Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ
ΑΘΗΝΑ 31-5-2013.
Η Πατρίδα μας στηρίζεται επάνω στα πιο γερά θεμέλια τής πλάσης. Είναι η αγάπη τού λαού μας και η πίστη του στο Θεό, τη Φυλή, τους Προγόνους και τα Παιδιά μας. Τα θεμέλια τής Ελλάδος είναι οι μνήμες και τα οστά των περασμένων γενεών ποτισμένα από το Τίμιο Αίμα τους σε κάθε περίσταση που κλήθηκαν να αποδιώξουν το μίσος και την προδοσία, όποιο πρόσωπο κι αν είχαν, όποιο προσωπείο κι αν φορούσαν αυτά.
Μην κοιτάτε προς τα πίσω. Μην αποστρέψετε το βλέμμα από την πατρίδα σας. Γίνετε κυρίαρχοι στη θέση των κυρίαρχων. Τα όπλα σας στραμμένα πάντα προς τα εμπρός για Νίκη Ελληνική. Προτιμήστε να χαλαστείτε μα ποτέ να μην υποδουλωθείτε. Δώστε μια μεγαλύτερη Πατρίδα στα παιδιά σας και ένα πολύ καλό όνομα για κληρονομιά. Μα και στην χειρότερη περίπτωση, δώστε ένα γλυκό χαμόγελο στις ελληνικές ψυχές που σας βλέπουν από ψηλά και στους απογόνους σας το δικαίωμα να συνεχίσουν τον καλό αγώνα τής Φυλής.
Αυτές είναι ορισμένες από τις Παρακαταθήκες και τις Θείες Εντολές των Πατέρων μας. Να μην πατήσουν βέβηλοι τα πατρογονικά χώματα. Να μην συλήσουν τα Άγια Προσκυνήματα. Να μην μας κλέψουν τον Πολιτισμό και την Λαλιά μας την Ελληνική. Να μην πάρουν εξουσίες οι αχρείοι, οι ανήθικοι και οι εθνομηδενιστές. Να μην στρέψουν την Πίστη ενάντια στη Φυλή οι άπιστοι, οι ολιγόπιστοι και οι ανάξιοι υπερασπιστές Θεού και Ελλάδος. Οι πεμπτοφαλαγγίτες ενάντια στους αληθινούς Φρουρούς τού Ελληνικού Έθνους.
Οι Έλληνες Εθνικιστές λοιπόν είναι αυτοί οι Πιστοί Φρουροί τής Φυλής μας. Δεν φοβούμαστε τους προβατόσχημους λύκους και τους υποκριτές. Δεν υπολογίζουμε διόλου τα τουρκικά όπλα και τα ουρλιαχτά τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Τα ματωμένα σύνορα τής Πατρίδος μας δεν καταπέφτουν και δεν συρρικνώνονται. Πυρώνουν τις αληθινές ελληνικές καρδιές και ζεματάνε τα άχρηστα σαρκία των εχθρών μας.
Η Μακεδονία Μας δεν είναι αγοραίο εμπόρευμα που μπορεί ο οποιοσδήποτε πολιτικάντης να το παζαρεύει και ο οποιοσδήποτε κερδοσκόπος να το χαράζει σε ένα χάρτη και να το χαρίζει στον βάρβαρο που το ζητεί. Δεν είναι παιχνίδι η Γη τού Μεγαλέξανδρου. Είναι η βάση που θα εκκινήσει η Νέα Μεγάλη Ελλάδα τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Ο οδικός χάρτης προς τη Φυσική Ελλάδα.
Οι σχεδιασμοί των τοκογλύφων και των σκοτεινών λεσχών τής παγκοσμιοποίησης, ακόμη και οι φαγωμάρες ανάμεσα στις φατρίες που εκπροσωπούνται πολιτικά στην Πατρίδα μας, δεν θα απλώσουν τα βρωμόχερά τους στα γαλάζια ύδατα τού Αιγαίου Μας και τον πλούτο που κρύβει αυτό και κάθε σπιθαμή τής γης μας. Δεν θα μας επιβάλουν την νομή τής φυλετικής μας ύπαρξης με την αποστολή τουρκικών λογχών και αντιρατσιστικών νόμων. Και δεν θα φύγουμε από την γη μας για να έρθουν οι λογιστές τού νεοταξισμού και οι νεομπραίμηδες.
Άρχισε το όμορφο ταξίδι τής ελληνικής αναγέννησης που θα επιφέρει το θάνατο τού Συστήματος. Είναι το μήνυμα των καιρών που έχει απλωθεί σε κάθε γωνιά τής γονατισμένης έως σήμερα Ελλάδος. Ένα μήνυμα που έχει έρθει από ψηλά και το έχουν λάβει ακόμη και οι λαβωμένοι Έλληνες στις προσωρινά σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Τα εθνικά μας σύνορα θα σπάσουν για να φτιαχτούν από την αρχή. Θα πάρουν το σχήμα που ταιριάζει στο Έθνος ώστε να πάψει να ασφυκτιά στα σημερινά στενά του όρια.
Η δε δεξαμενή τού ελληνικού πλούτου θα πλημμυρίσει από νέες ελληνικές ευωδίες και ψυχές παλλόμενες. Δεν είναι οι προσευχές τού Αλλάχ που θα απλωθούν στα ελληνικά σχολεία και τα παιδιά μας, αλλά οι εκκλησίες και τα μοναστήρια μας που θα σειστούν από τις κωδωνοκρουσίες τού λυτρωμού. Δεν είναι το Κέντρο των Αθηνών και ο Άγιος Παντελεήμονας που θα σκύψουν στον πολυφυλετισμό αλλά η Αγία Σοφία, η Κωνσταντινούπολη, η Παναγία Σουμελά και η Τραπεζούντα που θα δουν ελληνικά όπλα και χαμόγελα.
Τα μνημόνια για την κατάργηση τού Έθνους και τού λαού μας που γίνηκαν γι’ αυτόν και μόνον το λόγο, θα σκιστούν και θα πεταχτούν μαζί με τους χάρτες των προσωρινών γειτόνων. Όλοι αυτοί έχουν κάνει σύμπραξη με τους γραικύλους πολιτικάντηδες για μια μικρότερη Ελλάδα που θα πετσοκοφτεί από μελάνι και αίμα. Γι’ αυτό και όχι για άλλο λόγο βάλανε στην άκρη την Μεγάλη Ιδέα και φέρανε όλους τους μισέλληνες στα σπίτια μας.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα φέρνει την συμφωνία τού Ελληνικού Γένους για ενότητα και συμπόρευση, για αναδημιουργία και σεβασμό στις Αξίες και την Αποστολή τής Φυλής μας. Οι δικοί μας οι χάρτες λέγουν πως όπου γεννήθηκε και ανδρώθηκε ελληνισμός, εκεί ακριβώς θα επιστρέψει θριαμβεύτρια και τροπαιούχος η Ελλάς. Στις γειτονιές μας βάρβαρα στίφη και ξένες λαλιές θα σβήσουν. Στα σχολεία μας θα γυρίσουν η Ορθοδοξία και η Αυτοκρατορική Ελλάς. Και ο Εθνικός μας Στρατός θα ξεκλειδώσει τις κλειστές πύλες τής Φυλής μας για να εισέλθουν Χριστός και Ελλάς.
Προκαλέστε μας όσο θέλετε. Πολεμήστε μας. Δώστε μας όλες τις αφορμές που γυρεύουμε για να σας συντρίψουμε δια παντός. Γιατί η απόφαση ελήφθη. Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς τώρα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΚΕΠΑΣΕ ΜΑΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕ
Θέλουνε να αφανίσουν το ελληνικό έθνος τα μολυσμένα κτήνη τού νεοταξισμού και δεν το κρύβουν. Απλώνουν την λογοκρισία σε βάρος τού εθνικού συναισθήματος τα καθεστωτικά βαποράκια τής παγκοσμιοποίησης. Στήνουν προβοκάτσιες οι σκιές τού Συστήματος για τον κίνδυνο που διατρέχουν τάχα οι μουσουλμάνοι γενικά και αόριστα από τους «κακούς» Έλληνες που μπορεί και να είναι εθνικιστές. Προσέξτε, οι μουσουλμάνοι, όχι οι λαθρομετανάστες, για να φτιάξουν κλίμα «ισλαμικής άνοιξης».
Πόσο πολύ ηλίθιους μάς περνάνε λοιπόν οι εχθροί Ελληνισμού και Εθνικισμού και πόσο αληθινά ηλίθιοι είναι οι ίδιοι οι μισητές Θεού και ανθρώπου. Αυτοί που πλάσανε την υποτιθέμενη οικονομική κρίση ως δυσεπίλυτο εμπόδιο για να γυρίσουνε στη συνέχεια να μας πούνε να αποκόψουμε κάποιες σάρκες από τον Εθνικό Κορμό για να ανασάνουμε! Μέσα σ’ αυτές τις σάρκες μάλιστα συμπεριλαμβάνουν τις θρασείς αλυτρωτικές βλέψεις των γειτονικών ψευδοκρατών και νεοταξικών δορυφόρων.
Θέλουν να μας δημιουργήσουν νέες γενοκτονίες και εθνικές καταστροφές. Η ταχεία αντίδραση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την ανάπτυξη αυτών σε όλο το εύρος τού Αιγαίου έως την Κύπρο Μας είναι η πιο ενδεδειγμένη απάντηση στα μισελληνικά παράσιτα.
Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μάς θέλουν διαιρεμένους και στοχοποιούν τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό μας ώστε να διαιωνιστεί η σκλαβιά και να εφορμήσουν οι εισβολείς, ελληνόφωνοι και λαθραίοι και τουρκομογγολικοί. Και έτσι ποινικοποιούν με αντιρατσιστικούς και άλλους νόμους την επιχείρηση τής εθνικής μας απελευθερώσεως και ολοκληρώσεως!
Τα ραβασάκια για τον κίνδυνο που διατρέχουν τάχα οι μουσουλμάνοι κινούνται στην τροχιά τής προβοκάτσιας όπως αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι αποδέκτες. Οι παγκοσμιοποιητές δεν έχουν άλλο τρόπο να μας αποδυναμώσουν παρά μονάχα την ενεργοποίηση των λαθρεπιβατών τής γης μας και των απάτριδων λαθροθηρών. Δεν είναι ανδρείοι και δεν έχουν τα κότσια να βγουν οι ίδιοι εμπρός μας. Και φυσικά η τουρκική έμπνευση για την διενέργεια των στρατιωτικών ασκήσεων μαζί με τις δικές μας είναι τόσο «τυχαία» όσο και η εισβολή των τόκων.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν ανακόπτεται διότι είναι η φωνή τού ελληνικού λαού και η συνείδηση τού Ελληνικού Έθνους. Η Ελλάς έχει μια και μόνη αποστομωτική απάντηση να δώσει στους αρνητές της. Θα γίνει οπωσδήποτε η στοργική Μάνα που θα σκεπάσει τα παιδιά της όλα ανεξαιρέτως, από την υποτιθέμενη λεύτερη πατρίδα έως τις αλύτρωτες πατρίδες που θλίβονται αλλά αναμένουν με περίσσεια ελπίδα το σηκωμό τού Γένους.
Η αποστολή τής Φυλής μας, εκείνης της πανώριας έννοιας που πάνε να καταργήσουν στην Γαλλία, είναι να τεθούμε στην υπηρεσία τής Ελληνικής Σημαίας βαλμένης στο κεφάλι τής εθνικιστικής φάλαγγας Ελλήνων Πολεμιστών και να αναλάβουμε αγώνα ιερό. Αγώνα για την αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας και την ενδυνάμωση τής γεωπολιτικής μας παρουσίας. Και εκεί που λέγεται διαρκώς και έντονα πως θέλουν να καταργήσουν τον Σταυρό από την Ελληνική Σημαία, να καταργήσουνε δηλαδή το Έθνος μας, να κάμουμε Σταυροφορία Πανελληνισμού και να καταργήσουμε δίχως έλεος τούς ενάντιους ημών.
Ο τρόπος είναι ένας, ουσιαστικός και αποφασιστικός και η πορεία δεδομένη. Να καταργήσουμε τα ψεύτικα διαχωριστικά τείχη που έχουν βάλει οι εγχώριοι και διεθνείς νεοταξίτες ανάμεσά μας. Να σωριαστούν τα ψευτοδημοκρατικά τόξα σε ερείπια και να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αυτών. Είμαστε εμείς οι Έλληνες από την μια πλευρά και οι ανθέλληνες από την άλλη. Τελεία και παύλα.
Να φτιάξουμε ευθύ και ασφαλή εν συνεχεία τον δρόμο για την άνοδο τού Έθνους μας. Από την επισκευή των τειχών τής Καστροπολιτείας μέχρι την επιθετική και διεκδικητική γραμμή τού στρατηγικού σχεδιασμού τής Λαϊκής Εθνικιστικής Πολιτείας, τής Εθνικής Διπλωματίας και τού Ελληνικού Στρατού. Ο σκλάβος που ανέχεται τη διαιώνιση των δεσμών πέθανε. Τον σκότωσε η Εθνική Ψυχή τού Έλληνα. Η Εθνική Απελευθέρωση συντελείται μονάχα με την ολοσχερή εξόντωση τού εχθρού. Και ακόμη συντελείται με την Καθαρή εσωτερικά και Φυσική στο εύρος και την επιρροή Ελλάδα.
Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έρχεται στην επιφάνεια απολύτως δικαιωμένο το δόγμα τού Εθνικισμού μας που λέγει πως υπάρχει Ένα Έθνος, Μια Φυλή, Ένας Λαός, Μια Ενιαία Πολιτική Διοίκηση, Μια Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς. Η Μητέρα όλων των Ελλήνων στην Καρδιά και το Αίμα είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν εγκαταλείπουν ποτέ μήτε την Μητέρα μήτε τα αδέρφια τους. Όχι όσο είναι οι ίδιοι ελεύθεροι. Και αυτό ακριβώς κάνουμε σήμερα. Κατακτούμε την αληθινή λευτεριά μας προασπίζοντας την Πίστη και τα έργα μας. Και ευθύς αμέσως απλώνουμε το Θείο Δώρο τού Λυτρωμού στα υπόδουλα αδέρφια μας.
Θέλουν το Αιγαίο Μας, την Μακεδονία Μας, τη Θράκη Μας, την Ήπειρό Μας μαζεύοντας στρατούς και κατσαπλιάδες και ό,τι άθλιο έχει εισχωρήσει εντός μας. Εμείς λοιπόν λέμε πως το Έθνος και η Φυλή μας είναι επάνω από όλα τα συντάγματα τού κόσμου. Και ακόμη πως η Ελληνική Σημαία και τα Ιερά Ελληνικά Όπλα θα φθάσουν στην Βόρειο Ήπειρό Μας, στην Βόρεια Μακεδονία Μας, στην Ανατολική Θράκη Μας, στην Ανατολική Ρωμυλία Μας, στην Ιωνία και τον Πόντο Μας. Σκέπασε Μάνα, σκέπασε τα πανώρια παιδιά και τους Πολεμιστές τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά - ΒΙΝΤΕΟ

Αποσπάσματα από την μεγαλειώδη εκδήλωση Μνήμης για την άλωση της Πόλης, την τήρηση ενός λεπτού σιγής στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης, καθώς και την κατάθεση στεφάνου από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. xa-an-at.blogspot.gr

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Θέλουν οι τρισάθλιοι τού κατοχικού καθεστώτος και οι νεοταξικοί εντολείς τους να μας τα πάρουν όλα. Να αποστερηθούμε πάσα ελπίδα. Να εκπνεύσει η Φυλή μας. Να σβήσει η Πατρίδα μας.
Τώρα όμως παγκοσμιοποίηση και προτεκτοράτο, διεθνείς τρομοκράτες και ψευτορωμέϊκο, μπορείτε να μας φοβάστε πιο πολύ από ποτέ. Διότι έχουμε πάρει οριστική απόφαση να δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως.
Η φυλετική ψυχή τού Έλληνα, ω ανόητα τέκνα τού σκότους, είναι αθάνατη και αιώνια. Είναι άσβεστος φάρος ασφαλούς πλοήγησης και πυρσός καθοδηγήσεως στο Πεδίο τής Τιμής. Η φυλετική μας ψυχή είναι η πνοή τού Έθνους που έχει δώσει πολιτισμό και γλώσσα ακόμη και σε κείνους τους ποταπούς που το απειλούν και στους ριψάσπιδες που το έχουν βάλει στη ζυγαριά τού εφήμερου κέρδους.
Ένας ολάκερος λαός λοιπόν βοά και λέγει πως δεν περιμένω «βοήθειες», δεν έχω έλεος για τον εχθρό μου. Ακούω μονάχα το Θεό μου. Κοιτώ στα μάτια την οικογένειά μου. Φτιάχνω Πολεμίστρια Ελλάδα. Τώρα ανθέλληνες δεν μπορείτε να με προβλέψετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε το τέλος σας. Αυτός ακριβώς είναι ο Έλληνας Εθνικιστής. Δεν παίρνει καμία άδεια. Κατακτά τη ζωή του αποβάλλοντας τους ολιγόπιστους και σκορπώντας τούς ενάντιους.
Ο Έλληνας δεν αδιαφορεί για τα αδέρφια του και δεν εντάσσεται σε πολυεθνικά και πολυθρησκευτικά μορφώματα. Για εκείνους που αφαιρούν ζωή ελληνική είτε ως λαθροκατσαπλιάδες είτε ως τοκογλύφοι φοροεισπράκτορες τού ίδιου πάντα απεχθούς νεοταξισμού, στήνει το χορό τής φωτιάς και εφαρμόζει με τρόπο αμείλικτο την Νέμεση. Και όταν παραβιάζουν το άβατο τής Φυλής μας τα φαντάσματα των περασμένων κατοχών για να σμίξουν με τα τωρινά είτε ως επενδυτές είτε ως προσκυνητές τού τουρκοσιωνιστή Κεμάλ ή άλλως πως, αυτό σημαίνει πως το κράτος των δωσίλογων υπέγραψε την ληξιαρχική πράξη τού χαμού του.
Κάνουν έξαφνα όλοι τής γης οι αναλυτάδες πως αντιλήφθηκαν ότι το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της! Μόνο που το σχέδιο το εξύφαναν αυτοί οι ίδιοι οι περισπούδαστοι μαζί με την κομπλεξική παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.
Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες βλέπουν παντού αναπτυξιακή προοπτική. Βλέπουν με περίσσεια ευαρέσκεια την επανεμφάνιση τού φαινομένου τής ελληνικής μετανάστευσης που εξελίσσεται ως νέος ξεριζωμός από τα πατρογονικά χώματα. Αδιαφορούν για τον λαό που πεθαίνει γιατί δεν έχει χρήματα να πάρει το φάρμακο και για εκείνους που τρώγουν από τα σκουπίδια.
Θέλουν να οδηγήσουν την Φυλή μας στον σκουπιδοφάγο τής ιστορίας. Μας στέλνουν οι «γείτονες» και οι «σύμμαχοι» συνεχόμενες καραβιές επιδοτούμενων λαθροεισβολέων για να εποικίσουν την Πατρίδα μας όταν ο γηγενής πληθυσμός πένεται και συρρικνώνεται. Σκοτώνουν τα αδέλφια μας με το παραμικρό δήθεν για να προβούν σε μια απλή κλοπή ενώ στην πραγματικότητα κάνουν επιθέσεις μίσους για τον ελληνισμό μας.
Έλληνες που πάνε για το μεροκάματο, όταν αυτό υπάρχει, δεν γυρνούν στα σπίτια τους. Όμως την εσωτερική γενοκτονία και τον πόλεμο πόλεων οι βρώμικοι ψευτοταγοί τον ονομάζουν ρατσιστικό μίσος τάχα των Ελλήνων Εθνικιστών και αντιστρέφουν στα ΜΜΕ την αλήθεια.
Μας φέρνουν νέα μέτρα γιατί μας λένε πως πρέπει να τηρήσουμε τις υποσχέσεις «μας» προς τους τυράννους τού ελληνισμού μας. Φτιάχνουν νόμους για να μπορούν λένε οι φοροεισπράκτορες να μπαίνουν στο σπίτι μας και να καταγράφουν την περιουσία μας.
Η παλιά εισβολή των όπλων γίνεται τώρα δια των φόρων και τα δάνεια τα κατοχικά πηγαίνουν για μια φορά ακόμη στα χρηματοκιβώτια τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Οι κοινοβουλευτικοί διαχειριστές τής αστικής δημοκρατίας κάνουν αυτά που κάνανε οι πολιτικοί τους πρόγονοι και για τα οποία κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Θέλουν να σκοτώσουν την Ελλάδα!
Κανείς δεν θα μας διώξει από την Πατρίδα μας. Κι εμείς δεν θα διώξουμε τους διώκτες μας. Θα τους δικάσουμε και θα τους στείλουμε στο σκοτάδι που τόσο λατρεύουν! Εκείνοι που ζητούν να εκπνεύσουμε θα δουν να εκπνέει ο χρόνος τους. Να μην τους κρατήσουμε με το ζόρι! Και όσοι θεώρησαν πως μπορούν να προσποιηθούν τους Έλληνες ή να κλέψουν δικαιώματα που δεν τους ανήκουν, ας ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για άλλες παραλίες.
Γουδί στους σάρακες, απέλαση στις ξένες «βοήθειες». Και για τους «γειτονικούς επισκέπτες» το δρομολόγιο είναι γραμμένο να συμβεί στο Πεδίο τής Τιμής με το ελληνικό ξίφος και την επιστροφή τής Ελλάδος στις εστίες της.
Η Ελλάς δεν απομακρύνει τα παιδιά της στα πέρατα τής οικουμένης. Η Ελλάς συγκεντρώνει γύρω της όλα τα παιδιά της. Ανοίγει το σπιτικό της για να τα θρέψει, τους μαθαίνει την αληθινή ιστορία τής Φυλής μας, τα αποχαιρετά στοργικά όταν πάνε να εργαστούν. Στολίζει το οικόπεδο τού Έθνους που το λένε Πατρίδα και το φτιάχνει από την αρχή με χαρά και πάθος ακόμη μεγαλύτερο όταν τα ελληνόπουλα λευτερώνουν με τα όπλα τούς αλύτρωτους τόπους.
Η Ελλάς τού Λαϊκού Εθνικισμού μας μιλάει ελληνικά, φλέγεται από ελληνικό αίμα, σκέφτεται και μάχεται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Η Φυλή μας είναι η Τιμή μας και αποστολή μας είναι το τράνεμα τού Έθνους από καθάριους λεβέντες Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΜιλούνε οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες τού κατοχικού καθεστώτος για τη σωτηρία τής πατρίδος όταν ετοιμάζουν ένα πολυφυλετικό και δουλικό κράτος που αδιαφορεί πλήρως για το μέλλον και την υγεία τού ελληνικού λαού. Αναφέρονται σε μια Ελλάδα που θα την κατοικούν κάποιοι ραγιάδες ενός φθίνοντος ντόπιου πληθυσμού όταν απέναντι στην έξαρση τής λαθρομετανάστευσης η απάντηση των δωσίλογων είναι η μετανάστευση των Ελλήνων και η δημιουργία κλίματος κοινωνικών αναταραχών.
Την ίδια στιγμή ο διεθνής Τύπος διαπιστώνει την διάλυση τού συστήματος υγειονομικής και φαρμακευτικής περίθαλψης που αντικρίζουμε καθημερινά με το ίδιο πάντα πρόσχημα. Οι περικοπές γίνονται τάχα για να φτιάξει το δημόσιο ταμείο και να θεραπευθεί το χρέος ώστε να μην πεινάσουμε! Όμως ο ελληνικός λαός δεν έχει χρήματα μήτε για το φάρμακο μήτε για τις στοιχειώδης ιατρικές εξετάσεις, ενώ έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε αύξηση τής παιδικής θνησιμότητας.
Η κατάθλιψη και οι αυτοκτονίες σαρώνουν. Οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν. Οι αμοιβές των εργαζομένων που έχουν ακόμη απασχόληση έχουν αξία μικρότερη τού φιλοδωρήματος, οδηγώντας το λαό να αναζητεί τρόφιμα και ένδυση στα σκουπίδια. Μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες που αιμοδοτούν την εθνική άμυνα τής χώρας μένουν αδρανείς επί μήνες όπως τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Στη Χαλκιδική η άφρονα και άνευ εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού κεντρική πολιτική φέρνει σε κόντρα αστυνομικές αρχές και πολίτες.
Όλοι μιλούν για σχέδιο κοινωνικής ανωμαλίας ώστε να παραδοθούμε χωρίς ίχνος εθνικής αντίστασης στα λυκόρνεα τού μισελληνικού νεοταξισμού. Το ίδιο πράττουν ακόμη και τα ίδια τα λυκόρνεα που πολύ εξυπηρετούνται από το αδιέξοδο, αφού ένας εξαντλημένος αντίπαλος πολύ απλά δεν είναι πλέον αντίπαλος ούτε μπορεί να βρει σωστές λύσεις άνευ ενότητος, συνοχής και ψυχραιμίας. Κι αυτός ακριβώς ο αντίπαλος είναι για την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία η Ελλάς.
Συνεργοί στο έγκλημα για τη διάλυση τής κοινωνίας μας είναι αυτοί που επιτρέπουν την είσοδο των τραυμάτων και των εισβολέων στις ζωές μας. Αυτοί ακριβώς είναι οι πολιτικοί τού Συστήματος, καπιταλιστές και μαρξιστές, που επικαλούνται τάχα την ανάγκη τής ενίσχυσης των αδυνάμων Ελλήνων.
Την ίδια στιγμή όμως η Τουρκία συνεχίζει να μας στέλνει καραβιές δύστυχων τάχα λαθρομεταναστών που διαπρέπουν στο έγκλημα. Και οι πολιτικάντηδες φτιάχνουν αντιρατσιστικούς νόμους και Τζαμιά σε μια χώρα που τα παιδιά της πεινάνε. Οι δε δυνάστες των τόκων σαν τη Γερμανία κάμουν συμφωνίες συνεργασίας με την Τουρκία που εγείρει συνεχώς διεκδικήσεις άλλοτε δια των όπλων και άλλοτε δια της εξαγοράς.
Όμως οι διαχειριστές τής εξουσίας, μνημονιακοί και «αντιμνημονιακοί» συνεργάζονται για να φιμώσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που επιδιώκει την απελευθέρωση από την ξενοκρατία και την εθνική μας αναγέννηση.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές η μόνη παραδεκτή πολιτική πράξη είναι η ανάσχεση τής κοινωνικής και της παραγωγικής μας αιμορραγίας με την ενεργοποίηση των δικών μας δυνάμεων και χεριών. Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη πόρων και το ίδιο το χρέος αλλά αυτοί που τα προκαλούν.
Είναι απολύτως αναγκαίο να ανατραπεί η ξενοκρατία από τον τόπο και να ανακτηθεί η εθνική μας κυριαρχία με την επανεκκίνηση τής εθνικής παραγωγικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας και με την συμμετοχή σύσσωμου τού ενεργού οικονομικά εθνικού πληθυσμού.
Θα ξανακάνουμε ελληνικές τις γειτονιές και τους εργασιακούς μας χώρους ώστε με πνεύμα συνοχής και ασφάλειας να σηκώσουμε την πατρίδα μας στις πλάτες και να την καταστήσουμε δύναμη ανάπτυξης και διεθνούς σεβασμού. Η αναγέννηση τής Ελλάδος προϋποθέτει τη συνεργασία και τη σύμπνοια όλων των κοινωνικών δυνάμεων τής Πατρίδος μας.
Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν αναγνωρίζει το διαχωρισμό των Ελλήνων σε οικονομικές τάξεις και κομματικές κάστες. Όλοι οι Έλληνες έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στην ανάπτυξη τού εθνικού μας κράτους μέσα από τα δικά τους χαρίσματα. Η δε Ελλάδα μπορεί να υπερνικήσει τους εχθρούς της όταν τα παιδιά της κάμουν τη γη τους εργαστήρι και φρούριο συνάμα τής Φυλής μας. Με την εργασία αποκλειστικά σε χέρια ελληνικά και την Ελλάδα να αυξάνει τις ζώνες επιρροής της φέρνοντας πίσω τους Έλληνες κι όχι κουβαλώντας αλλοδαπούς πεμπτοφαλαγγίτες.
Το ψευτορωμέϊκο έχει αναλάβει να οδηγήσει το λαό μας στην εξόδιο ακολουθία βάζοντας θυρωρούς και νταβατζήδες τού νεοταξισμού να καλωσορίζουν επενδυτές και φτηνά εργατικά χέρια, τοκογλύφους και βαρβάρους, καλλιεργώντας την κοινωνική απογοήτευση και στη συνέχεια σύγκρουση με κατευθυνόμενους τρόπους τύπου «ισλαμικής» ανοίξεως. Αυτό το σκηνικό όμως και οι σύγχρονοι συμμοριτοπόλεμοι δεν πρόκειται να ευδοκιμήσουν. Τώρα πλέον υπάρχει ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα που έρχεται δυναμικά στην εξουσία τής Αληθινής και Φυσικής Ελλάδος.
Οι Έλληνες στο πλευρό των Ελλήνων σε ένα κράτος Εθνικό, Λαϊκό και Εργατικό. Αυτή είναι η αληθινή πρόταση ανάπτυξης για έναν λαό που θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Αρωγή στις δύσκολες στιγμές των αδελφών μας. Κανείς Έλληνας δίχως φαγητό και σπίτι.
Ο Έλληνας επιχειρηματίας έχει το απόλυτο προβάδισμα στην οικονομική ανάκαμψη, αρκεί να στηρίξει την πρόσληψη και την απασχόληση Ελλήνων Εργατών. Η δε κοινωνική ένταξη είναι υπόθεση που αφορά μονάχα τους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Έλληνες αποφασισμένους να ιδρώσουν και να ματώσουν για την Μεγάλη Ελλάδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟ


ΑΘΗΝΑ 25-5-2013.
Δεν υπάρχουν πλέον διαχωριστικά τείχη ανάμεσα στους Έλληνες. Τα γκρέμισε η φλόγα τού πολέμου που υφιστάμεθα. Με οικονομικά μέσα και πνιγερή κραυγή απόγνωσης στην αρχή που γίνεται πλέον κραυγή οργής και πράξη εθνικής αντίστασης. Και ο πόλεμος εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς σε απηνή διωγμό και αιματηρή λαίλαπα όταν οδεύει με σταθερά βήματα στο Πεδίο τής Τιμής.
Παντού γύρω μας ένα ατελείωτο σκηνικό από προβοκάτσιες. Στην Ελλάδα και στην μοχθηρή Εσπερία. Χαράγματα αλλοδαπών που γίνονται τάχα από Εθνικιστές. Επιθέσεις σε κάποιους άλλους λαθρομετανάστες που όμως τελικά γίνονται από ομόφυλούς τους ή και προστάτες τους. Μηνύματα απειλητικά εμφανίζονται να γράφουν για κίνδυνο σφαγής των μουσουλμάνων από κάποιους Έλληνες που λένε πως είναι τάχα Εθνικιστές. Οι οποίοι ωστόσο δεν είναι εθνικιστές ούτε και τόσο … Έλληνες! Αυτό όμως που ανθεί είναι η λαθραία εγκληματικότητα σε βάρος Ελλήνων.
Το πρόβλημα όμως των γραικύλων πολιτικάντηδων εξακολουθεί να είναι πάντα η καταστολή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και το πνίξιμο τής Ελλάδος. Αυτές είναι οι εντολές τού νεοταξικού κτήνους που στις χώρες τής έδρας του οι πολίτες, μια μάζα δίχως Θεό και Φυλή, γίνονται έρμαια τής εγκληματικότητας και συχνά θεατές στημένων σφαγών γιατί η παγκοσμιοποίηση έχει αποφασίσει να επιβληθεί μέσα στο αίμα ως δήθεν σωτήρας.
Όμως ο ελληνικός λαός παραμένει δυσκολοκυβέρνητος όπως έλεγε ο «περιούσιος» Κίσσινγκερ, δηλαδή πιστός στη θρησκεία και την πατρίδα του, με αποτέλεσμα το κατοχικό καθεστώς να έχει πάθει ομαδική παράκρουση και παράνοια. Με βήματα μπρος και ολοταχώς μετά πίσω. Είπαν λοιπόν να φέρουν τον διαβόητο αντιρατσιστικό νόμο τα ενεργούμενα τού νεοταξισμού και μάλιστα πολύ γρήγορα. Να γίνει άμεσα πριν μάς βάλει η Χρυσή Αυγή στον γύψο, έλεγαν καπιταλιστές και μαρξιστές, μνημονιακοί και ψευτοαντιμνημονιακοί. Τους διατάξαμε να φέρουν το αντιεθνικιστικό νομοσχέδιο και θα το κάνουν, λέγανε με αυταρέσκεια και αλαζονεία όλα τα σιωνιστικά συμβούλια τής οικουμένης.
Βγήκε ο ελληνόψυχος Ιεράρχης, ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος και κατακεραύνωσε τους αντίχριστους και ανθέλληνες πως θέλουν να ανοίξουν την οδό στην ανηθικότητα, στον προσηλυτισμό αλλότριων δογμάτων και στην κατακρήμνιση των Αξιών μας, νομοθετώντας το φίμωτρο των Ελλήνων. Στήσανε με θιασάρχη τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο ναό τής «δημοκρατίας» τους τα συρματοπλέγματα ενάντια στη λογική και τον πατριωτισμό, επιχειρώντας να αποβάλλουν από μια συνεδρίαση τον Εθνικισμό ονομάζοντας προσβολή την καταμαρτύρηση τής αλήθειας.
Όμως τελικά όλα ανατράπηκαν. Το αντιρατσιστικό σε βάρος των Ελλήνων νομοσχέδιο αποσύρεται εκ νέου. Αυτοί που πριν βιάζονταν από γραφίδας και κοινοβουλευτικής υστερίας, τώρα λέγουν πως δεν πρέπει να βιαστούν. Να το ξανασκεφθούμε λέει, η Πατρίδα μας έχει νομοθετικό πλαίσιο για τις φυλετικές διακρίσεις, δεν έχει ανάγκη από τίποτα νέο. Οι φιλελεύθεροι συνεχίζουν την ανάκρουση πρύμνης με την αναφορά πως δεν μπορεί να ανασταλεί με νομοθετική πράξη μια πολιτική δράση και πως έτσι θα δυναμώσει ο διωκόμενος.
Αληθώς, αυτό που συμβαίνει είναι η άνοδος τής Χρυσής Αυγής σε εξουσιαστική τροχιά. Το λέγουν όλες οι γνωστές δημοσκοπικές εταιρίες στις κρυφές έρευνες γνώμης που κάνουν διαρκώς πιο συχνά, αφήνοντας να πέσει το φως επάνω στα αποτελέσματα. Πονηρά μεν, ανεπίσημα, χωρίς δημοσιογραφικές αναφορές. Όμως η αλήθεια ξεγλιστρά και δραπετεύει από τα κελιά τού ψεύδους. Όμως τι είναι αυτό που επιδιώκουν οι υποτακτικοί μαζί με τα αφεντικά τους;
Λοιπόν, τα δεσμά τής οικονομικής σκλαβιάς δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους. Δεν οδηγούν στην αλλοτρίωση τού εθνικού φρονήματος και στην αποδοχή τής τυραννίας από τον ελληνικό λαό. Και έτσι οι εφήμεροι δυνατοί αποφάσισαν να κάμουν γενική επίθεση ξεκινώντας από την πρόκληση εσωτερικής αναταραχής.
Όταν γνωστοποιήθηκε η γνωστή απειλητική επιστολή προς την «μουσουλμανική ένωση Ελλάδος», ακολούθησε μια συγκέντρωση μιας ολιγομελούς ομάδος «λαϊκών προστατών» έξω από το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα που φώναζαν αντιρατσιστικά συνθήματα και συνθήματα κατά των κέντρων κράτησης.
Το ΠΑΣΟΚ και οι λοιπές προοδευτικές δυνάμεις βγάλανε ανακοινώσεις για την στήριξη των λαθροεποίκων. Το δε αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών έβγαλε ανακοίνωση πως η είσοδος των Ελλήνων Εθνικιστών στο κοινοβούλιο αύξησε τάχα τις αντισημιτικές δράσεις, ανέφερε τους βανδαλισμούς λέει σε εβραϊκά νεκροταφεία και πως οι ΗΠΑ έχουν μιλήσει με τις «Ελληνικές» Αρχές.
Καμιά ελληνόφωνη αρχή δεν μίλησε όμως για τον ιδρυτή τής Μουσουλμανικής Αδελφότητας που θεωρεί τα ελληνικά νησιά «ισλαμικές αποικίες». Κανείς δεν έδωσε καμία απάντηση στις αναφορές για τις μουσουλμανικές προσευχές σε κάποια σχολεία στο Κέντρο των Αθηνών. Καμία ανθρωπιστική αρχή δεν έβγαλε άχνα για την αυτοκτονία μιας νέας Ελληνίδας μάνας μπροστά στην τετράχρονη κόρη της στο Κερατσίνι.
Κανένας μα κανένας δημοκράτης τού ξενοκίνητου καθεστώτος δεν μιλάει για τους μεγάλους εθνικούς κινδύνους και τον πόλεμο που μας φέρνουνε οι ψευτοσύμμαχοι και οι τουρκομογγόλοι και τα φτιαχτά κρατικά μορφώματα για να μας πάρουν την Πατρίδα όταν μας θέλουν ξυπόλυτους, διαιρεμένους και πισώπλατα χτυπημένους.
Κι όμως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις κάμουν το καθήκον τους και προχωρούν σε μια άσκηση ύψιστης πολεμικής ετοιμότητας σε ολάκερο το Αιγαίο έως και την Κύπρο Μας και την Α. Μεσόγειο. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι προχωρούν σε μια μεγάλη αεροναυτική άσκηση, ενώ στη Θράκη μας τα ενταύθα τουρκικά φίδια γιόρτασαν γιομάτοι θράσος την γενοκτονία των Ποντίων τής οποίας ηγήθηκε ο σφαγέας Κεμάλ.
Τα ναυτικά μίλια, η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και τα ενεργειακά κοιτάσματα των υδάτων μας σήμαναν την μεγάλη σύναξη και μαζί την ώρα τής μεγάλης κρίσης. Την ώρα τής Θείας Δικαιοσύνης και τής επιστροφής τού Ελληνισμού στα εδάφη που μας κλέψανε. Μας νομίζουν νικημένους εκ προοιμίου οι τουρκομογγόλοι. Πιστεύουν πως στρώθηκε το γεύμα οι παγκοσμιοποιητές.
Οι ισραηλινές κυβερνητικές εφημερίδες την ώρα που οι συνομιλίες τής χώρας τους με τους Τούρκους συνεχίζονται χαρακτηρίζουν την Τουρκία ξάφνου αναξιόπιστο εταίρο και ζητούν την συνεργασία για τον αγωγό φυσικού αερίου με την Κύπρο. Η δε Τουρκία προχωράει στην άσκηση DENIZ KURDU 2013 με την παρουσία τού αρχηγού τού τουρκικού στόλου. Η άσκηση πραγματοποιείται από τη θάλασσα τού Μαρμαρά και το Αιγαίο μέχρι την Α. Μεσόγειο, μεταξύ Ρόδου – Μεγίστης και Μεγίστης – Κύπρου. Το σενάριο μιλάει για αποκλεισμό και κατάληψη μικρών νήσων από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας απάντησαν με την παρουσία τής φρεγάτας «Ψαρά», τής κανονιοφόρου «Τόλμη» και άλλων οκτώ πολεμικών σκαφών από τη Λήμνο έως την Κάρπαθο. Παράλληλα διενεργήθηκαν ελληνικές βολές τορπιλών από ελικόπτερο τού Πολεμικού Ναυτικού μας που σηκώθηκε από τη φρεγάτα «Ανδριάς» και από το υποβρύχιο «Πρωτεύς». Οι δε Τούρκοι έστειλαν δίπλα από Καστελόριζο, Στρογγύλη και Ρω αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου και ναυτικής συνεργασίας και ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα προς εντοπισμό υποβρυχίων που πάνε για ενίσχυση αποκλεισμένων νήσων!
Τι κάνουν σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι «ελληνικές αρχές»; Ο μεν πρωθυπουργεύων Σαμαράς λέγει στους «Ευρωπαίους» να έρθουν «να μοιραστούμε το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο τής Ελλάδος» και να κάνουμε τον αγωγό TAP που περνάει από Αλβανία και Τουρκία. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ βλέπει περιττή την στρατιωτική παρουσία αφού έχουμε καιρό λένε να πολεμήσουμε. Είναι αυτά τα μισελληνικά φαντάσματα που λένε πως οι Πόντιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τους Τούρκους!!!
Στην Αλβανία όμως εγκαθίστανται ισλαμιστές εξτρεμιστές που το Ιράν τους θεωρεί πολύ επικίνδυνους. Η βάση τους είναι ένα αμερικανικό στρατόπεδο στο Ιράκ και ειδικότητά τους είναι οι καθεστωτικές αναταραχές. Οι αλβανικές προκλήσεις και ύβρεις σε βάρος Βορειοηπειρωτών συνεχίζονται. Και οι Σκοπιανοί βγάζουν χάρτες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και ελληνικά εδάφη.
Η Ελλάς δεν υπομένει άλλο πια. Μάχεται και νικά. Δεν καταπλακώνεται αλλά συνθλίβει τον εχθρό. Δεν ξεστρατίζει αλλά μαρτυρά Πίστη σε Χριστό και Ελλάδα. Δεν ψάχνει συμμάχους γιατί έχει ακατανίκητους και μόνους συμμάχους τον λαό και τον Στρατό της. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας θα λάβει χειροπιαστή επαναστατική εξουσία. Και θα είναι το αποτέλεσμα τής Εθνικής Συστράτευσης για Πατρίδα και Λαό. Τότε με την ευλογία τού Θεού και το δικό μας άσβεστο πάθος τυχοδιώκτες και «γείτονες» θα πάνε στον πάτο τού βούρκου που ανήκουν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ
ΑΘΗΝΑ 20-5-2013.
Οι υποτακτικοί τού νεοταξισμού και τής παγκοσμιοποίησης, καπιταλιστές και μαρξιστές, αξιοποιούν πάσα ευκαιρία για να επιδείξουν το μισελληνισμό που θρέφουν στις παγερές καρδιές τους. Στενοχωριούνται τάχα για τα δεινά που οι ίδιοι επισώρευσαν στον ελληνικό λαό  και τις ψυχές που χάνονται αλλά αλαλιάζουν όταν ακούνε τους Εθνικιστές να μιλούν για μια Ελλάδα που θα ανήκει μονάχα στους Έλληνες.
Οι ντόπιοι εγκάθετοι τής παγκοσμιοποίησης θέλουν την πλήρη μετατροπή τής πατρίδος μας σε απορριμματοδοχείο τής οικουμένης και δεσμωτήριο των Ελλήνων γεμάτο εξαρτήσεις. Μια ανισόρροπη πολυφυλετική Βαβέλ και ένα προτεκτοράτο δίχως εθνική ταυτότητα, σκοπό και προορισμό πλην τής επιβολής τού νέου τύπου πολίτη, ενός κουρασμένου προσώπου με τάσεις ιδανικού αυτόχειρα.
Οι εχθροί τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού μας κάνουν τα πάντα ώστε να εξαλείψουν τον πατριωτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη ανάμεσα στο λαό προκειμένου να σβήσουν την έννοια και την παρουσία τής Φυλής μας. Φτιάχνουν «αντιρατσιστικούς» νόμους, δηλαδή αντιεθνικιστικούς ρατσιστικούς νόμους σε βάρος των Ελλήνων για να καταπολεμήσουν τις υποτιθέμενες βιαιότητες ενάντια σε αλλόφυλους και αλλόθρησκους, όταν η μόνη βία που υπάρχει είναι αυτή των λαθρομεταναστών και τού καθεστώτος ενάντια σε ελληνικό λαό και Εθνικιστές. Τους ενοχλούν ο Μεταξάς, τα συσσίτια, ο ελληνικός χαιρετισμός με το δεξί χέρι, η ελληνική ανάσα.
Οι Αριστεροί συνέταιροι τού κατοχικού καθεστώτος και εναλλακτικοί συνεργάτες τού διεθνούς σιωνισμού ενοχλούνται στο άκουσμα τού εθνικού ύμνου από τους μέλλοντες αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και θυμούνται ξάφνου το θρησκευτικό τους συναίσθημα. Βγάζουν καντήλες γιατί αντιλαμβάνονται ότι η ανάσταση τού Γένους έρχεται από λεβέντικα ελληνικά και μόνο χέρια. Και τα κοινά αφεντικά των κομμάτων τής υποταγής ζητάνε τον εξοβελισμό των Εθνικιστών και την συνέχιση τής αλώσεως τού εθνοφυλετικού και κοινωνικού μας ιστού για να ανοίξουν το πουγκί. 
Το ψευτορωμέϊκο φτιάχνει καθημερινά με έξωθεν εντολές ένα απέραντο νεκροταφείο στην θέση τής άλλοτε κραταιάς Ελλάδος εθνικά περήφανων και ανεξάρτητων Ελλήνων. Οι πόλεις μας έχουν γεμίσει με άστεγους και λιμοκτονούντες Έλληνες που ήταν κάποτε, πριν λίγο καιρό, νοικοκυραίοι που είχαν δουλειά και σπίτι και τώρα έχοντας χάσει τα πάντα προσφεύγουν σ’ αυτά που οι μισητές των Ελλήνων ονομάζουν συσσίτια «μίσους» για να ζήσουν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Οι δολοφονικές επιθέσεις, οι βιασμοί και το εμπόριο τού θανάτου από λαθρομετανάστες σε βάρος Ελλήνων βρίσκονται στην καθημερινότητα αυξητικά. Οι αυτοκτονίες Ελλήνων το ίδιο.
Οι Έλληνες όμως έχουν όνειρα και σκοπούς ζωής. Διαθέτουν ταυτότητα, προσανατολισμό και φωνή. Θέλουν να ζήσουν ως ελεύθεροι, ανεξάρτητοι, αξιοπρεπείς και φυσικά Έλληνες. Δεν θέλουν δεκανίκια, δυνάστες και ψευτοπροστάτες υπηρέτες τής ξενοκρατίας. Θέλουν να διαφυλάξουν την Πίστη στο Θεό έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους Φρουρούς των Ενόπλων Δυνάμεων κι όχι να αλλαξοπιστήσουν και να αφεθούν σε κείνους που τους ζητούν να πετάξουν την ελληνικότητά τους στα σκουπίδια. Ξέρουν πως προέρχονται από Μεγάλη Γενιά που ζητάει νέο τράνεμα κι όχι από εσμό αχαμνών ρέμπελων.
Το Κράτος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που έρχεται είναι η μετουσίωση τού λαϊκού πόθου και η στερεή βάση για την υλοποίηση τής εθνικής μας αποστολής. Είναι Κράτος Εθνικό και Φυλετικό με γνώμονα το Αίμα και την Φυλετική Συνείδηση παράλληλα με την πίστη στις κοινές παραδόσεις και την κοινωνική αλληλεγγύη. Μια καθάρια Ελληνική Πολιτεία που δομείται από τα πρώτα κιόλας βήματα τής κοινωνικής ένταξης, από τα πρώτα κύτταρα τής οικογένειας και τού σχολείου. Βίωμα καθημερινό και γνώση βαθιά τής Ελληνικής Φυλής για την προσφορά τού Έλληνα στην πατρίδα, το λαό, τα αγαπημένα του πρόσωπα, την ίδια του την ψυχή.
Ο Ελληνισμός είναι ταυτόχρονα κοινότητα και συντροφικότητα. Είναι το όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόγλωσσο και το ομόθρησκο παράλληλα με τη συλλογικότητα και την κοινή αντιμετώπιση των προκλήσεων για την προαγωγή των λαϊκών πόθων που ταυτίζονται με τα εθνικά συμφέροντα. Η προάσπιση τής μοναδικότητας τού Έλληνα Ανθρώπου μαζί με την υπέρβαση τού ατομικού εγώ από το εθνοφυλετικό εμείς. Η ενσάρκωση των πόθων περασμένων γενεών και η δικαίωση των θυσιών τους μέσα από τα φρέσκα έργα και τη ζωντάνια των συγκαιρινών Ελλήνων να μεγαλώσουν και να ομορφύνουν την ελληνική κοινωνία.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές το μόνο ασφαλές καταφύγιο από τις κακοτοπιές και το σπουδαιότερο εργαστήρι δημιουργίας και πολιτισμού είναι η Πατρίδα και η Φυλή μας. Τα ωραιότερα έργα τού Έθνους μας είναι αυτά που φτιάχνονται από χέρια ελληνικά με πρώτα από όλα τούτα τα ίδια τα παιδιά μας. Ο δικός μας εθνικισμός και φυλετισμός είναι το μοναδικό ταίριασμα τού πατριωτισμού και του ανθρωπισμού. Ξεκινά από το ελληνικό αίμα που τρέχει στις φλέβες μας, απλώνεται στην ευγένεια τής ψυχής, προχωρά στην καλλιέργεια τού νου, θωρακίζει την κοινωνία, κατακτά νέους ελληνικούς δρόμους.
Στο δικό μας Εθνικό και Φυλετικό Κράτος δεν υπάρχουν κοινωνικές τάξεις αλλά Έλληνες με διαφορετικά χαρίσματα που συγκροτούν συμπαγή ελληνική κοινωνία. Εργάτες, πολεμιστές και φιλόσοφοι που εργάζονται, μάχονται, δίνονται ολοκληρωτικά έως αυτοθυσίας σε Πατρίδα και Λαό, Έθνος και Φυλή. Στηρίζουμε με πάθος την καθάρια ελληνική οικογένεια, δημιουργούμε μια ισχυρή Ελλάδα μονάχα για Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑ

Οι δολοφόνοι τού ελληνικού λαού αναζητούν και φέρνουν νομικές «κατοχυρώσεις» για την εξακολούθηση τού διαπραχθέντος εγκλήματος. Προχωρούν στην ποινικοποίηση τού πατριωτισμού ενώ την ίδια ώρα έχουν θέσει τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια σε διατεταγμένη αποστολή ώστε να αποκρύψουν ή να μετριάσουν τον αντίχτυπο από την έξαρση των δολοφονιών Ελλήνων από λαθρομετανάστες.
Από την άλλη πλευρά στον τομέα τής οικονομίας ετοιμάζουν πάντα κάτω από τις εντολές των νεοταξικών αφεντικών νέο μνημόνιο, νέα αιματηρά μέτρα και ελέγχους ακόμη και στα σπίτια τού ραγιαδοποιημένου λαού μας. Οι δε προπαγανδιστικοί τους μηχανισμοί βγάζουν τη γλώσσα τού ψεύδους για μια ακόμη φορά λέγοντας πως τα πάντα βαδίζουν αναπτυξιακά μετά την μείωση των αποδοχών των Ελλήνων και την μείωση τής αξίας τής εθνικής μας περιουσίας!
Νάρκωση, ανηθικότητα και εσωτερική γενοκτονία τελούνται με δωσιλογική συνέπεια από τη χειρότερη μάστιγα γενοκτόνων που έχει περάσει από τον τόπο μας. Ολάκερο το καθεστώς μια έχιδνα και ένας εσμός εθνοκτόνων που θέλουν ξεδόντιασμα πριν μας ξεκάνουν.
Οι παράτες των ομοφυλόφιλων είναι έτοιμες να απλωθούν στη Θεσσαλονίκη αλλά ο δήμαρχος Μπουτάρης ενοχλείται λέει από την παρουσία τής Χρυσής Αυγής. Και στα ακριτικά όρια τής Πατρίδος μας, στη Φλώρινα, συνεχίζεται η απομάκρυνση φυλακίων και ολοκληρώνεται με την κατάργηση τής 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού. Το κράτος τού ψευτορωμέϊκου σαπίζει και οι οδοί προς τους λαθρομετανάστες και την Τουρκία ανοίγουν διάπλατα.
Οι φοροεισπράκτορες τού ντόπιου νεοταξισμού, αντικαθιστώντας τους παλιούς κατοχικούς στρατιώτες, θα μπορούν να καταγράφουν κατ’ οίκον τα περιουσιακά στοιχεία μας φορολογώντας ακόμη και εκείνα που δεν παρέχουν κανένα απολύτως εισόδημα. Θα φτιάχνουν ατομικούς φακέλους με έσοδα και έξοδα αδιαφορώντας για την περσινή εισοδηματική κατάσταση όταν η φτωχοποίηση έχει σαρώσει τα πάντα!
Παράλληλα το καθεστώς των δωσίλογων, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, φέρνουν με επείγουσες διαδικασίες στην φωλιά τού ανθελληνισμού, το κυνοβούλιο, τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο κατά Ελλήνων με τις ίδιες αρχικές μέριμνες, αφού πήραν εντολή από τον σιωνιστικό νεοταξισμό να μην κάνουν καμία αλλαγή. Ποινικοποίηση των χαρακτηρισμών και των δήθεν βιαιοτήτων που γίνονται με γνώμονα τη φυλή, τη θρησκεία, το χρώμα, την σεξουαλική προτίμηση.
Φορτωθείτε τους λαθρομετανάστες ισοβίως, αποδεχτείτε το πολυφυλετικό σας προτεκτοράτο, μεταλλαχθείτε σε ισλαμικό μόρφωμα, αποδεχτείτε την ανωμαλία ως ισότιμη, μας λένε οι εθνικοί καταστροφείς. Οι Έλληνες τρώνε και ντύνονται από τα σκουπίδια αλλά τα χρήματα για το Τζαμί που γυρεύουν οι παγκοσμιοποιητές βρέθηκαν και θα αρπαχθούν από τις τσέπες μας.
Στην Ήπειρο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων δολοφονήθηκε από ένα αλβανικό τέρας που είπε πως το έκανε γιατί έτσι τού ήρθε. Και στο Κερατσίνι ένας συμπατριώτης μας, ιχθυέμπορος και πατέρων δυο μικρών κοριτσιών, σφάχτηκε έξω από το σπίτι του με την είδηση να πνίγεται. Το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο όμως δεν περιλαμβάνει τίποτα για τα αληθινά εγκλήματα μίσους από τα οποία πλήττονται οι Έλληνες. Μην θιχτούν γενοκτονίες αλλοεθνείς και μην χαιρετίσετε δωρικά ελληνικά με το δεξί χέρι γιατί θα σας κλείσουμε κόμμα, επιχορηγήσεις, στόμα και δεν συμμαζεύεται.
Το πρόβλημα λοιπόν των γραικύλων πολιτικάντηδων είναι ο περιορισμός τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι τον αφανισμό πατρίδος και λαού. Ήδη μάλιστα ετοιμάζεται το υπόστρωμα για τη δημιουργία τού επόμενου περισσότερο διευρυμένου κυβερνητικού συνασπισμού που θα συμπεριλαμβάνει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Άθεοι και απάτριδες μια αγαστή οικογένεια. Οι πωλητές τής εθνικής κυριαρχίας και τής συρρικνώσεως τής ελληνικής εργασίας με τους αμερικανοκομμουνιστές αρνητές τής Ποντιακής Γενοκτονίας που πράξανε οι κοινοί τους φίλοι Τούρκοι και με τους υποστηρίζοντες πως δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα αλλά μονάχα ταξικά!
Όλοι αυτοί λοιπόν ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καταπολεμήσουν τη Χρυσή Αυγή, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται να φέρουν νέα φορολογικά μέτρα τής τάξεως των 4 δις ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια όταν οι διεθνείς τοκογλύφοι γυρεύουν μέτρα ύψους 8 δις ευρώ. Από την άλλη πλευρά συνεχίζεται ο εποικισμός των νησιών μας με λαθρομετανάστες που μας φέρνει η Τουρκία και οι οποίοι αποβιβάζονται ακόμη και στο νησάκι Παναγιά Τοκμάκια πλησίον τής Λέσβου, νησάκι που είχε ακουστεί πως διεκδικεί να το αγοράσει Τούρκος!
Το ψευτορωμέϊκο κάνει τα πάντα για να ανοίξει το δρόμο σε «περίεργες» εμφύλιες συγκρούσεις με επικίνδυνα πειράματα σαν κι αυτό με τις Σκουριές Χαλκιδικής. Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να δούμε συγκρούσεις ένοπλες μεταξύ πολιτών και αστυνομικών με το σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.
Οι ψευτοσύμμαχοι, δεινοί συμμέτοχοι και συνεργάτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, φτάσανε στο σημείο να ζητούν το οριστικό κλείσιμο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά οδηγώντας 1000 εργαζόμενους στο λιμό και τέσσερα υποβρύχια που χρειάζεται άμεσα το Πολεμικό Ναυτικό στην αχρηστία. Από την άλλη πλευρά το αμερικανικό μπλοκ τού νεοταξισμού θέλει «πολιτική σταθερότητα» χωρίς εκλογές, ενώ το γερμανικό μπλοκ τού νεοταξισμού θέλει παρουσία στη χώρα μας γερμανικού στρατού για να μας «συνετίσει» όταν βγούμε μπροστά για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας.
Το κράτος «μας» δεν είναι διόλου ελληνικό και νοσεί βαρύτατα. Οι διεθνείς χρηματάνθρωποι και μεγαλοαναλυτάδες ομολογούν με ψυχρό κυνισμό πως τα μνημόνια ήρθαν για να ληστευτούν τα ενεργειακά μας κοιτάσματα και πως δεν είμαστε σε καμία περίπτωση βέβαια οι φτωχοί που χρωστούν. Ο δε λαός μας πεθαίνει αδυνατώντας να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα για φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις. Οι ίδιες οι φυλλάδες τής παγκόσμιας τυραννίας λένε πως στην Ελλάδα συντελείται δημόσια υγειονομική καταστροφή.
Η Τουρκία συζητάει και κλείνει συμφωνίες για σφαίρες επιρροής και συμμαχικές συμπορεύσεις με τον γερμανικό και τον αμερικανικό βραχίονα τού Συστήματος ταυτόχρονα. Νομίζει πως θα παραμείνει ζωντανή ενώ στην πραγματικότητα ομοιάζει με τον κηφήνα τού μελισσιού που μόλις τσιμπήσει με το κεντρί, αμέσως μετά ψοφάει. Το θέμα είναι να φανούμε εμείς αντάξιοι να αποφύγουμε το τσίμπημα αποκρούοντας το τουρμομογγολικό κτήνος και ωθώντας το να κάνει το μοιραίο λάθος επάνω στους ψευτοσυμμάχους τυχοδιώκτες τής περιοχής μας.
Βγάλανε λοιπόν οι Τούρκοι το ερευνητικό σκάφος Billim προκειμένου να κινηθεί μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου ώστε να προκαλέσουν τα τσιμπήματα εν αναμονή και τού κυρίως σκάφους Μπαρμπαρόσα. Το Καστελόριζο στο μεταξύ δέχεται απολύτως σκόπιμα τις ελεύσεις των εξ ανατολών λαθρομεταναστών. Η δε στρατιωτική ηγεσία μας επισκέπτεται συχνότατα την ακριτική μας περιοχή καθώς οι τουρκικές «έρευνες» επεκτείνονται σε ελληνικά χωρικά ύδατα με σημείο εκκίνησης τις σκλαβωμένες ακτές τής Ιωνίας μας.
Στη μαρτυρική Κύπρο Μας οι κατοχικές «αρχές» συνέλαβαν προσφάτως τρεις Ελλαδίτες με την επίκληση τής παράνομης εισόδου άνευ αδείας στην ουδέτερη ζώνη τής Κύπρου. Τους άφησαν λίγες ημέρες μετά ελεύθερους ενώ το περιστατικό σχετίζεται σίγουρα με την στρατηγική εντάσεως και προκλήσεως σύγκρουσης, όπως και η παρ’ ολίγο δολοφονική απόπειρα σε βάρος τού Οικουμενικού Πατριάρχη για τις 29 Μαΐου. Στη δε Ελεύθερη Θράκη Μας άλλοι τουρκομογγόλοι λύκοι τής στέπας βάλανε φωτιά και κατεδάφισαν ένα εκκλησάκι στην ορεινή Ξάνθη. Το προδοτικό σύνδρομο τού καθεστώτος εκτρέφει την αφασία απέναντι στη θύελλα που έρχεται.
Στη Γερμανία ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου μαζί με τον Βεστερβέλλε μίλησαν στα πλαίσια ενός γερμανοτουρκικού στρατηγικού διαλόγου για την επένδυση στο κοινό τους μέλλον και για την αναγκαιότητα τού ευρωπαϊκού προσανατολισμού τής Τουρκίας! Παράλληλα η επίσκεψη τού πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά προς ΗΠΑ και το αμερικανοεβραϊκό παγκόσμιο φόρουμ ακυρώνεται όπως και το κοινό υπουργικό συμβούλιο με το «φιλικό» Ισραήλ!   
Η επόμενη άλωση που θα συμβεί είναι εκείνη των μισητών τού Γένους μας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ο ελληνικός λαός είναι ο πλέον ανυπέρβλητος εξουσιαστικός μηχανισμός μαζί με τον Εθνικό μας Στρατό επάνω και από «δυνατούς» και από ανήθικους. Μια φάλαγγα Ελλήνων Πολεμιστών που θα ξεδοντιάσουν την λαίλαπα που μας γυροφέρνει σκορπώντας λευτεριά και μεγαλοσύνη στην κοινωνία μας και κάθε πονεμένη ελληνική γη. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και την επιστροφή τής Μεγάλης Ελλάδος στο Θρόνο της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δημοσκόπηση Ανατροπής όλου του πολιτικού σκηνικόυ...Η Χρυσή Αυγή στο 21,3%!!!


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 18, 2013

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...21,3% και δεύτερη δύναμη σε μυστική δημοσκόπηση

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ   

(ΑΛΚΟ - ολικοί τείνουν να γίνουν οι δημοσκόποι)

Ήταν "κρυφό" μυστικό όλων των αναλυτών και των δημοσκόπων. Οι δημοσιογράφοι το συζητούν μεγαλόφωνα πια και το κονκλάβιο του καθεστώτος αναζητά καθημερινά και νέους τρόπους για να σταματήσει το φαινόμενο που λέγεται "Χρυσή Αυγή", που ως άλλος Ηρακλής έρχεται να καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεία, που συμβολικά σήμερα παίρνει τη μορφή του πολιτικοικονομικού καθεστώτος.
  • Tα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης επιγραμματικά δείχνουν:      
  • Τη διάλυση ΠΑΣΟΚ, Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ΔΗΜΑΡ     
  • Το δίπολο της εξουσίας αλλάζει και πρωταγωνιστές έχει ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     
  • Η ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας ρίχνει ίσως το πιο "ακροδεξιό" χαρτί της για να συγκρατήσει την ιλιγγιώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής  
Χωρίς να πολυλογούμε λοιπόν προχωρούμε αναλυτικά στα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης που διενεργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.
ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ  

Η εικόνα μιλά από μόνη της και τα σχόλια περιττεύουν.

Το δίπολο της εξουσίας έχει ....
αλλάξει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεκδικεί επί ίσης όροις την εξουσία όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές.

Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) καθώς και τα "αντισυστημικά" (ΚΚΕ - Αν.Ελ.) έχοντας μηδενικό έρεισμα στην κοινωνία είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ψάξουν τις συνεργασίες για να καταφέρουν να διαιωνίσουν έστω και ελάχιστα την παρουσία τους στον πολιτικό στίβο πριν το κύκνειο άσμα τους.

Τα "Λοιπά κόμματα" εμφανίζουν ένα ιδιαίτερο υψηλό ποσοστό αλλά λόγου του κατακερματισμού των ψήφων μεταξύ τους κανένα από αυτά δεν συμπληρώνει το 1,5% που είναι το όριο της συγκεκριμένης δημοσκόπησης (μήπως γιατί είναι και το όριο της κρατικής επιχορήγησης;).

Οι αναποφάσιστοι λόγω της πολιτικής συγκυρίας που τείνει να αποκτήσει χαρακτηριστικά προεκλογικής περιόδου λιγοστεύουν αρκετά σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις που γνωρίζαμε.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ  

Είναι η κάρτα που μάλλον είναι και η μοναδική που δημοσιεύεται με ψήγματα αλήθειας και στις φανερές έρευνες.
Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό συσπείρωσης δεικνύοντας την πίστη και την προσήλωση των ψηφοφόρων στην πολιτική της δράση και λόγο, καταβαραθρώνοντας την ρητορεία των συστημικών κατηγόρων της για απουσία προτάσεων.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ  

Η συγκεκριμένη μέτρηση έχει να κάνει περισσότερο με την αποδοχή του κόσμου στους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων.

Αν σκεφτεί κανείς την καθημερινή ρυπαρή προπαγάνδα εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος και του Αρχηγού του, καθώς και την απουσία του ή καλύτερα να πούμε φίμωσή του από τα ΜΜΕ, είναι άθλος, ή για να πούμε προτιμότερα δείγμα μεγάλου ηγέτη, η θέση που καταλαμβάνει πάνω από τους επικεφαλείς άλλων παρατάξεων που έχουν καθημερινά θέση σε όλα τα ΜΜΕ με διθυραμβικές αναφορές.

Μεγάλο ρόλο στη σειρά των προτιμήσεων παίζει αφενός στην περίπτωση του Σαμαρά το γεγονός ότι πρωθυπουργεύει με αποτέλεσμα να έχει μια πειθώ, και αφετέρου του Τσίπρα που προβάλλεται ως το αντίπαλο δέος.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ  

Η συγκεκριμένη μέτρηση αποτυπώνει πιο καθαρά, με βάση παραμετρικές αναλύσεις, όπως τις συσπειρώσεις των κομμάτων, την παράσταση νίκης, την αποδοχή των πολιτικών αρχηγών και τις μετακινήσεις ψηφοφόρων/αναποφάσιστων, ποιά κόμματα είναι αυτά που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να αυξήσουν τα εκλογικά τους ποσοστά στο επόμενο διάστημα.

Είναι ευκρινές λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζει τη μεγαλύτερη δυναμική και αποτυπώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει το αντιστάθμισμα του καθεστώτος στην περαιτέρω δημοσκοπική έκρηξη του Εθνικιστικού Κινήματος, γιατί μαζί με τη ΧΑ είναι τα μοναδικά κόμματα που δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα, έως καθόλου, από τις μεταβολές του μάκρο-περιβάλλοντος (κοινωνία, οικονομία) λόγω κυρίως της πολιτικής τους δράσης.

Παράσταση Νίκης  

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης κάρτας αλλά εδώ είναι το "ζουμί" όλης της μέτρησης, καθώς η μέτρηση αυτή αποτυπώνει την αντίληψη που έχει ο κόσμος για τα κόμματα που θα διεκδικήσουν την εξουσία και την εκλογική συνείδηση που αποκτά λόγω της πόλωσης και του..."ρεύματος".
Κοινώς "το καφενείο τι λέει...; Ποιός κερδίζει; Ποιόν θα ψηφίσει ο κόσμος;"

Η δεύτερη θέση της Χρυσής Αυγής με μικρή απόκλιση από την πρώτη, φανερώνει όχι μόνο την αποδοχή του λαού στις θέσεις της, αλλά και την αναγνώριση των Ελλήνων, ολόκληρου του πολιτικού φάσματος, ότι αυτή τη στιγμή είναι εν δυνάμει Κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 

 Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται στοιχεία της έρευνας είναι η καταγραφή της πρόθεσης ψήφου των Αθηναίων για τις δημοτικές εκλογές.
Οι πληροφορίες που είχαμε μέχρι τώρα είναι πως τα μοναδικά πρόσωπα που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μια υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής, πόσο μάλλον του Ηλία Κασιδιάρη, είναι οι Δένδιας - Γεωργιάδης και Βορίδης.

Ωστόσο η συγκεκριμένη μέτρηση, πιθανότατα λόγω της αδυναμίας των άλλων δύο να αντιπαρατεθούν δημοσκοπικά με τον εκπρόσωπο τύπου του Εθνικιστικού Κινήματος, μετρά μόνο το δίπολο Βορίδη - Κασιδιάρη.

Μέχρι την ώρα που ήρθε στα χέρια μας η έρευνα είχε μετρηθεί στο 60% του δείγματος η διαφορά μεταξύ των δύο και ήταν στα όρια του στατιστικού σφάλματος με ισχνό προβάδισμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, είναι και (αν)-επίσημα δεύτερο κόμμα και είναι ηλίου φαεινότερο η διαρκής προσπάθεια των κέντρων εξουσίας να φιμώσουν και να εξοντώσουν με κάθε τρόπο το Εθνικιστικό Κίνημα (ψέματα για "ρατσιστικές επιθέσεις", τρομονόμοι, βόμβες στα γραφεία κ.α.)

Ότι και να κάνουν όμως το ποταμί ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ....

Ντοκιμαντέρ της Χρυσής Αυγής για τη γενοκτονία των Ποντίων... (ΒΙΝΤΕΟ)


Η σημερινή ανοιχτή εκδήλωση - συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τους Πόντιους αδερφούς μας...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡhttp://paspartoy.blogspot.gr

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΔΥΜΑ
ΑΘΗΝΑ 16-5-2013.
Είμαστε ένας λαός που συνδυάζει με τρόπο μοναδικό την εθνική ισχύ και το δίκαιο, τον πολιτισμό και την πολεμική αρετή. Όμως έχουμε αποδείξει δυστυχώς πολλές φορές πως είμαστε λαός εύπιστος και ανεκτικός σε λάθος ανθρώπους και κακοτοπιές. Αποδεχόμαστε ως σημαντικούς τους ριψάσπιδες και αποδιώχνουμε τους πολεμιστές τής Φυλής.
Έχουμε πει πως για τούτον εδώ τον τόπο η λευτεριά και η ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα. Όμως απέναντι από αυτά τα αδέλφια τής καλοσύνης υπάρχουν δύο άλλα αδέλφια τού ανθελληνισμού και τής κακοσύνης. Δύο μοχθηρές υπάρξεις που έχουν στρέψει πολλές φορές σε βάρος μας οι εχθροί τής Μεγάλης Ελλάδος και τα έχει συμπεριλάβει στους στίχους τού εθνικού μας ύμνου ο Διονύσιος Σολωμός. Είναι η διχόνοια και η προδοσία που διαδέχονται η μία την άλλη. Όπου εισχωρεί η διχόνοια, βρίσκει πόρτα ανοικτή και εισέρχεται η προδοσία.
                                                                                                                        
Τα μικρόβια τής διαιρέσεως τού λαού μας έρχονται ως βαριές ασθένειες στο Σώμα τού Ελληνισμού ώστε να αδυνατίσουν τις άμυνες αυτού και να ανακόψουν την ορμή από τα υγιή έργα ανάπτυξης των κυττάρων και μεγαλώματος τού οργανισμού. Άλλες φορές πάλι αναπτύσσονται σαν τα επιβλαβή παράσιτα και σαν τα αγκάθια μέσα στο εύφορο χωράφι τής Φυλής μας επιχειρώντας να πνίξουν τα ομορφότερα λουλούδια και να ακυρώσουν το ανθοβόλημά τού Γένους.
Τις περισσότερες φορές οι μισητές μας συνδυάζουν όλες τις μορφές απεχθούς δράσης αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως έτσι και εγερθεί μια εθνική συνείδηση στο ύψος της, τότε θα αφυπνισθεί ολάκερος ο Ελληνισμός. Οι ψευτοσύμμαχοι, με πρώτο ανάμεσά τους τον γνωστό Τσώρτσιλ, είπανε πως «αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα χαθήκαμε». Και ο έτερος ανθέλλην Κίσσινγκερ είπε πως πρέπει να πλήξουν τα ιστορικά μας αποθέματα, την παιδεία μας, τη γλώσσα μας, τη θρησκεία μας, όλες τις αξίες και τις παραδόσεις μας.
Πως όμως μπορούμε να ξεστρατίσουμε από τον δρόμο μας, την αποστολή μας και την πηγή τής ζωής μας; Γιατί αυτό ακριβώς το ξεστράτισμα είναι που επιδιώκουν οι ανθέλληνες. Να μην έχουμε ομόνοια ανάμεσά μας, να αποσυνδεθούμε από τη Φυλή, να υπηρετήσουμε ως αγέλη απίστων ξένους σκοπούς. Για να συμβεί λοιπόν αυτή η εθνική απώλεια έπρεπε να οδηγήσουν το κοπάδι ψευτορωμιοί ως ποιμένες που θα μας έφερναν ψεύτικες αξίες για να μας θαμπώσουν τον νου. Να κάνουν τους Έλληνες κυνηγούς αυτών των «αξιών» σε βάρος των αδελφών τους κι ύστερα να μας πουν πως δίχως αυτό το σύστημα είμαστε χαμένοι.
Όλες οι αλώσεις και οι κατοχές που ζήσαμε με τις δολοφονίες, τις πείνες και τα δεσμά είχαν ως πρωταρχικό τους στόχο να σακατέψουν ψυχές και υποδομές. Οι ψεύτικες βοήθειες και τα δάνεια που λάμβανε η χώρα από τους ψευτοσυμμάχους είχαν σκοπό να μας οδηγήσουν από τη στρατιωτική στην οικονομική σκλαβιά. Κατακτητές και ψευτοσύμμαχοι είχαν κανονίσει εκ των προτέρων την εξόντωσή μας σε απόλυτη γνώση των ελληνόφωνων και προσκυνημένων πολιτικάντηδων τής αστικής δημοκρατίας.
Οι δε κομματικές έριδες και οι «εμφύλιοι» ήταν και είναι το στημένο θέατρο των πολιτικών συμμοριών που δια μέσου τής πολιτικής «ορθότητας» και τού «ανθρωπισμού» θέλανε και θέλουνε τους Έλληνες αδύναμους και «ένοχους». Ένοχους επειδή εκμεταλλεύτηκαν τάχα ο ένας τον πόνο τού άλλου και επειδή θέλουν περισσότερη Ελλάδα δίχως να ελεούν τους άλλους δήθεν δυστυχείς λαούς. Μονάχα που οι εκμεταλλευτές στην πραγματικότητα είναι εκείνοι που σύρανε το λαό μας σε ξένες αυλές και εκείνοι που δολοφόνησαν τον πατριωτισμό. Και οι δήθεν δυστυχείς λαοί είναι εκείνοι που μας γυρεύουν διαρκώς νέα εδάφη και εκείνοι που θέλουν να αρνηθούμε το Θεό μας.
Ο διεθνής σιωνισμός βρίσκεται παντού. Είναι μέσα στους εισβολείς, στους δήθεν διασώστες και εταίρους, στους βαρβάρους που μας ζώνουν μα και στους καθεστωτικούς πολιτικάντηδες. Δικοί τους υπάλληλοι και δικά τους αδέλφια και πιστοί τους υπηρέτες είναι οι ανήκοντες στο «συνταγματικό τόξο». Κάναμε ηγετική τάξη τον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση. Δώσαμε κυβερνητικά κλειδιά στις σύγχρονες εκδόσεις τού Κωλέττη και τού Μαυροκορδάτου. Διαιωνίσαμε τον διαχωρισμό σε βενιζελικούς και αντιβενιζελικούς.
Αφήσαμε χώρο σ’ αυτούς που λένε να πάμε προς δυσμάς και σε εκείνους που λένε να πάμε προς ανατολάς. Να κυνηγάμε Έλληνες τούς άλλους Έλληνες αλλά όχι να συμμαχήσουμε με τη φυλετική ψυχή μας, να δώσουμε τα χέρια ανάμεσά μας, να αναπτύξουμε τη γη μας και να πορευτούμε ελληνικά. Διότι για τον Λαϊκό Εθνικισμό μας αυτή είναι η αληθινή οδός σωτηρίας. Είναι η οδός τής ενότητας, τής βαθιάς γνώσης τής ιστορίας μας, τής εργατικότητας, τής Πίστης, τής Μεγάλης Ελλάδος που θα φέρουμε στην Γη Ηρώων και Αγίων. 
Για να συμβεί λοιπόν αυτή η φυσική νομοτέλεια, οφείλουμε να εξοντώσουμε και να εξαλείψουμε ολοσχερώς από προσώπου γης τούς εκφραστές τής διχόνοιας και τής προδοσίας. Θα στείλουμε τους ολετήρες στα σκοτάδια που ανήκουν. Θα δώσουμε τα χέρια μας όσοι αγαπούμε Έθνος και Λαό. Θα αναμορφώσουμε τη γη και τον πολιτισμό μας. Και στη σκόνη των εχθρών μας Στρατός και Λαός θα σηκώσουμε υγιή και γερή την Μεγάλη Ελλάδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ


Η Ελλάδα μας είναι μια κατακτημένη χώρα που τής επιβλήθηκε μια κατοχική κυβέρνηση μέσω ενός ακήρυχτου οικονομικού πολέμου. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια που ζούμε με την ανοχή δυστυχώς τού ίδιου τού ελληνικού λαού ανεξαιρέτως. Όμως παράλληλα με την οικονομική εξαθλίωση που υφιστάμεθα, αντικρίζουμε με οργή την επιχείρηση τής ταχείας συρρικνώσεως τού ελληνικού στρατού από τους προδότες πολιτικάντηδες.
Μειώνονται τα στρατόπεδα, μετατρέπονται κάποια εξ αυτών σε κοιτώνες λαθρομεταναστών, μειώνεται το στελεχιακό δυναμικό αλλά και οι στρατεύσιμοι κάθε Σειράς, καταργούνται Σώματα Στρατού και βασικές μονάδες που βρίσκονται μάλιστα σε εθνικά ευαίσθητες ακριτικές περιοχές μας. Έχει ήδη μειωθεί πολύ και παράλογα ο χρόνος τής στρατιωτικής θητείας, ασκούνται πιέσεις σε βάρος τής επιχειρησιακής ετοιμότητας τού Στρατού μας, δεν παραλαμβάνεται στρατιωτικός εξοπλισμός, ενώ οι γενναίοι τής Φυσικής μας Αριστοκρατίας εξαθλιώνονται μαζί με ολάκερο το λαό μας από ένα μισελληνικό ψευτορωμέϊκο.
Μήπως απελευθερώσαμε τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες και αποδιώξαμε τους προσωρινούς τυράννους που μας ζητούν να τους δώσουμε κι άλλα ελεύθερα ελληνικά εδάφη; Όχι βέβαια, οι κίνδυνοι παραμένουν και έχουν μάλιστα αυξηθεί στον καιρό των μνημονίων που ζητάει ανταλλαγή χρήματος με γη και ψυχές. Μήπως έχουμε καλούς και συνετούς γείτονες, πολιτισμένους που γυρεύουνε φιλία και ομαλές σχέσεις καλής γειτονίας, ενώ εμείς οι «κακοί» Έλληνες Εθνικιστές τους κατηγορούμε άδικα πως θέλουν το κακό μας; Προφανώς υπάρχει διαφορά μεταξύ Τουρκίας και Λουξεμβούργου!
Όχι μόνον λοιπόν εξακολουθούν να μας ζώνουν οι εχθροί μα και έχουν μπει πλέον κυριολεκτικά μέσα στην Ελληνική Πολιτεία. Ισλαμικοί εξτρεμιστικοί πυρήνες, μισητές Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, έχουν συγκροτηθεί από ιδιαιτέρως επικίνδυνους λαθρομετανάστες που συμμετέχουν σε κάθε είδους εγκληματικότητα, έχουν αρπάξει ελληνικές θέσεις εργασίας, διακηρύττουν τις προθέσεις επιβολής ισλαμικού «δικαίου». Στα νησιά μας δημιουργούνται εντάσεις με σκάφη τής τουρκικής ακτοφυλακής που κουβαλούν νέους λαθρομετανάστες, Αλβανοί πολιτικάντηδες τάζουν στους λαθροεισβολείς τους αλβανικά σχολεία, οι Τούρκοι αμφισβητούν την ελληνική κυριότητα των νησιών μας.
Όμως οι πολιτικάντηδες θέλουν τον αφανισμό τού Ελληνικού Στρατού ώστε να περάσουν αμαχητί τον τεμαχισμό τής χώρας με την παραχώρηση δικαιωμάτων που ζητούν ψευτοσύμμαχοι, η Αριστερά, πράκτορες τής Τουρκίας και των Σκοπίων σε αυτοδιοίκηση και πρακτορεία. Όταν τα πνεύματα μάλιστα οξύνονται από προβοκάτσιες και ψευτοδιαμαρτυρίες και όταν τα νεοταξικά αφεντικά τού καθεστώτος μιλάνε για επερχόμενες κοινωνικές αναταράξεις, τότε τα μέτρα τής εξαθλίωσης που παίρνουν διατεταγμένα οι γραικύλοι φτάνουν σκόπιμα μέσα στα στρατόπεδα.
Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ολάκερο το Ελληνικό Έθνος ο Ελληνικός Στρατός κατακτάει τα ανώτατα όρια τής λευτεριάς και δεν συρρικνώνεται. Πετάει έξω από τα αιματοβαμμένα εδάφη μας τους θρασείς εισβολείς και απελευθερώνει πάσα σκλαβωμένη ελληνική γη.
Ο Στρατός μας διασφαλίζει την κοινωνική ομαλότητα και συνοχή τσακίζοντας την απειλή ακόμη κι όταν αυτή μπαίνει σε πόλεις και χώρια, είτε μιλάει καταχρηστικά την ελληνική γλώσσα είτε ξένη. Διαφυλάσσει την Πίστη και την Πατρίδα από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους μισητές τους. Συμμετέχει ως στύλος σταθερότητας μαζί με το Εθνικιστικό Κίνημα στην Εθνική και Κοινωνική Ανασυγκρότηση τής Ελλάδος.
Αυτό που πρέπει να συμβεί είναι να ληφθούν άμεσα μέτρα στηρίξεως των Ενόπλων Δυνάμεων. Εν μέσω τής αιμορραγίας που προκαλεί ο σκοπούμενος δημογραφικός μαρασμός επιβάλλεται η άμεση αύξηση τής στρατιωτικής θητείας. Μια αύξηση που εξυπηρετεί επιπλέον την καλύτερη εκπαίδευση των στρατεύσιμων νέων στα σύγχρονα όπλα και την εξοικείωσή τους σε όλες τις πολεμικές συνθήκες.
Η παραμεθόριος θα επανδρωθεί δίχως εξαιρέσεις και η μολυσματική νόσος των ανυπότακτων θα παταχθεί με την κατάργηση όλων των προνομίων τους. Η δε στράτευση θα ξεκινάει άμεσα από το 18ο έτος ηλικίας για άνδρες και γυναίκες, με εξαίρεση τις μανάδες και τους διαπιστωμένα βαρέως νοσούντες. Στην γραφειοκρατική εργασία οι γυναίκες, στο πεδίο τής μάχης οι άνδρες. Οι γυναίκες μας είναι ανώτερες κάθε φυγόστρατου συστημικού. 
Κάθε προπαγάνδα δηλητηρίασης των εθνικών ιδεωδών και συκοφαντήσεως τού Στρατεύματος θα εξαλειφθεί από οπουδήποτε έχει εισχωρήσει. Από επικοινωνιακούς διαύλους και στρατόπεδα. Τα ιδεώδη τής Φυλής μας, τα εθνικά εμβατήρια και η προσήλωση στην Ιδέα τής Μεγάλης Ελλάδος θα επανέλθουν ως βασικότατο σκέλος τής εκπαίδευσης στις Στρατιωτικές Σχολές και τα Ελληνικά Στρατόπεδα στον υπέρτατο βαθμό που υπήρχαν πριν την διαβόητη «αποχουντοποίηση» τής εθνοβλαβούς μεταπολίτευσης.
Η επιστροφή τής αξιοπρέπειας των στρατιωτικών και των στρατευσίμων είναι σημαντική προτεραιότητα τής Εθνικής Λαϊκής Διακυβερνήσεως. Τα στρατευμένα παιδιά μας θα ενδυθούν εκ νέου την στρατιωτική στολή εξόδου που απέβαλλαν οι κηφήνες προδότες της ψευτοδημοκρατίας για την ενοχοποίηση τού Στρατού μας. Οι Ελληνικές Πολεμικές Σημαίες και η επιβλητική θωριά των στρατιωτικών σχηματισμών θα εμπνεύσουν εθνικό παλμό σε παρελάσεις και εθνικές επετείους.
Η ηγεσία τού Στρατεύματος θα ανατεθεί σε Στρατιωτικό κι όχι σε πολιτικάντη. Το επιστημονικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και το αντίστοιχο εξειδικευμένο θα αξιοποιηθεί στην ανάπτυξη αυτοφυούς πολεμικής βιομηχανίας. Το δε υπουργείο Εθνικής Αμύνης έχει έρθει η ώρα να ονομαστεί Υπουργείο Στρατιωτικών Ζητημάτων τού Έθνους.
Ας συγκεντρώνουν στρατεύματα οι εχθροί μας πέριξ των συνόρων. Είναι οι τελευταίες τους ενέργειες όπως και κείνων που γυρεύουν «δικαιώματα». Ο Στρατός και ο Εθνικισμός μας φέρνουν τη Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ