Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ
ΑΘΗΝΑ 30-1-2013.
Η ιστορία είναι πάντοτε ο πιο σοφός διδάσκαλος στη ζωή του ελληνικού έθνους και το αίμα των ηρώων είναι το οξυγόνο της ελληνικής φυλής. Τα παθήματα αν δεν γίνουν μαθήματα σκοτώνουν και αιώνιο ανάθεμα πρέπει σε όσους ασελγούν στις θυσίες των πολεμιστών του Γένους. Έτσι ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του ατελείωτου βωμού και την μεγάλη χορεία των Γνήσιων Ελλήνων, μέτοχοι και μύστες του οποίου αποτελούν οι λεβέντες των Ιμίων Βλαχάκος, Γιαλοψός και Καραθανάσης. Οι δολοφόνοι τους έμειναν ατιμώρητοι και αυτό δεν είναι μήτε πρέπον μήτε ανδρείο μήτε ελληνικό.
Ήμουν εκεί υπηρετώντας την πατρίδα με την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη και η ψυχή μου ζητά να καταθέσει όσα έζησα. Να τα πω ψύχραιμα που πάει να πει νερόβραστα δεν πρόκειται να το κάνω. Θα το πράξω με θέρμη και νεύρο. Αυτό θέλω και μονάχα έτσι θα πράξω το σωστό. Να κοιτάξω νοερά στα μάτια τα τρία αδέρφια μου και να φανώ με τις όποιες δυνάμεις μου χρήσιμος στην Πατρίδα. Ας ξεκινήσω λοιπόν λέγοντας πως αυτό που συνέβη ήταν μια αισχρή και προσχεδιασμένη προδοσία για να κοντύνει η Ελλάδα και πως ο Στρατός επιχείρησε να πράξει το καθήκον του όταν οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες που μας κατηγόρησαν με Πάγκαλο και CIA πως δεν το κάναμε συνεδριάζανε με την Εσπερία και διατάζανε υποχώρηση!
Μα μήπως και σήμερα αυτό δεν κάνουν; Πουλάνε άνευ ριπής Ελλάδα και καλούν τους Τούρκους να την αγοράσουν με γρόσια λόγω παγκοσμιοποίησης. Αφήνουν τον Ελληνικό Στρατό δίχως καύσιμα, παζαρεύουν με την τρόικα στρατιωτικές εγκαταστάσεις και οι Τούρκοι εφορμούν με αεροσκάφη οπλισμένα. Οι αεροπόροι μας δηλώνουν πως θα τα ρίξουν. Λοιπόν, το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και δίχως να έχουμε την τρόικα επάνω από το κεφάλι μας. Το σκηνικό των Ιμίων είχε στηθεί τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 1995. Οι κρούσεις του αμερικανοσιωνισμού θέλανε την Τουρκία από απλό χωροφύλακα συνέταιρο στο ελληνικό αρχιπέλαγος για να ανοιχθεί ο δικός του δρόμος στο γεωφυσικό πεδίο και το παρατηρητήριο μα και πέρασμα της οικουμένης.
Το σχέδιο των εχθρών του Ελληνισμού ήθελε πάσει δυνάμει αφαίρεση εθνικού εδάφους. Ζητούσανε το άνοιγμα της σύγχρονης Κερκόπορτας. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ήταν και είναι πάντα δικοί τους άνθρωποι. Ποτέ τους δεν υπήρξανε Έλληνες. Μήτε στη ψυχή μήτε στο αίμα οι κορυφαίοι τους και όχι μόνο. Το ευρώ που ήρθε μετά άνοιξε τα οικονομικά σύνορα. Όμως η Ελλάς δεν είναι οικονομία, είναι Θυσία και Ορμητήριο Ελληνικής Μεγαλοσύνης. Δεν μπορούσανε λοιπόν να φτιάξουνε τουρκομογγολικές ζώνες, δεν θέλανε όμως να μείνουνε και ελληνικές. Θέλανε γέφυρα αμφισβήτησης και φτιάξανε κατά αυτό το σκεπτικό τις λεγόμενες γκρίζες ζώνες. Το δε αίμα των αδελφών μας μαζί με την φτιαχτή ήττα προδότες και νεοταξίτες δεν θέλησαν ποτέ να το αποφύγουν. Το σχεδίασαν και το πέτυχαν!
Οι πολεμικές προκλήσεις άρχισαν μετά το καλοκαίρι του 1995 να πυκνώνουν. Όμως ο ελληνικός λαός δεν πήρε ποτέ του είδηση καμία. Οι διαβουλεύσεις που είχαν κινήσει για την τριχοτόμηση του Αιγαίου μείνανε μυστικές και οι τουρκικοί έφοδοι πολλές φορές δεν φτάνουν στα καθεστωτικά ΜΜΕ, δηλαδή στα Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού. Στο μεταξύ ο Παπανδρέου απήλθε στις ουράνιες μονές και ο Σημίτης, ο δικός τους άνθρωπος στο αίμα και την ψυχή και ακόμη παραπάνω ήρθε στα πράματα. Η συμφωνία της συγκυριαρχίας είχε πλέον τακτοποιηθεί, αυτό που λέμε είχε κλειδώσει. Όποιος κι αν ήταν άλλωστε από το καθεστώς θα έκαμε την προδοσία. Τώρα ο αμερικανοσιωνισμός είχε μπροστά τον καλύτερό του.
Η αφορμή ήταν το μόνο που ψάχνανε Τούρκοι και νεοταξικά αφεντικά. Το τουρκικό εμπορικό πλοίο που έπεσε τάχα μου εκ σφάλματος στα αβαθή στην περιοχή ήταν το μήνυμα των όσων θα επακολουθούσαν με μαθηματική ακρίβεια. Όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις που λένε τα παχύδερμα του πολιτικαντισμού, οι αρχιερείς της προδοσίας πως κοιμόντουσαν ήταν πανέτοιμες και η νίκη όπως λένε όλοι οι καλά γνωρίζοντες ήταν υπερσίγουρη. Στον αέρα και τη θάλασσα η ετοιμότητα και η υπεροπλία έναντι των Τούρκων ήταν απόλυτη. Και στα στρατόπεδα η επαγρύπνηση βρισκόταν στο κόκκινο πάνω από ένα μήνα πριν το βράδυ της προδοσίας.
Τότε υπηρετούσα στην Λέσβο και τα γεγονότα μού τα είπαν τα μάτια μου και όχι οι λακέδες του καθεστώτος που εξακολουθούσαν να βαστούν ακόμη και την τελευταία στιγμή υπνωτισμένο το λαό. Στις σκοπιές του στρατοπέδου μας φυλάγαμε δύο σκοποί και στα φυλάκια φυλάγαμε ταυτόχρονα όλη την ημέρα και οι τέσσερις σκοποί. Ο ύπνος είχε καταργηθεί. Την τελευταία μέρα δεν έκλεισε κανένα μάτι. Κυριολεκτικά και καθόλου μεταφορικά. Ούτε ένα λεπτό. O διοικητής του 98 Τάγματος Εφοδιασμού Μεταφορών μας είπε ξεκάθαρα και αληθινά: Πάμε για πόλεμο, δεν ξέρουμε πότε θα ανταμώσουμε πάλι, ο Θεός μαζί μας! Αλλά οι προδότες είχαν άλλη γνώμη.
Αυτά κάμαμε όταν τα άχρηστα πολιτικά σαρκία μεταφέρονταν από την μια τηλεοπτική οθόνη στην άλλη. Και οι συσκέψεις γινόντουσαν ΕΚΤΟΣ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ! Γιατί άραγε; Για να πουλήσετε τους Ήρωες, να γκριζάρετε το Αιγαίο, να φτιάξετε Ελσίνκι και Μαδρίτη με τουρκικά δικαιώματα και τώρα να πουλήσετε στρατιωτικές υποδομές και λιμάνια ω «σπουδαίοι» γραικύλοι!  
Οι Ήρωες κάμανε τον απαραίτητο έλεγχο στα Ίμια για να βληθούν από τα τουρκικά σκυλιά και να πούνε οι Εφιάλτες πως τάχα έπαθαν βέρτιγκο. Όμως τα αεροπλάνα περίμεναν στους αεροδιαδρόμους πλησίον του πεδίου της Τιμής και οι Έλληνες Ίκαροι αγωνιούσαν καθώς μάταια περίμεναν εντολή επέμβασης. Και οι καταδρομείς μας πήραν σήμα να εγκαταλείψουν ελληνικό έδαφος. Η σημαία μας η αιματοβαμμένη έπεσε από τον νεοταξικό παγκάλειο αέρα. Και εμείς όλοι πήραμε εντολή μετά από περίπου 6 ώρες να εγκαταλείψουμε τις προκαθορισμένες θέσεις μάχης που είχαμε ήδη καταλάβει.
Όμως η Ιστορία είναι δίκαιη και κάνει κύκλους ακριβείας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις τάσσουν πως θα ρίχνουν πλέον τα τουρκικά πολεμικά μέσα. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας που μονάχα εκείνος τιμάει μαζί με τον αγνό και πατριώτη λαό μας τους Ήρωες είναι έτοιμος να αναλάβει την εξουσία της χώρας. Εθνικά, λαϊκά, επαναστατικά, ελληνικά. Όλοι μαζί για την Ελευθερία της Πατρίδος και το Αίμα των Παλικαριών. Για τη Μεγάλη Ελλάδα και τις Μεγάλες Ψυχές. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε κι όχι να δώσουμε γη. Δόξα και Τιμή στους Βλαχάκο, Καραθανάση και Γιαλοψό. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YDZH0dvhn18
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Συνέντευξη - κεραυνός του Συναγωνιστή Παππά προκαλεί πανικό στους αλβανούς - ΒΙΝΤΕΟ

Μια συνέντευξη που έβαλε τις ελληνοαλβανικές σχέσεις στη σωστή τους διάσταση προβλήθηκε χθες 28 Ιανουαρίου 2013 από το Αλβανικό τηλεοπτικό  δίκτυο News 24. Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς παρεχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Αρτούρ Ζέι.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παρουσίασε μάλιστα και μια αλβανική σημαία - λάφυρο από τον πόλεμο του 1940. Όπως επεσήμανε ο συναγωνιστής Παππάς σκοπός του ήταν να θυμίσει σε όλους ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική, είναι υποδουλωμένη και ότι η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους Έλληνες αδερφούς μας και αγωνίζεται για τα δίκαια του Ελληνισμού. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμά του στο τέλος της συνέντευξης:
"Αδέρφια... Θάρρος! Δεν σας ξεχνάμε... Είμαστε δίπλα σας. Θα ξαναγίνει η Βόρειος Ήπειρος ελεύθερη και Ελληνική".xryshaygh.com

Φορολογικά μέτρα μίσους εναντίον του Ελληνικού Λαού

Φορολογικά μέτρα μίσους εναντίον του Ελληνικού Λαού
Δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα πλέον, από την φανατικά ανθελληνική τριμερή κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Ο κύριος Στουρνάρας, διάδοχος και συνεχιστής της εξοντωτικής, για τον Λαό μας, οικονομικής πολιτικής των Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου, προτίθεται να προχωρήσει στην πλήρη κατάργηση του αφορολόγητου της ακίνητης περιουσίας. Η παρακοινοβουλευτική συμμορία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, εκτελώντας ξεκάθαρα τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι δεν αρκούνται από την φτώχεια αλλά επιθυμούν το αίμα του Ελληνικού Λαού, μετά την κλοπή του Χρηματιστηρίου και τις λογιστικές αλχημείες, χάρη στις οποίες εισήλθε η Ελλάς στην Νομισματική Ένωση, προχωρά τώρα στην πλιατσικολόγηση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων!
Η Ελλάδα κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη και το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει ανοίξει την όρεξη των αρπακτικών του διεθνούς κεφαλαίου. Για την επίτευξη της επιδιώξεώς τους, οι τοκογλύφοι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του πιστού και υπάκουου υπαλλήλου τους, του υπουργού οικονομικών, του κυρίου Γιάννη Στουρνάρα. Ο άνθρωπος ο οποίος συμμετείχε στην μεγάλη απάτη η οποία σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε μέσω της συνεργασίας της τότε κυβέρνησης Σημίτη, με τους Ευρωπαίους εταίρους και τους διεθνείς κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ωθώντας την Ελλάδα στη μέγγενη της ζώνης του ευρώ, έρχεται να ολοκληρώσει το ανθελληνικό και καταστροφικό του έργο, παραδίνοντας την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, στα νύχια των σιωνιστών κερδοσκόπων.
Στον Γιάννη Στουρνάρα, αποδίδεται η πρόθεση της επιβολής νέων φορολογικών μέτρων, τα οποία θα επιβαρύνουν μέχρι τελικής πτώσεως τους Έλληνες ιδιοκτήτες. Από τη δέσμη των νέων μέτρων, η οποία έχει στόχο την ακίνητη περιουσία, εκτιμάται ότι θα προκύψουν έσοδα της τάξεως των 2 δις. Με εμφανή τη σημερινή αδυναμία χιλιάδων νοικοκυριών να ανταποκριθούν στα ήδη υπάρχοντα φορολογικά βάρη, καθίσταται προφανές πως στόχος της κυβερνητικής φορολογικής επιθέσεως είναι να πληγεί η ιδιοκατοίκηση. Πράγματι, η αδυναμία ανταπόκρισης στις φορολογικές απαιτήσεις εκ μέρους των ιδιοκτητών , θα προκαλέσει ένα πρωτόγνωρο χάος. Αν συνυπολογιστεί το γεγονός οτι ένα μεγάλο τμήμα των ιδιοκτητών, ξεχρεώνει ακόμη δάνεια για την αγορά κατοικίας, εξάγεται εύκολα το συμπέρασμα πως σύντομα θα αρχίσει ένα αδιανόητο όργιο κατασχέσεων από τις τράπεζες.
Προς την κατεύθυνση της υλοποιήσεως αυτών των σχεδίων, διεξήχθη σύσκεψη των μελών της διακομματικής επιτροπής, όπου και εξετάστηκε το πλαίσιο διαμόρφωσης του νέου ενιαίου φόρου ακινήτων, ο οποίος θα αντικαταστήσει τόσο το φόρο ακίνητης περιουσίας, όσο και το χαράτσι της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι οποίες διαρρέουν, στο στόχαστρο των νέων μέτρων θα μπουν και τα εκτός σχεδίου ακίνητα και τα αγροτεμάχια, χωρίς ωστόσο να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Υπενθυμίζεται ότι, οι στόχοι που έχουν οριστεί εκ του μνημονίου, αφορούν την είσπραξη 2 δις το 2012 και 3 δις το 2013, οπότε καθίσταται αναπόφευκτη η φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας από το πρώτο τετραγωνικό.
Εν τούτοις, υπάρχουν φωνές που επιθυμούν τη διατήρηση του αφορολογήτου ακίνητης περιουσίας αξίας 50.000 ή 100.000 ευρώ, με ταυτόχρονη αύξηση των φορολογικών συντελεστών, ώστε να καλυφθούν οι στόχοι των εσόδων. Η μέχρι σήμερα εμπειρία όμως, δε μας επιτρέπει να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι…
Καθένας, εκτός των υποτακτικών της Τρόικας και των τραπεζιτών οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικά την εξόντωση του Λαού μας,  δύναται να αντιληφθεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της μνημονιακής επεμβάσεως στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Καθίσταται βέβαιο, πως η δικαιολογημένη λαϊκή οργή θα ξεχειλίσει, ορθώνοντας ένα τείχος αντίστασης απέναντι στην εκδικητική μανία και το μίσος της ανθελληνικής κυβέρνησης, των κερδοσκόπων, των τοκογλύφων και των τραπεζιτών κατά του Λαού μας. Αν νομίζει η διεθνής τοκογλυφική συμμορία των σιωνιστών και των υπηρετών της πως θα βρει έδαφος γόνιμο για την καλλιέργεια της απάνθρωπης πολιτικής της, είναι βαθιά γελασμένη. Ο Ελληνικός Λαός δε θα παραδοθεί ποτέ! Αντίθετα, θα συνταχθεί με τη μοναδική πολιτική δύναμη η οποία έχει το θάρρος και κυρίως τη θέληση, να επιβάλλει την διασφάλιση του εθνικού και λαϊκού συμφέροντος, θα ταχθεί μαζικά στον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, για την αποτίναξη των δεσμών που τον κρατούν δούλο των τόκων.

xryshaygh.com

ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ?ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΩ ΚΙ ΕΓΩ[ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ?] ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


TSIPRAS
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην τηλεόραση της ΝΕΤ και στην εκπομπή της Έλλης Στάη, φορώντας ένα ροζ πουκάμισο, έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA. Αναφερόμενος στην επίσκεψή του σε Γερμανία και Αμερική, είπε ότι θα συμμαχήσει και με τον… διάβολο, για να… σώσει την Ελλάδα. Και βέβαια, ο… χαριτωμένος leader δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι… «δολοφονεί καθημερινά». Όμως, εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο ολοκλήρωσε τη συνέντευξη. Κοίταξε στα μάτια την Έλλη Στάη και με ύφος δραματικό της είπε επί λέξει:«Αν βγω κι εγώ αναξιόπιστος, τότε την επόμενη φορά θα μιλάτε με τον Μιχαλολιάκο κυρία Στάη και δε σας το εύχομαι αυτό». Προφανώς του ξέφυγε, αλλά είπε και μια μεγάλη αλήθεια! Μια μεταφορική εικόνα από το (καθόλου μακρινό) μέλλον…
http://xristospappas.blogspot.gr

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΥΤΗΣ
ΑΘΗΝΑ 29-1-2013.
Ο πειθαναγκασμός του λαού και ο βιασμός των ψυχών είναι ο αγαπημένος τρόπος ποδηγετήσεως του έθνους που χρησιμοποιούν οι αυτοαποκαλούμενοι «δημοκράτες». Αποτελεί εκείνον τον πολιορκητικό κριό που έχουν διδαχτεί μαρξιστές και καπιταλιστές από τον διδάξαντα και εφευρέτη αυτής της στρατηγικής σιωνιστικό νεοταξισμό. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό γνώρισμα των δειλών όταν δεν μπορούν να υπερνικήσουν τον υγιή ελληνικό οργανισμό να προσπαθούν να τον πλήξουν εισβάλλοντας σ’ αυτόν δια μικροβίων, παρασίτων και ψεμάτων ακόμη που περνούν οι νεοταξικοί μικροοργανισμοί.
Οι δόλιοι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες επιχειρούν λοιπόν για πολλοστή φορά να καταλύσουν τον ελληνισμό δια της χρήσεως βίας και κατ’ εντολήν πάντα των διαβόητων εμπόρων των εθνών. Βία η οποία ασκείται όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις στην ζωή, έτσι ακριβώς και στην πολιτική τόσο στη ψυχή όσο και στο σώμα του βαλλόμενου. Σκοπός του κατοχικού καθεστώτος είναι η αντιμετώπιση της εμφύτου και φυσιολογικής αναζωπυρώσεως του ελληνικού εθνικισμού ως πηγή ιάσεως και αναγεννήσεως του Γένους μας. Και για να το πετύχουν αυτό οι εραστές της πνευματικής σύφιλης και της παγκοσμιοποίησης γεννούν περιστατικά και επιχειρούν να τα προσάψουν στον λαό και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Είναι άλλο ένα κουσούρι των ανθελλήνων να κρίνουν και να χαρακτηρίζουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Είναι το ίδιο κουσούρι με εκείνο των γυρολόγων που γαντζώνονται στα υγιή έθνη όταν μολύνουν τις κοινωνίες με ξένα σώματα και πολιτικούς οργανισμούς χρεώνοντας την προσβολή και την βία στον γηγενή που αγωνίζεται να βαστήξει υγιή τη γη του. Θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να προκαλέσουν σκόπιμη σύγχυση βίας και νόμιμης εθνικής αυτοάμυνας ώστε να νομιμοποιήσουν μεταξύ του λαού το ανύπαρκτο ενοχικό σύνδρομο. Φτάνουν δε στο σημείο να θεωρούν την αποβολή της τουρκικότητας από την Ελεύθερη Θράκη μας  που αξιώνει δικαίως ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας ως βία!
Τι είναι λοιπόν στην πραγματικότητα η βία που έχει κάθε εχέφρων και πατριώτης το καθήκον να αποβάλλει; Είναι το κάψιμο περιουσιών και ιδεών που πραγματώνεται για να καμφθεί το ηθικό και ο πατριωτισμός των Ελλήνων. Είναι η άρνηση του καταλογισμού της βίας στην απανθράκωση της εθνικής ιδέας και της λαϊκής ψυχής όταν οι πάντες εκ του καθεστώτος αξιούν την αναγνώριση του δικού τους προβλήματος απαξιώνοντας τον αντίπαλό τους. Βία όμοια συνιστούν οι κουκούλες, οι φόροι και οι τόκοι που οδηγούν την πατρίδα στο ξεπούλημα και το λαό στην αυτοκτονία όταν κάποιοι τον διώχνουν από τις εστίες του.
Βία ακόμη συνιστά η συνεργασία κράτους και παρακράτους όταν η αφαίμαξη η νομότυπη καλύπτεται από την επαναστατική γυμναστική της αριστεράς που ξεμυτά και κάμει ζημιές όταν οι σοσιαλφιλελεύθεροι δίδουν γη και ύδωρ με το λαό διαμαρτυρόμενο. Να παραγράφεις δράματα και ολοκαυτώματα και δικαίωματα ελευθερίας ελληνικά και να τα αναγνωρίζεις ψευδεπίγραφα στους εχθρούς της Φυλής μας λέγοντας επειδή σε λένε Γλέζο ή άλλως πως ότι οι Αρβανίτες δεν είναι τάχα Έλληνες ενώ είμαστε Έλληνες μέχρι το τελευταίο κύτταρο σώματος και ψυχής από το λυκαυγές της ανθρωπότητος. Να βρίζεις τους Γενναίους για να μείνουν σκλάβες οι πατρίδες μας.
Βία είναι ακόμη να θες να μικρύνεις την πατρίδα σου χάριν της ψευτοειρήνης και της ευημερίας μιας ψευτοευρώπης, του διεθνισμού και της παγκόσμιας διακυβέρνησης ανοίγοντας την κοινωνία στους λαθρομετανάστες και τις επιχειρήσεις της Άγκυρας. Να παραμυθιάζεις τον λαό σου ότι θέλεις να τον σώσεις όταν τρέμεις τον αμερικανοσιωνισμό που πέφτει εσχάτως στα πόδια του ο αμερικανοκομμουνισμός της αριστεράς και της προόδου και πάσης ξενοκρατίας, λέγοντας πως πρέπει να μοιράσουμε τη γη και τον πλούτο μας στα τρία γιατί αλλιώς χαθήκαμε. Να λες ότι είσαι Έλληνας ενώ είσαι νεοταξίτης και ανθέλληνας και «περιούσιος» του κερατά!
Ο Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής απεχθάνεται τη βία σε βάρος πατρίδος και λαού στον ίδιο ακριβώς βαθμό. Αποκρούει με σθένος και δύναμη τη βία της ψυχής που αποκλειστικό σκοπό έχει μονάχα να εξαπλωθεί στο σώμα και να νεκρώσει τη Φυλή. Το Έθνος έχει νόμους και αποστολή να επιτελέσει. Έχει κάθε δικαίωμα να αμυνθεί καθαρίζοντας από πνευματικά και πολιτικά απορρίμματα την αυλή του. Έχει επιπλέον το ιερό καθήκον να επιτύχει σαρωτικά την απελευθέρωση της Ελλάδος εντός των συνόρων από τους ξενοκίνητους και εκτός των συνόρων από τους βαρβάρους που έχουν κιόλας αποθρασυνθεί ζητώντας κι άλλα χώματα ελληνικά. Και το Ιερό Χρέος ο Εθνικιστής το κάνει με την Εξουσία της Πατρίδος που θα του δώσει ο Ελληνικός Λαός και την Λόγχη που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός.
Μην ψάχνουν εμφυλίους πολέμους ανάμεσα στους Έλληνες. Δεν έχουμε ελληνόφωνα αδέλφια και δεν σκορπούμε ούτε στάλα ελληνικό αίμα από Έλληνες. Εμείς ένα χρέος ξέρουμε κι αυτό είναι ο μεν λαός να εργάζεται και να χτίζει πολιτισμούς, η δε Ελλάς να θεριεύει και να κυριαρχεί. Οι Σημαίες ξεδιπλώνονται, οι Ιδέες εξαπλώνονται και η Πίστη θερμαίνει τις ψυχές μας. Τα δικά μας συμβόλαια και οι συμφωνίες έχουν για μελάνι δάκρυ και αίμα ελληνικό. Φέρουν Χρυσοφόρα την Αυγή σε Ελλάδα Μεγάλη και Εθνικιστική, πλούσια σε ήθος και σε γη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ
Έλληνας σημαίνει Ήρωας. Σημαίνει Πολεμιστής του Φωτός. Στρατιώτης της Ελληνικής Φυλής. Φωνή ακατάπαυτη για τα δίκαια του λαού και τη δικαίωση των Ηρώων του. Ο Έλληνας είναι εκείνος ο απροσκύνητος άνθρωπος που υπακούει στην ανθρωπιά και το αίμα που κουβαλάει στις φλέβες του. Επομένως είναι εκείνος που βαδίζει όρθιος και απροσκύνητος παίρνοντας δύναμη από την ιστορία του.
Τότε αυτός ο Ιδανικός Έλληνας που είναι ο μόνος Αληθινός και Φυσικός Έλληνας παίρνει την Ιστορία στα χέρια του και φυσάει μέσα της πνοή. Την ζωντανεύει και την εξελίσσει εξασφαλίζοντας στους σύγχρονους εθνοφυλετικούς αδελφούς του και στα παιδιά του εθνική συνείδηση και όρεξη για εργασία ελληνική.
 Όμως ο Στρατιώτης της Φυλής μας δεν αμελεί ποτέ να στρέψει το βλέμμα προς τα πίσω. Ξέρει πως κορυφαίο καθήκον του είναι να πειθαρχεί στις εντολές. Στις εντολές των Ηρώων που περιλαμβάνουν την Τιμή προς το απαστράπτον πρόσωπό τους. Τούτες τις μέρες έχουμε μάλιστα ένα ευρύ προσκλητήριο γενναίων ελληνικών ψυχών. Ξεκινήσαμε στις 27 Γενάρη με την επέτειο της κοιμήσεως του Στρατηγού Γρίβα Διγενή. Στις 28 Γενάρη με την επέτειο της κοιμήσεως του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Και στις 31 Γενάρη τους ακολούθησαν περνώντας στην Αθανασία οι Ήρωες των Ιμίων Βλαχάκος, Γιαλοψός και Καραθανάσης.
Άπαντες οι Τρανοί Έλληνες, όσους ανέφερα και πολλοί ακόμη, ολόκληρες στρατιές Ελλήνων Αγγέλων, πιστοποιούν την ανυπέρβλητη δύναμη του Έθνους μας. Είναι ο αγιάτρευτος πόθος για Ελευθερία που συναντά το πύρωμα της καρδιάς για Κυριαρχία στο διάβα μας. Ελευθερία και Κυριαρχία που φωτίζουν το δρόμο προς την κατάκτηση του Ελληνικού Δικαίου δίχως σκέψη για προσωπικό κόστος. «Τυχαίνει» μάλιστα πολλές φορές αυτό το κόστος να στερεί το Έθνος από τις Κεφαλές του στις πλέον ακατάλληλες στιγμές. Πριν από συμφορές και πριν από τις σχεδιασμένες ήττες που παίρνουν τη θέση διαφαινόμενων εθνικών νικών.
Στην περίπτωση του Γρίβα ακολούθησε ο Αττίλας και η εδραίωση των Τούρκων στην Κύπρο Μας. Στην περίπτωση του Χριστόδουλου ακολούθησε η απόπειρα για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος και η επελαύνουσα ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Στην περίπτωση των παλικαριών των Ιμίων άνοιξε ο άθλιος ασκός της συγκυριαρχίας νεοταξιτών και Τούρκων στο θησαυρό του Ελληνικού Αρχιπελάγους, του Αιγαίου Μας.
Το άθροισμα όσων συνέβησαν οδηγεί στο Ιερό Χρέος που έχουμε να βαστήξουμε γερή την λαμπάδα της μνημοσύνης στο όνομα των Ηρώων. Και για να το κάνουμε αυτό, πρέπει βαστήξουμε ισόβια τη θέση τους στις καρδιές μας στο ψηλότερο βάθρο. Και ευθύς αμέσως να τιμωρήσουμε τους υπαιτίους των πληγών μας με τρόπο ολοκληρωτικό έτσι που τίποτα δεν θα θυμίζει την ύπαρξή τους. Και στο κορυφαίο σκαλί του Χρέους θα πολεμήσουμε και θα επιβάλουμε όλα όσα αντιστοιχούν στα Τρανά Παιδιά της Ελλάδος και μείνανε έως χθες ανολοκλήρωτα.
Θα αποκτήσουμε Ηγεσία Εθνική και Λαϊκή. Θα ξεσχίσουμε ανθελληνικούς νόμους και κεφαλικά χαράτσια που κατά πως μαθαίνω θέλει η «εκσυγχρονιστική» Αριστερά να βάλει σε όσους πιστεύουν σε Θεό. Θα στείλουμε στα σκοτάδια τους προδότες. Εθνικισμός και Πίστη έχουν θεμελιακή υπόσταση για τον Ελληνισμό και πρωτεύουσα θέση στον κραταιό, αξιοκρατικό και αυτοκρατορικό Ελληνισμό που έρχεται. Κάθε λίθος που έχει επάνω του αίμα και ιδρώτα ελληνικό θα πάρει τη θέση του εκεί που ανήκει.
Θέλω κοινωνία δικαίου και ηθικής. Θέλω χώμα ελληνικό που να το καλλιεργούν και το καταλαμβάνουν χέρια ελληνικά. Θέλω ελεύθερους Έλληνες και εξάλειψη πάσης μορφής ραγιαδισμού. Απαιτώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να αισθανθώ την αγαλλίαση των Τρανών Ηρώων να φτάνει μέσα από τα έργα τα δικά μου και του λαού μου να καταυγάζει την ψυχή μου μέσα από ένα άγγιγμα Θείο. Είναι μια αλληλουχία επιθυμιών που την ίδια στιγμή εκατομμύρια Ελλήνων έχουν την ανάγκη να την κάνουν κτήμα τους. Είναι οι Ζωντανοί Έλληνες στο κορμί και κυρίως τη συνείδηση.
Το κορμί του ραγιά είναι σκυφτό και κουραστικό, δεν το θέλω. Δεν ανέχομαι να μου λένε ξένοι ή και ελληνόφωνοι μα διεφθαρμένοι μέχρι το κόκαλο τι «πρέπει» να κάνω. Τους εθελόδουλους ραγιάδες και τους προδότες και τους πληρωμένους άπιστους θάψτε τους μαζί με τους εχθρούς μας. Ίδιοι είναι. Η Ελλάς είναι καμωμένοι για Ανδρείους Έλληνες που έχουν στο πλευρό τους Αμαζόνες Ελληνίδες. Είναι αδάμαστη ύπαρξη που κρύβει το δάκρυ της και την θριαμβευτική ιαχή, το πάνσεπτο μνημόσυνο και τον διθυραμβικό παιάνα για τους αγέρωχους κήρυκες και πολεμιστές που κι όταν ακόμη πέφτουν φωνάζουν μαζί μας από ψηλά: ΠΑΡΩΝ!!!
Δεν εγκαταλείπει κανείς την κοπιώδη μα ανηφορική πορεία της Φυλής μας. Ανάθεμα σε όποιον εγκαταλείψει για άλλες στράτες και φάρες. Σηκώνουμε ψηλά τις Σημαίες. Η Πατρίδα είμαστε εμείς. Θρέφουμε τα παιδιά μας με τα αγαθά που ορίζουμε μονάχοι. Δίδουμε περηφάνια στα γλυκά τους προσωπάκια και αυτοπεποίθηση νικητή της ζωής στο λαό μας. Αναπροσαρμόζουμε την Ελλάδα μας στα ακριβή της μέτρα και στρέμματα. Αυτή είναι η στράτα του Λαϊκού Εθνικισμού. Και παράλληλα αυτή είναι η καλύτερη απόδοση Τιμής στους Έλληνες Ήρωες. Αγών για τη χρυσοστέφανη αυγή της Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η προσωποποίηση της μεταπολιτευτικής αλαζονείας
Η προσωποποίηση της μεταπολιτευτικής αλαζονείας
Με θράσος χιλίων πιθήκων, ίδιον των Προδοτών της μεταπολιτευτικής πανούκλας που έχει σκεπάσει την Ελληνική Πατρίδα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, παρενέβη μέσω άρθρου στην καθεστωτική φυλλάδα «Έθνος» στα πολιτικά πράγματα, καταθέτοντας τις προσωπικές του θέσεις. Παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως τον κριτή υπεράνω όλων, επιχειρεί να καταδικάσει τον λαϊκισμό των σημερινών καιρών, τον λαϊκισμό οποίος πηγάζει από την ακατάσχετη σκανδαλολογία.
Ο πρωθυπουργός ο οποίος κυβέρνησε τη χώρα από το 1996 μέχρι το 2004, αποφάσισε να παρέμβει, ευελπιστώντας να θέσει τις βάσεις για την πάταξη της διαφθοράς. Έπραξε τούτο, αρθρογραφώντας σε μια εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης της οποίας ανέλαβε επί πρωθυπουργίας Σημίτη, πλήθος δημοσίων έργων, με αποτέλεσμα να χαρακτηρισθεί δικαίως «εθνικός εργολάβος». Από το «Έθνος της Κυριακής» λοιπόν, ο κύριος Σημίτης άρχισε τον «ανένδοτο κατά της διαφθοράς», τονίζοντας πως πρέπει να γίνουν σεβαστεί οι θεσμοί, να κυριαρχήσει το κράτος δικαίου και να απομονωθούν τα φαινόμενα λαϊκισμού.
Ο άνθρωπος του οποίου η πρωθυπουργική θητεία ταυτίστηκε με την εθνική ταπείνωση των Ιμίων, με την κλοπή του Χρηματιστηρίου, με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων και τις αντίστοιχες της Siemens, με την υπερκοστολόγηση των δημοσίων έργων για τα περίφημα Olympic Games της Αθήνας, παρουσιάζεται ξανά στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής, θαρρώντας πως η πολύχρονη απουσία του από την πρώτη γραμμή της πολιτικής αντιπαράθεσης, εξάγνισε τα πρότερα αμαρτήματά του. “Ο λαϊκισμός ζει με το να δημιουργεί αποδιοπομπαίους τράγους. Στη σημερινή Ελλάδα η πρακτική αυτή συνοψίσθηκε από πολιτικούς στην παρότρυνση οι πολίτες «να δώσουν ονόματα» προσώπων για τα οποία «τα στοιχεία δεν αρκούν» αλλά εκτιμάται ως πολιτικά αναγκαία η απόδοση «πολιτικών μομφών» σε αυτά. Ο κάθε πολίτης αναγορεύθηκε έτσι σαν φορέας της επιθυμητής κάθαρσης και εξουσιοδοτήθηκε να απονέμει «υποψίες»”, έγραψε ο κύριος Σημίτης. Μα βέβαια, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα κοινοβουλευτικού δημοκράτη: κρυβόμαστε πίσω από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αποποιούμαστε των ευθυνών μας, εμείς αποφασίζουμε και εκτελούμε αλλά οι ευθύνες ανήκουν σε εκείνους οι οποίοι μας ψήφισαν! Υπάρχει άραγε πιο τρανταχτό παράδειγμα αποθέωσης της μεταπολιτευτικής εξαπάτησης του Λαού;
Λαϊκισμός κατά τον Κώστα Σημίτη η αναζήτηση και απόδοση ευθυνών. Μια αναζήτηση και απόδοση ευθυνών η οποία θα έπρεπε να είχε λάβει χώρα πολλά χρόνια πίσω, όταν ακόμη θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και ο διεθνής διασυρμός της χώρας μας. Αντιθέτως, οι θεσμοί τους οποίους σήμερα επικαλείται ο κύριος Σημίτης, είναι εκείνοι οι οποίοι συνέβαλαν στα εγκλήματα εις βάρος του Λαού και της Πατρίδος, παρατηρώντας αμέτοχοι και άπραγοι, τις τιτάνιες απατεωνιές του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου και το κομματικό πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία. Το να ομιλεί ο κύριος Σημίτης κατά της διαφθοράς, φαντάζει σαν διάλεξη του Ηρώδη κατά της παιδικής θνησιμότητας…
Ιδού λοιπόν τα όρια του θράσους της κοινοβουλευτικής μεταπολιτευτικής απάτης, η οποία βύθισε την Ελλάδα στην φτώχεια, την διεθνή περιφρόνηση και τέλος στην ανυποληψία. Ο πρωθυπουργός του οποίου πιστοί συνεργάτες ήσαν οι Τσουκάτος, Μαντέλης(μίζες Siemens), Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου(ελεγχόμενοι από την δικαιοσύνη για τις μίζες των εξοπλιστικών), έρχεται να νίψει τας χείρας του και επιπλέον, να στηλιτεύσει έναν Λαό, ο οποίος απαιτεί το αυτονόητο: την τιμωρία των ενόχων, την τιμωρία εκείνων που απειλούν το μέλλον του Ελληνικού Έθνους .
Κύριε Σημίτη, πολύ σύντομα, η μεταπολιτευτική παράσταση της κλοπής του ιδρώτα του Λαού μας θα λάβει τέλος. Απέναντι στο καθεστώς της διαφθοράς, του οποίου υπήρξατε πιστός υπηρέτης και το οποίο πρέπει και θα γκρεμιστεί, θα οικοδομηθεί ένα Ελεύθερο, Λαϊκό και Εθνικό Κράτος, ένα Κράτος Δικαίου και αξιοκρατίας. Όση άμμο και να ρίξετε πάνω στα μνημεία των πολιτικών σας εγκλημάτων, θα έρθει η ώρα να βγει στο φως και η τελευταία σας ενέργεια η οποία έβλαψε τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος. Δυστυχώς για σας και τους φίλους και συνεταίρους σας, η Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από την παραδειγματική τιμωρία των Προδοτών της μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης.

xryshaygh.com

Όταν οι μπολσεβίκοι κρύβονται υπό τον μανδύα της ελληνικής καταγωγής


Όταν οι μπολσεβίκοι κρύβονται υπό τον μανδύα της ελληνικής καταγωγής
Ανακοίνωση εξέδωσε κάποια «ομοσπονδία ελληνικών κοινοτήτων» στη Γερμανία, καταδικάζοντας την πρόθεση της ίδρυσης παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στη πόλη της Νυρεμβέργης. “Με μεγάλη έκπληξη αλλά και αποτροπιασμό οι Κοινότητες των Ελλήνων μεταναστών στη Γερμανία πληροφορήθηκαν την ίδρυση παραρτήματος της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στη Νυρεμβέργη”, αναφέρει χαρακτηριστικά το σοβιετικό ανακοινωθέν. Πρόεδρος της εν λόγω ομοσπονδίας, κάποιος Κώστας Δημητρίου, ο οποίος επιχειρεί να εισπράξει τα εύσημα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος της διαφθοράς, ασκώντας πολεμική εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ένας παντελώς άγνωστος μπολσεβίκος μετανάστης, ελληνικής -δυστυχώς- καταγωγής, επιδιώκει να καπελώσει την κοινότητα των Ελλήνων νομίμων μεταναστών της Γερμανίας, μιλώντας τάχα, εξ’ ονόματός τους. Προκαλεί άφθονο γέλωτα, η τακτική κάθε λογής μαρξιστικού παρασίτου και διεθνιστή, να υποδύεται το ρόλο του εθνικά υπερήφανου, για να πείσει τους αφελείς. Με την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στη Νυρεμβέργη, άξαφνα ο κύριος αυτός αισθάνθηκε θιγόμενος Έλλην! Όσο και να θέλει όμως να κρυφτεί η σοβιετική κουτοπονηριά του, το σταλινικό ύφος δε την αφήνει. «Κάποτε... κάποιοι... δεν ήταν αριθμοί, δεν ήταν θύματα... ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν εμάς, σαν εσάς, σαν τους διπλανούς μας... ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ είχαν ονόματα, όνειρα, ελπίδες.... Ας μη πάει χαμένη η θυσία τους! ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟΣ!».
Θυμίζει σε τίποτα η γραφική αυτή δήλωση, αντίστοιχες ανακοινώσεις των ελληνόφωνων μαρξιστών του Σύριζα; Αποκλείεται… Ο κύριος Δημητρίου αγωνίζεται να «διαφυλάξει» την εικόνα και το κύρος του Ελληνισμού της Γερμανίας. Βεβαίως, θα ρωτήσει κάποιος αδαής, πού ήταν ο κύριος Δημητρίου όταν η γερμανική Siemens γέμιζε με μίζες τα ταμεία των ελληνικών κοινοβουλευτικών κομμάτων; Πού ήταν ο κύριος Δημητρίου όταν ο Τζέφρυ Παπανδρέου δήλωνε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης πως διοικεί έναν διεφθαρμένο λαό; Πού ήταν ο κύριος Δημητρίου όταν τα σιωνιστοκρατούμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Γερμανίας, καθύβριζαν, συκοφαντούσαν και περιγελούσαν τους Έλληνες, συνεπεία των πρακτικών των προδοτικών μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων; Ο κύριος Δημητρίου δεν ήταν πουθενά, διότι ακριβώς ο ρόλος του είναι ο ρόλος του «πουθενά»! Ας χύσει λοιπόν το μαρξιστικό του δηλητήριο, εκπροσωπώντας τον εαυτό του και όχι τις χιλιάδες των συμπατριωτών μας, οι οποίοι νομίμως εγκαταστάθηκαν στη Γερμανία αναζητώντας το ψωμί που τους στερούσε επί τέσσερις δεκαετίες το αισχρό και ρουσφετολογικό, ανθελληνικό κομματικό κράτος! Αλίμονο αν περίμεναν οι πάντοτε Εθνικά υπερήφανοι συμπατριώτες μας, τη γνώμη του κάθε Δημητρίου, του κάθε Γλέζου, του κάθε Κωνσταντίνου…
Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεται πέραν των αρμοδιοτήτων του κυρίου αυτού, το αν θα ανοίξει η Χρυσή Αυγή παράρτημα στη Νυρεμβέργη. Το ότι έτυχε να διαβιεί στη Γερμανία, δεν του δίνει το δικαίωμα να υποκαθιστά το γερμανικό κράτος, ούτε φυσικά την θέληση και τα πιστεύω των Ελλήνων της Γερμανίας. Μακάρι τέλος, την ευαισθητοποίηση του να την έδειχνε και απέναντι στα κόμματα, τα οποία προδίδουν αποδεδειγμένα την Πατρίδα και κατακλέβουν τον Ελληνικό Λαό. Η Χρυσή Αυγή, είτε το θέλει ο κύριος Δημητρίου είτε όχι, είναι η συνειδητή επιλογή ενός Λαού, ο οποίος επιθυμεί να πορευτεί με περηφάνια και Τιμή στο μέλλον.
 
 http://xristospappas.blogspot.gr

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΗ – ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΤΙΜΗ
ΑΘΗΝΑ 26-1-2013.
Η μαριονέτα της νέας τάξης πραγμάτων, το αποκαλούμενο και «ελληνικό» πολιτικό σύστημα, εκτελεί το σχέδιο της εξοντώσεως της πατρίδος μας με συνέπεια σε όλα τα επίπεδα. Έχουν πιάσει όλες τις άκρες της ελληνικής κοινωνίας σε εξουσία και παραεξουσία παίρνοντας τα εύσημα του διεθνή αφεντικού τους. Η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία ήθελε από την αρχή και πέτυχε να πάρει τον έλεγχο τόσο στην κυβερνητική μερίδα όσο και στην ψευτοαντιπολίτευση και το σκοτεινό παρακράτος ομοίως.
Όμως υπάρχει πλέον αναπτυγμένο ένα ξεχωριστό και μοναδικό κίνημα, αυθεντικά εθνικό και λαϊκό, μέσα στην ελληνική κοινωνία. Είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός που εκφράζει την βούληση της ελληνικής ψυχής και κάμει υποταγή μονάχα σ’ αυτήν. Τότε ο παγκόσμιος τύραννος και τα ντόπια βαποράκια της βουλήσεώς του παθαίνουν εγκεφαλικό. Διαπιστώνουν πως υπάρχει ζωντανός και αδιαπραγμάτευτος ελληνισμός απέναντί τους. Τα εξοντωτικά μέτρα δεν αρκούν.
Και έτσι βγάζουν βόμβες, «ανθρώπινα» δικαιώματα και την ανανδρία τους σε όλη της την αθλιότητα πουλώντας φόβο και εδάφη. Το διεθνιστικό σαράκι έχει εκπροσώπους ακόμη και στο χώρο της Ορθοδοξίας μας αναζητώντας κοινούς χώρους πλεύσης ανάμεσα στην Εκκλησία και την αιμοσταγή αριστερά σε συνέδρια όταν οι ΗΠΑ μοιράζουν ευαρέσκεια και χρίσμα ω του «θαύματος» στην ίδια ανθελληνική «εκσυγχρονιστική» αριστερά.
Όλοι οι σκελετοί του Συστήματος βγαίνουν από το ντουλάπι της φρίκης. Ο σιωνιστικός νεοταξισμός θέλει να σπείρει ζιζάνια. Τι να τις κάνει τις υπογραφές των γραικύλων πολιτικάντηδων; Ένα πρόβατο να τους αναθέσει να το φυλάξουν θα το χάσουν. Έτσι λοιπόν ετοιμάζουν το φιτίλι μήπως προλάβουν την επαναστατική ορμή του εθνικισμού και του λαού μας. Βγαίνουν λοιπόν στο «επαναστατικό» σιργιάνι εκρηκτικοί ψευτοπροστάτες και λαθρομετανάστες. Οι έμποροι των εθνών έχουν βγάλει όλα τα παιχνίδια τους στο κλαρί.
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα πήγε ο αμερικανοκομμουνιστής πρώην επαναστάτης Τσίπρας στην Αμερική και έδωσε στην κυριολεξία δήλωση νεοταξικής νομιμοφροσύνης, είπε δηλαδή την πραγματική αλήθεια που έκρυβε από τους ραγιάδες. Πως δεν πρόκειται να σχίσει τη δανειακή σύμβαση της Ελλάδος με την ψευτοευρώπη και το ΔΝΤ και πως είναι ένα ακόμη «ευρωπαϊκό» κόμμα. Είπε ακόμη πως το πρόβλημα είναι γενικό κι όχι ελληνικό, πως το τραπεζικό σύστημα δεν λειτουργεί, πως χρειάζεται καλύτερα σχεδιασμένη νομισματική ένωση και κοινός προϋπολογισμός. Και ακόμη πως ο νταλκάς του είναι ίδιος με αυτόν των νεοταξιτών. Ότι αναπτύσσεται «ναζιστικό» κίνημα και πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπάρχει στο ελληνόφωνο κυνοβούλιο με Έλληνες «ναζί», ζητώντας βοήθεια και διεθνή καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής.
Ο μεγάλος «σύμμαχος» ικανοποιείται και συμφωνεί με τον εκπρόσωπο του ντόπιου ανθελληνισμού. Ο σιωνιστικός παράγοντας κατατρέχει ματαίως φυσικά το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα όπου κι αν σταθεί και βρεθεί, σε όλες τις ηπείρους. Ο Τσίπρας επιπλέον μας είπε ξεκάθαρα ποιο είναι το σπίτι του. Δεν είναι η Ελλάδα, είναι η «Ευρώπη» και το υπερκράτος που χτίζεται. Και επειδή ΔΝΤ σημαίνει ΗΠΑ, πρέπει να αναφέρουμε πως ΣΥΡΙΖΑ και Παγκόσμιος Τύραννος μας μίλησαν για προσέγγιση στα οικονομικά ζητήματα. Και ακόμη πως μίλησαν για τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, τα Σκόπια και την ΑΟΖ, με τον Τσίπρα να υποστηρίζει τη «συνέχεια και τη συνέπεια» στην εξωτερική πολιτική.
Αυτή η «συνέπεια» είναι η χάραξη της ΑΟΖ από κοινού με την Τουρκία, η διζωνική ομοσπονδία με τις κατοχικές αρχές στην Κύπρο και η αποδοχή της εισόδου των Σκοπίων στους διακρατικούς οργανισμούς με όποιο όνομα θέλουν οι γυφτοσκοπιανοί! Το ξεχώρισμα της δικής μας Μακεδονίας από τη «δική τους» όπως είπε ο υφυπουργός εξωτερικών της μνημονιακής συγκυβέρνησης! Την ίδια στιγμή το ΔΝΤ αναγνωρίζει τα εγκληματικά μέτρα ως λαθεμένα αλλά αξιώνει να συνεχιστεί η εφαρμογή τους. Μας λένε πως πρέπει να εφαρμοστούν διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και μείωση μισθών και συντάξεων αφού παίρνουμε πολλά.
Ο υπουργός οικονομικών Στουρνάρας υιοθετεί απόλυτα την εφαρμογή του βαπτισθέντος σε λάθος εγκλήματος και λέει με πλήρη δωσιλογική συνείδηση στο CNN πως δεν έχει καμία αντίρρηση στην αγορά από τους Τούρκους λιμένων, στρατηγικών οργανισμών και υποδομών αφού αυτό υπαγορεύει η παγκοσμιοποίηση. Το πούλημα της Πατρίδος από πατριδοκάπηλους στους εχθρούς της την ώρα που ανακοινώνεται το ξεπούλημα των νησίδων Τοκμάκια απέναντι από την Λέσβο δίχως να γνωρίζουμε ποιος πωλεί σε ποιον. Οι Τούρκοι ωστόσο πέραν των αγορών έχουν βγάλει στους ελληνικούς αιθέρες τα πολεμικά τους αεροσκάφη πλήρως οπλισμένα ακόμη και με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
Την ίδια στιγμή οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διενεργούν εκτεταμένη άσκηση Πυρπολητής με την συμμετοχή αεροσκαφών, αλεξιπτωτιστών και καταδρομέων με πρόβλεψη ανακατάληψης του αεροδρομίου της Σάμου και διατήρηση αυτού ενόψει ενισχύσεων. Όμως η τρόικα ζητάει να πωληθούν η λέσχη αξιωματικών στη Ρηγίλλης και το ναυτικό νοσοκομείο. Παράλληλα ο Στρατός μας αντιμετωπίζει πρόβλημα ελλείψεων στα καύσιμα. Ο Φρουροί του Έθνους φυλάσσουν άριστα τις Θερμοπύλες όταν σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στην Αθήνα σκάνε βόμβες μέρα μεσημέρι. Η πολιτική ηγεσία αν και γνώριζε όπως λέγει την πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος, δεν κατάφερε να το αποτρέψει!
Ποιος μπορεί να πιστέψει τους ανίκανους πλην δωσίλογους όταν μέσα σε ένα απίστευτα νοσηρό κλίμα οι ΗΠΑ βγάζουν ταξιδιωτική οδηγία σε βάρος της χώρας μας και ζητάνε την καταγραφή των υπηκόων τους από τις πρεσβευτικές αρχές τους ώστε να μπορέσουν σε μια επαναστατική κρίση να τους προστατέψουν. Οι δε γραικύλοι μιλάνε για την πιθανότητα «ακροδεξιάς» βίας στην προσπάθεια στηρίξεως της θεωρίας των άκρων. Και από κοντά σχηματίζεται στην αστυνομία μετά από μια δολοφονία αλλοδαπού ένα αντιρατσιστικό τμήμα υποστηρίξεως των «θυμάτων» ακόμη και με ανώνυμες καταγγελίες!
Οι Έλληνες όμως εξακολουθούν να πεθαίνουν από τις αυτοκτονίες λόγω των αιματηρών οικονομικών μέτρων και από το δολοφονικό μένος λαθρομεταναστών με καθαρά μισελληνικό κίνητρο. Παράλληλα η σίτιση των λαθρομεταναστών στα κέντρα κράτησης κυμαίνεται στα 5,8 ευρώ μέσο όρο όταν για τους Έλληνες φοιτητές στις εστίες και όσους εξ αυτών είναι άποροι κυμαίνεται στα 2 ευρώ το άτομο. Στην πραγματικότητα με το ξόδεμα και σε άλλες καταστάσεις η ψαλίδα είναι πολύ μεγαλύτερη.
Όμως οι Βρυξέλλες πληρώνουν αδρά. Και από κοντά καλύπτουν πλήρως τα ψευδή ελλείμματα του 2009 που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ και για τα οποία ασκείται ποινική δίωξη από την ελληνική δικαιοσύνη, αναγορεύοντας αυτά σε νόμιμα και ορθά διατυπωμένα. Κατά τα λοιπά το κυνοβούλιο ασκεί προανακριτικό έλεγχο.
Ο ελληνικός λαός αντιδρά. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ταχεία αύξηση των ποσοστών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που λαμβάνει ψήφους από παντού, δεξιά μα και αριστερά. Το Αίμα και η Γη είναι των Ελλήνων η Τιμή. Ο Ελληνισμός δεν αποδέχεται κανενός είδους ασφυξία και αγοραπωλησία. Λαμβάνει την πατρίδα στα χέρια του με επαναστατική ορμή και εξαπλώνεται απελευθερώνοντας εργασία, κοινωνία και αλύτρωτη Ελλάδα πλέκοντας χρυσό το στεφάνι δόξης του Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Πάλι τρίτη δύναμη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε δημοσκόπηση της ΣΑΜΑ-RASS
Ο ευσεβής πόθος του καθεστώτος ντυμένος «δημοσκόπηση»
Η δημοσκόπηση της Rass πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά από τις 22-24 Ιανουαρίου και δημοσιεύεται στο φύλλο που κυκλοφορεί το Σάββατο.
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου:

Το προβάδισμα για τη ΝΔ είναι μόλις 0,4%, καθώς στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 25,5% έναντι 25,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Να σημειωθεί ότι η ίδια εταιρεία σε δημοσκόπηση του Δεκεμβρίου (18-20/12) έδινε προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 25,5% έναντι 24,8% της ΝΔ.
Στη δημοσκόπηση τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 8,8% (από 9.1% τον Δεκέμβριο) και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ 5,3% (από 5,7%), ΔΗΜΑΡ 5,3% (5,0%),ΚΚΕ 5% (4,8%), Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,8 (2,8%), Δημιουργία Ξανά 1,6% (1,2%), Οικολόγοι Πράσινοι 1,5% (1,4%), Άλλο 2,4% (3,8%), Άκυρο/Λευκό 2,6% (3,2%) ενώ η Αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 13,3% (12,7%). Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών η εφημερίδα real news δημοσίευσε μυστική δημοσκόπηση για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου την οποία ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη κατά τη σύσκεψη των αρχηγών, όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  εμφανίζει σημαντική άνοδο, αγγίζοντας το 15%.
Το πως γίνεται οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες θεωρητικά γίνονται επί της ίδιας εκλογικής βάσης, να παρουσιάζουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους, είναι ένα ερώτημα που χρήζει μελέτης, αν και η απάντηση του είναι προφανής. Θεωρητικά μιλώντας πάντα, θα έπρεπε οι δημοσκοπήσεις, που γίνονται το ίδιο διάστημα, επί του ίδιου εκλογικού σώματος, να εμφανίζουν αποκλίσεις εντός του στατιστικού σφάλματος. Οι αποκλίσεις που φτάνουν το διπλάσιο του στατιστικού σφάλματος, φανερώνουν σκοπιμότητες που απλώς αλλάζουν από εταιρία σε εταιρία και δείχνουν ότι ο «θεσμός» είναι μια αριθμολογική προσπάθεια χειραγωγήσεως του Λαού, ενδεδυμένη με έναν επιστημονικοφανή μανδύα. Μια πραγματική εικόνα της κοινωνίας και των πραγματικών «δημοσκοπήσεων», έτσι όπως την λαμβάνουν τα κομματικά γραφεία και οι ξένες πρεσβείες, όπως η δημοσκόπηση που διέρρευσε από τα κομματικά γραφεία της ΝΔ προσφάτως, μπορεί να γίνει ορατή μόνο σε όποιον ζει εντός της κοινωνίας και σε αυτόν που αναγινώσκει τις αντιδράσεις αυτών που λαμβάνουν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις. Το πρώτο σκέλος θα το αφήσουμε ανοιχτό, αφού οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, συμμετέχοντας στις ενημερωτικές δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, γνωρίζουν αυτό που βλέπουν, όπως το γνωρίζει και ολόκληρος ο Λαός που βγαίνει - έστω και ελάχιστα - από το σπίτι του. Το δεύτερο σκέλος μπορούμε να το δούμε από τις δηλώσεις και τις πράξεις όλων των καθεστωτικών ταγών, που διατελούν εν πλήρει πανικό εμπρός στην άνοδο του «νεοναζισμού» και του «φασισμού», όπως αρέσκονται να αποκαλούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στις επαφές τους με ξένους παράγοντες, προκειμένου να «κλαφτούν» και να ζητήσουν βοήθεια.
H RASS είναι η εταιρία που πριν από τις εκλογές του Μαΐου, όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έλαβε επίσημα το 6,97% των ψήφων του Ελληνικού Λαού, έλεγε ότι «μπαίνουμε ίσα ίσα στην βουλή», προκειμένου να δημιουργήσει το κλίμα της «χαμένης ψήφου» και να σπρώξει κόσμο προς την ΝΔ, ενόψει της «έλευσης των κομμουνιστών» που προπαγάνδιζε σύσσωμος ο καθεστωτικός Τύπος. Πρόκειται, δηλαδή, για μια εταιρία δημοσκοπήσεων που δεν φείδεται φαιδρότητας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πολιτικές σκοπιμότητες της στιγμής. Έτσι και τώρα μας δίνει ένα εξαίσιο δείγμα καθεστωτικής προπαγάνδας, η οποία όσο και να πονάει δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι καθιερωμένη και σταθερή τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα. Κάτι που όλοι παραδέχονται πλέον όσο και αν τους πονάει.
Αυτό, όμως, που μπορεί να κρυφτεί μερικώς, αλλά σε καμμία περίπτωση ολικώς είναι ότι η Χρυσή Αυγή ακόμα και στα πιο «άγρια» όνειρα του καθεστώτος παραμένει κραταιά και ακμαία στην τρίτη θέση. Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη εταιρία δείχνει την τάση να αποκρύπτει σημαντικό ποσοστό από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, όπως φάνηκε και από τις προηγούμενες «δημοσκοπήσεις» της, μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι η μυστική δημοσκόπηση του Μαξίμου που έκανε λόγο για 15% της Χρυσής Αυγής είναι, έστω και μετριοπαθώς, κοντά στην αλήθεια. Γεγονός που άλλωστε φαίνεται από τον τρόμο του καθεστώτος απέναντι στην Κάθαρση που φέρνει η Χρυσή Αυγή στον τόπο.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ..  ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ, ΕΣΕΙΣ ΦΕΥΓΕΤΕ! 

xryshaygh.com

Η απελπισία του καθεστώτος απέναντι στην Χρυσή Αυγή

Η απελπισία του καθεστώτος απέναντι στην Χρυσή Αυγή Έχουμε δει τις τελευταίες μέρες τον Αλέξη Τσίπρα να γυρνά την υφήλιο και να προσπαθεί να πείσει τους διεθνείς επικυρίαρχους για την ανάγκη αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο θίασος συνιστωσών, του οποίου θεωρητικά ηγείται, αποτελεί το αριστερό δεκανίκι του αμαρτωλού συστήματος της κλεπτοκρατίας, που επί δεκαετίες προσπαθεί να διαλύσει την Ελλάδα. Πήγε στην Γερμανία και παρακάλεσε τον Σόιμπλε να βοηθήσει εναντίον της Χρυσής Αυγής. Πήγε και στο Αμέρικα για να μιλήσει με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για το ίδιο ακριβώς ζήτημα.
Την ίδια ακριβώς ανησυχία έχει βέβαια και η άλλη πτέρυγα του καθεστώτος, η κυβερνητική. Ο Σαμαράς έστειλε τον Αβραμόπουλο να συνεννοηθεί με τους Αλβανούς για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Ο Βενιζέλος έβαλε τους συνταγματολόγους του να ψάξουν τρόπο, ώστε η θέληση του Ελληνικού Λαού να τεθεί εκτός νόμου. Ακόμα και το ΚΚΕ, μέσα στην γραφικότητα του όπως πάντα, ανησυχεί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Για την κλεπτοκρατία κανείς τους δεν ανησυχεί, προφανώς.
Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αντιμετωπίζει μια συνολική πολεμική από αυτό το αμαρτωλό σύστημα που ταλαιπωρεί τον Λαό για δεκαετίες. Πραγματικά τιμητικός αυτός ο πόλεμος. Τιμητικός όσο αστείες είναι οι προσπάθειες του καθεστώτος για να προσάψει κατηγορίες εναντίον μας. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές σταθερές στην προσπάθεια αυτή του καθεστώτος, είναι ότι οι «μάρτυρες» διαθέτουν «ακτίνες Χ» που άμεσα εντοπίζουν κομματικές ταυτότητες της Χρυσής Αυγής. Αντιθέτως όταν γίνονται πραγματικά γεγονότα που αφορούν στελέχη δικά τους, εκεί οι κομματικές ταυτότητες εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Ενδεικτικό παράδειγμα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ που πρωτοστατούσε σε κύκλωμα λευκών γάμων, της οποίας την πολιτική ταυτότητα ουδείς καθεστωτικός δημοσιογράφος, ούτε είδε, ούτε ανέφερε.
Βλέπουν «φαντάσματα» και προσπαθούν να κατασκευάσουν «σκιάχτρα», προκειμένου να διατηρήσουν στην εξουσία το αμαρτωλό καθεστώς που χρόνια τώρα τους τάιζε. Η τελευταία φαιδρή είδηση που ακούμε, σήμερα, σχετικά με αυτή την απέλπιδα προσπάθεια τους, λέει ότι «φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν απειλητικά προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ». Βέβαια το «γεγονός» δεν το αντιλήφθηκε καν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πληροφορήθηκε εκ των υστέρων. Για να το μεταφράσουμε στα Ελληνικά από τα «κομμουνιστικά», το όλο «γεγονός» το σκαρφίστηκε το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε εκ των υστέρων τον Τσίπρα και πήρε την έγκριση του για την νέα προσπάθεια προπαγάνδας. Ακολούθως η «είδηση» μεταφέρθηκε όπως οι προκηρύξεις των τρομοκρατών, στην «Ελευθεροτυπία», προς αναπαραγωγή.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας», η οποία απαλλάχθηκε από τα χρέη της προς τους εργαζομένους της και συνεχίζει και πάλι το «φιλεργατικό» της δημοσιογραφικό έργο, οι εν λόγω ομογενείς προσπάθησαν να απευθύνουν ερωτήσεις στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Προφανώς οι ομογενείς που αναφέρει η «Ελευθεροτυπία» προσπάθησαν να θέσουν «άβολες» ερωτήσεις στον Τσίπρα, τις οποίες δεν απάντησε. Ακολούθως βαφτίστηκαν «Χρυσαυγίτες», όπως πράττουν πάντα οι αριστεροί σε όποιον τους «στριμώχνει» και το υποτιθέμενο γεγονός πήρε το δρόμο της δημοσιότητας, προκειμένου να γίνει η γνωστή αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα για άλλη μία φορά. Δεν βρέχει «σύντροφοι», ούτε όλοι είναι «Χρυσαυγίτες». Απλώς σας φτύνει ο κόσμος, πάρτε το χαμπάρι.

xryshaygh.com

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ 22-1-2013.
Η σωτηρία όπως ακριβώς και η επικράτηση της πατρίδος δεν είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης και ζητιανιάς αλλά αποφασιστικότητας και επιβολής. Όταν μάλιστα λαμβάνεις πολιτική απόφαση για το λαό και το έθνος σου, αναλαμβάνεις όλους τους προβλεπόμενους για το δικό σου πρόσωπο κινδύνους και δεν υπαναχωρείς ούτε θέτεις το έθνος στην αντιπολιτευτική προκρούστεια κλίνη. Το κοινό καλό δεν επιμερίζεται μήτε σε ψευτοσυμμαχικές φατρίες μήτε σε κομματικά φέουδα. Έχει αποκλειστικό γνώμονα την αξιοπρέπεια του λαού και την ανεξαρτησία του έθνους. Επομένως αφορά και υλοποιείται από το σύνολο της εθνικής κοινότητος.
Ο χαρακτήρας του πολιτεύματος προσδιορίζεται από τα ποιοτικά γνωρίσματα των εκφραστών του, την πραγμάτωση του κοινού καλού και την λαϊκή αποδοχή. Η ηθική, ο πατριωτισμός και η κοινωνική συνοχή είναι τα στοιχεία που προσδιορίζουν την λαϊκή έκφραση και την ελευθερία του έθνους. Αυτό είναι το ακριβές πρόσωπο της αληθινής και άμεσης δημοκρατίας, της αριστοκρατίας που άρχουν οι βέλτιστοι της φυλής ερχόμενοι σε διαρκή διαβούλευση και συστράτευση με την ενιαία κοινωνία. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο λαϊκός εθνικισμός βούλεται υπέρ Ελλήνων στην πράξη όταν κατηγορείται για βίαιες πρακτικές και ποδηγέτηση από τους σκλαβωτές του λαού ψευτοδημοκράτες.
Αυτό που συμβαίνει ολόγυρά μας σε μια κοινωνία αιμορραγούσα και αποσβολωμένη είναι η διαιώνιση της πολιτικής διοικήσεως στα χέρια των εκφραστών της διαβόητης αστικής δημοκρατίας που εν τοις πράγμασι τεκμαίρεται πως είναι ανθελληνική ξενοκρατία. Η Ελλάς έχει χρεωθεί δια μιας καταχρηστικής λαϊκής «νομιμοποιήσεως» την πρωτοκαθεδρία της διορισμένης δικτατορίας των διεφθαρμένων που μας κόμισε ομηρία ψυχών και πατρίδος κρατικοποιώντας τις δικές της αμαρτίες. Οι πωλητές της γης μας έχουν ανατραφεί μέσα στις υπόγειες συναλλαγές εξαργυρώνοντας τις υπηρεσίες τους με την εκχώρηση κυριαρχίας και εξουσιών.
Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που «κυνηγούν» λίστες και φορολογικούς παραδείσους είναι γνώριμοι του νοσηρού κλίματος μα και συνδαιτυμόνες σε τραπεζικούς λογαριασμούς, λίστες, βίλες και άλλα χλιδάτα κέντρα λήψεως υψηλών αποφάσεων. Έχουν μετατρέψει το κοινοβούλιο σε κολυμβήθρα εξαγνίσεως τάχα των καθεστωτικών αμαρτιών. Η διαφθορά και η υποταγή άρχουν σε όλα τα κοινοβουλευτικά συστήματα εξουσίας που έχουν παρελάσει μπρος στα αγουροξυπνημένα μάτια του λαού μας. Οι αμαρτίες είναι δομημένο σχέδιο για την κατάρρευση της Ελλάδος, είναι δηλαδή το ίδιο το Σύστημα. Και οι εκπρόσωποι κράτους και παρακράτους τυγχάνουν της ευλογίας πρεσβειών και νεοταξισμού πολύ πριν βρεθούν τάχα τυχαία στα ψηφοδέλτια και την κάλπη.
Δεν πρόκειται να αποδεχτώ καμία κοινοβουλευτική πλειοψηφία που λαμβάνει ξένο χρήμα για να γεμίσει την ελληνική αγορά με λουκέτα και την ελληνική κοινωνία με τυχοδιώκτες πάσης φυλής και θρησκείας πλην Ελλήνων. Δεν πρόκειται να αποδεχτώ κανέναν αυτοαποκαλούμενο δημοκράτη που ποινικοποιεί τον εθνικισμό μου, καταργεί την ελληνική ιδιοκτησία και ονομάζει το διεθνές πλιάτσικο επένδυση όταν διώχνει τον ανθό της δικής μου εθνικής κοινότητος στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα ή στην μαύρη απελπισία. Δεν υπακούω σε καμία κοινοβουλευτική δύναμη που στέκεται σε γυάλινα πόδια κάμνοντας την Ενέργεια της πατρίδος φλάμπουρο ευκαιρίας όταν ο σιωνιστικός και ο τουρκικός λύκος αλυχτούν.
Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έχει δώσει όρκο ιερό και απαράβατο σε Θεό, σε λαό και σε σημαία ελληνική. Οι δικές μας αναφορές στην εντιμότητα και την ηθική πηγάζουν από τα διδάγματα των πατέρων μας και τον δικό μας βηματισμό. Έναν βηματισμό όρθιο που δεν σκύβει για να διαβούμε διαδρόμους σκοτεινούς. Με βλέμμα ευθυτενές που δεν χαμηλώνει γιατί δεν έχουμε τίποτα και κανέναν να κρύψουμε. Η περιουσία του έθνους για εμάς τους Εθνικιστές ξεκινάει από τη ψυχή, αποκωδικοποιείται μέσα από τα βιβλία των σοφών, περνάει στο καμίνι της εργατιάς και της παραγωγής, γίνεται λίθος και χώμα που τα ποτίζουν αίμα και ιδρώτας ελληνικός.
Η περιουσία αυτή καλλιεργείται και αναπτύσσεται, άρα μεγαλώνει. Επομένως τη χειρίζονται Έλληνες Ανδρείοι και Πολεμιστές της Φυλής, Άνδρες και Γυναίκες που ενεργούν ο ένας στο πλευρό του άλλου. Έλληνες και Ελληνίδες που κοιτάζουν τα παιδιά στα μάτια και τον λαό στο μέρος της καρδιάς χαιρετώντας τον Θεό και τον Φωτοδότη Ήλιο. Δεν διδάσκουμε στα παιδιά μας την παλιανθρωπιά και την αθεΐα. Και δεν κοιτάζουμε το λαό στην τσέπη ώστε να τον λεηλατήσουμε και να τον οδηγήσουμε σαν το σφάγιο στην μάντρα της παγκοσμιοποίησης. Γιατί είναι κοινός σκοπός και αποστολή του Ελληνικού Έθνους, επομένως του Λαϊκού Εθνικισμού να κηδεμονέψουμε μονάχοι τη Φυλή μας και να αντρώσουμε το Εθνικό Κράτος σε Ελληνικό Κέντρο λήψεως αποφάσεων και Διοικητήριο της Οικουμένης.
Δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε εχθρούς του ελληνισμού παρέα με ξένους νταβατζήδες ούτε είμαστε η παράταξη όλων των ελληνόφωνων ή των διεφθαρμένων. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός ή Λαϊκός Εθνικισμός είναι η Παράταξη και το Κίνημα Όλων των Ζωντανών Ελλήνων που ορίζουν την Ιδέα και την Ύλη μαζί ακηδεμόνευτα. Είμαστε Έλληνες που θεωρούν δικό τους τον πόνο του εθνοφυλετικού τους αδερφού, απαραβίαστο Άγιο Βήμα από κοινού Πίστη και Πατρίδα, Εντολή και Κοινοβουλευτικό Σώμα τη Λαϊκή Βούληση. Εργασία και Ξίφος στα χέρια της Μεγάλης Ελλάδος που σκλάβος Έλλην δεν νοείται μήτε από τόκους μήτε από λόγχες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ
Το πεπρωμένο της Ελλάδος δεν είναι να χαθεί από προσώπου γης. Αυτή είναι η επιθυμία των προδοτών και των μισελλήνων που μας περιβάλλουν. Όμως η φύση του ελληνισμού είναι να επιβάλλει τους δικούς του σκοπούς και τα δίκαια της φυλής μας ως αναπόσπαστο τμήμα της υψηλής αποστολής του. Φτάνει να κάμουμε τα απολύτως απαραίτητα για την περίσταση. Να σηκωθούμε επάνω και να πολεμήσουμε για το αύριο των παιδιών μας.
Μια μεγάλη μάχη συμφερόντων διαδραματίζεται γύρω από τη γη και τη θάλασσά μας. Ένα νέο χρυσόμαλλο δέρας φέρνει τα κοράκια του διεθνιστικού νεοταξισμού στα άγια ελληνικά χώματα. Το μέγα παραμύθι της φτωχής μικρής Ελλάδος καταρρέει πανηγυρικά όταν και μόνο το ζήτημα της επιβεβλημένης ανακηρύξεως της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης συγκεντρώνει το διεθνές ενδιαφέρον και σηκώνει τις απειλές της Τουρκίας και των δορυφόρων της εναντίον μας στα ύψη.
Ο γεωφυσικός πλούτος καθιστά την πατρίδα μας ισχυρό γεωστρατηγικό παίκτη, πράμα που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της αντικειμενικής μας θέσης. Όμως η υλική ισχύς χρειάζεται μαζί της ως απαραίτητα εφόδια την εθνική ανεξαρτησία, την κοινωνική συνοχή, το ψυχικό σθένος και την στρατιωτική πυγμή. Χρειαζόμαστε δηλαδή τον στρατηγικό προσανατολισμό να αναδειχθούμε σε Δύναμη ισχύος και πυρός ώστε αφενός μεν να ελέγξουμε τις αποφάσεις μας αυτόνομα και αυτόβουλα και αφετέρου να καταστρώσουμε σχέδιο εξοντώσεως των εχθρών μας και απελευθερώσεως γης ελληνικής.
Είναι προφανές ότι τούτη την κρίσιμη ιστορική στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο διαφορετικές μα παράλληλα εξελισσόμενες καταστάσεις που διαδραματίζονται σε μια Ελλάδα που δυστυχώς διοικείται ακόμη από το ψευτορωμέϊκο. Από τη μια πλευρά οι ψευτοσύμμαχοι και οι τοκογλύφοι του διεθνιστικού νεοταξισμού αντιμετωπίζουν την πατρίδα μας ως την κότα με τα χρυσά αυγά που τη θέλουν κοντά τους για να πάρουν το ποθητό γι’ αυτούς χρυσό. Επομένως την θέλουν μέσα στο ακατάστατο κοτέτσι της ψευτοευρώπης αλλά αλλοτριωμένη με πλήρη ελεγχόμενη ελληνόφωνη πολιτική διοίκηση, αριστερόθεν και δεξιόθεν, με χειμαζόμενο στρατό και φτωχοποιημένη κοινωνία, κυκλωμένη από «χρέη», ψευτοεπαναστάτες και λαθρομετανάστες.
Από την άλλη πλευρά ο διεθνής σιωνισμός δεν θέλει να μεγαλώσει σε μπόι το εργαλείο που έχει βάλει στην περιοχή μας και λέγεται Τουρκία. Δεν θέλουν οι έμποροι των εθνών να χαλάσουν μονομιάς τις παρτίδες τους με τους απόβλητους της στέπας, όμως δεν θα αφήσουν τους δικούς τους χωροφύλακες να γίνουν αφεντικά της περιοχής μας. Το δε πετρέλαιο και το φυσικό μας αέριο, τα δικά μας θέλγητρα και οι δικοί μας άγιοι τόποι, έχουν σημάνει γενικό συναγερμό. Αμερικανοί, Ρώσοι, Εβραίοι, Γερμανοί, Γάλλοι, όλος ο κόσμος και ο υπόκοσμος ακολουθούν ο ένας το ποδάρι του άλλου. Σου λέει, πάει στις θερμές θάλασσες ο ανταγωνιστής μου. Θα κάτσω εγώ εδώ να τον κοιτάζω; Και έτσι το τραινάκι ξεκινάει και πάει μερτικό να πάρει.
Καιρός λοιπόν να επαναλάβουμε στους εαυτούς μας το κτητικό κομμάτι που μας αναλογεί όταν συνεχίζουν να μας κλέβουν οι σύγχρονοι Εφιάλτες μαζί με τη νεότερη εκδοχή της «ιερής» συμμαχίας. Είναι τα δικά μας θέλγητρα, είναι ο δικός μας δρόμος, είναι το δικό μας μονοπάτι προς την ελευθερία. Και ακόμη να χωνέψουμε πως ελευθερία σημαίνει κυριαρχία και κυριαρχία σημαίνει δύναμη. Επομένως η Νίκη του Ελληνικού Έθνους είναι τώρα και πάντα στα ελληνικά χέρια. Στα χέρια εκείνα που παίρνουν εντολές από ελληνικές καρδιές τολμηρές που δράττουν τις περιστάσεις με την απόφαση να παίρνεται αυτοστιγμεί. Πριν καν προλάβουν να αναπτυχθούν δεύτερες σκέψεις και αναστολές.
Οι ξένοι δεν έχουν καμία δουλειά να μας σώσουν. Δική τους δουλειά είναι να μας βυθίσουν κι άλλο. Να μας χρησιμοποιήσουν και να μας πετάξουν κλέβοντας οριστικά την πατρίδα. Και οι προδότες είναι ένα άχρηστο βάρος. Με το βάρος δεν ανοίγεις κουβέντες αλλά το πετάς. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν βρει όλες τις συμφωνίες που γυρεύουν με την πόρνη Εσπερία. Βλέπετε πόσο χαριτόβρυτα συναντώνται όλοι με όλους. Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και αριστεροί ψευτοαντιστασιακοί γλύφουν από την κορυφή έως τα νύχια την Γερμανία, τις ΗΠΑ, όλους τους δοσάδες της οικουμένης. Θέλουν να πιάσουν πόρτα στην εξουσία, να γίνουν ψευτορωμέϊκο.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η έπαλξη των Όρθιων στο παράστημα και Ζωντανών στη συνείδηση Ελλήνων. Οι Έλληνες Εθνικιστές δίδουμε το χέρι στον χειμαζόμενο Έλληνα και του ζητούμε να σηκωθεί επάνω και να πολεμήσει για το δικό του αύριο, για την ισχυροποίηση της πατρίδος, για την ανοικοδόμηση του κοινού μας οίκου. Έχουμε λάβει τα μηνύματα των καιρών και έχουμε αφουγκραστεί την αυστηρή εντολή των προγόνων μας. Λεωνίδας και Θερμοπύλες ανασταίνονται. Στο πεδίο της μάχης θα είμαστε παρόντες και στο δικαστήριο της ιστορίας θα βγάλουμε δίκαιη απόφαση.
Ο Στρατός μας ετοιμάζεται να χαράξει νέες γραμμές στο χάρτη του Ελληνικού Έθνους. Τα ελληνικά σπαθιά θα γίνουν τα κλειδιά που θα ξεκλειδώσουν τις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Και ο ελληνικός λαός θα ξαναβρεί τόλμη, αποφασιστικότητα, γενναιότητα και χαμόγελο στην Νέα Ελλάδα που θα αποδοθεί στο λαό της καθαρή και πιο μεγάλη από ποτέ άλλοτε. Σε θέση μάχης λοιπόν για τη χρυσή αυγή του ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

“Πολιτική κάθαρση τώρα”!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

 

Η ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή για το φορολογικό
Θα αρχίσω την τοποθέτησή μου με ένα άρθρο το οποίο εγράφη τη Δευτέρα από έναν δημοσιογράφο, ο οποίος ήτο από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της πολιτικής του μνημονίου, του κ. Πρετεντέρη στα «ΝΕΑ», άρθρο που είχε τίτλο «Η πικρή αλήθεια» και από το οποίο σας διαβάζω. «Τώρα που τελείωσαν οι γιορτές και οι χαρές για τη δόση, ας πούμε την πικρή αλήθεια ή, καλύτερα, να αφήσουμε να την πει ο Νικολά Μπαβερέζ, ένας από τους κορυφαίους Γάλλους οικονομολόγους: «Η Ελλάδα έχει καταστραφεί. Παραμένει στο ευρώ μόνο χάρη στο πιο δαπανηρό και πιο αναποτελεσματικό σχέδιο αναδιάρθρωσης στην ιστορία του καπιταλισμού»». Αυτό εγράφη στην εφημερίδα «Le Monde».
Και συνεχίζει: «Αμφιβάλλω αν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει σοβαρά τη διαπίστωση: Έως τα τέλη Μαρτίου η Ελλάδα θα έχει πάρει 200 δισεκατομμύρια ευρώ από δάνεια μέσα σε τρία χρόνια, θα έχει κάνει δύο διαδοχικές αναδιαρθρώσεις του χρέους. Θα έχει φτωχύνει περισσότερο από όσο φτώχυνε η Μεγάλη Βρετανία στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.»
Όσο φτώχυνε η Μεγάλη Βρετανία στον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο, φτώχυνε η Ελλάδα σε αυτά τα τρία χρόνια με το μνημόνιο! Η Μεγάλη Βρετανία ξόδεψε τα κεφάλαιά της στα χαρακώματα του Βερντέν, του Ιπρ, στο Βαλκανικό μέτωπο. Εμείς, φαίνεται, μια κι έχουμε τη λίστα Λαγκάρντ υπόψη μας, σε άλλα μέτωπα!
Επίπλαστη οικονομική ευρωστία, βασισμένη σε ψέματα
Γιατί δεν είναι μόνο η λίστα Λαγκάρντ, μιας μόνο τράπεζας της Ελβετίας. Υπάρχει το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο, υπάρχει η Μύκονος, υπάρχει το Χρηματιστήριο, που κάποιοι μας έλεγαν ότι θα περάσει τις 7.000 μονάδες.
Ποια Μέρκελ και ποια Γερμανία; Εμείς είχαμε γίνει παγκόσμια οικονομική δύναμη και δεν το ξέραμε. Θα περνούσε τις 7.000 μονάδες, δηλαδή, ο δείκτης του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών θα ήταν υψηλότερος του δείκτη του Χρηματιστηρίου της Φραγκφούρτης. Αυτά μας έλεγαν και μάζευαν τα λεφτά και μετά τα λεφτά, όπως ξέρετε, έφυγαν.
Στη συνέχεια του άρθρου του, όμως, ο κ. Πρετεντέρης, -και εδώ έρχομαι στο ζήτημα του φορολογικού νομοσχεδίου- γράφει χαρακτηριστικά: «Η φοροκαταιγίδα που ξέσπασε την τελευταία τριετία και συνεχίζεται, οι αυξήσεις των συντελεστών, οι έκτακτες εισφορές, τα νέα χαράτσια και το κυνήγι της φοροδιαφυγής είχαν ως αποτέλεσμα τη σταθερή μείωση των εσόδων. Η πικρή αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι πήραμε λάθος δρόμο». Σας το λέει ο κ. Πρετεντέρης, κύριοι της τρικομματικής συγκυβέρνησης, ο πλέον ένθερμος υπέρμαχος του Μνημονίου, έχετε πάρει λάθος δρόμο, αλλάξτε τον!
Εξοντωτικά χαράτσια εξαθλιώνουν τον λαό
Δεν υπάρχει πιο υγιής και πατριωτική επένδυση από το να επενδύεις στην πατρίδα σου, στα ακίνητα. Γνωρίζουμε όλοι μας ότι ένα συντριπτικό μέρος του ελληνικού λαού, οι μικρομεσαίοι, οι μεσαίοι είτε με το εφάπαξ τους είτε με τις οικονομίες τους αγόραζαν δύο – τρία διαμερίσματα για να έχουν κάποια ενοίκια και να έχουν κάποια έσοδα. Αυτοί, λοιπόν, που έκαναν το λάθος να επενδύσουν στην πατρίδα σήμερα τιμωρούνται. Υπάρχουν δέκα διαφορετικοί φόροι για τα ακίνητα.
Εκεί που μπορούν εύκολα να βρουν τα χρήματα, γιατί βέβαια για την περίφημη φοροδιαφυγή και για όλα αυτά τα οποία έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια δεν βλέπουμε να υπάρχει και καμία σοβαρή μέριμνα, καμία σοβαρή έρευνα και καμία πραγματική διάθεση για τιμωρία και κάθαρση, την κάθαρση να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα, να τιμωρηθούν οι κλέφτες που λέει ο λαός. Όχι ο λαός να είναι καλός μόνο όποτε σας συμφέρει. Αυτό πιστεύει ο λαός. Ας βγούμε στις ρούγες, στα καφενεία να ακούσουμε το λαό. Αυτό λέει ο λαός.
Έρχομαι σ’ ένα άλλο θέμα, στο θέμα του εξοντωτικού φόρου, ο οποίος υπάρχει στο πετρέλαιο θέρμανσης. Πριν λίγα χρόνια βλέποντας ότι το πετρέλαιο θέρμανσης τελικά κατέληγε πετρέλαιο κίνησης είχαμε φτάσει στο κωμικό σημείο να είμαστε ίσως η μοναδική χώρα στον κόσμο που είχε δύο χρώματα πετρέλαιο, ένα για την θέρμανση και άλλο για την κίνηση. Τελικά ούτε αυτό έπιασε. Ερχόμαστε τώρα και βάζουμε έναν εξοντωτικό φόρο.
Για το Κίνημα μου για αυτά που εμείς πιστεύουμε για μια εθνική οικονομία, δεν υπάρχει πιο άδικος φόρος από τον έμμεσο φόρο. Είναι άδικο να πληρώνει τον ίδιο φόρο ο φτωχός συνταξιούχος με την σύνταξη των 400 ευρώ για το πετρέλαιο με τον μεγαλοεπιχειρηματία ή με τον εφοπλιστή. Είδαμε ότι με την αύξηση αυτή, η οποία έγινε στο πετρέλαιο θέρμανσης, αντί να κερδίσει το κράτος έχασε.
Η ανομία ζει και βασιλεύει
Ταυτόχρονα, έχουμε και ένα άλλο φαινόμενο που είχαμε να το δούμε δεκαετίες στην Ελλάδα. Πηγαίνετε σε μια λαϊκή αγορά και θα δείτε λαθραία τσιγάρα, όπως στην δεκαετία του ’50. Επίσης γίνεται εμπόριο και της φορολογικής ταινίας από τα πακέτα από τα περίπτερα για να κολληθούν σε άλλα πακέτα λαθραία και να πωληθούν νόμιμα. Εκεί έχει καταντήσει η Ελλάδα.
Ποιοι ωφελούνται από αυτό; Άθελα του το κράτος μ’ αυτήν τη φορολογική πολιτική, μ’ αυτήν την εξοντωτική αύξηση των έμμεσων φόρων είναι αβανταδόρος των λαθρεμπόρων. Οργιάζει το λαθρεμπόριο σε κάθε γωνιά της χώρας.
Δεν ήταν ποτέ φιλική η σχέση του λαού με το κράτος σ’ ό,τι αφορά τη φορολόγησή του γιατί θεωρούσε -και δικαίως εν πολλοίς- ότι οι φόροι τους οποίους πληρώνει δεν πηγαίνουν επ’ αγαθώ του λαού, αλλά πηγαίνουν πολλές φορές σε κάποιους από τους σπουδαίους της πολιτείας, οι οποίοι και θησαυρίζουν. Σήμερα που η κατάσταση η οικονομική είναι κρίσιμη αυτό καθίσταται πλέον επιτακτικό, να αποδείξει δηλαδή το κράτος και η πολιτεία ότι είναι έντιμη να κάνει κάθαρση.
Αλλιώς, θα δείτε στο τέλος του 2013 ότι θα υπάρχει μικρότερη είσπραξη των φόρων για έναν απλό λόγο, διότι ο λαός δεν εμπιστεύεται αυτό το κράτος, για να πληρώσει τους φόρους. Πόσους θα βάλετε φυλακή; Έχετε διαβάσει ιστορία και τι έγινε το 1932 με το Βενιζέλο που προσπάθησε με ανάλογο τρόπο να κάνει συλλογή φόρων; Γέμισαν οι φυλακές, έγιναν επεισόδια σε όλες τις πόλεις και τελικά δεν έγινε τίποτα.
Εάν δεν υπάρξει κάθαρση, λοιπόν, δεν υπάρχει περίπτωση να ανταποκριθεί ο λαός σε αυτά τα ούτως ή άλλως άδικα και αναποτελεσματικά φορολογικά μέτρα.
Οι ξένοι δεν θα μας σώσουν. Οι ξένοι ποτέ δεν μας έσωσαν. Οι ξένοι μας έδιναν όλα αυτά τα χρόνια αυτά τα λεφτά από τη μία τσέπη και τα έπαιρναν από την άλλη με την κατανάλωση. Επίκαιρος είναι ο Διονύσιος Σολωμός: «Μοναχή το δρόμο επήρες και ξανάρθες μοναχή, δεν είναι εύκολες οι θύρες, όταν η χρεία τες κουρταλεί». Είδαμε, λοιπόν, με πόσο σκληρούς όρους μας δίνουν αυτά τα χρήματα, υποτάσσοντας την Ελλάδα.
Πιστεύω, όμως, ότι όλα αυτά τα οποία σχεδιάζει η Κυβέρνηση θα αποτύχουν. Μακάρι να επιτύχουν, αλλά εγώ βλέπω και την ανεργία να αυξάνεται και την οικονομία, την ήδη κατεστραμμένη, να καταστρέφεται περισσότερο. Για όλους αυτούς τους λόγους καταψηφίζουμε το φορολογικό νομοσχέδιο, ένα νομοσχέδιο το οποίο τάσσεται στη λογική του μνημονίου και καλούμε έκαστον και εκάστην να αναλάβει τις ευθύνες του. Καταστρέφεται η χώρα. Καθείς ας διαλέξει το δρόμο που πρέπει να πάρει.
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

xryshaygh.com

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟ 15% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η REAL NEWS


XA-POREIA
“Η κυβέρνηση κερδίζει έδαφος έναντι του ΣΥΡΙΖΑ” επισήμανε ο Αντώνης Σαμαράς στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη κατά τη σύσκεψη των αρχηγών, παρουσιάζοντάς τους μυστική δημοσκόπηση για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου.
Σύμφωνα με τη μέτρηση, την οποία δημοσιεύει η Real News, η σχέση της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ αντιστρέφεται στην εκτίμηση ψήφου, με τη Συγγρού να προηγείται με 29,7% και την Κουμουνδούρου να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 28,1%.
Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ σταθεροποιείται έστω και στο 7,5%-8%, ενώ με ένα μικρότερο ποσοστό ακολουθεί και η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, που επίσης ξεπερνά το εκλογικό της ποσοστό.
Το ΚΚΕ όχι μόνο κρατά το ποσοστό του αλλά αρχίζει πλέον να εμφανίζει τάσεις ανόδου, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σύμφωνα πάντα με τη μέτρηση που παρουσίασε ο πρωθυπουργός στους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς, εμφανίζουν σημαντική πτώση.
Η Χρυσή Αυγή πάντως παρότι το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να εφαρμόσει την ατζέντα του “νόμου και της τάξης”, εμφανίζει σημαντική άνοδο, αγγίζοντας το 15%, εξέλιξη που σχολιάστηκε με σκεπτικισμό από τους τρεις αρχηγούς.
ΠΗΓΗ: NEWS.GR
ΣΗΜ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ… 15% ΣΤΗ “ΜΥΣΤΙΚΗ” ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Ή ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ”… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!

http://ethnikismos.net

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ 19-1-2013.
Θα έρθει θαρρείς Έλληνα η κάθαρση του πολιτικού τοπίου από πολιτικούς που δεν είναι μήτε Έλληνες στη ψυχή μήτε καθαροί στη συνείδηση. Αλήθεια υπάρχει κανείς εχέφρων και οπωσδήποτε χειμαζόμενος πολίτης στην καθημαγμένη χώρα μας που να πιστεύει κάτι τέτοιο; Ασφαλώς όχι διότι ο πολίτης αυτός έχει πατριωτική συνείδηση και δεν ανήκει στο άτακτο τσούρμο που πιστεύει στα λόγια των καθεστωτικών πολιτικάντηδων και τις επικοινωνιακές τακτικές των παπαγάλων του συστήματος. Δεν πιστεύει αυτός ο Έλληνας τις υποκριτικές ψευτοκαθάρσεις και τις κατασκευασμένες ειδήσεις.
Η Ελλάς είναι σκλαβωμένη και διοικείται από ένα ραγιάδικο μα και χρυσοπληρωμένο ψευτορωμέϊκο. Οι μεγάλες αποφάσεις του κράτους λαμβάνονται υπό το καθεστώς του τρόμου και των απειλών. Όμως κι αυτές οι απειλές είναι κίβδηλες και κατασκευασμένες. Ένας φόβος είναι υπαρκτός. Να μείνουμε χωρίς θάλασσα, γη και ουρανό ελληνικό. Το παρακράτος αμολάει τις βόμβες του όταν το έθνος τάχα συνεδριάζει, δικάζει, πουλάει, ξεπουλάει και σπέρνει παντού στην εθνική μας επικράτεια ξένα συμφέροντα. Η δουλειά της ψευτοεπανάστασης είναι μονάχα μια, να σπείρει ανάμεσά μας τον εμφύλιο που ονομάζει τάχα λαϊκή αντίδραση.
Ώστε έχουμε λοιπόν μια «αντίδραση» που επικαλείται το λαό αλλά όχι τον ελληνικό. Διότι ασχολείται με τις γιάφκες και τους λαθρομετανάστες κι όχι με τα προβλήματα του Έλληνα. Αυτόν άλλωστε τον θέλουν αποκομμένο από τη φυλή του να μάχεται ενάντια στον εαυτό του. Από την άλλη πλευρά η εθνική άμυνα μάθαμε πως χωράει μέσα σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο που μπορεί να μπαίνει σε σπίτια ελεύθερα όπως ακριβώς οι λίστες με τους χρυσοκάνθαρους. Και η πατρίδα ολόκληρη μαζί με την εργασία και το ψωμί μας, μαζί με το ξαρμάτωμα των ναυπηγείων της ναυτικής μας χώρας χωράει σε ένα νομοσχέδιο που δίδει τα κλειδιά στα χέρια της αιώνιας γυρολόγου βδέλλας.
Εκχωρούν λοιπόν οι «λεβέντες» του δωσιλογισμού τις μαρίνες, τα λιμάνια, το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και το νερό στους δυνάστες δανειστές του σιωνιστικού νεοταξισμού και του παγκόσμιου τραπεζικού του κεφαλαίου. Λοιπόν αυτό σημαίνει με λίγα λόγια χρεοκοπία και παραίτηση από πάσα δυνατότητα ανάκαμψης. Σημαίνει ακόμη πως ρίχνουν τα τείχη της πατρίδος για να περάσουν οι βάρβαροι του καιρού αφού χωρίς δαύτους στο κεφάλι του ελληνισμού όπως μας είχε πει ο Καβάφης καθεστώς γραικύλων δεν θα μπορούσε να σταθεί. Το λιμάνι της Ζέας μαζί με τα υπόλοιπα θαλασσινά κάστρα πάνε στα χέρια του τουρκικού στρατού και της ΜΙΤ ήδη.
Κι όμως το κοινοβούλιο διαθέτει ακόμη βουλευτάδες που λένε πως είναι Τούρκοι. Φωτογραφίζονται με Τούρκους αξιωματούχους σε Θράκη και στα απέναντι σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη, σε Ιωνία και Πόντο, μιλάνε για τουρκική Θράκη και προσπάθησαν να μπλοκάρουν τον διορισμό ιμάμηδων στα σχολεία των μουσουλμανοπαίδων από το ελληνικό δημόσιο για να τους διορίζουν τουρκικό προξενείο, ψευτομουφτήδες και η Άγκυρα ακόμη. Δεν πέρασε κάτι τέτοιο, όμως ο Βενιζέλος μας λέει ότι έχει απόρρητα σχέδια της εθνικής άμυνας σε ηλεκτρονικό αρχείο στα χέρια του όταν ο ίδιος δεν είναι πλέον υπουργός και τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να βγαίνουν από το πεντάγωνο!
Οι «πεντακάθαροι» πωλητές της πατρίδος επέλεξαν να παραπέμψουν μέσα από ένα θέατρο σκιών μονάχα τον Παπακωνσταντίνου για τη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ κι όχι τους προϊσταμένους αυτού στην παράδοση της Ελλάδος στα σαγόνια των παγκόσμιων τοκογλύφων. Βρέθηκαν όμως 166 «πεντακάθαρα» χέρια να ψηφίσουν την ολοσχερή υποθήκευση της χώρας επί κατασχέσεως της εθνικής μας περιουσίας στην περίπτωση που δεν πληρωθούν τα κατασκευασμένα χρέη. Το δε ταμείο ξεπουλήματος της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου μπλοκάρει τα κοιτάσματα του Πρίνου και κάθε άλλο γεωφυσικό πλούτο που θα διαχειρίζεται το ίδιο αντί του κράτους δίδοντας τον πλούτο της Ελλάδος απευθείας στα σεντούκια της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας.
Που πήγαν τα λεφτά των συνταξιούχων και των εργαζομένων και γιατί δεν πουλάτε τις τηλεοπτικές συχνότητες που έχουν καταχραστεί οι ιδιοκτήτες τους, ρώτησε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος. Και η απάντηση είναι φυσικά πως τα χρήματα του λαού πάνε στις αναχρηματοδοτήσεις και τη συντήρηση του ρημαδιασμένου καθεστώτος. Διότι ο σκοπός το έχουμε πει πως είναι η χρεοκοπία του λαού ώστε να κατεβάσει νομοτελειακά τα ρολά το Έθνος των Πολιτισμών και των Ηρώων. Την ψυχή και το παρατηρητήριο του κόσμου θέλουν οι σιωνιστές. Τα παλάτια τα έχουν πάρει και απλώς πρέπει να τα ξαναπάρουμε αν θέλουμε να έχουμε μέλλον.
Τα παλάτια της ελληνικής ψυχής είναι ο έλεγχος της προνομιακής γεωπολιτικής μας θέσης. Οι αμερικανοί μάς λένε πως δεν θα χαράξουμε ΑΟΖ και δεν θα βγάλουμε ενεργειακούς πόρους αν δεν τους μοιράσουμε μαζί τους, με την Τουρκία και πάντα δίχως τη Ρωσία. Μας το θυμίζουν κάθε δυο και τρεις ενώ έχουν αντίστοιχη εκπροσώπηση των συμφερόντων τους σε κυβέρνηση και βουλή. Οι δε Αλβανοί που ο Γλέζος τούς θέλει να έχουν τάχα σχέση με εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ είναι οι χωροφύλακες της παγκοσμιοποίησης στον πλούτο του Ιονίου. Γι’ αυτό μας μιλούν για Μεγάλη Αλβανία που περιλαμβάνει τη Θεσπρωτία μας όταν η CIA βλέπει αντίστοιχα σχέδια και κατακερματισμό όλης της Ευρώπης.
Ο Ελληνικός Στρατός ωστόσο εξακολουθεί να είναι το μόνο τμήμα της ελληνικής πολιτείας που λειτουργεί και είναι ήδη έτοιμος για γερό «καβγά». Τα φράγματα στον Έβρο λειτουργούν στην εντέλεια. Η εκπαίδευση και η ετοιμότητα σε Κάρπαθο και Καστελόριζο είναι στο απόγειο. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ασκούνται και δεν παραχωρούν μήτε στεριά μήτε θάλασσα. Η δε Τουρκία ενοχλείται ακόμη και με την μομφή της Χρυσής Αυγής κατά του τουρκοπράκτορα και τουρκόψυχου Χατζηοσμάν.
Όμως το ψευτορωμέϊκο παίρνει εντολές από την τρόικα και χιμάει να ξεσχίσει τις σάρκες του λαού μας. Άρει λοιπόν πάσα έσχατη φοροαπαλλαγή, πάσα πρόσθετη ρύθμιση χρεών στις εφορίες, φέρνει σύντομα το ιδιώνυμο ακόμη και για οφειλές 1000 ευρώ μετά φυλακίσεως. Στοχοποιείται πάσα ελληνική ιδιοκτησία και παράλληλα τα λουκέτα αυξάνονται, ενώ όλες οι εκτιμήσεις μιλάνε για ανεργία πάνω από 35% σε πραγματικά επίπεδα και 1700000 Έλληνες ανέργους. Ο δε Σόιμπλε βλέπει τον «αντικαπιταλιστή» νεοταξίτη Τσίπρα και τον προσγειώνει στα θολά τοκογλυφικά νερά που πρέπει να συνεχίσουν να μας πνίγουν με την ηρεμία τους.
Τα ελληνικά δικαστήρια δικαιώνουν δραπέτες λαθρομετανάστες που σπρώξανε τους φύλακες και έφυγαν για να σώσουν τάχα τις ζωές τους νομιμοποιώντας τις αντιδράσεις απέναντι στην αστυνομία και τις αρχές ασφαλείας. Στα δε ευρωπαϊκά δικαστήρια μεθοδεύεται και μάς έρχεται η «νόμιμη συμβίωση» των κίναιδων για να διαλυθεί ό,τι έχει μείνει όρθιο. Η παγκοσμιοποίηση κάνει πάρτι ενάντια στους σκλάβους στον τόπο τους Έλληνες.
Χρειαζόμαστε επανάσταση ελεύθερων Ελλήνων και ταχεία ανακατάληψη της πατρίδος μας. Την κάθαρση δεν την κάνουν βρώμικοι. Την κάθαρση την κάνουν Πατριώτες και Εθνικιστές. Είναι έργο του Έλληνα Εργάτη, του Έλληνα Στρατιώτη, του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι η Μεγάλη Ελλάδα των Πιστών και Όρθιων Ελλήνων που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ