Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ




ΑΘΗΝΑ 29-3-2013.

Τα διδάγματα της ιστορίας αποτελούν σημαντική πηγή εμπνεύσεως για την μελλοντική πορεία του έθνους μας και ένα πολύτιμο βοήθημα για να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος. Οι δε ανοιχτοί και ανεξόφλητοι λογαριασμοί του παρελθόντος αποτελούν ιερό χρέος που ένα αληθινά σοφό έθνος οφείλει να εκπληρώσει προκειμένου να δικαιώσει τους πόθους όσων θυσιάσθηκαν για την ελευθερία της Φυλής μας.
Η ιστορική δικαιοσύνη είναι αμείλικτη και όποιος την αγνοεί τιμωρείται σκληρά. Η διαρκής υποχωρητικότητα και η αμέλεια στις εθνικές απώλειες ακολουθούνται πάντοτε από νέες και ακόμη σκληρότερες. Είναι η απολύτως ορθή και δίκαιη νομοτέλεια της φύσης. Σ’ αυτήν ακριβώς τη φάση βρισκόμαστε καθώς η ανοχή στις προδοτικές κυβερνήσεις στην Μητροπολιτική Ελλάδα όπως και στην Κύπρο άνοιξαν την πόρτα του ελληνισμού στους ληστοσυμμορίτες του νεοταξισμού και της Τουρκίας.
Γέμισαν οι θάλασσές μας από πολεμικά και ερευνητικά σκάφη, από πλιατσικολόγους και πειρατές που ζητάνε να μας σώσουνε τάχα με την άρνηση από την μεριά μας της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Θέλουν να γίνουμε δηλαδή σκλάβοι και φόρου υποτελείς στα αρπακτικά της οικουμένης και της γειτονιάς μας για μια ακόμη φορά.
Αν έχουμε υπογράψει το βιολογικό θάνατο της Φυλής μας, δεν θα υπάρξει απάντηση. Όμως το Ελληνικό Έθνος δεν έχει υπογράψει τίποτα τέτοιο. Κι αν κάποιοι το έκαναν, κι αν ακόμη οι πολλοί δείλιασαν και κουράστηκαν, υπάρχουν οι λίγοι και δυνατοί για να κάμουν αυτό που πρέπει, θέτοντας τον Ελληνισμό προ των ευθυνών του. Οι ριψάσπιδες θα οδηγηθούν στην πυρά της Φυλής. Και οι δυνατοί του έθνους, Έλληνες Εθνικιστές με σφρίγος και αποφασιστικότητα θα πάρουν την καθοδήγηση των πολλών θέτοντας αυτό που λείπει σήμερα στην πατρίδα μας. Τον εθνικό σκοπό.
Το εθνικό μας κράτος έχει απόλυτη ανάγκη να θέσει στο περιθώριο οριστικά το καθεστώς της υποταγής μαζί με την νοοτροπία του. Αυτό που συμβαίνει μέχρι σήμερα είναι η ύπαρξη ενός άθλιου προτεκτοράτου που καμώνεται το κράτος για να μην τύχει και ξεσηκωθούν οι ραγιάδες του. Πράμα που σημαίνει πως από της απελευθερώσεως του νεότερου ελληνικού κράτους έως σήμερα, πλην των εθνικών διακυβερνήσεων του τόπου που ανέτρεψαν ριψάσπιδες και νεοταξίτες, οι πολιτικάντηδες εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό θέτοντας με συμφωνίες και παραχωρήσεις εξουσίες, πόρους και εδάφη στην διάθεση των ίδιων φιδιών που μας ζώνουν και σήμερα.
Κράτος με ηγεσία ξενοκίνητη και σκοπούς ξένους δεν υφίσταται. Είναι μια κεκαλυμμένη κατοχή που απλώς στις μέρες της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης αποσύρει το απατηλό της πέπλο και εκδικείται την ανυπαρξία της Φυσικής Ελλάδος ζητώντας της νέα σάρκα. Αυτήν την επικίνδυνη για το Γένος μας κατάσταση έρχεται να ανατρέψει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δίδοντας όραμα, πνοή και αληθινή εθνική υπόσταση στην πατρίδα μας. Ερχόμαστε να απελευθερώσουμε τις αληθινές δυνάμεις του ελληνισμού και να κτίσουμε την Νέα και Δυνατή Ελλάδα.
Αλλά για να σταθεί το Έθνος μας γερά στα πόδια του και να μακροημερεύσει, είναι απαραίτητο να στήσει το δικό του δικαστήριο απέναντι σε όσους θρασείς του ζήτησαν ευθύνες και να απαιτήσει πίσω εθνική κυριαρχία και δικαιώματα. Αυτό θα συμβεί με την σύζευξη της ιστορικής δικαιοσύνης και του εθνικού σκοπού.
Η απονομή λοιπόν της δικαιοσύνης προς την πατρίδα μας θα επιτευχθεί με την ανάρρηση εθνικής και λαϊκής εξουσίας, με την ενότητα του ελληνικού λαού κάτω από τον κοινό σκοπό, με την εθνική οικονομική διαχείριση και παραγωγική δραστηριότητα, με την ισχυροποίηση του Ελληνικού Στρατού, με την απαίτηση ελληνικού εθνικού ελέγχου επάνω σε εδάφη μας που έχουν μείνει προσωρινά εκτός συνόρων.
Δεν παραχωρούμε τίποτα στον διεθνιστικό νεοταξισμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης και απαιτούμε το σεβασμό στην αυτοκυριαρχία και την ενδυνάμωση της πατρίδος μας. Όταν οι φερόμενες μεγάλες δυνάμεις υπερασπίζονται τα υποτιθέμενα δικαιώματά τους, τα σκοτεινά τους συμφέροντα δηλαδή σε ξένα εδάφη μοιράζοντας δάνεια και σφαίρες, η Ελλάς διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα να αναπτύξει την γεωπολιτική της επιρροή και το γεωφυσικό της πλεονέκτημα καθιστάμενη η ίδια Μεγάλη Δύναμη.
Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς έχει επίσης το εθνικό σθένος και την ιστορία με το μέρος της ώστε να απομακρύνει από τα εδάφη της τις βδέλλες που της ρουφούνε το αίμα και να διεισδύσει σε κάποιες «αγορές» όπως τις αποκαλούν οι «δυνατοί» που γι’ αυτήν δεν είναι χρήμα αλλά εθνική περιουσία και φυλετική ψυχή. Η Ελλάς θα λειτουργήσει με το πνεύμα του κατακτητή κι όχι του κατακτημένου.
Πολιτική, οικονομία και στρατιωτική πυγμή θα υπακούσουν στον σχεδιασμό για το ταυτόχρονο μεγάλωμα της εθνικής μας επιρροής και εισδοχής σε όλα τα πεδία, στον έλεγχο των αποφάσεων και την επέκταση της πατρίδος μας. Χαράσσουμε τις ζώνες της εθνικής και οικονομικής μας κυριαρχίας αξιοποιώντας το διεθνές δίκαιο μα και το ανυπέρβλητο Δίκαιο της Φυλής.
Εργαζόμαστε και πολεμούμε μονάχα για την Ελλάδα. Δίδουμε λόγο μονάχα στο Θεό και το Αίμα των Ελλήνων Ηρώων. Αποδίδουμε την Ελλάδα στους Έλληνες και λευτερώνουμε κάθε σκλαβωμένη ελληνική ψυχή. Φτιάχνουμε αληθινή ελληνική ανάπτυξη και σεβόμαστε μόνον όσους μας σέβονται. Είμαστε η Εθνικιστική Ελλάς των εθνικών σκοπών και της ελληνικής δικαιοσύνης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

.

Βγάζουν τα ανθελληνικά τους απωθημένα με τον πλέον κακόβουλο και πρόστυχο τρόπο. Λεηλατούν το ελληνικό έθνος από το ένα έως το άλλο άκρο ρημάζοντας υπολήψεις και καταστρέφοντας ζωές. Δίδουν το έδαφος στα κηρύγματα μισελληνισμού ξεπουλώντας ελληνική ιστορία και πατρίδα στις ύαινες της παγκοσμιοποίησης. Είναι οι προσκυνημένοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες και τα κάμουν όλα τούτα γιατί είναι ελληνόφωνοι και όχι Έλληνες.
Αλαλιάσανε οι ριψάσπιδες από τον δωρικό ελληνικό χαιρετισμό ενός νέου Έλληνα ποδοσφαιριστή γιατί προσεβλήθη ο αιώνιος γυρολόγος εντολέας τους και μίλησαν για «ναζισμούς», ρατσισμούς, βίες και ξένες «δυστυχίες» αλλά όχι για την γενοκτονία στην οποία υπόκειται ο ελληνικός λαός. Δεν τους νοιάζουν καθόλου οι ψυχές που χάνονται από τους τοκογλύφους, τους λαθρομετανάστες και την δική τους αθλιότητα. Δεν τους νοιάζουν οι απειλές των τουρκομογγόλων και η φωτιά που βράζει δίπλα μας. Όλα αυτά άλλωστε είναι μέρος του νεοταξικού σχεδίου για μια κατακερματισμένη Ελλάδα δίχως Έλληνες.
Οι μεθοδεύσεις για την καθυπόταξη των μισθών από τους τεχνοκράτες και τις επιτροπές των παγκοσμιοποιητών και των τοπικών δουλικών τους προχωρούν κανονικά. Πιστεύουν από την πολύ αλαζονεία τους οι δεσμώτες της ζωής μας ότι θα κατανικήσουν τον ελληνισμό και τον εθνικισμό μας δεσπόζοντας έτη πολλά στην ιερή γη Ελλήνων πολεμιστών και φιλοσόφων. Στην δε Κύπρο η οικονομία και η κυριαρχία σκυλεύονται ομοίως όπως και στην μητροπολιτική Ελλάδα και τα τουρκικά σκάφη μαζί με τα άλλα των «εταίρων» βολτάρουν πριν την διατεταγμένη φωτιά.
Δεν χαρίζουμε κανέναν Έλληνα και κανένα ελληνικό λάβαρο στους εραστές του σκότους και τους διχαστές της Φυλής μας. Χαιρετούμε με το δεξί χέρι τον ζωοδότη ήλιο που τόσο απλόχερα μας χαρίζει ο αληθινός Θεός και σηκώνουμε ψηλά τις πολεμικές σημαίες του Ελληνικού Έθνους. Απαιτούμε και επιβάλλουμε τον ισόβιο αποκλεισμό των υποτακτικών φαντασμάτων που βρωμίζουν την ελληνική κοινωνία με την παρουσία τους. Ανασχηματίζουμε την πατρίδα μας κι όχι τις καθεστωτικές κυβερνήσεις τις οποίες ρίχνουμε στον κάδο των απορριμμάτων της ιστορίας.
Αναγεννιόμαστε από τις στάχτες σαν τον Έλληνα Φοίνικα, βυθίζουμε στα δικά τους απόνερα τούς εισβολείς και κινούμε μπροστά για λευτεριά και ισχύ, για ελληνική κοινωνία και κραταιά ελληνική ηγεμονία. Έλληνες, ενωνόμαστε και ξορκίζουμε οριστικά ό,τι μας χώριζε έως χθες. Νέμεση και Νέα Ελλάδα σε πρώτο χρόνο και δίχως ενδιάμεσο αναπαμό. Αυτό είναι το έργο του Λαϊκού Εθνικισμού μας και όποιος δεν το βλέπει, να είστε σίγουροι πως δεν το θέλει. Μα κι αν ακόμη έχει άλλα ταπεινά κριτήρια, πάλι τροχοπέδη αποτελεί για το Έθνος ακόμη και άθελά του.
Αφουγκραζόμαστε τα λόγια του Έλληνα Πολεμιστή αιώνων αμέτρητων ιστορίας μέσα από ποταμούς αιμάτων και δακρύων. Ανοίγουμε τις καρδιές μας για να τα υποδεχτούμε και μαζί ανοίγουμε τα μάτια της ψυχής. Είμαστε Έλληνες και έχουμε υπέρτατη αποστολή να μοιράζουμε λευτεριά και πολιτισμό. Τίποτα λιγότερο από αυτά τα κορυφαία ιδανικά.
Τον εθνικοκοινωνισμό μας δεν τον πήραμε από κανένα λαό και κανέναν λαό δεν μιμηθήκαμε. Άλλοι λαοί πήραν ιδανικά από εμάς μη δυνάμενοι να αποκτήσουν δικά τους. Μα το πρωτότυπο μήτε αντικαθίσταται μήτε καταργείται μήτε διαστρεβλώνεται με όλες τις νεοταξικές κακοδοξίες της οικουμένης μαζί.
Εμείς γεννήσαμε την λατρεία και την πίστη σε έθνος και φυλή και πάλι εμείς θα δοξάσουμε τον Ελληνισμό με την ίδια πίστη. Και εκείνοι που μας κατηγορούν είτε ως μικρούς και ανίκανους να σηκωθούμε όρθιοι και δυνατοί είτε ως λάτρεις ξένων προτύπων, δεν διαθέτουν ίχνος ελληνικότητας ούτε καν στα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν εναντίον μας.
Δεν τολμούν να αναφερθούν στον Λεωνίδα, στον Αλέξανδρο, στον Αριστοτέλη, στον Ηρόδοτο, στον Κολοκοτρώνη και τόσους άλλους πυρσούς και μπροστάρηδες της Φυλής μας. Ακόμη και την διδαχή της αληθινής ελληνικής ιστορίας τρέμουν και αποδιώχνουν διότι μιλάει για φυλετισμό, ηρωισμό, πατριωτισμό, εθνοφυλετική συντροφικότητα.
Μιλάει ακόμη η ιστορία μας για το σκλάβωμα των βαρβάρων από τους Έλληνες κι όχι για το σκλάβωμα των Ελλήνων από τους βαρβάρους. Για τον θρίαμβο του Δικαίου και των Ιδεών απέναντι στην αλαζονεία και την υλιστική αρπακτική βουλιμία. Για το τράνεμα του ελληνισμού ενάντια στο κόντεμα των ανθελληνικών παρασίτων. Για την καθοδήγηση του λαού από τους βέλτιστους στο ήθος, την αξία και την πολεμική αρετή ακόμη.
Μας μιλάει επιπλέον η ελληνική ιστορία για την λειτουργία της κοινωνίας και της πατρίδος μας ως ένα Σώμα και τις λαμπρές επιδόσεις που είχαμε όταν λειτουργούσαμε μ’ αυτόν τον τρόπο μα και τις ολέθριες σαν τώρα όταν διασπαστήκαμε δίδοντας χρίσμα σε ξένα σώματα και σκοπούς. Αλλά και για την τεράστια αποφασιστικότητα για να προασπίσουμε την Πίστη και την Αγάπη του Θεού. Αποφασιστικότητα που ανέδειξε Ήρωες και Αγίους.
Τώρα λοιπόν ακούμε τα λόγια του Έλληνα πολεμιστή, δίδουμε όρκο αγώνα και ξεσχίζουμε τους εχθρούς του ελληνισμού μας. Γινόμαστε μια φάλαγγα που γίνεται ασπίδα για την πατρίδα και κάθε καλό Έλληνα. Αλλά και δόρυ που ξεχύνεται μέσα στη θύελλα μιας μάχης προορισμένης να αποδώσει μεγάλη και λεύτερη Ελλάδα. Και είμαστε εθνικιστές γιατί θέτουμε τη χρυσοστόλιστη αυγή του ελληνισμού πάνω από πάσα ευτελή και ξένη ιδεοληψία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ




ΑΘΗΝΑ 26-3-2013.
Η απόδοση του Δικαίου και η Ισότητα των πολιτών απασχολούν δικαιολογημένα κάθε σοβαρό κράτος. Καμία έννοια ευθυκρισίας ωστόσο δεν δύναται να υπάρξει αν δεν βασιλεύει στο κράτος ο νόμος του έθνους και της ηθικής, η φυλετική συνοχή και η αξιοκρατία μεταξύ των μελών της κοινότητος. Όταν μιλούμε περί αισθήματος δικαίου, πρέπει να γνωρίζουμε πως για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κράτος αυτό αφορά στον ίδιο βαθμό τα εθνικά και τα κοινωνικά ζητήματα. Και ακόμη πως η ισότητα είναι εσωτερική υπόθεση των πολιτών της εθνικής κοινότητος.
Σήμερα στο αστικό δημοκρατικό καθεστώς ο νόμος και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ένα είδος εμπορεύματος πολιτικής φύσης για την εξαγορά συνειδήσεων και την πολυφυλετική νόθευση του εθνικού πληθυσμού. Αυτή η κακοδοξία θα μπορούσε ίσως να έχει νόημα σε ένα κράτος που έχει σχηματιστεί και αναπτυχθεί ως αποικία και ως μηχανισμός παγκόσμιου επηρεασμού και διακυβέρνησης. Ελλείψει πάσης ειλικρίνειας περί ανθρωπισμού σ’ αυτήν την περίπτωση, η εμπορευματοποίηση του ανθρώπου με τη διασπορά δήθεν δικαιωμάτων αποτελεί δούρειο ίππο και θανάσιμο σφάλμα για ένα έθνος που συγκροτείται με τους παραδοσιακούς φυλετικούς δεσμούς.
Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα το Δίκαιο συνδέεται με τους νόμους προστασίας της Φυλής και της δικαιοπρακτικής ικανότητος του πολίτη σε απόλυτη συνάρτηση. Διασφαλίζει ομοίως την πίστη όσο και την ευγνωμοσύνη προς το εθνικό κράτος. Αφορά τους Έλληνες πολίτες ως γεννήματα και στυλοβάτες του Ελληνισμού μας και όσους αλλοδαπούς φιλοξενούνται στην Ελληνική Πολιτεία κατά νόμιμη συγκυριακή αποδοχή κι όχι βίαιη εισβολή και δημογραφική αλλοίωση.
Η ισότητα αφορά αποκλειστικά τα γεννήματα της Φυλής τόσο στο αίμα όσο και στον πατριωτισμό, τους Έλληνες Πατριώτες κι όχι τους ξένους και τους διεθνιστές. Το Δίκαιο κρίνει τον σεβασμό των πολιτών έναντι του κράτους και η ισότητα την επιρροή των πολιτών επί των αποφάσεων και των πράξεων αυτού. Κατά συνέπεια ο νομοταγής διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο ισότιμος πολίτης ρυθμίζει κατά αποκλειστικότητα τη ζωή του έθνους.
Ισότητα υπάρχει μεταξύ ίσων εντός της εθνικής επικράτειας και ίσοι για το Εθνικοκοινωνικό Κράτος και την Νέα Ελλάδα που έρχεται είναι εκείνοι που θα δώσουν το αίμα τους εφόσον χρειασθεί για την κραταίωση του Ελληνισμού, δηλαδή οι Έλληνες. Εκείνοι που χαρακτηρίζονται από την ελληνικότητα στη φλέβα, τον πολιτισμό, την γλώσσα και την κοινωνική προσφορά.
Το δίκαιο ασφαλώς διαχωρίζει τα αληθινά αναπτυγμένα έθνη από τα υποανάπτυκτα. Και αληθινά αναπτυγμένα έθνη δεν είναι σύμφωνα με την θεμελιώδη ελληνική κοσμοαντίληψη μονάχα εκείνα που έχουν πλούτη και ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, αλλά και εκείνα που θωρακίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ανθρώπινη ζωή, την κοινωνική ομαλότητα, τις συναλλαγές και τις συμπεριφορές μεταξύ των πολιτών.
Αν ένας ξένος πολίτης έχει βρεθεί νόμιμα μεταξύ των Ελλήνων, τα αστικά δικαιώματα που τον αφορούν θα διαφυλαχθούν για όσο καιρό παραμείνει στην Ελλάδα. Αλλά κρίσεις και αξιώματα επί του Εθνικού Κράτους δεν θα αναλάβει ποτέ διότι δεν είναι ίσος ως προς τους γηγενείς Έλληνες.
Από την άλλη πλευρά ένας Έλληνας που δεν διακρίνεται για τον πατριωτισμό και την ηθική του, μάχεται την πίστη στο Θεό και το Έθνος και θέτει σε κίνδυνο την ελληνική κοινωνία χάνει τα προνόμια της εθνικής ισότητας και δεν έχει καμία θέση στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος.
Η Ελλάς δεν μεταχειρίζεται σε καμία περίπτωση τον άνθρωπο ως σκεύος και δεν πουλάει ανέξοδο ανθρωπισμό. Δεν ανέχεται επιπλέον ούτε το φυλετικό ανακάτωμα ούτε την κοινωνική αναρχία και την ιδιοτελή κερδοσκοπία. Οι ιδιότητες του πολίτη και του φιλοξενούμενου είναι σαφώς προσδιορισμένες και διακριτές. Ο πολίτης αποτελεί, συντηρεί και ισχυροποιεί το Εθνικό Κράτος και ο φιλοξενούμενος συνεισφέρει έργο για όσο διάστημα έχει συμφωνηθεί.
Η εθνοφυλετικά προσδιοριζόμενη ιδιότητα του πολίτη και η ομοίως προσδιοριζόμενη έννοια της ισότητας έχουν και την δικαιοπρακτική έννοια του άμεμπτου βίου που επεκτείνεται στην νομική και την ηθική του διάσταση. Στον Νόμο μα και την Πίστη προς την Πατρίδα, τη Θρησκεία και τις Εθνικές Παραδόσεις. Τούτο σημαίνει πως η ισότητα του εθνοφυλετικού πολίτη στο Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κράτος συνδυάζει το νομοταγές στοιχείο μαζί με την κοινωνική αλληλεγγύη και την προάσπιση της εθνικής και θρησκευτικής τάξεως και φυσιογνωμίας.
Η υποδούλωση της Πατρίδος σε ξένα κελεύσματα και η εξαθλίωση των Ελλήνων και των παιδιών μας στο βωμό μιας διεθνούς «συμμορφώσεως» και μιας ψεύτικης ειρήνης, είτε σε επίπεδο δημοσιονομικό είτε σε επίπεδο εθνικό είτε σε επίπεδο κοινωνικό, δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση καταστάσεις δικαίου και αποδοχής για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ο πολυφυλετισμός και η παγκοσμιοποίηση, η μαρξιστική ελευθεριότητα και η καπιταλιστική ματαιοδοξία, ο διχασμός της κοινωνίας και το ξεκρέμασμα των αξιών μας, η πώληση και η παράδοση εθνικής κυριαρχίας είναι στοιχεία έκπτωτα από την δική μας Ελληνική Πολιτεία.
Το ψευτορωμέϊκο και οι παρέες του, ντόπιες και διεθνείς, δεν έχουν κανένα μέλλον στο δικό μας Εθνικολαϊκό Φυλετικό Κράτος και ορθώς πράττουν που μας φοβούνται. Η ισότητα σχετίζεται με την αξιοκρατία και το δίκαιο με την ταύτιση της προσωπικότητας πολίτη και πολιτείας. Επομένως Εθνικοκοινωνικό Κράτος και Φυλή φτάνουν στο ανώτατο σημείο ισοτιμίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ




Γενοκτόνοι και ελληνόφωνοι ολετήρες σέρνουν σαν επαίτη τον ελληνικό λαό στις ορέξεις βαρβάρων και παγκοσμιοποιητών. Μας λέγουν πως για να μείνουμε τάχα ελεύθεροι πρέπει να φάμε το χώμα της υποταγής. Όμως εμείς που σκεφτόμαστε και ενεργούμε με την αγάπη του λαού στο προσκέφαλο για το καλό του Έθνους μας έχουμε άλλη γνώμη για την πατρίδα μας.
Κηρύσσουμε άμεσα ως εχθρό μας όποιον στρέφεται ενάντια στο Θεό, την Ελλάδα και τον Εθνικισμό μας. Απορρίπτουμε την απάτη της ανύπαρκτης ελληνικής φτώχιας και αδυναμίας. Θεωρούμε ανεπιθύμητο όποιον εμμένει στις ανθελληνικές πατερίτσες τής Εσπερίας που μας ζητάει θάλασσα, γη, ουρανό και τα σπίτια μας να τα δώσουμε μαζί με τον γεωφυσικό μας πλούτο. Εφαρμόζουμε άμεσα εθνική και πατριωτική, ελληνική και εθνικιστική δηλαδή στρατηγική ανάπτυξης και ισχύος.
Όλοι αυτοί που είχαν κρυφά στα συρτάρια τους τα σχέδια του ελληνικού πλούτου περιμένοντας να τον παραδώσουν στα γεράκια του νεοταξισμού με το κόλπο της χρεοκοπίας και εκείνοι οι «εταίροι» που ονομάζουν τα ελληνικά δικαιώματα στο Αιγαίο διεκδικήσεις μαζί με τους απόβλητους της μογγολικής στέπας θα πάρουν τις καλύτερες απαντήσεις από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Μην νομίσουν οι άσπονδοι «φίλοι» μας πως θα πάμε να πέσουμε στο στόμα του λύκου όταν τόσα χρόνια ο στρατός και ο λαός μας έχουν υποστεί ύπουλα εσωτερικά χτυπήματα. Αυτό που θα φροντίσουμε είναι να γίνουμε εμείς οι λύκοι της υπόθεσης, να θέσουμε τα βήματα της ελληνικής αναγεννήσεως και να ενισχύσουμε το ξεδόντιασμα των υαινών που μας περιβάλλουν, προσωρινών γειτόνων και εφήμερων δυνατών.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, όπως και για κάθε έθνος που φροντίζει τα δικά του δίκαια και συμφέροντα, η ορθή άσκηση της γεωπολιτικής και το τεράστιο ενεργειακό δυναμικό της ελληνικής επικράτειας είναι στοιχεία αλληλένδετα που πρέπει να τα αξιοποιήσουμε προς πάσα πολιτική κατεύθυνση. Στην εθνική οικονομία για την αναχρηματοδότηση του δημόσιου ταμείου, για την ενίσχυση της ντόπιας αγοράς εργασίας, για την ανασυγκρότηση του στρατού, την ανάπτυξη της πολεμικής βιομηχανίας, την πίεση για τη σύναψη νέων συμμαχιών, την οικονομική και ενεργειακή αυτάρκεια, την διαρκή ετοιμότητα και διεκδίκηση των εθνικών μας αλύτρωτων εδαφών.
Είναι μαθηματικώς βέβαιο πως η οικονομική και η ενεργειακή κρίση θα χτυπήσει άλλους λαούς και μάλιστα τους φαινομενικά ισχυρούς αλλά άνυνδρους ή κορεσμένους σε πόρους πολύ περισσότερο από ό,τι την Ελλάδα. Η πείνα που έχουν εισφέρει οι κομπογιαννίτες πολιτικάντηδες ακόμη και σε μικρά ελληνόπουλα και ολάκερες οικογένειες με άμεσο κίνδυνο ζωής είναι έργο της κατοχικής διοικήσεως κι όχι η κατάσταση στην οποία έπρεπε να βρισκόμαστε.
Αυτό που θα κάνει άμεσα η επόμενη Λαϊκή Εθνικιστική Κυβέρνηση είναι να ξεσχίσει τις συμφωνίες της ντροπής, να σκάψει την γη των πατέρων μας, να ετοιμάσει μαζί με το εργαλείο και το όπλο και να πει πως όποιος θέλει να ξεδιψάσει από το εύφορο οικόπεδό μας θα αποδεχτεί πως το αφεντικό του προϊόντος είναι ένα και μοναδικό, το Ελληνικό Έθνος και ο ελληνικός λαός.
Ελέγχουμε τα στρατηγικότερα περάσματα προς πάσα γεωγραφική κατεύθυνση. Τους καλύτερους διαύλους για την ναυσιπλοΐα και το θαλάσσιο εμπόριο. Τις πρώτες ύλες και τα καλύτερα διεθνώς στοιχεία για να ζεσταθούμε, να τραφούμε, να εργαστούμε, να γίνουμε η μεγαλύτερη πολεμική μηχανή. Είμαστε σε θέση να ξαναγίνουμε δηλαδή ο κραταιός λαός πολεμιστών και φιλοσόφων με την παράλληλη ενεργοποίηση των φωτεινών μυαλών που είτε έχουν παροπλίσει οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες είτε τους έχουν ωθήσει με την απαξία στις αγκάλες εκείνων που μας κουνάνε το δάκτυλο.
Θα βγάλουμε στην επιφάνεια ολάκερο το ελληνικό μεγαλείο. Θα εθνικοποιήσουμε το γεωφυσικό οπλοστάσιο και θα αποδώσουμε το μέρισμα που αντιστοιχεί σε κάθε ελληνική οικογένεια. Οι πρώτες ύλες θα τεθούν στη διάθεση της ελληνικής παραγωγής. Η στρατιωτική μας έρευνα και τεχνολογία και κάθε επιστημονικός τομέας θα δώσουν αποτελέσματα ελληνικά ώστε και τις εσωτερικές μας ανάγκες να καλύψουμε και τις εξαγωγικές δραστηριότητες στους ίδιους τομείς να κινήσουμε αυξητικά. Οι ζωτικοί τομείς που τώρα μας απειλούν οι «εταίροι» και τα δουλάκια τους ότι τάχα θα τους στερηθούμε όπως στην τροφοδοσία και τα φάρμακα θα αναστηθούν με δικές μας πηγές στήριξης και επιχειρηματικότητας.
Γεωπολιτική και ενέργεια όμως σημαίνει επιπλέον εθνική και στρατιωτική κυριαρχία. Σημαίνει πως οι εχθροί που μας περιτριγυρίζουν δεν περιλαμβάνονται στον χάρτη της γειτονιάς της δικής μας Ελλάδος. Όπως επίσης δεν πρόκειται να μείνουν εθνικά άστεγοι για πολύ ακόμη οι αλύτρωτοι Έλληνες. Όσοι νομίζουν πως δεν θα βρεθεί σύμμαχος να ανεχθεί τις βλέψεις μας, ας δει τι συμβαίνει μεταξύ ΗΠΑ, Ρωσίας και λοιπόν διεθνών συνδαιτυμόνων. Τρώγουν ο ένας τον άλλον κι αυτό θα ενισχυθεί από στιγμή σε στιγμή.
Επομένως η Εθνικιστική Ελλάς θα θέσει άξονα στρατηγικής συμμαχίας με συμπεφωνημένη ισχυρή πολιτική επιρροή και ενίσχυση της διεκδικητικής μας πολιτικής στα ελληνικά εδάφη πέριξ των βορειοανατολικών μας συνόρων και σε όλο το στρατηγικό μας βάθος. Η Ρωσία θέλει να ξεδιψάσει και κυρίως να σηκώσει κεφάλι. Το ίδιο όμως θέλουμε κι εμείς. Οι στηρίξεις είναι αμοιβαίες και ισότιμες. Η δε Μεγάλη Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού αδιαπραγμάτευτη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

“Ακόμα Τούτη η Άνοιξη” - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολίακου



«Όλη η δόξα, όλη η χάρη, Άγια μέρα ξημερώνει και την μνήμη σου το Έθνος χαιρετά γονατιστό», θα έλεγα ότι λέει γνωστό εμβατήριο, πλην όμως δεν είναι γνωστό, είναι παντελώς άγνωστο σήμερα στα Ελληνόπουλα! Εμβατήριο αφιερωμένο στην 25η Μαρτίου και το γεγονός ότι είναι παντελώς άγνωστο αφιερώνεται σε όλους αυτούς, που με σύστημα και μέθοδο δολοφονική ξερίζωσαν από την Παιδεία των Ελλήνων κάθε στοιχείο Εθνικό! Στο θέμα αυτό, όμως, και με αφορμή τη λύσσα ενός ολόκληρου καθεστώτος ενάντια στην πρωτοβουλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να μάθει στα Ελληνόπουλα την Αληθινή Ιστορία του Έθνους, θα αναφερθώ στην συνέχεια.

25η Μαρτίου 1821, ημέρα σύμβολο της εθνεγερσίας των Ελλήνων ενάντια στην τουρκοκρατία, ημέρα συμβολική που συνταιριάζει ΠΙΣΤΗ και ΠΑΤΡΙΔΑ και περιέχει ασφαλώς και τους ηρωϊκούς αγώνες στις Ηγεμονίες, που είχαν ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο και την 17η Μαρτίου στην Αρεόπολη της Μάνης και τις επιθέσεις κατά των Τούρκων στον υπόλοιπο Μωριά από τα μέσα ακόμη εκείνου του μηνός. Ας αφήσουν, λοιπόν τις σοφιστίες ότι δεν είναι η 25η Μαρτίου η ημέρα που κηρύχθηκε η Επανάσταση. Είναι φτηνές και εκ του πονηρού…

«ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΙΘΥΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»

Τότε, πριν χρόνους 192 ακριβώς, ξεσηκώθηκε μια χούφτα γενναίων με πίστη στο πεπρωμένο της Φυλής, έχοντας δίπλα τους και κάποιους που δεν είχαν την δύναμη της ψυχής να τους ακολουθήσουν, εάν δεν γνώριζαν ότι υπήρχε και η «αόρατος δύναμη», η οποία στην πραγματικότητα πολύ αργότερα βοήθησε την Επανάστασή μας. Ομιλώ και αναφέρομαι στην επίκληση του Παπαφλέσσα, αλλά και του Υψηλάντη ότι πίσω από την Επανάσταση ευρίσκεται ο Τσάρος της Ρωσσίας. Ετόλμησαν όμως το ακατόρθωτο και τα έβαλαν με μία ολόκληρη αυτοκρατορία, ακούγοντας την μυστική φωνή του αίματος, τον ψίθυρο της Ιστορίας. Σε λίγες ημέρες σε αυτή τη χώρα θα γίνουνε παράτες και φιέστες για να τιμήσουνε λέει αυτοί που μας εξουσιάζουν την Επανάσταση του 1821, την 25η Μαρτίου. Κυνισμός και θράσος τουλάχιστον τα όσα θα πουν είτε οι υπέρμαχοι του Μνημονίου της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, είτε οι αρνητές αυτής της ίδιας της Ιδέας του Έθνους μαρξιστές. Όμως, οι αιώνιοι Ήρωες μένουν χαραγμένοι στην μνήμη ενός ολόκληρου λαού, που ακόμη ονειρεύεται ζει και αναπνέει για το «ποθούμενον».

ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ

Ιερή οργή κατέλαβε τους κόκκινους πασών των αποχρώσεων (από βαθύ κόκκινο του αίματος μέχρι μωβ και ροζ των «ανανεωτών»), αλλά και τους «φιλελεύθερους», τους λιμπεραλιστές απάτριδες, οι οποίοι για πατρίδα τους έχουν τους δείκτες των Χρηματιστηρίων! Οργή γιατί η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να μάθει κάποια Ελληνόπουλα την ΑΛΗΘΙΝΗ Ιστορία. Επικίνδυνο πράγμα η Ιστορία, επικίνδυνο το να ξέρει κανείς το δοξασμένο του παρελθόν γιατί επάνω σε αυτό μπορεί να διεκδικήσει και ένα ένδοξο παρόν και μέλλον, το οποίο αυτοί το θέλουν μαύρο και ζοφερό. Τους ενόχλησε και τους όργισε η Εθνική Ιστορία, την οποία θέλει να μάθει στα Ελληνόπουλα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά όχι το γεγονός ότι μπολσεβίκοι δάσκαλοι και καθηγητάδες μοιράσανε στους μαθητές ενόψει της 25ης Μαρτίου προκήρυξη που έγραφε: «Στην επανάσταση του 1821 δεν ήταν όλοι οι Έλληνες μαζί, γιατί είχε κοινωνικό χαρακτήρα…».

Γνωστό το παραμύθι τους, το μεγάλο τους ψέμα, που σαν παπαγαλάκια επαναλαμβάνουν, ότι το 1821 δεν ήταν επανάσταση εθνική, αλλά κάτι σαν την «εξέγερση του Δεκέμβρη»… Όμως, εμείς οι Εθνικιστές, επειδή διαβάζουμε, θα τους παραθέσουμε δύο αποσπάσματα για το τι γράφει για το 1821 ο πλέον γνωστός και έγκριτος γι’ αυτούς κομμουνιστής ιστορικός, ο Κορδάτος:

«Γ. Κορδάτου, Μεγάλη Ιστορία της Ελλάδας – Πρόλογος στην έκδοση του 1957: «Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 είναι ένας μεγάλος σταθμός όχι μόνο της νεοελληνικής ιστορίας, αλλά και της ευρωπαϊκής. Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των προγόνων μας από τη μια μεριά έδειξε τη ζωτικότητα της νεοελληνικής φυλής και από την άλλη το ξεχαρβάλωμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας…»

Από το ίδιο έργο, Κεφάλαιο ΞΑ’ – Το Αγροτικό Ζήτημα: «Δεν πρέπει να βλέπουμε την ελληνική επανάσταση σαν κίνημα πολιτικοκοινωνικό και ούτε με σημερινά ιδεολογικά κριτήρια να ερμηνεύουμε ορισμένα γεγονότα του Εικοσιένα. Η επαναστατημένη Ελλάδα του 1821 δεν ήταν η Ρωσσία του 1917. Εν ονόματι του αριστερισμού δεν πρέπει να γίνεται παραποίηση της Ιστορίας.» Γ. Κορδάτος»

Τι έχουν να πουν οι σύντροφοι για όσα γράφει ο σύντροφός τους ο Κορδάτος στην Ιστορία του; Ασφαλώς τίποτε. Ούτε βεβαίως για την καταγγελία του ότι δεν πρέπει εν ονόματι του αριστερισμού να γίνεται παραποίηση της Ιστορίας. Και όμως όλοι αυτοί «του άδειου λόγου οι τροπαιούχοι, καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι» είναι που τις τελευταίες δεκαετίες έχουν διαλύσει την εθνική παιδεία των Ελλήνων. Και τώρα οργίζονται γιατί κάποιοι τολμούν να σταθούν απέναντί τους!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ

Σκληρά και ματωμένα εκείνα τα μεγάλα χρόνια. Με εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να σφαγιάζονται με εντολή του σουλτάνου από τα τουρκικά στίφη και όχι μόνο στα μέρη όπου ξέσπασε η Επανάσταση, αλλά και στη Κωνσταντινούπολη, την Τραπεζούντα, την Σμύρνη, την Κύπρο, όπου υπήρχαν Έλληνες. Αυτά δεν θα τα διδαχθούν ποτέ τα παιδιά μας, γιατί έτσι έχουν αποφασίσει αυτοί που κατευθύνουν την «παιδεία»…

Μέχρι τα τέλη του 1823 οι Έλληνες νικούσαν σε όλα τα μέτωπα σε Στερεά και Πελοπόννησο, αλλά μετά ήλθαν τα δάνεια από τους αδελφούς Ρικάρντο και ο διχασμός και ο καταραμένος εμφύλιος και στο τέλος ο Ιμπραήμ με τα Αιγυπτιακά στρατεύματα. Τότε ήταν που πολλοί εδείλιασαν και προσκύνησαν και πήρανε συγχωροχάρτι από τον Ιμπραήμ. Τον Κολοκοτρώνη τον είχαν, τότε, κλείσει φυλακή στην Ύδρα και αναγκάστηκαν να τον ελευθερώσουν μήπως και σταματήσει την λαίλαπα. Πηγαίνοντας ο Ιμπραήμ τότε στα 1825 από τα Καλάβρυτα στην Τριπολιτσά σε ένα χωριό στις Καστάνες βρήκε στο δρόμο του κρεμασμένο έναν προσκυνημένο, που επάνω ήταν καρφωμένο ένα έγγραφο που έλεγε:

«Τέτοιον καταφρονημένον θάνατον θα έχουν από τους Έλληνας όσοι επροσκύνησαν εις τον Ιμπραχίμην και δεν μετανοήσουν να κινηθούν κατ’ αυτού. Τοιούτον θάνατον θα λάβουν και όσοι έχουν αυτό το άτιμον φρόνημα και δεν το αποβάλλουν. Ακόμη και όσοι ελεύθεροι Έλληνες ιερείς τε και λαϊκοί δεν πιάσουν τα όπλα εις τοιαύτην κρίσιμον περίστασιν. Ο παρών Γιάννης από Μπούμπουκα ήτο σταλμένος από τον Ιμπραχίμην τσιασίτης (κατάσκοπος) και επιάσθη και λαμβάνει τον θάνατον δι’ αγχόνης».

Εκ του εις Φενεόν Γενικού Στρατηγείου, Ο Γενικός Αρχηγός της Πελοποννήσου Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ (Σπηλιάδη, Γ’, 354 και Φωτάκου, Β’, 435).

Αμείλικτος κράτησε ζωντανή τη φλόγα της Επανάστασης. Κράτησε ζωντανή την ιερή φλόγα του Έθνους και στους προσκυνημένους είχε απευθύνει την παρακάτω διαταγή:

" Δώστε μου τα προσκυνοχάρτια του Μπραϊμη να σας δώσω του Έθνους. Όποιο χωριό δεν γυρίσει στο έθνος θα το αφανίσω από το πρόσωπο της γής. Απ' τη μία θα βγαίνουν οι αραπάδες και απ' την άλλη θα μπαίνω εγώ, θα καίω και θα σκοτώνω. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!"
Αυτά διέτασσε ο Γέρος του Μωριά στα πικρά, μα γεμάτα Τιμή και Δόξα εκείνα χρόνια. Υπάρχουν σήμερα προσκυνημένοι; Το ερώτημα αφελές και συνάμα ρητορικό. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι για κάθε Έλληνα επίκαιρος ο αιώνιος στίχος του Ανδρέα Κάλβου:

«ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΑΛΚΕΟΝ ΧΕΡΙ
ΒΑΡΥ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ,
ΖΥΓΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΣ ΕΧΩΣΙ. 
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.»

Με γνώμονα και οδηγό τα λόγια του ποιητή ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/gengramateas/view/akoma-touth-h-anoijh-arthro-tou-n.g.-michaloliakou#.UVFU1RfwnfI#ixzz2OdBh6nhe
http://xristospappas.blogspot.gr

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ




ΑΘΗΝΑ 23-3-2013.
Θέλουν λένε όλοι οι δυνατοί του καιρού, αυτοί που βγάζουν τα μάτια τους για τα δικά τους συμφέροντα ο καθείς κι ύστερα ξαναβρίσκονται στο τραπέζι της μοιρασιάς των σκλαβωμένων εθνών, να «σώσουν» την Μάνα Ελλάδα και την Κόρη Κύπρο. Βάζουν λοιπόν τους όρους τους τραβώντας το σχοινί ο ένας σωτήρας από τη μια και ο άλλος από την άλλη. Και το σχοινί γίνεται πνιγερός βρόγχος για τους δυστυχείς ραγιάδες που έχουν γίνει εν πλήρη γνώση των γραικύλων ηγετίσκων τους παίγνιο των συνέταιρων του ελέγχου της οικουμένης.
Μην πάτε στη Ρωσία, γιατί εμάς τους πιο καλούς πραματευτάδες που διατεινόμαστε τάχα πως έχουμε αποστάσεις από τις ΗΠΑ να μας ξεχάσετε. Οι πιο καλοί οι τοκογλύφοι του διεθνιστικού νεοταξισμού με τα πολλά υποκαταστήματα είναι εδώ για εσάς αν δώσετε ολάκερο τον πλούτο σας υποθήκη στα ασφαλή μας χέρια. Και από την άλλη πλευρά η Ρωσία θέλει και εκείνη τα δικά της. Βάσεις ανεφοδιασμού, τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και μια παράταση του δικού της δανείου προς την Κύπρο. Τα ίδια χάλια με το ψευτορωμέϊκο που όμως δίνει εγκρίσεις και ζητάει πάλι υποταγές.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ χορεύουν στον ρυθμό του σιωνιστικού νεοταξισμού. Τι κακό θα πάθουμε αν δεν συρθούμε σαν τα γουρούνια στην λάσπη των αργυραμοιβών. Με κομμένη την ανάσα  μπροστά από το τελεσίγραφο χρεοκοπίας από την Ευρώπη και άλλα τέτοια σιχαμερά κουραφέξαλα. Με τους τουρκομογγόλους να μας πατάνε λένε φρένο γιατί οι πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι στην Κύπρο ανήκουν και στα θύματα της κατοχής αδελφούς μας Κύπριους και στους σφαγείς τους Τούρκους που βρωμίζουν με την παρουσία τους την μαρτυρική ελληνική μεγαλόνησο. Μας απειλούν κιόλας με μέτρα αντίδρασης οι απόβλητοι της μογγολικής στέπας.   
Εμείς όμως βαστάμε ακόμη στην εξουσία τους θυρωρούς της νεοταξικής λαίλαπας. Εκείνους που ξέρανε τα ανθελληνικά σχέδια και φυγαδεύανε τσουβάλια τα χρήματα των ανόμων συμφωνιών σε ξένες τράπεζες πρωταγωνιστώντας στις γνωστές λίστες. Ίδιες διαδρομές σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο.
Τώρα όμως είναι η ώρα των Γενναίων Ελλήνων και του γεμάτο όρεξη για ζωή ελληνικού λαού. Ήρθε η ώρα για το νέο ή ταν ή επί τας. Το μέλλον του Έθνους μας βρίσκεται μονάχα στα δικά μας ελληνικά και εθνικιστικά χέρια. Να βγούμε από δανεικές δαγκάνες και να χαράξουμε τους δικούς μας όρους αξιοποίησης του πλούτου για λογαριασμό του Ελληνισμού και μόνον, μη φοβούμενοι ακόμη και τον πόλεμο αν χρειαστεί για τη λευτεριά μας.
Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα χάσουμε. Είναι οι δοσατζήδες που θα χάσουν τους δούλους πολιτικάντηδες που έχουν βάλει ανάμεσά μας για να τους υπηρετούν και ταυτόχρονα θα βρεθούν εκτεθειμένοι μπροστά στους σχεδιασμούς τους δίχως τα ανόητα διχαστικά διλήμματα που μας θέτουν. Μια αδέσμευτη και εθνικιστική Ελλάς θα άρει τις δεσμεύσεις προς πάσα συμμαχική τάχα κατεύθυνση και έτσι οι «εταίροι» θα αναγκαστούν να ξιφουλκίσουν ο ένας ενάντια στον άλλον μπροστά στην ενδεχόμενη απώλεια του σύγχρονου ελληνικού χρυσόμαλλου δέρατος για το ποιος θα το κερδίσει.
Τότε η Τουρκία μαζί με τις απειλές της θα πάει στον πάτο σαν κινηθεί εναντίον μας. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μέσα από τον αναγεννημένο ρόλο τους ως φυσική αριστοκρατία και δόρυ της Φυλής μας θα δώσουν τις πρέπουσες απαντήσεις στους τουρκομογγόλους χαράσσοντας την πορεία προς τις αλύτρωτες πατρίδες. Οι δε γυρολόγοι που την σπρώχνουν εναντίον μας και οι λοιποί χρυσοθήρες θα την αποτελειώσουν αφού θα τους κόβει την θέα προς τον ενεργειακό παράδεισο για να φαγωθούν ύστερα μονάχοι τους.
Είναι λένε η Κύπρος πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από το ευρώ. Έπειτα θα ακολουθήσει η Ελλάδα και μετά τέλος η ευρωζώνη. Πολύ ωραία λοιπόν, θα βγούμε από την νομισματική φυλακή της παγκοσμιοποίησης που γι’ αυτήν φτιάχτηκε. Ναι λοιπόν, πρέπει να το πράξουμε. Βγαίνουμε από τα μνημόνια και έτσι φεύγουμε από τα κάτεργα για να φτιάξουμε αληθινή ελληνική ανάπτυξη. Αυτό που μας λένε άλλωστε θα γίνει, η ευρωπαϊκή ζώνη θα φύγει από τη μέση για να έρθει η παγκόσμια και αντίχριστη διακυβέρνηση. Να βγούμε λοιπόν μόνοι και πρώτοι, να επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στα δώδεκα μίλια, να χαράξουμε την ΑΟΖ και να ενωθούμε έτσι με την αγαπημένη Κύπρο Μας.
Πολύ σωστά ομίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος που θέτοντας την εκκλησιαστική περιουσία στη διάθεση της σωτηρίας της Κύπρου είπε πως πρέπει να υποθηκευτεί ο γεωφυσικός πλούτος της μεγαλονήσου μέσα σ’ ένα ομόλογο που θα βγάλει από το χρέος την Κύπρο. Και ακόμη πως μέσα από την ομαλή έξοδο από την ευρωζώνη πρέπει να πατήσουν πόδι και οι ελληνικές κυβερνήσεις. Με τη μόνη διαφορά πως η ελλαδική κυβέρνηση και το νεοταξικό καθεστώς «μας» πρέπει να πάρουν πόδι με τα καμώματά τους να δέχονται γερμανικά τηλεφωνήματα για ελλαδικά κουρέματα και απολύσεις και με τα γλειψίματα και τα ταξίματα στα σιωνιστικά φόρουμ για την περιστολή της Χρυσής Αυγής και του Ελληνικού Εθνικισμού.
Την ώρα που οι «περιούσιοι» έμποροι των εθνών ζητούν την φίμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε συναγωγές και δωμάτια ξενοδοχείου, οι Τούρκοι μας στέλνουν το ηχηρό τους χαιρετισμό. Με το ωκεανογραφικό BILIM 2 να εισέρχεται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου τάχα για έρευνες, αμφισβητώντας επί της ουσίας τα δικαιώματα και την ελληνική κυριαρχία των νησιών μας. Με το ερευνητικό σκάφος CUBUKLU να βγαίνει για έρευνες στις περιοχές νότια της Σαμοθράκης και δυτικά του Αι Στράτη όταν ο διαβόητος Πάγκαλος δηλώνει σε σκοπιανή εφημερίδα ότι τα Σκόπια μπορούν να ονομαστούν όπως θέλουν αφού το ζήτημα έχει κλείσει!
Κι όλα αυτά ενώ η τουρκική κορβέτα BAFRA έφτασε έως την ανατολική ακτή της Αττικής με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να την τρέπουν σε φυγή και να βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους επιχειρησιακής ετοιμότητας ακόμη και για πολεμική σύγκρουση. Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν ξεπουλήσει πατρίδα και λαό μολογώντας το ξετσίπωτα.
Οι δημοσιογραφικές παλλακίδες του Συστήματος κάμουν ντοκιμαντέρ λένε για να δείξουν στους Έλληνες μαθητές πως για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων φταίει τάχα το ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και στην τοπική της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι έσκασε βόμβα. Ενώ το καθεστώς ολάκερο, από τα κόμματα έως την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και δικαιοσύνη έπεσαν επάνω στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κατίδη γιατί χαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδος του με τρόπο ελληνικό και δωρικό.
Ουαί ημίν υποκριτές και Φαρισαίοι ανεφώνησε ο Χριστός μας προς τους εμποράκους σταυρωτές Του και το ίδιο θαρρώ πως πρέπει να πούμε στους δεσμώτες και αποπροσανατολιστές των Ελλήνων. Στις ελληνικές φυλακές οι εξεγέρσεις από λαθρεποίκους εγκλείστους δίνουν και παίρνουν όπως και η εγκληματικότητα στην κοινωνία. Τα ελληνόπουλα λιποθυμούν διαρκώς στα σχολεία και μάλιστα στον σιτοβολώνα της επαρχίας έως και τα Δωδεκάνησα.
Στο λεγόμενα «χρέη» των πολιτών προς το δημόσιο των μνημονίων για να μπαίνει λέει ο πολίτης σε καθεστώς ρύθμισης οφειλής πρέπει να διαπιστώνεται εκ των προτέρων ότι θα μπορέσει να ξεπληρώσει όλες τις μηνιαίες δόσεις. Αλλιώς δεν θα μπαίνει σε καθεστώς ρύθμισης. Δώσε ή πούλα και μείνε στο δρόμο λένε οι εκτελεστές του ντόπιου νεοταξισμού στο λαό μας!
Το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντίθετη με το Σύνταγμα και την ευρωπαϊκή σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα την δέσμευση περιουσιακών λογαριασμών και καταθέσεων. Με τις καταθέσεις βέβαια να είναι άγνωστο γράμμα για τους περισσότερους Έλληνες. Και το υπουργείο οικονομικών να ψελλίζει κάποια «διάψευση» για την πρόσβαση σε τραπεζικά δεδομένα.
Όμως οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουν ραγιάδες εξαθλιωμένοι για να μην γυρέψουν ανατροπές εθνικές και νικηφόρες αντάρες απέναντι στους εχθρούς του Γένους. Και έτσι ετοιμάζουν οι δωσίλογοι επιτροπές λένε που θα χαντακώσουνε τις αποδοχές των Ελλήνων εργαζομένων δίχως να υπολογίζουν συμβάσεις.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει συνάψει μια και μόνη σύμβαση, αυτή με τον ελληνικό λαό. Έχει δώσει όρκο ιερό στο Θεό πως θα λευτερώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και ακόμη πως πάσα σπιθαμή της ελληνικής γης μαζί με τους ενεργειακούς χυμούς της θα δώσει πνοή δημιουργίας μονάχα στο Ελληνικό Έθνος. Όποιος σύμμαχος μάς σεβαστεί, θα τον σεβαστούμε κι εμείς. Όμως καμία συμμαχία δεν είναι ανώτερη από το μέλλον και την ισχύ των ενωμένων Ελλήνων που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για την Τιμή της Μεγάλης Ελλάδος που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ






Έχουμε φτάσει στο ανώτατο όριο των προκλήσεων. Μας ζητούν οι δολοφόνοι του διεθνιστικού νεοταξισμού τα πάντα. Την πίστη και την ψυχή μας. Οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες έχουν εκχωρήσει τα πάντα και διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι μεγαλύτερος υποκριτής και καλύτερος πωλητής του έθνους μας. Και τώρα όλοι οι ανθελληνικοί ρύποι μαζί μάς ζητούν να βεβηλώσουμε το αίμα των ηρώων και να ξεσχίσουμε την ελληνική ιστορία.
Μας ζητούν λοιπόν να λησμονήσουμε το μονοπάτι της θυσίας και να βαδίσουμε στην οδό της προδοσίας. Βγαίνουν οι ντόπιοι μπολσεβίκοι και μας λέγουν πως η εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του Εικοσιένα ήταν κοινωνική και ταξική και δημοκρατική! Πως στον εθνικό αγώνα των Ελλήνων για τη λευτεριά από τον φίλο των καθεστωτικών κομμάτων Τούρκο, φίλο καρδιακό και των κομμουνιστών που του προσφέρανε απλόχερα γη και δικαιώματα στη Θράκη Μας, συμμετείχανε κι άλλοι πλην Ελλήνων, ξένοι τάχα μου.
Και μεταξύ αυτών των «ξένων» ήταν μας λένε οι κουκουέδες οι Αρβανίτες και οι Βλάχοι! Ξένοι οι πρόγονοί μου Αρβανίτες και οι Βλάχοι που χύσανε το αίμα τους για την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα! Μ’ αυτόν τον τρόπο αποδέχονται τα πλαστά έθνη με τις διεκδικήσεις τους που έβαλε στα βορειοανατολικά μας σύνορα ο «περιούσιος» νεοταξισμός για να μας αφαιρέσει εθνικά εδάφη και να μας βάλει στο δικό του ζυγό. 
Ρίξανε ακόμη αυτοί οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ μπόλικο δηλητήριο για την προσφορά των παπάδων μας στην εθνεγερσία. Θέλουν να αποκόψουν τον ελληνισμό από την ορθοδοξία και το φανερώσανε απλόχερα μέσα από ένα αισχρό κείμενο μίσους για το Γένος μας που μοιράσανε σε μικρά παιδάκια. Δώσανε τη χολή τους στα ελληνικά σχολειά, στα ελληνόπουλα. Κι αυτό είναι απάνθρωπο και εγκληματικό, μια ακόμη προδοσία.
Δεν λένε τίποτα βέβαια οι εραστές των ανοικτών συνόρων, των λαθρομεταναστών, των γειτονικών μας εχθρών και της «περιούσιας» παγκοσμιοποίησης για τους ήρωες ιερείς Ησαία επίσκοπο Σαλώνων, τον καλόγηρο Σαμουήλ στο Κούγκι, τον Παπαφλέσσα, τον Αθανάσιο Διάκο που σούβλισαν οι συνομιλητές των γραικύλων πολιτικάντηδων Τούρκοι και τόσους ακόμη που πέσανε για το Ελληνικό Έθνος κι όχι για την παγκοσμιοποίηση όπως κάνουνε κάποιοι επίορκοι, δυστυχώς ανάμεσά τους και δεσποτάδες.
Αν βέβαια οι Μποτσαραίοι και οι Τζαβελαίοι και ο Μιαούλης και τόσοι ακόμη Αρβανίτες καπεταναίοι ακούγανε από στόματα ελληνόφωνων υαινών την αμφισβήτηση της ελληνικότητάς τους, τότε είναι βέβαιο πως θα τους δίδανε την ποινή που αντιστοιχεί στους ενόχους εσχάτης προδοσίας.
Οποία υποκρισία όμως από το σύνολο των καθεστωτικών κομμάτων. Δεξιών, αριστερών και κεντρώων πλην ελαχίστων. Αποδέχονται τα κομμουνιστικά κηρύγματα ψεύδους και ανθελληνισμού όταν επιτέθηκαν εν χορώ στα μαθήματα εθνικής διαπλάσεως και αληθινής ελληνικής ιστορίας των ελληνοπαίδων που πραγματοποιεί η Χρυσή Αυγή και μάλιστα με την θέληση παιδιών και γονιών. Σε αντίθεση βέβαια με το συνδικαλιστικό «διδασκαλικό» όργανο του ΚΚΕ που προέβη σε ετσιθελική διανομή φυλλαδίων και προσηλυτισμό των παιδιών. Μάλιστα όλως «τυχαία» η ανθελληνική παράκρουση σημειώθηκε μετά από την ορθή ενέργεια του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Η δε Ελληνική Επανάσταση του Εικοσιένα έγινε από τους Τρανούς μας Ήρωες και τους αμέτρητους Εθνομάρτυρες για να ελευθερωθεί όλη η Μεγάλη Ελλάδα, από τη Βόρειο Ήπειρο έως την Κύπρο και από την Κωνσταντινούπολη έως τον Πόντο. Και φυσικά έγινε όπως είπε ο μέγιστος Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για του Χριστού και την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.
Επειδή βέβαια υπήρχαν και τον καιρό του Εικοσιένα προδότες και διχαστές, πωλητές ψευτοειρηνιστάδες και συμμορίτες, είχε πει ο Στρατηγός το περίφημο και πάντα επίκαιρο Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους που χαρίζανε και χαρίζουνε την πατρίδα στους δοσατζήδες τόκων και εδαφών. Εκείνους που σήμερα νεοφιλελεύθεροι και μαρξιστές τους δέχονται ευχαρίστως από κοινού.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού η Πίστη, το Αίμα και η Φυλή μας είναι πέρα και πάνω και από το μελάνι και από την πεισιθάνατη ψευτοειρήνη και από τις συνευρέσεις με άπιστους παγκοσμιοποιητές. Για τα γρόσια της προδοσίας έχουμε τα ιερά όπλα του εθνικού αγώνα για ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία. Έχουμε ήδη επιλέξει να κρατήσουμε το μονοπάτι της θυσίας όπως ακριβώς πράξανε οι πολεμιστές του Γένους στον καιρό της Παλιγγενεσίας και όπως ακριβώς τους ακολούθησαν στον ίδιο δρόμο οι πολεμιστές της ΕΟΚΑ στην Κύπρο μας.
Κι αν βρέθηκαν τότε στα χρόνια του μεγάλου σηκωμού κοτζαμπάσηδες και συνεργάτες του εχθρού να στρέψουν τα πυρά και τις ψευτοσυμμαχικές δωροδοκίες, τις φυλακίσεις και τις εκτελέσεις σε βάρος της φυλετικής μας ψυχής, ποτέ δεν κάμφθηκε το ηθικό των Ελλήνων και δεν ξεχάστηκε ο μέγας εθνικός μας στόχος. Κανείς Έλληνας σκλάβος, καμία ελληνική πατρίδα αλύτρωτη.
Στον τόπο αυτό δεν χωρούν πολιτικάντηδες κοτζαμπάσηδες και νεοταξίτες δοσατζήδες. Έλληνες, η Επανάσταση του Εικοσιένα δεν τελείωσε, συνεχίζεται έως την τελική Νίκη της Φυλής μας. Από το Μανιάκι οι ψυχές μας φλογίζονται. Στήνουμε όρθια και Εθνικιστική Ελλάδα και ετοιμάζουμε τις λόγχες μας για την Αιώνια Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη όπου μας καλεί και μας περιμένει ο Στρατηγός Κολοκοτρώνης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής για Κύπρο, μνημόνιο και επικαιρότητα

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος στην εκπομπή ΄'Επί του πιεστηρίου" στο Kontra αναλύει ζητήματα επικαιρότητας όπως το Κυπριακό, η λαθρομετανάστευση και τα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας από την Χρυσή Αυγή.



xryshaygh.com

ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ



xristofias
Σκούρα τα πράγματα για τους συριζαίους (και δευτερευόντως για τους κουκουέδες, αλλά αυτοί επειδή ξέρουν τι έχει παιχτεί αποφεύγουν να εκτίθενται πολύ) σε σχέση με τα πεπραγμένα του αμερικανοκομμουνιστικού καθεστώτος Χριστόφια-Καταστρόφια και τον ρόλο του στην κυπριακή τραγωδία. Όπως, λοιπόν, φαίνεται κι από τα έγγραφα που σας παραθέτουμε, τα νομοσχέδια που κατατέθηκαν στη Βουλή περί εξυγίανσης των τραπεζών και ψηφίστηκαν χθες, έχουν ημερομηνία 15 Ιανουαρίου! Το οποίον σημαίνει ότι τα είχε όλα έτοιμα ο παριστάνων σήμερα πως δεν ξέρει τίποτα για το φόνο, Καταστρόφιας. Κι αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στα άλλα που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες…

Τους πονάει, αλλά το παραδέχονται: Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην Ελληνική κοινωνία

Κόβουν, ράβουν, φιμώνουν, διαστρεβλώνουν την αλήθεια, αλλά ό,τι και να κάνει το διεφθαρμένο καθεστώς των πολιτικάντηδων συνεπικουρούμενο από τα αργυρώνητα ΜΜΕ και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν μπορεί να κρύψει την πικρή για αυτούς αλήθεια. Η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά και πολύ ψηλότερα από όσο μας παρουσιάζουν.

Συγκεκριμένα, στην......
δημοσκόπηση της εταιρείας Kappa Research, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Βήμα της Κυριακής στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 22,4% και η ΝΔ το 21,7%. Ακολουθεί στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με 11%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5% και το ΚΚΕ με 5,4%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φτάνουν στο 4,7% και η ΔΗΜΑΡ στο 4%. Με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 26,6%, η ΝΔ 25,7%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 13%, το ΠΑΣΟΚ με 8,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,7%, το ΚΚΕ με 6,4%, η ΔΗΜΑΡ με 4,8%, ενώ άλλο κόμμα επιλέγουν σε ποσοστό 7%.

Από την άλλη στο μηνιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis, που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου χωρίς κάλπη συγκεντρώνει 17,3% έναντι 17% της ΝΔ και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,9%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, οι ΑΝΕΛ με 5,7%, η ΔΗΜΑΡ με 4,2%, το ΚΚΕ με 3,7% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,4%. Στην εκτίμηση ψήφου με αναγωγή στα έγκυρα ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο 25,8%, η ΝΔ στο 25,2%, η Χρυσή Αυγή στο 11,7%, το ΠΑΣΟΚ στο 9%, οι ΑΝΕΛ στο 8,5%, η ΔΗΜΑΡ στο 6,3% και το ΚΚΕ στο 5,5%.
Με λίγα λόγια η δυναμική, η σταθερή παρουσία και η ραγδαία αύξηση της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε από τους ορκισμένους αντιπάλους μας. Καλά θα κάνουν να το χωνέψουν, καθώς αυτοί ξέρουν πολύ καλά πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ ψηλότερα. Άρα το βράδυ των επόμενων εκλογών δεν θα... πέσουν από τα σύννεφα, όταν δουν τα πραγματικά ποσοστά. Εμείς πάντως γνωρίζουμε την πραγματικότητα, την αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην Ελληνική κοινωνία που ολοένα μας αγκαλιάζει περισσότερο, καθώς έχει γίνει κοινή πεποίθηση πια πως μόνο με παντοδύναμη Χρυσή Αυγή θα ξεβρωμίσει ο τόπος!
 
http://paspartoy.blogspot.gr

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ




ΑΘΗΝΑ 21-3-2013.
Το στημένο θέατρο του παραλόγου και το ανακάτωμα της ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα εναλλάσσονται μπροστά στα μάτια του χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Η μετάλλαξη της πατρίδος μας σε ένα πολυφυλετικό προτεκτοράτο και σε μια γαλέρα ελληνόφωνων σκλάβων δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει. Όχι απλώς διότι αυτή η κατάσταση θα απορριφθεί από τους αληθινούς και ψυχωμένους Έλληνες αλλά και γιατί το πλέγμα της κακοδοξίας εκ φύσεως γεννά αναρχία και κοινωνικό αναβρασμό.
Πολλές και διαφορετικές βουλήσεις μέσα στα σπλάχνα ενός έθνους έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να παύσει να υπάρχει το έθνος που θα διανοηθεί να αφήσει την τερατογένεση να εξελιχθεί και να παγιωθεί. Κάθε άνθρωπος έχει μέσα στη φύση του την τάση της αναζητήσεως τού δικού του πεδίου δράσης για να αντιμετωπίσει τις δικές του ανάγκες και να αναπτύξει ελεύθερα τη δική του προσωπικότητα. Η ένωση αυτών των ομοειδών τάσεων όπως εκφράζονται από τον γενέθλιο χώρο, τη γλώσσα, τη φυλή και τις κοινές παραδόσεις σχηματοποιεί την εθνική κοινότητα που είναι η μόνη ασφαλής οδός για την ανάπτυξη άνευ προστριβών.
Οι ρίζες της Ελληνικής Φυλής σήμερα βάλλονται με πρωτοφανή και βάναυσο τρόπο, προοδευτικό σύμφωνα με τους ολετήρες πολιτικάντηδες, προκειμένου να διαλυθεί η ελληνική κοινωνία. Οι κεφαλικοί φόροι μαζί με τις ψεύτικες εκρήξεις μιας δήθεν ελληνικής επανάστασης από ανθρώπους που εύκολα αφήνουν και παίρνουν στα ματωβαμμένα χέρια τους τα διάφορα μνημόνια είναι το δόλωμα της εξουδετέρωσης των λαϊκών αντανακλαστικών.
Πως όμως γίνεται να μας σώσουν υποκριτές που συναγελάζονται το ίδιο με τοκογλύφους και μαρξιστές όταν όλοι τους μαζί, δεξιοί και αριστεροί και κεντρώοι συμφωνούν στο χτίσιμο μιας Ελλάδας που εκχωρεί την ιστορία της στον ελληνικό βορά, που επιδιώκει το ξεθεμελίωμα της ορθοδοξίας, που θέλει να δώσει ιθαγένεια σε ξένους, που χαρίζει λαό και εθνικό πλούτο στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση; Πως γίνεται να νοιαστούν για το έθνος μας όσοι θέλουν το λαό αποεθνικοποιημένο και ρακένδυτο πολίτη του κόσμου και νοικάρη της ίδιας του της γης;
Όλοι οι διορισμένοι φωστήρες του νεοφιλελευθερισμού που θέλουν να μας σώσουν ή οι μαρξιστές προλετάριοι που θέλουν να ξεσηκώσουν τους Έλληνες μαζί με τις πολυφυλετικές στρατιές και τους αναρχικούς υπαλλήλους της αριστεράς και του νεοταξισμού διαφημίζουν ο καθένας τον εαυτό του ως ρηξικέλευθο με το σάπιο και ως ριζοσπάστη. Δεν μπορούν όμως να αντιπαρατεθούν σε καμία περίπτωση με τον ίδιο τον εαυτό τους τον φυτευτό που αποτελεί το αγκάθι του έθνους μας γιατί οι ίδιοι έφεραν την ανηθικότητα και την προδοσία από την στιγμή κιόλας που θρονιάστηκαν πάνω μας. Και φυσικά το σπάσιμο των εθνικών μας ριζών δεν είναι η πρόοδος και η ζωή της Φυλής μας αλλά η οπισθοχώρηση στην βάρβαρη κατοχή και ο θάνατος.
Το αιωνόβιο δέντρο του Ελληνισμού δεν είναι το αποτέλεσμα κανενός ξεριζώματος και κανενός ξεριζωμού όσο κι αν προσπάθησαν πολλοί εχθροί να μας εκτοπίσουν, να μας αλλοτριώσουν, να μας εξανδραποδίσουν. Η δική μας Τρανή Γενιά είναι ένα δέντρο που έχει ποτιστεί από ποταμούς αιμάτων και δακρύων για να σταθεί όρθιο με τις ρίζες του κατάβαθα στερεωμένες στη γη των ηρώων και των αγίων του. Δεν ξέρω κανένα δέντρο που να έχει αναπτυχθεί και να έχει βγάλει νέους κλώνους μέσα από την καταστροφή του. Αντιθέτως η ανανέωση στους κλαδιά και το χώμα μαζί με την κάθαρση από τα ζιζάνια και τις ξένες ρίζες που το κυκλώνουν είναι εκείνα τα στοιχεία που το ξανανιώνουν και του δίδουν νέο έδαφος και νέα σοδειά.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι συντηρητικό όπου χρειάζεται και ριζοσπαστικό ενάντια στη φύτρα της ξενοκρατίας. Εθνοφελές και εθνεγερτικό, αληθινός θεματοφύλακας και αυθεντικά προοδευτική προσωπικότητα. Όταν το Έθνος κάμει τα απαραίτητα άλματα προκειμένου να σμιλεύσει την κοινωνική ευημερία και την διεθνή επιρροή του υιοθετεί νέα στρατηγήματα και τεχνολογίες διατηρώντας αμετάβλητη την φυσιογνωμία και το χαρακτήρα του. Δεν υποδύεται κάποιο άλλο πρόσωπο, δεν μιμείται, δεν κάνει την πατρίδα ξενώνα και κοιτώνα ανοίκειων συνευρέσεων.
Ο Έλλην Εθνικιστής φροντίζει την τήρηση της πίστεως, την συνοχή της πατρίδος, την φυλετική του φυσιογνωμία, την εθνική ζωντάνια, τις παραδόσεις του Γένους. Θυμώνει με τον θρασύ και με τον δωσίλογο. Ξεσηκώνεται με πάθος για να βλαστήσει ο Ελληνισμός στα χώματα που του αναλογούν. Βαστάει όρθιο τον Ναό της Ορθοδοξίας, τιμάει τους βωμούς των θυσιών και τα ιστορικά προστάγματα, δίδει αέρα δημιουργίας των Ελλήνων με χέρια καθαρά, έντιμα και ελληνικά.
Τις επαναστάσεις μας τις κάνουμε από καρδιάς και αναμεταξύ μας, δεν λαμβάνουμε ενισχύσεις σε πόρους και ανθρώπους έξω από τα σύνορά μας. Δεν κάνουμε τους ανθρωπιστές της παγκοσμιοποίησης. Είμαστε Άνθρωποι γιατί νοιαζόμαστε για τον τόπο που μας γέννησε. Δεν είμαστε γυρολόγοι προλετάριοι και κοσμοπολίτες παγκοσμιοποιητές, είμαστε Εθνική Εργατική Τάξη και Πολίτες – Οπλίτες του Ελληνικού Έθνους που ρίζωσε πολιτισμό, ήθος και δυνατή πολιτική διοίκηση στην ανθρωπότητα.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επιδίδεται στο ξερίζωμα του διεθνιστικού εκφυλισμού για την ευρωστία του δέντρου της Φυλής. Εθνική Επανάσταση και επιστροφή στις ρίζες του Ελληνισμού σε αρχές, αξίες και εδάφη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΚΥΠΡΙΟΙ




 
ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΟΝΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΓΕΦΥΡΑ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ. ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΟΤΙΜΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ. Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ. ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΞ ΕΠΟΨΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ "ΔΥΣΤΥΧΩΣ........ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ"


_

__________ Αυτή η κρίση, την οποίαν εκφράζουν και υπηρετούν τα αριστερόστροφα πολιτικά Κόμματα και πρόσωπα, συνιστά μια πιο σοβαρή και πιο μεγάλη απειλή και από αυτήν την οικονομική κρίση! Διότι η Ελλάδα και άλλοτε "επτώχευσε", αλλ' όμως δεν χάθηκε! Δεν έσβυσε και δεν εξαφανίσθηκε από από τον παγκόσμιο Χάρτη! ________Δανείζομαι, αγαπητοί μου φίλοι, αυτή την περιώνυμη φράση του Χαριλάου Τρικούπη για να αναφερθώ όχι βέβαια στην οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει σήμερα τη Χώρα μας και της οποίας τα καταστροφικά αποτελέσματα λιγότερο ή περισσότερο όλοι μας τα βιώνουμε, αλλά για να θίξω μια άλλη -πιο σημαντική κατά την ταπεινή μου άποψη- κρίση, η οποία ταλανίζει επίσης την Ελλάδα μας, αυτή τη Χώρα της σοφίας, της ανδρείας και γενικώτερα της αρετής, την κρίση της εθνικής μας ταυτότητος και αυτοσυνειδησίας! 

__________ Τα αριστερόστροφα Κόμματα ή πρόσωπα και άλλοτε επούλησαν την Ελλάδα μας. Κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου πεπλανημμένοι Αδελφοί μας είχαν ταυτισθεί μέ ξένα Κέντρα Αποφάσεων του Ανατολικού τότε μπλόκ και ήθελαν να μας εντάξουν στο σύστημα του ξεχασμένου πια "Σιδηρού Παραπετάσματος"! Χάρις όμως στην παλληκαριά των Ελλήνων η Ελλάδα μας σώθηκε! 
__________ Σήμερα οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, δηλ. οι οπαδοί της Αριστεράς, στρέφουν τα βέλη τους κατά της Θρησκείας και κατά της Πατρίδος. Τα περί Θρησκείας ας τα αφήσουμε προς το παρόν.  Ας δούμε όμως τι ενεργούν κατά της φιλτάτης Πατρίδος μας. Προσπαθούν με αλλοίωση των ιστορικών δεδομένων, τα οποία χωρίς ντροπή προβάλλουν, να μας αλλάξουν τα εθνικά μας "πιστεύω"!  Ο κίνδυνος βέβαια δεν είναι για μας τους μεγαλυτέρους στην ηλικία. Κίνδυνο διατρέχουν τα παιδιά μας, τό αύριο της φυλής μας και της Χώρας μας. 
__________ Έτσι λοιπόν από τη μια μεριά έχουμε την περιώνυνη Κυρία Ρεπούση, η οποία εντελώς ξαφνικά ανακάλυψε, ότι στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του Ελληνικού στοιχείου της πόλεως, αλλά "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ" !!!!!!! Και όμως η κυρία Ρεπούση πληρώνεται από το Ελληνικό Δημόσιο ως Βουλευτής, ώστε ανενόχλητη να συσκοτίζει την ιστορία και να δολοφονεί την ιστορική αλήθεια! 
__________ Το νέο φρούτο μας έρχεται τώρα πια απο το ΠΑΜΕ! "Το ΠΑΜΕ αποκαλεί τόν Παλαιών Πατρών Γερμανό απατεώνα", διαβάσαμε στην τοπική εφημερίδα "Το ΒΗΜΑ της Αιγιάλειας" και .....ανατριχιάσαμε. "Η επιστολή, που έφτασε στα σχολεία, απευθύνεται σε μαθητές, εν όψει της Εθνικής Επετείου"(φ. της 16ης Μαρτίου ε.έ.). "Φτύστε τους ωρέ", θα σας έλεγα, για να καταλάβουν, ότι πρέπει να λογικευθούν!  Μη τους αφήνετε να κακοποιούν τόσο πολύ την ιστορική αλήθεια. 
__________ Εμείς, λοιπόν, από το μικρό αυτό μετερίζι μας, χαράζουμε αυτές τις γραμμές, μόνο και μόνο για να αποδείξουμε, ότι δεν τους φοβούμεθα -μεταφορικά βέβαια- τους φτύνουμε κατάμουτρα με το να παρουσιάζουμε εδώ για δεύτερη (πέρυσι  την παρουσιάσαμε από την ίδια αυτή θέση) την περίφημη Διακήρυξη του Παλαιών Πατρών Γερμανού, που έγινε στο ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, μετά την οποία άρχισε η Ελληνική Επανάστασις και της οποίας πρώτος καρπός ήταν η απελευθέρωσις των Καλαβρύτων, γεγονός, το οποίον πανδήμως εορτάζεται σήμερα στην πόλη αυτή της ποιμαντικής μας δικαιοδοσίας.
__________ Έλληνες, Χριστιανοί, Πατριώτες, Αδελφοί, Πατέρες ήλθεν η ώρα να σηκώσουμε κεφάλι! Αντισταθήτε, λογομαχήστε, ακυρώσετε τυχόν φιλίες με πρόσωπα, τα οποία προσβάλλουν είτε την Πατρίδα μας, είτε την Πίστη μας! Σηκώστε κεφάλι!  Στην θρασύτητα, απαντήστε με θρασύτητα! "Οργίζεσθε.και μη αμαρτάνετε" μας συμβουλεύει ο Απόστολος Παύλος( Εφεσ. 4, 26). Ραγηάδες του 2013, εγερθήτε, σηκώστε κεφάλι! Αν, βέβαια, αγαπάτε την Ελλάδα μας.  Από τη μια μεριά οι της Τρόϊκα, ο κ. Σόϋμπλε της Γερμανίας και μερικοί κλέφτες και λωποδύτες θεράποντες του Κρατικού Μηχανισμού (πρώην Υπουργοί και μεγαλόσχημοι), και από την άλλη το ΠΑΜΕ, η κα Ρεπούση,  η κα Δραγώνα και όποιοι άλλοι έχουν βάλει στόχο να διαλύσουν την Ελλάδα μας! Θα τους αφήσουμε άραγε; 
__________ Στη συνέχεια σας παραθέτουμε την Διακήρυξη του Π.Π. Γερμανού και  ακολούθως το δημοσίευμα της τοπικής μας εφημερίδος.
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 21 Μαρτίου 2013
 ***********
ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ LE CONSTITUTIONNEL
JOURNAL DU COMMERCE, POLITIQUE ET LITTERAIRE
ΠΑΡΙΣΙ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 1821
«ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΝ-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»
Διακήρυξις του Γερμανού, Εξάρχου της πρώτης κατά την τάξιν Αχαΐας, Αρχιεπισκόπου Πατρών, προς τον Κλήρον και τους πιστούς της Πελοποννήσου, η οποία εξεφωνήθη εντός της Μονής των Αδελφών της Λαύρας του όρους Βελιά την 8ην (20ην) Μαρτίου 1821
«Πολυαγαπημένοι μας αδελφοί, ο Κύριος, ο οποίος ετιμώρησε (ενν. διά της υποδουλώσεως εις τον κατακτητήν) τους πατέρας μας και τα τέκνα των, σας αναγγέλλει διά του στόματός μου το τέλος των ημερών των δακρύων και των δοκιμασιών. Η φωνή Του είπε ότι θα είσθε ο στέφανος του κάλλους Του και το διάδημα της Βασιλείας Του. Η αγία Σιών δεν θα παραδοθή πλέον εις την ερήμωσιν (Ησαΐα, 62,3). Ο ναός του Κυρίου, ο οποίος εβεβηλώθη, ωσάν ένας άθλιος χώρος, τα σκεύη της δόξης, τα οποία εσύρθηκαν εις τον βούρκον (Α Μακαβ. 2, 8-9), θα γίνουν καταιγίς! Η άβυσσος την άβυσσον επικαλείται (Ψαλμ. 41,8) η παλαιόθεν (δηλ. η εγνωσμένη) ευσπλαγχνία του Κυρίου (Θρήνοι Ιερεμίου 5,1) θα επισκιάση τον Λαόν Του.
Η φυλή των Τούρκων υπερέβη το μέτρον των ανομιών, η ώρα του καθαρμού έφθασε, συμφώνως προς τον λόγον του Αιωνίου: «να πετάξης έξω, να διώξης, τον σκλάβον και τον υιόν του» (Γενεσ. 21,10). Να είσθε, λοιπόν, αγαπημένοι, ω γένος των Ελλήνων, φυλή Ελληνική, (ενν, καθώς είσθε) δύο φορές δοξασμένοι από του Πατέρες σας, οπλισθήτε με τον ζήλον του Θεού, έκαστος εξ υμών ας ζωσθή την ρομφαίαν του, διότι είναι προτιμώτερον να αποθάνη τις με τα όπλα ανά χείρας, παρά να καταισχύνη τα ιερά της Πίστεώς του και την Πατρίδα του (Ψαλμ. 44,4). Εμπρός λοιπόν «ας συντρίψωμεν τα δεσμά, τον ζυγόν ο οποίος επικάθηται επί την κεφαλήν μας» (Ψαλμ. 2,3), διότι είμεθα οι κληρονόμοι του Θεού και οι συγκληρονόμοι του Ιησού Χριστού (Ψαλμ. 8,17).
Οι άλλοι, και όχι εμείς οι Ιερωμένοι (κατά λέξιν: εκτός του Ιερατείου σας), θα σας ομιλήσουν διά την δόξαν των προγόνων σας. Εγώ όμως θα σας επαναλάβω το όνομα του Θεού, προς τον Οποίον οφείλομεν αγάπην ισχυροτέραν και από τον θάνατον (Άσμα Ασμάτων 8,6).
Αύριον, ακολουθούντες τον Σταυρόν, θα βαδίσωμεν προς αυτήν την πόλιν των Πατρών, της οποίας η γη είναι ηγιασμένη από το αίμα του ενδόξου Μάρτυρος Αποστόλου Αγίου Ανδρέου. Ο Κύριος θα εκατονταπλασιάση το θάρρος σας. Ίνα δε προστεθούν εις υμάς αι αναγκαίαι δια να αναζωογονηθήτε δυνάμεις, σας απαλλάσσω από την νηστείαν της Τεσσαρακοστής, την οποίαν τηρούμεν.
Στρατιώται του Σταυρού, ότι καλείσθε να υπερασπισθήτε, είναι αυτό τούτο το θέλημα του Ουρανού! Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος να είσθε ευλογημένοι και συγκεχωρημένοι από πάσας τας αμαρτίας σας».
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ -ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ

"Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LE CONSTITUTTONNEL- ΠΑΡΙΣΙ 06 IOYNIOY 1821 
Η επιστολή που έφτασε στα σχολεία απευθύνεται σε μαθητές, ενόψει της Εθνικής Επετείου!!! 

Αίσθηση προκαλεί επιστολή εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ που έφτασε σε σχολεία της χώρας και απευθύνεται σε μαθητές, ενόψει της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
Επιστολή των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στους μαθητές για την 25η Μαρτίου:
«Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν!
Αγαπητέ μαθητή, μαθήτρια
Ίσως έχεις βαρεθεί να ακούς συνέχεια για επετείους και γιορτές, ειδικά σήμερα που η πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του συστήματος των εφοπλιστών, των επιχειρηματιών κάνουν επίθεση στη ζωή σου και στην οικογένειά σου. Κράτα όμως το εξής: ό,τι επίθεση και να σου κάνουν, δε θα σταματήσουν ποτέ να στοχεύουν στο μυαλό σου. Γι' αυτό σου λένε ψέματα και μισές αλήθειες και για την 25η Μαρτίου, όπως κάνουν και για την 28η Οκτώβρη αλλά και για το Πολυτεχνείο.
Είναι ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους!
Δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι γιορτάζουμε την έναρξη της επανάστασης του 1821 στις 25η Μαρτίου ενώ ήδη στις 23 Μάρτη του 1821 η Καλαμάτα και άλλα μέρη της Πελοποννήσου είχαν απελευθερωθεί από τους Τούρκους;
Η απάντηση είναι ότι με διάταγμα του 1838, δηλαδή 13 χρόνια αργότερα, ορίσθηκε εθνική γιορτή η μέρα του Ευαγγελισμού για να ντύσουν την επανάσταση με θρησκευτικό μανδύα.
Όμως η επίσημη Εκκλησία δεν ήταν υπέρ της Επανάστασης. Όταν ο Παπαφλέσας συναντήθηκε με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό για να του πει ότι όλα ήταν έτοιμα για την επανάσταση, ο τελευταίος άρχισε να τον βρίζει ότι είναι απατεώνας. Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός μάλιστα είχε πει: «Ας αφήσουμε τα παιδιά του Μωάμεθ να αποτελειώσουν τα παιδιά του Ροβεσπιέρου»!
Ένας από τους κοτζαμπάσηδες, δηλαδή τους έλληνες άρχοντες της εποχής, είπε «κάλλιο οι Τούρκοι κι ο ραγιάς υπόδουλος, παρά λεύτερο έθνος με το λαό να' χει δικαιώματα»!
Είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της επανάστασης του 1821. Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας.
Τι σημαίνει αυτό;
Η επανάσταση του 1821 ήταν σύγκρουση με τον Οθωμανικό Δεσποτισμό και συνδέονταν με την απελευθέρωση. Όλοι οι Έλληνες δεν ήταν υπέρ της επανάστασης. Μάλιστα υπήρχαν Έλληνες που ήταν μέρος του Οθωμανικού Συστήματος εξουσίας.
Στην επανάσταση του 1821 δεν πήραν μέρος μόνο ορθόδοξοι Χριστιανοί και Ελληνες το γένος. Πήραν μέρος, κατ' αρχήν, οι λεγόμενοι Φιλέλληνες, από το χώρο της Δυτικής Ευρώπης.
Εκτός από τους Φιλέλληνες, ωστόσο, πήραν μέρος στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες και Βλάχοι, Μολδαβοί, Βούλγαροι, Αλβανοί, Σέρβοι, Τσιγγάνοι, Ούγγροι, Πολωνοί και άλλοι.
Ξέρεις άραγε ότι στα πλοία του Μιαούλη, το πλήρωμα δεν ήξερε καθόλου την ελληνική γλώσσα και ότι μιλούσε Αρβανίτικα;
Ξέρεις ότι οι επαναστάτες του 1821 δεν χωρίζανε το λαό σε Έλληνα και ξένο; Ο Ρήγας Φεραίος καλούσε Χριστιανούς και Τούρκους σε κοινό αγώνα για το γκρέμισμα της οθωμανικής κυριαρχίας και στη δημιουργία μιας Βαλκανικής Ομοσπονδίας.
Η επανάσταση του 1821 δεν ήταν θρησκευτικός πόλεμος, ξεσηκωμός των Χριστιανών κατά των Μωαμεθανών.
Ήρθαν στιγμές που Έλληνες και Τούρκοι πολέμησαν μαζί, εναντίον των Βενετών, των Ισπανών και του Πάπα (και αντίστροφα), προτιμώντας οι Ελληνες ραγιάδες την τουρκική από τη δυτικοευρωπαϊκή φεουδαρχία, αφού η τελευταία υπήρξε κατά πολύ σκληρότερη της τουρκικής.
Αλλά και οι Φιλέλληνες της Δυτικής Ευρώπης που συμμετείχαν στην επανάσταση του 1821, είχαν ταξικά κίνητρα: να κυριαρχήσουν τα ιδανικά και οι σκοποί της μεγάλης (αστικής) Γαλλικής Επανάστασης, ανεξάρτητα από το ότι υπήρχε και ο θαυμασμός τους για την αρχαία παιδεία. Και όπως γνωρίζουμε, η εκκλησία στη Γαλλία δεν πέρασε και πολύ καλές ημέρες κατά τη Γαλλική Επανάσταση Όλα αυτά λοιπόν δεν θα στα πουν τα σχολικά βιβλία γιατί δεν θέλουν να ξέρεις τι είναι η επανάσταση για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για το σήμερα και τη ζωή σου.
Σου λέμε λοιπόν:
Στην επανάσταση του 1821 δεν ήταν όλοι οι Έλληνες μαζί γιατί είχε κοινωνικό χαρακτήρα.
Κάθε κοινωνική επανάσταση δίνει απάντηση στο ερώτημα: ποια τάξη θα είναι στην εξουσία.
Η επανάσταση είναι το όχημα για να προχωρήσει η κοινωνία μπροστά.
Σκέψου λοιπόν ότι σε όλη την Ευρώπη εκείνη την περίοδο ξεσπούσαν αστικές επαναστάσεις, δηλαδή επαναστάσεις που έβαζαν στόχο να φύγουν οι φεουδάρχες (κάτοχοι γης) από την εξουσία και να πάρουν την πολιτική εξουσία οι αστοί (κάτοχοι κεφαλαίου που εκμεταλλεύονται την ελεύθερη εργατική δύναμη).
Βγάλε τα συμπεράσματα σου για το σήμερα!


Σήμερα πρωτοπόρα κοινωνική δύναμη, δηλαδή αυτοί που μπορούν και θέλουν να φέρουν τα πάνω κάτω, είναι η εργατική τάξη. Η αστική τάξη είναι πια αντιδραστική. Το ξέρεις, το ζεις! Γι' αυτό κάνει τέτοια επίθεση στη ζωή σου, γι' αυτό στέλνει τα ΜΑΤ όταν αγωνίζεσαι, σε θέλει σύγχρονο σκλάβο με μισθό ψίχουλα, με ζωή χωρίς δικαιώματα, σε βομβαρδίζει με ναρκωτικά.

Η επανάσταση του 21, όπως κάθε επανάσταση, ασκεί βία και δεν σέβεται κανέναν θεσμό, καμιά νομιμότητα που εκμεταλλεύεται τους λαούς.

Στη σημαία της δεν γράφει τίποτα για το νόμιμο αλλά για το δίκαιο.

Και σήμερα επίκαιρο σύνθημα είναι: «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη»!

Οι επαναστάτες του 21 λέγανε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», δεν διαπραγματεύονταν με τους εχθρούς τους. Σήμερα, προσκυνημένοι είναι αυτοί που στηρίζουν την ΕΕ, το ΔΝΤ, την κοινωνία του κέρδους και της αγοράς.

Ο στρατός της αντίδρασης (Ιερή συμμαχία τότε, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ σήμερα) δεν είναι ανίκητος.

Οι κοινωνίες χωρίζονται σε εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους. Στο λαό και τους από πάνω. Η αντίθεσή τους δεν λύνεται με διάλογο αλλά με πάλη.

Ο λαός που πιστεύει στη δύναμή του νικά- ο λαός που παραδίνεται χάνει!

Κράτα το καλά: είτε στον αγώνα είτε στην υποταγή, ποτέ όλοι οι Έλληνες δεν ήταν μαζί!

Το 1821 κάποιοι έβλεπαν στον Οθωμανό κατακτητή, τον φίλο, το στήριγμα της δικής τους εξουσίας. Το 1940 κάποιοι έλεγαν, οι «Γερμανοί είναι φίλοι μας» και συνεργάστηκαν με τους φασίστες. Είναι οι πολιτικοί πατεράδες των σύγχρονων ναζιστών της Χρυσής Αυγής.

Το 1821 κάποιοι καλούσαν το λαό σε ομοψυχία για να αντέχει στον τουρκικό ζυγό. Το 1940 κάποιοι έλεγαν ότι είναι τρέλα η αντίσταση. Σήμερα κάποιοι σε καλούν σε εθνική ομοψυχία για να βγούμε από την κρίση και εννοούν να θυσιάσεις τη ζωή και τα όνειρά σου για να σωθούν τα κέρδη της πλουτοκρατίας, του συστήματος τους! Κάποιοι άλλοι, μιλάνε για «κατοχή» από ξένα κράτη, για να κρύψουν τους Έλληνες επιχειρηματίες που πλουτίζουν από τον ιδρώτα των γονιών σου.

Την ιστορία τη γράφουν οι λαοί! Σήμερα είναι η δική σου σειρά.

Η πάλη για τις ανάγκες σου θα είναι σκληρή αλλά δίκαιη. Έτσι ήταν πάντα!

Οργάνωσε τον αγώνα σου για τα δικαιώματά σου, διάβασε και μάθε την αληθινή ιστορία του λαού και του τόπου σου.

Αντάρτης-κλέφτης-παλικάρι, πάντα είναι ο ίδιος ο λαός!

Αθήνα 14/3/2013
(Πηγή: ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 16/3/2013)