα για την Πατρίδα του και δεν σκέφτεται απολύτως τίποτα. Είναι ένα απλό εκτελεστικό όργανο και ένα μιμητικό ον που μεταφράζει τα πάντα σε χρήμα και ατελείωτες στιγμές απάθειας.
Τού λένε τα «φωτεινά» μυαλά των «περιούσιων» τοκογλύφων και οι υπάκουοι εντολοδότες τους πολιτικάντηδες πως πρέπει να δώσουμε ολοένα και περισσότερα περιουσιακά στοιχεία και μόχθο για να σωθεί τάχα η πατρίδα και ζητούν από το λαό να τους πιστέψει. Να εξισώσει την Ελλάδα με την ψευτοευρώπη και το εθνικό ταμείο με τις αδηφάγες τράπεζες τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Έχουν πείσει ένα μέρος των Ελλήνων πως οι αυτοκτονίες και οι δολοφονίες μίσους από τοκογλύφους και λαθρομετανάστες είναι παράπλευρες απώλειες της «σωτηρίας».
Βγαίνουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι και μας λένε πως έκαναν τάχα λάθος στην επιβολή τής λιτότητας και πως αυτός που σώθηκε δεν είναι η Ελλάς αλλά η «Ευρώπη», δηλαδή οι τραπεζίτες που εξωθούν τα έθνη στον μινώταυρο τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Ο ξεριζωμός των Ελλήνων παράλληλα έχει πάρει τη σύγχρονη μορφή τής φορολογικής υπεξαίρεσης περιουσιών και τής μετανάστευσης των καθημαγμένων Ελλήνων. Και οι καραβιές των λαθρομεταναστών που γεμίζουν γειτονιές και φυλακές αυξάνονται προκειμένου τάχα να σωθούν σε μια χώρα που λεηλατείται ο γεωφυσικός της πλούτος.
Οι Έλληνες όμως αντιδρούν. Θέλουν να ζήσουν. Αντιλαμβάνονται πως για να συμβεί αυτό, πρέπει να στηριχθούν στις δυνάμεις τους. Να πατάξουν παραδειγματικά τα σαθρά πρότυπα και να κλείσουν τους διεφθαρμένους στα σκοτάδια που ανήκουν. Να δώσουν αξία στην περιουσία τους και να επενδύσουν στη γη τους. Να ποτίσουν την Ελλάδα με έντιμο ελληνικό ιδρώτα.
Οφείλουμε να φράξουμε το δρόμο στους εισβολείς που κρύβονται πίσω από τους σάπιους και τους γυρολόγους. Να κερδίσουμε πίσω την λεηλατημένη Ελλάδα δίχως να παραχωρήσουμε τίποτα απολύτως από τα χώματα που μας θρέφουν αιώνες τώρα. Αλλά τα φαντάσματα τού Συστήματος είναι πάλι μπροστά μας. Αλλοιώνουν την ιστορία μας με ασυνείδητους πολιτικάντηδες και δασκάλους που καμώνονται τους εκσυγχρονιστές, διαγράφοντας θυσίες και ολοκαυτώματα.
Μας ζητούν να ξεχάσουμε το ελληνικό αίμα που έχει ρεύσει στη Βόρειο Ήπειρο, στην Κύπρο, στο Αιγαίο μας, σε Ιωνία και Πόντο. Αίμα που έχει ρεύσει έως τις μέρες μας. Να προσπεράσουμε τα στρατευμένα παιδιά μας που έχουν πέσει είτε από χέρι βαρβαρικό είτε από χέρι ελληνόφωνο που τα στέλνει στο θάνατο με όπλα παλαιά και εκπαίδευση λιγοστή.
Όμως τα παιδιά μας έχουν κάτι που δεν έχουν οι σκυφτοί ψευτοταγοί. Έχουν μια τεράστια και αθάνατη Ελληνική Ψυχή! Και ο Έλληνας δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει μήτε στις πλαστογραφίες των Σκοπιανών μήτε στις επιθετικές «βόλτες» των Τούρκων χάριν μιας προσυμφωνημένης νομής γης και πλούτου στο νεοταξικό κτήνος. 
Χρειαζόμαστε μια εκ βάθρων εθνική ανασυγκρότηση στο κράτος μας. Να συντρίψουμε το κατοχικό καθεστώς για να ζήσει το Ελληνικό Έθνος. Αυτή είναι η αποστολή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Να δώσουμε αληθινές ανάσες στον Ελληνισμό μας δίχως τον τεχνητό αναπνευστήρα τού νεοταξισμού που μας κερνάει πνευματική σύφιλη και εθνικό ακρωτηριασμό. Θα στηριχθούμε στους Έλληνες που κυλάει η Φυλή μας μέσα στο Αίμα, τους Έλληνες εκείνους που τιμούν τις παραδόσεις και τις θυσίες των προγόνων τους. Στον Πιστό, Έντιμο και Ηρωικό Έλληνα που σέβεται και υπηρετεί Χριστό και Ελλάδα.
Οι νόμοι τής Φύσης και τής Φυλής είναι πέρα και πάνω από πάσα υλιστική διαβίωση και ξένους αφεντάδες. Ο Ελεύθερος Έλληνας δεν αναγνωρίζει καμία ξένη εξουσία. Ο Έλληνας είναι Ανδρείος και η Ελληνίδα Σύντροφος στο ταξίδι τής πολιτισμικής δημιουργίας και της εθνικής μας κυριαρχίας. Δεν υπάρχει χώρος μήτε για τρίτες επιλογές μήτε για τρίτες συμπεριφορές. Τα προσκυνήματα και τους Θυσιαστικούς Τόπους μαζί με την Πατρίδα μας τα φυλάσσουμε για τους μόνους κληρονόμους και ιδιοκτήτες τους. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες και η Πατρίδα μας είναι καμωμένη να μεγαλώσει κι άλλο.
Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας δεν αντιπροσωπεύει το μίσος όπως λέγουν πολιτικάντηδες και μεγαλοδημοσιογράφοι τού κατοχικού καθεστώτος. Είναι η Ιδεολογία τής Αγάπης για την Ελλάδα που μισούν αυτοί. Η Μεγάλη Ελλάδα ενάντια στο ψευτορωμέϊκο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Έβαλαν την ΕΡΤ πάνω από 2 εκατομμύρια ανέργους και 3 χιλιάδες αυτόχειρες


lsp69sdfmy4

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Η συγκυβέρνηση της ξεφτίλας δε συγκινήθηκε από 2 εκατομμύρια Έλληνες ανέργους και 3 χιλιάδες αυτόχειρες, αλλά από την ΕΡΤ!

Αν ο Σαμαράς θέλει περικοπές, ας κόψει τους παχυλούς μισθούς των βουλευτών και τα εκατομμύρια που αρπάζουν τα κόμματα και τα golden-boys του Δημοσίου. 

Ας τολμήσουν να κάνουν εκλογές και τότε ο λαός θα ρίξει στον Καιάδα το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου


xryshaygh.com

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ 14-6-2013.
Το καθεστώς τής εθνικής ανασφάλειας που μας περιβάλλει είναι το κορυφαίο πρόβλημα τού ελληνικού λαού. Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση που υπερβαίνει ακόμη και τα όρια τής οικονομικής εξαθλίωσης και εξαπλώνεται σε πόλεις και χωριά, σε γειτονιές και εθνικά σύνορα.
Η Ελλάς των μνημονίων υπόκειται στην ξένη εγκληματικότητα, στον λαθροεποικισμό και την διεκδικητική επιθετικότητα των προσωρινών γειτόνων μας ταυτόχρονα. Ένας πολυάριθμος στρατός κατοχής εφορμά ως υποστηρικτική δύναμη των διεθνών τοκογλύφων τη στιγμή ακριβώς που η διεκδίκηση ελληνικών εδαφών συνδυάζεται με την επιχείρηση αρπαγής τού γεωφυσικού μας πλούτου και την εσωτερική μας γενοκτονία.
Μια ανθρώπινη τανάλια έχει περικυκλώσει την πατρίδα μας και τη σφίγγει στο λαιμό. Η υπογεννητικότητα που έχει έρθει από την δημοκρατική αφαίμαξη και έχει φουντώσει από τα νεοταξικά μνημόνια συμπληρώνεται από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών που διαθέτει τα χαρακτηριστικά τού ανθελληνικού μίσους.
Παράλληλα το διπλό έγκλημα τής παράνομης διέλευσης των συνόρων και τού εποικισμού αποσκοπεί ξεκάθαρα στην εθνολογική μετάλλαξη τού Ελληνισμού όταν οι ίδιοι οι ψευτοευρωπαίοι και τα σιωνιστικά αφεντικά τους επιτάσσουν τον πολυεθνικό και πολυφυλετικό χαρακτήρα των ευρωπαϊκών εθνών. Επίσημες μετρήσεις λένε πως το 30% των μουσουλμάνων στην πλειοψηφία λαθρομεταναστών που διήλθαν την Ευρώπη πέρασαν από την Ελλάδα.
Αυτό λοιπόν το μεγάλο ρεύμα τής παράνομης μετακίνησης πληθυσμών προς τη χώρα μας το στηρίζουν οι ψευτοσύμμαχοι με τους νόμους τύπου Δουβλίνο που μας τους στέλνουν, οι πολιτικάντηδες με τους αντιρατσιστικούς νόμους και φυσικά η Τουρκία που τους χρησιμοποιεί ως πέμπτη φάλαγγα σε βάρος μας. Οι Τούρκοι στηρίζουν όλα τα ανθελληνικά ανδρείκελα και συνομιλητές τους την ώρα που αυξάνουν τις καραβιές που διέρχονται τα εθνικά μας σύνορα με τη συνοδεία τουρκικού στρατού και πυρών, όπως συνέβη πρόσφατα στη Σύμη.
Παράλληλα η διεκδικητικότητα των νεοταξικών κρατικών μορφωμάτων σε βάρος των ελληνικών εδαφών στα βορειοανατολικά μας σύνορα έχει σημειώσει ραγδαία άνοδο. Δεν φτάνει που μας στέλνουν κι αυτοί τους δικούς τους λαθροεισβολείς αλλά διαχέουν παντού ανά την Ευρώπη και την Εσπερία την μολυσματική τους προπαγάνδα που έχει τους εκφραστές της ακόμη και σε ελληνικό έδαφος. Οι πράκτορες των «γειτόνων» αλωνίζουν για να φτιάξουν αλβανικές, σλαβικές και τουρκικές συνειδήσεις, οι αιτήσεις για Τζαμιά και γλώσσα τουρκική αυξάνονται και τα ψηφίσματα των ψευτοσυμμάχων ενισχύουν τον μισελληνισμό.
Η άθλια προπαγάνδα όπως ακριβώς και η λαθρομετανάστευση στηρίζεται στο άφθονο χρήμα των πασίγνωστων εμπόρων των εθνών. Η χρηματοδότηση έχει σκοπό την μόνιμη κατασκήνωση τού κακού. Οι εχθροί μας έχουν αποφασίσει τον διαμελισμό τής Ελλάδος που θα βασιστεί τόσο στην οικονομική αφαίμαξη όσο και στον αφελληνισμό μας. Τα δε Τζαμιά και η υποστήριξη που προσφέρει η Τουρκία στις διεκδικήσεις των ετέρων μορφωμάτων στα οποία διαθέτει από οικονομικούς δεσμούς έως και τουρκικές στρατιωτικές βάσεις συνδυάζονται άριστα με τις προετοιμασίες για δήθεν έρευνες και εν τέλει στρατιωτική εισβολή.
Η Ελλάς δεν πρέπει να ξεγελαστεί και να αποπροσανατολιστεί από τις ταραχές τής κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης αφού ο τουρκικός σχεδιασμός για την αρπαγή τού Έβρου, νησιών τού Αιγαίου και τού γεωφυσικού μας πλούτου ουδόλως επηρεάστηκε. Τουναντίον, εξελίσσεται και δίδει διαρκώς νέα επεισόδια στον δρόμο τής υποταγής που σχεδίασε η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.
Ο δικός μας δρόμος είναι η πτώση τού προσκυνημένου ψευτορωμέϊκου που δρα επικουρικά στον εχθρό και η ανάδειξη μιας Πατριωτικής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης. Η διασφάλιση μιας Καθαρής και Ασφαλούς Ελλάδος και εν συνεχεία η πολεμική προπαρασκευή με την οποία θα βρεθούμε στη θέση να διαβούμε την Πύλη τής Μεγάλης Ελλάδος. Εθνικά ασφαλές κράτος είναι μονάχα το αρτιμελές κράτος που είναι σε θέση να προασπίσει αφ’ εαυτού την εθνική του κυριαρχία. Και ειρήνη μόνιμη και δίκαιη έχει μονάχα το Έθνος που σέβεται τις προγονικές θυσίες και είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για πόλεμο.
Η Ελλάς σήμερα δεν είναι ασφαλής γιατί δεν έχει αρτιμέλεια και ελληνική πολιτική διοίκηση. Οι κύριοι παράγοντες τής ανασφάλειας εισάγονται από τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και τα διάτρητα σύνορά μας. Αυτό σημαίνει πως τα εθνικά μας σύνορα δύνανται να προστατευτούν με το μεγάλωμά τους υπέρ τής Ελλάδος. Με την καταδίωξη των εισβολέων και την ενσωμάτωση των αλύτρωτων πατρίδων από την Μητέρα Ελλάδα που έχει κάθε δικαίωμα βάσει τού διεθνούς δικαίου να προστατεύσει τους Έλληνες εντός και εκτός των προσωρινών μας συνόρων. Όπως ακριβώς ασκούν αυτό το δικαίωμα οι «ισχυροί», έτσι ακριβώς θα πράξουμε κι εμείς.
Αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την Ελλάδα για τα ζητήματα τού «ανθρωπισμού», θα το κατεβάσουν αμέσως μόλις τους υποδείξουμε τη δική τους συμπεριφορά στο θέμα τής μετακίνησης πληθυσμών με πλήρη στοιχεία. Και σε ό,τι αφορά το γεωφυσικό μας πλούτο, θα τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο ενισχύοντας την εθνική οικονομία, την εργασία των Ελλήνων, την πολεμική μας βιομηχανία και τις εξωτερικές μας σχέσεις.
Η γη μας είναι η δύναμή μας. Και τη δύναμή μας θα την μεγαλώσουμε. Όσοι τυχόν θέλουν συμμαχία, πρέπει να αποδεχτούν την ισχυρή παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και τις εθνικές μας διεκδικήσεις. Καθαρή, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΩΡΑ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟ ΠΝΗΓΥΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...


Δεν κάνουν εκλογές, γιατί βλέπουν πάνω από 18% την Χρυσή Αυγή - Μαϊμού η “κυβερνητική κρίση” !!


Όλες οι νεώτερες πληροφορίες για το θέμα της ΕΡΤ οδηγούν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για στημένη κρίση και πως όλα αυτά για «άγνοια Βενιζέλου-Κουβέλη» για το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ, «διαφωνίες των κυβερνητικών εταίρων», πιθανότητα άρσης της εμπιστοσύνης στη συγκυβέρνηση από ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, άρα και πρόωρες εκλογές, κ.τ.λ. είναι  «παραμύθι κυρά μου», προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης.

Έτσι, κατ’ αρχάς αποκαλύφθηκε πως έγινε μυστική συνάντηση των τριών… καμπαλέρος την Κυριακή. Υπάρχει καμιά περίπτωση να μην τους είπε ο φον Αντωνάκης τι θα κάνει την επομένη; Κατά δεύτερον, νέα συνάντηση των τριών, επίσημη, θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (αν και δεν αποκλείεται να γίνει και νωρίτερα). Κατά τρίτον, ο μπαρμπα-Φώτης μπορεί να επιμένει «στην ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και στην άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ με κανονικό πρόγραμμα», αλλά τόνισε κι όλα πως «Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές. Όποιος επιχειρήσει να την οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, θα έχει και την απόλυτη ευθύνη αυτής της επιλογής».
Κατά τέταρτον, ο προσωρινός (μέχρι τη νύχτα των εκλογών…) αρχηγός του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να… λιονταρίζει εκ του ασφαλούς, αλλά άμα είχε σκοπό να άρει την εμπιστοσύνη του στον Σαμαρά και να τον ανατρέψει, θα το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τη ΡΗΜΑΔ.
Κατά πέμπτον, ο φον Αντωνάκης ετοιμάζεται να ρίξει στο τραπέζι την εκ των προτέρων συμφωνημένη πρόταση για το άνοιγμα της ΕΡΤ την επόμενη βδομάδα (για να φύγει το… μαύρο από τις οθόνες), με δημοσιογράφους που θα υπογράψουν δίμηνες συμβάσεις, μέχρι που να λειτουργήσει κανονικά η νέα ΕΡΤ. Μάλιστα, λέγεται πως ήδη έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις προς τα μισθολογικά «ρετιρέ», ότι θα επαναπροσληφθούν. Με τον τρόπο αυτό θα βρεθεί μια δήθεν συμβιβαστική λύση. Έτσι και ο φον Αντωνάκης έκανε μια ανέξοδη επίδειξη δήθεν αποφασιστικότητας και τα δύο συνεταιράκια του έκαναν μια ανέξοδη επίδειξη δήθεν επαναστατικότητας! Όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι, λοιπόν!
Άρα, ούτε γάτα ούτε ζημιά (αντίθετα, και οι τρεις προσδοκούν… κέρδη) κι ούτε πρόωρες εκλογές βεβαίως-βεβαίως, γιατί κανείς δε μπορεί ν’ αντέξει το 15-20% που στα σίγουρα θα πάρει η Χρυσή Αυγή!

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ


ΑΘΗΝΑ 7-6-2013.
Η ιστορική αναγκαιότητα και η ισχυρή θέληση τού Ελληνικού Έθνους για ζωή και εθνική ισχύ θα δώσουν τις απαντήσεις που επιβάλλονται στις πιέσεις που δεχόμαστε. Η λύση στο δράμα τής Πατρίδος μας θα δοθεί από τους ψυχωμένους Έλληνες που έχουν το σθένος να τα βάλουν με τον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό μας, φίδια που έχουν βγει από την ίδια νεοταξική μήτρα.
Όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αναλώνονται στην εκτέλεση τής «περιούσιας» εντολής για την περιστολή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με παράνομους «νόμους» και λαθρομετανάστες εποικιστές, η Τουρκία κινείται και δρα ως ευνούχος τής παγκοσμιοποίησης. Πιστεύει πως με την ανοχή τού παγκόσμιου τυράννου και τής κατοχικής ελληνόφωνης διοίκησης μπορεί να επιστρέψει στο οθωμανικό της παρελθόν. Και έτσι λοιπόν ξεκινάει τις προκλήσεις.
Θαρρεί κανείς πως η Άγκυρα έχει πάρει διαβεβαιώσεις πως ο πόλεμος περιλαμβάνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Προφανώς ο ανασχεδιασμός συμφερόντων εξυπηρετείται μ’ αυτόν τον τρόπο. Και έτσι βλέπουμε τις τουρκικές ασκήσεις να απλώνουν ένα μεγάλο νοητό πλέγμα στο βορειοανατολικό Αιγαίο με τις εισόδους στα χωρικά μας ύδατα να είναι συχνότατες.
Είδαμε τουρκική τορπιλάκατο με οκταπλό εκτοξευτή πυραύλων να φτάνει έως τη Μύκονο και το Σούνιο επί επτά ολόκληρες ώρες. Τουρκικά πολεμικά να βολτάρουν έξω από το Φαληράκι τής Ρόδου και σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής να απαιτεί να πραγματοποιήσει διάσωση τουριστικού σκάφους στο Φαρμακονήσι!
Όλα αυτά τα εξόχως προκλητικά λαμβάνουν χώρα όταν μεγάλες πολυεθνικές δυνάμεις και πολεμικά σκάφη έχουν απλωθεί από τη Μαύρη Θάλασσα έως το Αιγαίο, την Κρήτη και την Α. Μεσόγειο. Από την μια πλευρά οι Ρώσοι που εισέρχονται βαθμιαία στη θάλασσά μας παρακολουθούμενοι από τις τουρκικές θεραπαινίδες τής Εσπερίας. Και από την άλλη πλευρά οι αμερικανοσιωνιστές μαζί με γερμανικά πολεμικά μέσα.
Όμως η Ελλάς βρίσκεται στα χέρια πραματευτάδων που είτε προσπερνούν τις ελληνικές γενοκτονίες χάριν τής ανίερης ελληνοτουρκικής προσέγγισης που αφήνει χώρο στα τουρκικά όπλα και τις τουρκικές «επενδύσεις» είτε στέλνουν πολιτικάντηδες στις τουρκοσυνάξεις στη Θράκη μας που γυρεύουν να μας την αρπάξουν. Αναλόγως με τη σοσιαλφιλελεύθερη ή την μαρξιστική θεώρηση των προδοτικών πραγμάτων που συγκλίνουν εκ των προτέρων στο ίδιο αποτέλεσμα.
Είναι προφανές λοιπόν ότι το κατοχικό καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, βαθύτατα ανθελληνικό και ξενοκίνητο, με την οικονομική αιχμαλωσία τής Ελλάδος στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων και την κατασυκοφάντηση τού εθνικού συναισθήματος από όλα τα σημεία τού ορίζοντα, εξυπηρετεί τα σχέδια μιας νέας άλωσης. Να μην έχουμε τρόπους διεξόδου από τα αδιέξοδα και ενισχύσεως τής εθνικής μας άμυνας. Είναι όμως εξίσου προφανές ότι έρχεται μια ισχυρή πολεμική καταιγίδα που θα φέρει για την Πατρίδα μας Θεία Δικαιοσύνη, δείχνοντας ξεκάθαρα τα σημάδια τής πορείας τού Έθνους μας προς Ανατολάς.
Η Ελλάς έχει πεπρωμένο και πόθο μέγα ταυτόχρονα να λευτερωθεί και να μεγαλώσει. Να αποδιώξει με άλλα λόγια δια παντός από τα άγια χώματα τους προσκυνημένους και να απλωθεί στα εδάφη τής Ρωμανίας. Το ξέρουν οι πάντες αυτό, οι αγαπώντες ημάς και οι μισητές μας. Γιατί νομίζετε δεν τιμάει το καθεστώς την μνήμη των τελευταίων υπερασπιστών τής Αγίας Αυτοκρατορίας Μας; Γιατί οι Τούρκοι λύσσαξαν να κάμουν έρευνες στην Αγία Σοφία μας ενώ δεν τολμούν καν να κάνουν πρωτεύουσά τους την Αιώνια Πρωτεύουσα τού Ελληνισμού, την Αγία Κωνσταντινούπολη; Για τους ίδιους λόγους που Τούρκοι και Νεοταξίτες τρέμουν την άνοδο τού Ελληνικού Εθνικισμού και την παρουσία τού Ελληνικού Στρατού!
Διατρανώνουμε σε όλους τους τόνους πως θα ξαναγυρίσουμε στην Γη των Πατέρων μας, όταν στη Θράκη Τούρκοι και ελληνόφωνες «προοδευτικές» δυνάμεις συνεργάζονται σε βάρος των Μαχητών τού Ελληνισμού. Σας βλέπουμε, λένε στο Αιγαίο Μας οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και είμαστε έτοιμοι, ενάντια στην αυτοσυγκράτηση που λέγουν οι δωσίλογοι. Δώστε μας μια αφορμή και θα δείτε. Είμαστε τα στρατεύματα τού Ζώντος Θεού. Και ο Θεός έδωσε το μήνυμα πως έφτασε η ώρα να αναστηθεί η Μεγάλη Ελλάς.
Θα πετάξουμε έξω τα ξένα σώματα μονοιασμένοι και αντρειωμένοι. Εκείνοι που μας απειλούν, θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Όσοι μας κουνάνε επιδεικτικά το δάκτυλο, λαθρεπιβάτες και βάρβαροι άπιστοι, έχουν κλείσει πρώτη θέση στον Καιάδα. Αυτή τη θέση που δίδαξε χρόνους πίσω ο βασιλιάς Λεωνίδας. Ο Αγώνας τού Γένους για εθνική ολοκλήρωση δεν τελείωσε ποτέ. Οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και Ιωάννης Δούκας Βατάτζης προσμένουν τα νέα ελληνικά φουσάτα μπροστά στη Χρυσόπορτα.
Η λογική θα συντρίψει την παραφροσύνη. Το θάρρος θα υποτάξει το θράσος. Η Πίστη θα υπερισχύσει τής απιστίας και ο Πατριωτισμός τής προδοσίας. Ο φόβος βρίσκεται στις καρδιές των εχθρών μας κι όχι στις δικές μας. Ενωμένοι θα βαδίσουμε μπροστά με την Υπέρμαχο Στρατηγό Παναγία Μας και τον Δεσπότη Χριστό στην Κεφαλή.
Θα λευτερώσουμε τους Άγιους Ελληνικούς Τόπους. Αυτή είναι η μόνη οδός ώστε να παραμείνουμε Έθνος αδούλωτο ενάντια στην αρπακτική βουλιμία τής παγκοσμιοποίησης και να αναπτύξουμε τα γεωφυσικά μας χαρίσματα. Οδός που ξεκινάει από την αδέσμευτη Εθνικιστική Διακυβέρνηση και στρώνεται δια τής διεκδικήσεως από τον απελευθερωτή ελληνικό στρατό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


ΑΘΗΝΑ 6-6-2013.
Το καθεστώς τής εθνικής μας μιζέριας και τού άκρατου δωσιλογισμού εξελίσσεται στον πλέον επικίνδυνο εχθρό τού Γένους μας. Είναι μια πολιτική συμμορία εξουσιομανών τύπων που ασελγούν σε βάρος τής ιστορίας μας και εκκαθαρίζουν την εθνική μας περιουσία για να εξασφαλίσουν την εύνοια των τοκογλύφων τής παγκοσμιοποίησης. Αυτή η εύνοια είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εκτέλεση τού συμβολαίου δολοφονίας τού Ελληνισμού.
Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, ελληνόφωνοι κάκιστης ποιότητας πολλές φορές και ελάχιστου ελληνικού αίματος, υποχωρούν μπροστά σε όλες τις προκλήσεις τάχα από αδυναμία. Το κάνουν για να επιζήσουν λένε η Πατρίδα και ο λαός. Αυτό όμως που θέλουν στην πραγματικότητα είναι να περάσουν τα δικά τους κουσούρια στην νοοτροπία των Ελλήνων. Είναι η νοοτροπία τού ηττημένου που λέει πως δεν πειράζει η ύπαρξη μιας μικρότερης Ελλάδος με λιγότερους Έλληνες, αρκεί να πληρώνουμε ψεύτικα χρέη και να έχουμε ψεύτικη ειρήνη.
Μας λέγουν ακόμη οι φυτευτοί πολιτικοί υπάλληλοι τού νεοταξισμού πως καλή είναι η ανάμνηση μιας γενοκτονίας, αλλά να μην χαλάσει τη φιλία με τον βάρβαρο δολοφόνο! Τσαντίστηκαν οι Τούρκοι γιατί θυμόμαστε το αίμα των Ποντίων αδελφών μας. Δεν ξεχνάει μας λέει η μεθυσμένη Πολιτεία των εθνικών μας ολετήρων, αλλά τώρα είναι η ώρα να συνεργαστούμε με τους τουρκομογγόλους. Με τις λόγχες και τα πολεμικά τους καρυδότσουφλα να κάνουν βόλτες!
Οι προσημειώσεις των περιουσιακών μας στοιχείων και τής γης μας συνεχίζονται κανονικά. Οι ευρωβουλευτές ηττώνται κατά κράτος στις ψηφοφορίες των εθνικών μας θεμάτων ή ψηφίζουν τις ήττες. Και οι λαθρομετανάστες πλιατσικολογούν και ρημάζουν ελληνικές ψυχές για τις οποίες δεν νοιάζονται οι αντιρατσιστές ανθέλληνες.
Σκύψε ραγιά το κεφάλι. Βάλτο καλά στην άμμο μέχρι να συνθηκολογήσεις ή να σκάσεις, μας λένε οι γεννημένοι ηττημένοι. Αυτοί οι προβατόσχημοι λύκοι που φτιάχνουν νόμους ποινικοποιήσεως τού πατριωτισμού και τού εθνικισμού βαφτίζοντας αυτούς αντιρατσιστικούς.
Ατυχήσανε οι ανθέλληνες εσωτερικού και εξωτερικού. Στην Ελλάδα η ιστορική μνήμη και η κοινωνική αλληλεγγύη μαζί με την εθνοφυλετική συνείδηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Η ορθή παρατήρηση, η λογική και το συναίσθημα στην Πατρίδα μας γεννούν πολιτισμούς, αδιαπέραστα τείχη και αυτοκρατορίες.
Η λευτεριά μας δεν είναι απλώς ο ανώτερος όρος τής υπάρξεώς μας αλλά το πέρασμα στην απόλυτη κυριαρχία στο διεθνές περίγυρο. Και το μέγα δίπολο είναι ο νικητής πατριώτης που έχει γεννηθεί για να επικρατεί ενάντια στον ηττημένο προδότη και τον αποκτηνωμένο βάρβαρο.
Αυτή τη στιγμή λοιπόν στην εξουσία τής πατρίδος μας βρίσκονται οι ηττημένοι προδότες και πρέπει να τους καθαιρέσουμε. Και στην χορεία των ψευτοσυμμάχων και των γυρολόγων δανειστών έχουμε να κάνουμε με τους αποκτηνωμένους βαρβάρους για τους οποίους το μόνο δίκαιο είναι το ελληνικό ξίφος και η μόνη ποινή τους ο όλεθρος.
Πρέπει λοιπόν να σεβαστούμε άμεσα τη φυσική νομοτέλεια και να εφαρμόσουμε το πέρασμα στο Πεδίο των Νικητών. Κανένα δίκαιο όσο μεγάλο κι αν είναι και κανένας ναός όσο ανυπέρβλητα λαμπρός κι αν είναι δεν θα μείνει όρθιος και στα χέρια μας αν δεν επιδείξουμε πίστη και θάρρος για ελληνική κυριαρχία.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει υπογράψει με τον ελληνικό λαό ένα συμβόλαιο Τιμής και Αξιοπρέπειας. Ένα ζωντανό συμβόλαιο που συνάπτεται και ανανεώνεται μέσα από τη στήριξη στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι και σφραγίζεται με τον αιμάτινο όρκο για την αναγέννηση τής Φυλής μας.
Προχωράμε μπροστά δίχως ούτε ένα βήμα πίσω, δίχως την παραμικρή έκπτωση αξιών και στόχων. Δεν αμελούμε ούτε ξεχωρίζουμε σε περισσότερο ή λιγότερο σημαντικά στάδια την αποστολή μας. Να μείνει στο ψηλότερο βάθρο τού Ελληνισμού ο Θεός μας. Να διατηρηθούμε ως έθνος καθαρό και ενωμένο. Να απλώσουμε κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο και να συντρίψουμε τον εχθρό στις προαιώνιες ελληνικές εστίες.
Χρωστάμε σε όσους πέρασαν και σε όσους θα περάσουν, στους μεγάλους νεκρούς και στα παιδιά μας. Δεν μας κάμπτουν ο κάματος και η απειλή τής φτώχιας. Επιζητούμε τον κάματο για να φτιάξουμε λαμπρότερη την Πατρίδα, να χτίσουμε δικό μας σύγχρονο πολιτισμό και να διδάξουμε τη δύναμη τής έντιμης εργασίας στα παιδιά μας. Και φτωχοί δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ γιατί ο πλούτος μας έχει ρίζες στις καρδιές μας και κλώνους σε κάθε λιθάρι τής γης και κύμα τής θάλασσας που μας περιβάλλει στοργικά.
Θα πάρουμε λοιπόν και πάλι την πατρίδα στα χέρια μας. Θα στύψουμε την πέτρα και θα πάρουμε τους χυμούς της σε πείσμα εκείνων που μας αποτράβηξαν από την πηγή τής ζωής. Θα αποδιώξουμε την λαίλαπα τού πολυπολιτισμού που χτυπάει την Ορθοδοξία μας. Θα δώσουμε το ψωμί και την παιδεία στα ελληνόπουλα που τους τα στέρησε η αστική δημοκρατία. Θα κάμουμε ψυχικά και σωματικά υγιές το Έθνος που ανυποχώρητο και γεμάτο όρεξη και πάθος θα βαδίσει στην μοίρα του ώστε να γίνει αρτιμελές. Ελλάδα θέλετε να μας πάρετε άθλιοι, την Μεγάλη Ελλάδα που μας κλέψατε θα πάρουμε.
Αυτό είναι το συναπάντημα Πίστης και Δύναμης. Να χαλυβδώνεσαι από τα εμπόδια, να κυβερνιέσαι από τις Αξίες σου και να γίνεσαι κατακτητής με το ανίκητο ελληνικό σκήπτρο ανά χείρας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή ...Με ποσοστά 14,5 % ενώ οι άλλοι ''σχεδιάζουν νομοσχέδια'' !

Προβάδισμα 0,5% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση  ενώ σαρώνει η Χρυσή Αυγή  με ενα ποσοστό κοντά στο 15 %...
Η Δημάρ αν μπεί στη βουλή θα είναι θαύμα ,ενώ οι Οικολόγοι του Χρυσόγελου θα ψηφιστούν αλλά στα Σκόπια...Ενώ ο Καμμένος καίγεται !

 
Προβάδισμα μισής μονάδας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει στη Νέα Δημοκρατία νέα δημοσκόπηση της της εταιρείας Pulse RC για την εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 20% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%, η Χρυσή Αυγή 13%, η ΔΗΜΑΡ 3,5%, το ΚΚΕ 5,5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%. 

Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 23%, ΣΥΡΙΖΑ 22,5%, ΠΑΣΟΚ 7%, ΑΝΕΛ 4,5%, Χρυσή Αυγή 14,5%, ΔΗΜΑΡ 4%, ΚΚΕ 6% και Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%.