Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Φαμίλιες και οικογενειοκρατία δείχνει το Stern για την φτώχεια των Ελλήνων
Φαμίλιες και οικογενειοκρατία δείχνει το Stern για την φτώχεια των Ελλήνων
O πόλεμος μεταξύ ευρωπαϊκής και ελληνικής οικογενειακής πλουτοκρατίας έχει ανάψει για τα καλά. Έτσι έχει το πράγμα, ο μεγαλοκαρχαρίας τρώει τον μικρό… Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα των γερμανών, οι οποίοι μην απατάστε δεν ενδιαφέρονται για το καλό της Ελλάδος ή για το δίκαιο των Ελλήνων, καταδεικνύουν ένα σύνολο 2.000 διαπλεκόμενων επιχειρηματικών και πολιτικών οικογενειών οι οποίες έχουν στην κυριολεξία ξαφρίσει την χώρα μας από το τις αρχές ακόμα του 1900 (αν όχι σε κάποιες περιπτώσεις και πίσω από αυτήν την ημερομηνία). Αυτές οι οικογένειες και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, αποτελούν σύμφωνα με το άρθρο το εκτιμούμενο σύνολο των φαμελιών που «παίζουν παιχνίδι» στην χώρα μας.
Πέρα όμως από αυτές που αποτελούν ίσως την γαρνιτούρα της υποθέσεως, πολύ σωστά εν συνεχεία εντοπίζεται ένας σκληρός πυρήνας συμφερόντων τα οποία λαμβάνουν την μερίδα του λέοντος της λείας από την χώρα μας. Οικογένειες οι οποίες ζυγίζουν  πολλά, μα πάρα πολλά δισεκατομμύρια. Οι προηγούμενες βρίσκονται «απλά» στα εκατοντάδες εκατομμύρια. Αυτές έχουν άμεσα συγγενικά τους μέλη μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, ενώ επίσης συντηρούν ορδές βουλευτών – κηπουρών (πρώην ηθοποιοί, αθλητές, μοντέλες, γκόμενες, τεκνά, δημοσιογράφοι, πλήθος ομοφυλοφίλων κλπ.). Όλοι αυτοί συντηρούν την επίφαση της δημοκρατίας στην μεταπολιτευτική πατρίδα μας, όντας απολύτως εξαρτημένοι από τους χρηματοδότες (και νταβατζήδες) τους.
Σήμερα ποτίζονται κάποιοι εξ αυτών. Αύριο τους αφήνουν να μαραθούν και αναδεικνύουν φρέσκιες περιφερόμενες γλάστρες. Όλοι τους ετερόφωτοι, άνθρωποι με πολλές αδυναμίες και καταχρήσεις (σεξουαλικές, ουσιών, αλκοόλ, οικονομικές). Όποιος τολμάει να παραβαίνει τις εντολές των αφεντικών εξαφανίζεται χωρίς πολλά πολλά... Χώρια που οι πιο πολλοί από αυτούς ούτε που καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Στο γυαλί να ξεκατινιάζονται και τι στον κόσμο. Τα εκατομμύρια πετούν πάνω από τα κεφάλια τους σε μπίζνες εις βάρος των δημοσίων ταμείων που θα έπρεπε να προστατεύουν ως κόρη οφθαλμού και αυτοί ψάχνουν στην καλύτερη των περιπτώσεων για το εκατομμύριο που θα τους εξασφαλίσει τα γεράματα (βλέπε Αριστοτέλη Παυλίδη). Άλλοι πάλι ούτε ανάγνωση ενός απλού κειμένου δεν μπορούν να κάνουν όντας κατ’ ουσία αγράμματοι.
Έτσι λοιπόν ο πυρήνας των φαμελιών, ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις κατά το δοκούν, τοποθετεί δικά του άτομα σε καίριες θέσεις της Δημόσιας Διοίκησης (πχ. ΤΑΙΠΕΔ, Υπουργείο Ανάπτυξης, λοιπά Υπουργεία, νοσοκομεία, κτλ.), διαφεντεύει κάθε τομέα της οικονομίας με οικονομικό ενδιαφέρον. Ακόμα και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν καταστεί ανήμπορες να αντιδράσουν, όντας έρμαια στις ορέξεις τους. Όποιος δεν συμπλέει … θερίζεται! Αυτός είναι ο νόμος τους. Από το δημοσίευμα του Stern όμως λείπουν και λαμπερά – μεγάλα ονόματα (!) που δεν θα έπρεπε να απουσιάζουν, γιατί και αυτά παίζουν στο... Τσάμπιονς Λίγκ της Ελληνικής διαπλοκής. Το αλληλοφάγωμα της εγχώριας επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ καλά κρατεί. Εγχωρίως για το ποιος θα επιβιώσει και εκτός Ελλάδος για το ποιοι ξένοι θα φάνε τους ντόπιους μεγαλοπαράγοντες υφαρπάζοντάς τους τα πόστα και τον αποθησαυρισμένο πλούτο τους.
Όντας μεθοδευμένο και εξυπηρετώντας την τελευταία αυτή λογική, το άρθρο του Stern αδυνατεί φυσικά και ουσιαστικά ουδόλως ενδιαφέρεται να προβεί σε προτάσεις προς όφελος τους Ελληνικού Λαού. Είναι και για αυτούς … αδιάφορος. Αξίζει εδώ να θυμηθούμε, ότι όταν ο Μέγας Αλέξανδρος καταλάμβανε τα Περσικά θησαυροφυλάκια (άλλα μικρά και άλλα μεγάλα) όπου ο βασιλέας των βαρβάρων και οι τοπάρχες του είχαν στοιβάξει αμύθητους θησαυρούς, δεν τους μετέφερε όπως θα περίμενε κανείς στο δικό του θησαυροφυλάκιο στην Πέλλα. Αντιθέτως, αντιλαμβανόμενος ότι για να κυβερνήσει μια ρημαγμένη από τον πόλεμο και την αναταραχή αυτοκρατορία θα έπρεπε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την οικονομική της ανάπτυξη, μοίρασε κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τον αμύθητο αυτό πλούτο για να «δουλέψει η οικονομία» κύριοι! Ακολούθησε έτσι την πιο βασική οικονομική αρχή αναπτύξεως μιας οικονομίας. Με το διαμοιρασμένο αυτό χρήμα, η αυτοκρατορία του (γνώρισε ακόμα και μετά τον θάνατό του) τις επόμενες δεκαετίες μια πρωτόγνωρη ανάπτυξη την οποία είχε περιχαρακώσει και παρεμποδίσει ο Πέρσης και η πολιτικο-οικονομική ελίτ του, αποθησαυρίζοντας και κατακρατώντας όλον τον παραγόμενο οικονομικό πλούτο της τεράστιας επικράτειάς τους.
Με τον ίδιο τρόπο, τέκνα δεύτερης γενεάς (ανήκοντα στο τυχερό σπέρμα της διαπλοκής) όπως ο νεαρός κ. Μπόμπολας, παρουσιάζεται από τον αρθρογράφο με ανοιχτό το πουκάμισό του στην γραφειάρα του να κατηγορεί τους Έλληνες που δεν έχουν να του πληρώσουν διόδια για να διαβούν δρόμους (που εκείνοι! Πλήρωσαν για να κατασκευαστούν) μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Ως άλλος γνήσιος «Γεφυραίος» απαιτεί λύτρα υποταγής. Χώρια το χρυσάφι έχει υφαρπάξει, καταστρέφοντας αμετάκλητα το περιβάλλον στην Χαλκιδική (για το οποίο και αδιαφορεί επιδεικτικά). Το ανεκτίμητο αυτό κοίτασμα το πήρε για μόλις 11 εκατ. ευρώ την εποχή του Σημίτη Πρωθυπουργού (!) και Χριστοδουλάκη Υπουργού Οικονομικών (!). Η αξία του υπολογίζεται σε πάνω από 12 δισεκατομμύρια ευρώ! Τα έσοδα των Ελλήνων μηδαμινά! Το περιβαλλοντικό κόστος ανυπολόγιστο!
Για αυτούς μιλάμε λοιπόν που αν δεν ξεριζωθούν,  δεν πρόκειται να επέλθει καμία οικονομική ανάπτυξη στην χώρα μας. Αν δεν εθνικοποιηθούν οι υφαρπαγμένες από τον Λαό περιουσίες και δεν επιστραφούν πίσω στους δικαιούχους Έλληνες, να μην περιμένουμε καμία, μα καμία οικονομική ανάπτυξη. Κάνα κοκαλάκι μόνο μπορεί να πετάνε (κάνα φαρμακάκι, καμιά συνταξούλα, κάνα διορισμό). Όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, έτσι και εμείς – και Μόνον Εμείς, Χρυσή Αυγή και Λαός ενωμένοι σε μια γροθιά – μπορούμε να ξαναμοιράσουμε τον πλούτο που έχουν αποθησαυρίσει όλοι αυτοί επί έναν αιώνα και πλέον και να φέρουμε πραγματική οικονομική ανάπτυξη και πραγματικό πλούτο σε όλους, στην Νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε!
Κόντρα στον ανηλεή πόλεμο που μας κάνουν - Δώστε μας την Δύναμη να το Πράξουμε. Ή ο Λαός ή οι Κηφήνες!
Οικονομικός Αναλυτής

xryshaygh.com

Εκτακτες παροχές ύψους 2 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της καπνοβιομηχανίας "Καρέλιας....ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ...

Στο ποσό των 7 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι επενδύσεις της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια για το 2012 και στο 1.8 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι επιπλέον παροχές προς τους εργαζομένους της Εταιρείας
Τη σχετική ανακοίνωση πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ανδρέας Καρέλιας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πρωτοχρονιάτικη εορτή των εργαζομένων της Εταιρείας, η οποία έλαβε χώρα σήμερα στην Καλαμάτα.
Στις παροχές που ανακοίνωσε ο κ. Καρέλιας στους εργαζόμενους, περιλαμβάνονται:...

1.      Επίδομα χειμερινής στολής, € 200 για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.
2.      Eπίδομα παρουσίας θα είναι φέτος € 850.00.  Tο δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους.
3.      Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.400
4.      Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά τους πέτυχαν στις παραπάνω σχολές μέσα στο 2012, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση € 500.00.
5.      Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2012.
6.      Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από 1.700 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 750.00
7.      Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές μεταξύ 1200.00 και 1699.00 ευρώ, θα λάβουν ενίσχυση € 1.500   Όσοι από αυτούς όμως έχουν από 3 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 700.00
8.      Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.200 ευρώ, θα λάβουν € 2.500.00. Όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον 400.00 για κάθε ανήλικο παιδί.
 http://pkampas.blogspot.gr

ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ 40 ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ...!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο... ανέβασε στο blog της η Τ.Ο και όπως αναφέρει προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα Αιγιωτών.

Αναλυτικά....

"Θρασύδειλη επίθεση από τάγματα της αριστεράς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες. Την ώρα εκείνη στα γραφεία βρίσκονταν 4 μέλη της χρυσής αυγής τα όποια όταν άκουσαν τις πέτρες να πέφτουν βροχή και τις φωνές, δύο εξ αυτών έσπευσαν στην είσοδο ώστε να αποθήσουν τους επιτιθέμενους αντιεξουσιαστές οι όποιοι ήταν γύρω στα 40 άτομα.

Η μάχη κράτησε αρκετά λεπτά στην είσοδο και αφού είδαν ότι δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των δύο συναγωνιστών τράπηκαν σε άτακτη φυγή με τους συναγωνιστές να τους κυνηγούν λίγα στενά πιο κάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι προκάλεσαν αρκετές ζημίες σε αυτοκίνητα πολιτών καθώς και σε διάφορα καταστήματα στον γύρο χώρο.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ"

egionews.blogspot.gr

stoxos.gr

ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΑΥΤΟΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΡΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ

ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ...
   
Θυμηθείτε και:

Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΑΘΗΝΑ 29-12-2012.
Δουλειά του Έλληνα είναι να διατηρεί τον οίκο του καθαρό και την πολιτική διοίκηση σε χέρια ελληνικά. Να εργάζεται για το καλό των αγαπημένων του προσώπων και πάνω από όλα για το κοινό καλό, την πρόοδο και την υπεροχή του Ελληνικού Έθνους. Αλλά όλα τούτα δεν γίνονται μήτε με την πτώση των αξιών μας μήτε με την παραμονή ελληνόφωνων βαρβάρων στην εξουσία σαν αυτούς που έχουμε, διορισμένους για να εξολοθρεύσουν το Γένος μας.
Η κατεδάφιση με άλλα λόγια του ανθελληνισμού που μας έχει επιβληθεί ως κλασσική περίπτωση καθεστωτικής και ολοκληρωτικής ξενοκρατίας είναι το τωρινό και άμεσο καθήκον. Ανθελληνισμός που έχει παρεισφρύσει σαν καρκίνωμα παντού. Στις οικονομικές μας υποθέσεις σαν μια ψευδαίσθηση για να μας κλέψει τη ζωή. Στο φυλετικό μας συναίσθημα με την ουσιαστική ποινικοποίηση του πατριωτισμού και του εθνικισμού μας για να απωλέσουμε την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα. Στην κοινωνική μας ασφάλεια για να απλωθεί ο νεοταξικός φόβος. Και στις εθνικές μας υποθέσεις για να βουλιάξουμε στην υποχωρητικότητα και την ανυπαρξία.
Αντικρίζουμε ολόγυρά μας έναν ατελείωτο χορό εκατομμυρίων ευρώ να ακολουθούν μια διαδρομή μεταξύ βαθιά διεφθαρμένων υπάρξεων και τραπεζικών συμφερόντων. Μας λένε για χρέη και ελλείμματα όταν η κραιπάλη των εκφραστών του πολιτικού συστήματος συνεχίζεται και οι πολιτικάντηδες βαυκαλίζονται πως δεν ευθύνονται οι ίδιοι αλλά κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους και ο λαός! Τα στοιχήματα σε βάρος της εθνικής οικονομίας που μόνο εθνική δεν είναι πανθομολογούμενα δίνουν και παίρνουν. Αλλά επιτέλους σ’ αυτόν τον τόπο δεν είναι τα πάντα μονάχα οικονομία και χρήμα. Σε καμία δε περίπτωση δεν είναι ελληνικό ίδιον το ξεπούλημα και η εκπόρνευση της Φυλής.
Περάστε και πάρτε όσο – όσο, φτάνει να μείνει όρθιο το πολιτικό «μας» σύστημα και να μπει η Ελλάς ακόμη και τεμαχισμένη στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση! Αυτά λέγουν οι πολιτικοί πωλητές προς τους νεοταξικούς δοσάδες και τοκογλύφους. 27,5 δις ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά 2756 ευρώ φόρο για άνεργο με 80 τ.μ πατρογονικό σπίτι και 1400 κ.ε αυτοκίνητο. Αυτά είναι τα νούμερα σας προσκυνημένοι.
Όμως την ίδια στιγμή ελληνικές ψυχές αιμορραγούν όταν οι άστεγοι αριθμούν σύμφωνα με την οργάνωση «Κλίμακα» σε 20000 συνανθρώπους μας και η εγκληματικότητα, ξένη και ημεδαπή, ξεσαλώνει όπως στην τραγική περίπτωση της Ξάνθης με τον βιασμό και την πυρπόληση μιας ελληνοπούλας γιατί το κυριότερο πρόβλημα πάνω από το οικονομικό είναι το ηθικό. Και τα ήθη που έχουν έως τώρα επικρατήσει δεν είναι ελληνικά και ανθρώπινα αλλά βαρβαρικά και ζωώδη.
Αυτή είναι η απώλεια που θέλουν να μας επιβάλλουν ώστε να μείνουμε στο τέλος μια θλιβερή ανάμνηση της ιστορίας. Όταν χάνονται Έλληνες από το λαθρομεταναστευτικό έγκλημα μας λένε μη μιλάτε γιατί είναι ρατσιστικό αυτό που λέτε. Χάνονται Έλληνες από αυτοκτονίες, αλλά και πάλι οι ίδιοι άνθρωποι μας λένε πως φταίει ξάφνου η εθνική μας κατάθλιψη που αυτοί οι σάρακες όμως καλλιεργούν.
Καθημερινά Έλληνες χάνουν θέσεις εργασίας γιατί πρέπει το εργατικό κόστος σαν κρέας κρεμασμένο στο τσιγκέλι να γίνει φτηνό και λιπόσαρκο. Αλλά η Αριστερά που κλαίει με κλάμα κροκοδείλιο απολύει τους δικούς της εργαζομένους, νοιάζεται για την ασφάλεια των λαθρομεταναστών, επιτίθεται με τα ίδια επιχειρήματα των καπιταλιστών της Εσπερίας σε βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Μας λέγει ο Γερμανός εντεταλμένος για τα ανθρώπινα δικαιώματα πως η πατρίδα μας είναι η ντροπή της Ευρώπης και πως υπάρχουν ελλείψεις στην περίθαλψη των λαθρομεταναστών, ενώ δεν υπάρχει προστασία από τις υποτιθέμενες επιθέσεις των «ακροδεξιών». Ο πολιτικός αυτισμός των εχθρών μας δεν τους επιτρέπει τη χρήση της λέξεως εθνικιστής.
Την ίδια στιγμή το ακροαριστερό παρακράτος βάλλει κατά εθνικιστών διαφημίζοντας διαδικτυακά τον ηρωισμό του, η κυβερνώσα Αριστερά περιοδεύει στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, πολιτικοί της «αντιπολιτευόμενης» Αριστεράς δέχονται τάχα επιθέσεις και τα νεοταξικά ΜΜΕ εμφανίζουν υλικό αποδεικτικό της πλάκας.
Από την άλλη πλευρά μαθαίνουμε πως η Αττική πνίγεται από την διακίνηση παράνομων όπλων. Ακούμε για την ύπαρξη ακόμη και 70000 όπλων. Παράλληλα τα παπαγαλάκια του διεθνιστικού νεοταξισμού κάμουν καιρό τώρα λόγο για το ξέσπασμα ενός εμφυλίου σπαραγμού ένεκα της κρίσης και της φτώχιας, αυτού του εικονικού λογιστικού σχεδιασμού που μετατρέπεται σε διεθνές πλιάτσικο. Αλλά η Αστυνομία παραμένει πάντα ποδηγετημένη από την εγχώρια τρόικα. Εθνικιστές δέχονται πραγματικές και λεκτικές επιθέσεις όταν ξένοι αναλυτές αναγνωρίζουν πως το πολιτικό σύστημα της ντροπής θα καταρρεύσει από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η ΕΥΠ αξιοποιεί με συνέπεια πληροφορίες και ερευνά τις αγοραπωλησίες που πραγματοποιούνται στην Κρήτη κυρίως από Ισραηλινούς, Τούρκους, Άραβες και Ρώσους με «περίεργα» κίνητρα. Οι δε Τούρκοι ισχυρίζονται με θράσος ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς 152 νησιών στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο είναι αμφιλεγόμενο, πως καμία συνθήκη τάχα δεν τα θεωρεί ελληνικά, ενώ αξιώνουν την αναγνώριση ως τουρκικών 16 εξ αυτών όπως τις Οινούσσες και το Φαρμακονήσι!
Το ρωσικό ναυτικό προβαίνει σε ασκήσεις στα ελληνικά νερά όταν ο πολεμικός πυρετός στα ανατολικά ημών εδάφη φουντώνει. Ο Ελληνικός Στρατός προβαίνει σε διαρκείς ασκήσεις ετοιμότητας και αεράμυνας. Το πολεμικό ναυτικό μας ετοιμάζεται να ασκηθεί με την Διοίκηση Φρεγατών επικεφαλής στα σημεία που οι τουρκομογγόλοι θα προβούν σε γεωφυσικές έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Καστελόριζο και νότια της Κρήτης.
Κι όμως στα Ίμια τουρκικά σκάφη παρενόχλησαν ελληνικά αλιευτικά και ένα σκάφος της ακτοφυλακής μας επιχειρώντας να τα εμβολίσουν. Και στην Ελεύθερη Θράκη Μας ο Τούρκος πρόξενος Σενέρ περιόδευσε σε μητροπόλεις και αστυνομικά τμήματα κάνοντας λόγο για κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργεί τάχα η Χρυσή Αυγή σε μουσουλμάνους όταν οι τουρκόψυχοι γκρίζοι λύκοι και η Αριστερά τουρκοποιούν Έλληνες και έχουν τακιμιάσει στην ψευτοτουρκικότητα συλλόγων και εδαφών. Με τον τοποτηρητή μητροπολίτη Κομοτηνής να δηλώνει δυστυχώς πως πάντοτε ήθελε σχέσεις με το τουρκικό προξενείο!
Από κοντά οι Αλβανοί κάνουν ρεπορτάζ για Αλβανό δημοσιογράφο χαρακτηρίζοντας αλβανική την Κόνιτσα και οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με τα νεοταξικά αφεντικά τους στην κατάργηση της στρατιωτικής θητείας!
Οι Έλληνες εργάζονται, πολεμούν και βαστούν καθαρά τα ιερά και όσια. Πίστη, Φυλή και Πατρίδα. Δεν τα παραδίδουν, μόνο τα εξαπλώνουν. Ήρθε η ώρα της ανόδου του Τρανού Ελληνισμού και της κατάρρευσης του ανθελληνισμού. Είναι η ώρα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Διεθνής Σιωνισμός εναντίον Χρυσής Αυγής

Έχει δίκιο ο Nick CCS στο παρακάτω μήνυμά του. Πράγματι, ο διεθνής σιωνισμός έχει στραφεί ενάντια στην Χρυσή Αυγή και συντονίζει όλα τα φερέφωνα-δουλικά του όργανα (τον ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, όλα τα Κόμματα, ΜΜΕ και ΜΚΟ, και όλους τους πολιτικούς και πνευματικούς διεφθαρμένους φορείς εξουσίας) εναντίον της. Δήλαδη, Θεοί τε και δαίμονες είναι στραμμένοι εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό σημαίνει πως ως κίνημα είναι ατόφια λαϊκή οργάνωση, πως είναι αδιάβρωτη και αγωνίζεται εναντίον παντός Κακού, και πως κατά κάποιο τρόπο όλοι οι αντίπαλοί της χορεύουν στον ρυθμό που τους παίζει - κάτι που από Ελληνική άποψη, είχε ξαναγίνει μόνον από τους «ξεβράκωτους» αρματωλούς και κλέπτες του 1821. Και εξ’αυτού οι χρυσαυγίτες παρουσιάζονται διαστρευλωμένα ως αλήτες, δολοφόνοι, ρατσιστές, τρομοκράτες, ναζιστές, και ότι άλλο αρνητικό δύναται κάποιος να φανταστεί. Τιμή τους!

Έτσι αγροίκοι παρουσιάζοντο από τους τότε βολεμένους της εποχής τους και οι Κολοκοτρωναίοι, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Καραϊσκάκης, και γενικά όλοι οι ήρωες του ’21. Έλα όμως που η Ιστορία τους μετουσίωσε σε ήρωες-αρχέτυπα για να μας εμπνέουν όταν έρχεται η ώρα επανεμφάνισης παρομοίων συνθηκών που προσθέτουν νέες σελίδες στην Ιστορία. Φίλε μου, επίτρεψέ μου να προσθέσω: Η Ελληνική Επανάσταση – ναι, εκείνη που θα συγκλονίσει την υφήλιο - ξεκίνησε και νατην, εξελίσσεται διαρκώς και πιο δρυμεία. Όμως, οι «Έλληνες» διανοούμενοι-επαναστάτες αγρόν ηγόρασαν. Τι τους εμποδίζει;

Κάποια αδιόρατη ανασφάλεια, ή μήπως η συνήθεια στη βολή-στρωματσάδα και η διανοητική στειρότητα στο κλουβί ελύγισε το ψυχικό τους σθένος; Μήπως ο χρόνιος ιδεολογικός αποπροσανατολισμός που θεωρείται ως η αλάνθαστη πορεία; Η αναμονή έξωθεν καθοδήγησης; Η μη αμφισβήτηση σε διεθνοποιημένα ιδεολογικά προϊόντα του σιωνισμού και η συστηματική απαξίωση των πανάρχαιων Ελληνικών προτύπων ιδεών και αρχών; Και, τέλος παντων, μπορεί να καλείται κάποιος προοδευτικός-επαναστάτης διανοούμενος/επιστήμονας χωρίς να δημιουργεί καινοτομίες στον τομέα του; Και μήπως επανάσταση-πρόοδος θεωρείται το να μηρυκάζουμε τα διεθνοποιημένα ιδεολογίματα μόνον; Έ όχι, δεν είναι πρόοδος το να μην απαντάς σε καυτά ερωτήματα αλλά τελμάτωση. Και δεν κάνεις επανάσταση αν δεν ανακαλύπτης αμφισβητώντας τις διεθνώς αποδεκτές θέσεις, προ πάντων δε τις υποβεβλημένες. Δυστυχώς, η κοινότητα της ελληνικής διανόησης (οι ατομικές εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα) είναι νοητικά νεκρή διότι διάλεξε να αγνοεί τις νέες διαμορφώσεις που ραγδαία λαμβάνουν υπόσταση στον ελληνικό ιδεολογικό χώρο. Και είναι νεκρή διότι απέχει της δημιουργίας σύγχρονων Εθνικοαπελευθερωτικών ιδεών και συμβαλλομένων αναλύσεων που τόσο ανάγκη έχει η Επανάσταση.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς, Πολύδωρος
Eglimatikotita
 

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΧΑΣΙΑ... ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!Εορταστική διανομή τροφίμων στην κεντρική πλατεία στην Φυλή (Χασιά) Αττικής

Η Χρυσή Αυγή, πάντοτε πιστή στην προεκλογική της εξαγγελία πως τα χρήματα του Λαού θα επιστρέψουν στον Λαό, θα πραγματοποιήσει μία ακόμη κοινωνική δράση αλληλεγγύης, αυτή τη φορά στο κέντρο του ιστορικού Δήμου Φυλής (Χασιά), στην πλατεία Δημαρχείου, στο άγαλμα του Ήρωα Μελέτη Βασιλείου, αύριο Κυριακή 30/12 στις 12 μμ.

Καλούνται όσοι συμπατριώτες μας επιθυμούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα τρόφιμα για το εορταστικό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, να προσέλθουν, κρατώντας την αστυνομική (και όχι την κομματική) τους ταυτότητά...

http://xryshaygh.blogspot.gr

stoxos.gr

ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.. ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΑΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ... ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΧΘΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ...ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ...
ΚΙ Η ΛΙΑΝΑ ΜΑΣ Η ΠΟΝΗΡΗ ΕΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ...!!!
 
 

stoxos.gr

Ο οικονομικός χρόνος μετρά αντίστροφα
Δυστυχώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, καθώς τα τύμπανα των συμφερόντων και της τρόικας ηχούν δυνατότερα από ποτέ. Ο μέσος Έλληνας θα δεινοπαθήσει στην κυριολεξία, οι χειρισμοί είναι εξαιρετικά δύσκολοι, η εφαρμογή των μέτρων είναι αδύνατη. Οι αλλεπάλληλες επιβολές χαρατσιών, μειώσεις εισοδημάτων, η μεθοδική εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχουν προηγούμενο σε καμία Δημοκρατία. Αναρωτιέμαι γιατί παρά την ολοφάνερη διάλυση της χώρας, οι δυνάμεις που την οδήγησαν στα Μνημόνια την οδηγούν πλέον στην ολοκληρωτική καταστροφή. Η απάντηση απλή και ξεκάθαρη: Έχουν θέσει προτεραιότητα τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας και τα εξυπηρετούν υπεράνω κοινωνίας και πατρίδας.
Ας ετοιμαζόμαστε για τα νέα μέτρα λιτότητας, τα οποία κοστολογούνται σε 9.4 δισ. ευρώ και τα οποία είναι σίγουρο ότι θα υπονομευθούν λόγω της σφοδρότητας τους και του απάνθρωπου του χαρακτήρα τους. Η καθίζηση της οικονομίας θα προκαλέσει μείωση της εισπρακτέας φορολογικής ύλης και ο προϋπολογισμός του 2013, πολύ σύντομα θα τιναχτεί στον αέρα. Εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα, ζούμε ένα ιστορικό καταστροφικό πείραμα, με έναν πρωθυπουργό, τον Α.Σαμαρά, ο οποίος λέει αδίστακτα πολιτικά ψέματα. Ούτε ένα ευρώ Συναγωνιστές, από τα 25 δισ. ευρώ, δεν θα δοθεί στην αγορά υπό την μορφή δανείου από τις τράπεζες. Τα χρήματα της επανακεφαλαιοποίησης θα τα κρατήσουν στην "άκρη" οι τράπεζες για να πάψουν να είναι χρεοκοπημένες. Δυστυχώς μετά την επανακεφαλαιοποίηση θα έχουμε ευρωπαίους κατοχικούς διοικητές. Οι επίτροποι αυτοί θα τηρούν απαρέγκλιτα τα προγράμματα προσαρμογής, θα ενημερώνουν με τριμηνιαία αναφορά την Κομισιόν και θα πληρώνονται με τα δικά μας χρήματα φυσικά. Τα προγράμματα προσαρμογής θα είναι υπό την επίβλεψη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο θα έχει και την κεντρική επίβλεψη, για την κερδοφορία που θα πρέπει να έχει το κάθε πιστωτικό ίδρυμα.
Σε λίγο καιρό μην περιμένετε να βρίσκετε τράπεζες σε μικρά νησάκια, αγροτικές περιοχές, κωμοπόλεις, αν οι Ευρωπαίοι επίτροποι κρίνουν ότι είναι είναι ασύμφορο να λειτουργούν, βάσει των κανόνων της "ελεύθερης αγοράς". Ξαναθυμίζω ότι το Ελληνικό δημόσιο χρέος ήταν 170% του ΑΕΠ το 2011 δηλαδή 356 δισ.  ευρώ. Ο Ε. Βενιζελος κούρεψε 200 δισ. ήτοι 53% και το χρέος αντί να πέσει κάτω από τα 250 δισ. ευρώ , εκτινάχτηκε μέσω νέων δανείων στα 340 δισ. ευρώ. Το ΑΕΠ της Ελλάδος με τα υφεσιακά μέτρα μειώθηκε κατά 6,6% το 2012 και το δημόσιο χρέος έφτασε στο .....175,5%. Το 2013 οι "τεχνοκράτες πολιτικοί" έχουν προϋπολογίσει νέα πτώση του ΑΕΠ  περίπου στο 4,5% οπότε αισίως το δημόσιο χρέος θα απογειωθεί στο 190%!!!! ......ο χρόνος μετρά αντίστροφα.
Η Χρυσή Αυγή σε αυτή την δύσκολη μεταπολιτευτική περίοδο, γνωρίζει ότι μια "αόρατη" ολιγαρχία, σιωνιστικού τύπου, παρεμβαίνει κυνικά και απροκάλυπτα στα εσωτερικά δρώμενα της Ελλάδας, έχοντας βρει εθελόδουλους πολιτικούς με απώτερο στόχο την εξόντωση του Ελληνικού λαού. Απέναντι σε μια κοινωνία διεφθαρμένη και σάπια και σε μια νεολαία κουρασμένη, χωρίς οράματα και σκοπούς, στεκόμαστε Όρθιοι και Περήφανοι, υψώνοντας το ανάστημά μας. Κάποιοι δειλοί λένε ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Τους απαντούμε ότι ο συμβιβασμός δεν ταιριάζει σε εμάς.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Παναγιώτης Παγκάκης, οικονομολόγος
Τ.Ο. Καρδίτσας


xryshaygh.com

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΣ...«Μόνο η Χρυσή Αυγή με βοηθάει» - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές δηλώσεις Κώου συμπατριώτη μας
Ο κ. Γιάννης Σταφυλαράκης βρέθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής για να πάρει τρόφιμα για το σπίτι του. Η γυναίκα του είναι άρρωστη και τα 4 παιδιά του ζουν πλέον στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα δεν είχαν καμία τύχη. Ο κ. Σταφυλαράκης φανερά αγανακτισμένος είναι σήμερα 78 χρονών και μαζεύει ελιές για να μπορέσει να ζήσει. Η σύνταξη που παίρνει είναι 346 ευρώ και από αυτά δίνει 205 ευρώ για το ενοίκιο και 35 ευρώ για τη ΔΕΗ. Τις υπόλοιπες 27 μέρες του μήνα όπως θα τον ακούσετε να δηλώνει τρώει ψωμί και λάδι, ενώ ζυγίζει 56 κιλά.
Φανερά αγανακτισμένος χαρακτηρίζει τους κυβερνόντες προδότες και αλήτες και δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει όπως άλλοι, ενώ προσθέτει: «Ξυπνήστε Έλληνες, πάρτε τα όπλα και διώξτε τους προδότες».
Στην σημερινή κοινωνία, κανείς πλέον δεν νοιάζεται για τους άπορους και τους συνταξιούχους που έχουν ξεπεράσει πλέον το κατώτερο όριο της φτώχειας. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κίνημα που στηρίζει τον Έλληνα πολίτη με τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στους αναξιοπαθούντες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.


xryshaygh.com

ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΑΣ.


Μιλάμε για καθαρή πλύση εγκεφάλου του Ελληνικού λαού. Να, κάτι γίνεται και τα λαμόγια τάχα θα πάνε φυλακή. Ούτε ένας δεν θα πάει στη φυλακή.

Την ίδια στιγμή ασχολούνται τα λαμόγια με μερικά ψωροδίς που έβγαλαν κάποιοι Έλληνες στο εξωτερικό και τους οποίους άμα χώσουμε στη φυλακή και τους κατάσχουμε τις περιουσίες και τις καταθέσεις, θα σωθεί τάχα η χώρα!!!! 

Πως θα σωθεί η χώρα  όταν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ  οι λαθραίοι βγάζουν τουλάχιστον 20 δις μαύρα και αφορολόγητα στις χώρες τους ρημάζοντας την Ελληνική οικονομία εδώ και 22 χρόνια;

 Εάν δεν πάψει αυτή η αιμορραγία και δεν εξαφανιζόλ όλοι οι λαθραίοι που συνολικά μας κοστίζουν πάνω από 40 δις ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, πότε και πως θέλετε να σωθεί η χώρα ρε στουρνάρια; Κανείς όμως κερατάς δεν τα λέει αυτά, μη τυχόν τον πούνε ρατσιστή και στεναχωρηθούν και τα λάθρο.... 
 

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
ΑΘΗΝΑ 28-12-2012.
Οι ταγοί του τόπου και οι διεθνείς εντολείς τους έχουν βαλθεί να αντιστρέψουν τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων σε σχέση με την πολιτική διοίκηση της Ελλάδος. Δεν κατανόησαν ποτέ τους πως όταν μιλούμε σε τούτο τον τόπο για θυσίες έχουμε πάντα στο νου τη σωτηρία της πατρίδος και των αγαπημένων μας προσώπων, έχοντας πίστη σε Θεό και Φυλή Ελληνική. Και ακόμη πως τους πρώτους κανόνες της ελεύθερης πολιτείας σ’ αυτά τα θεμέλια τους βάσισαν οι προγονοί μας.
Βάφτισαν το ξενοκίνητο και ακαθόριστο πολίτευμα που σκάρωσαν δημοκρατία όταν από την αρχή που εμφανίστηκαν σε γη τάχα ελεύθερη η πρόθεσή τους ήταν η δημοπράτηση αυτής σε συμφέροντα προαιώνια εχθρικά και ανθελληνικά. Φρόντισαν με τις πράξεις τους και τις συναλλαγές τους που νομιμοποίησαν με τις τεχνητές τους πλειοψηφίες να υποθηκεύσουν την ύλη της πατρίδος συσκοτίζοντας από την αναμονή μιας ψεύτικης ευημερίας τον νου του φιλότιμου πλην εύπιστου λαού. Πλάσανε έναν συνταγματικό χάρτη που εξομοίωσε το κόμμα με το κράτος και ποδηγέτησαν την κοινωνία κλειδώνοντας απ’ έξω τη φυλετική ψυχή, τον ίδιο το λαό που έχει νου και αίμα ελληνικό.
Τώρα θέλουνε να αιχμαλωτίσουνε μετά από την ύλη την ψυχή. Θέλουν οι πολίτες της πατρίδος μας να γίνουν αποστειρωμένοι κοσμοπολίτες, μεταφερόμενες μάζες και αυτές δίχως πατριωτική συνείδηση και φιλότιμο. Και κυρίως θέλουνε να δώσουνε στον Έλληνα μια ψευδαίσθηση νομιμότητας στις νεοταξικά κατευθυνόμενες ενέργειές τους ώστε να του καλλιεργήσουνε ανύπαρκτα ενοχικά σύνδρομα και απογοήτευση. Να δραπετεύσει από την πραγματικότητα, από την αντίσταση, από την πατρίδα, ακόμη και από τη ζωή. Και για να το πετύχουν θεσπίζουν κανόνες και κόκκινες γραμμές που στοχοποιούν τον πατριωτισμό, τη φυλετική προσήλωση και την κοινωνική αλληλεγγύη ως εχθρούς της Ελλάδος. Με τη διαφορά ότι για τους υπαλλήλους του διεθνιστικού νεοταξισμού Ελλάδα είναι το καθεστώς τους, το ψευτορωμέϊκο.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές το Ελληνικό Έθνος υπαγορεύει το πολίτευμα και υπέρτατος Νόμος είναι ο Νόμος της Ελληνικής Φυλής, ο Νόμος της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Υπεροχής. Οι δικλείδες ασφαλείας του πολιτεύματος με γνώμονα την ενεργοποίηση του πατριωτισμού των Ελλήνων όταν κινδυνεύει το Έθνος από επικίνδυνους αρχοντοραγιάδες και ενεργούμενα της παγκόσμιας σιωνιστικής διεθνούς των τοκογλύφων τίθενται σε εφαρμογή σε μια νομιμότατη επαναστατική διαδικασία. Ο διαβόητος νόμος περί ευθύνης υπουργών και βουλευτών μαζί με όλα τα μνημονιακά και πολυπολιτισμικά νομοθετήματα ακυρώνονται ως αντίθετα τόσο ως προς το θεσμοθετημένο πατριωτικό καθήκον όσο και ως προς τον Φυλετικό Νόμο της αληθινής εθνικής και κοινωνικής ζωής.
Που είναι το πολίτευμα της διαβόητης αστικής ψευτοδημοκρατίας και οι κανόνες του όταν βουλευτές της Αριστεράς αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» δικαιώνοντας πλήρως την αλυτρωτική προπαγάνδα των Σκοπιανών προσφέροντας γη και ύδωρ στον αμερικανοσιωνισμό που γνωρίζουμε καλά πως κρύβεται από πίσω; Που είναι ο πατριωτισμός του καθεστώτος και η συναίσθηση τάχα του δικού του καθήκοντος όταν μας ζητούν οι δοσάδες γυρολόγοι της οικουμένης να διαλύσουμε τον ελληνικό στρατό κάνοντάς τον μισθοφορικό με τα ταμεία και τους εξοπλισμούς μηδενικούς; Κανονική εμπορευματοποίηση πατριωτισμού και εθνικής αμύνης δηλαδή. Που είναι το πολίτευμα του νεοταξισμού και της λαθρομετανάστευσης όταν ισοπεδώνονται οι νόμοι του κράτους και δολοφονούνται ελληνικές ψυχές με την προστατευτική ισχύ του νόμου να αλλοιώνεται ή να καταργείται;
Η πολιτεία των τοποτηρητών του διεθνιστικού νεοταξισμού έχει καταλυθεί με τις υπογραφές των πολιτικών του εκφραστών, κυβερνητικών και «αντιπολιτευόμενων» του συστήματος. Οι ελευθερίες και το δικαίωμα στην εργασία καταλύονται με χαράτσια και λουκέτα. Τα εθνικά σύνορα κονιορτοποιούνται όταν οι καθεστωτικές αρχές αποδέχονται την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Η άρνηση του ρόλου και του λόγου ύπαρξης κράτους και ψευτοδημοκρατικού πολιτεύματος έχουν αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα κατά παράβαση πάσης έννοιας και αντιποίηση εξουσιών αφού τα πάντα ασκούνται όχι πια επ’ ονόματι έθνους και λαού αλλά υπέρ τοκογλύφων και παγκοσμιοποίησης ληστεύοντας εθνική περιουσία και υπόσταση.
Η αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας, της φυλετικής υπόστασης και της εθνικής αυτοδιάθεσης είναι ύψιστο πατριωτικό καθήκον του ελληνικού λαού και της αληθινά ελληνικής και υπεύθυνης πολιτικής μερίδας. Είναι έργο που αντιστοιχεί στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την μεγάλη υγιή πλειοψηφία του λαού μας. Το δικό μας πολιτικό σχέδιο υπακούει στην ανόρθωση της Εθνικής και Λαϊκής Αριστοκρατίας των Ελλήνων κατά αποκλειστικότητα. Είναι η άμεση  λαϊκή έκφραση και εκπροσώπηση που σήμερα βιάζεται και εκχωρείται σε βάρβαρους και τοκογλύφους.
Στο δικό μας πολίτευμα ο εθνικισμός και ο πατριωτισμός θα αποκτήσουν θεσμική έκφραση και συνταγματική κατοχύρωση. Το θεμελιώδες δικαίωμα στην εργασία, την υγεία και την παιδεία ανήκει στον ελληνικό λαό. Η οικονομία και οι εθνικοί πόροι αξιοποιούνται για τους εθνικούς στρατηγικούς σκοπούς. Και η έκθεση της κοινωνικής συνοχής και της εδαφικής ακεραιότητας σε κίνδυνο τιμωρείται ως εσχάτη προδοσία με την ποινή του θανάτου, η δε απώλεια ελληνικής ζωής σ’ αυτές τις περιπτώσεις εξομοιούται ομοίως με την διάπραξη εσχάτης προδοσίας.
Τα εθνικά σύνορα προστατεύονται και η εθνική ολοκλήρωση με το μεγάλωμα της  Ελλάδος είναι εθνικός προορισμός της Εθνικιστικής Πολιτείας. Οι διαφωνούντες στα ανωτέρω ελληνόφωνοι ας κινήσουν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Ένα μεγάλο ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη πολλών Ελλήνων στον τωρινό καιρό της ειρηνικής κατάληψης της πατρίδος μας από τους τοκογλύφους του διεθνιστικού νεοταξισμού είναι ο λόγος που βαστάει το λαό μας σε κατάσταση ήρεμης οργής και εν τέλει αποχαύνωσης. Πως γίνεται δηλαδή να αντιλαμβανόμαστε πως η πατρίδα μας χάνεται και οι ελληνικές ψυχές θυσιάζονται για έναν σκοπό ξένο και ανίερο όταν το αδιέξοδο που ζούμε το ονομάζουν πολιτικάντηδες και ενημερωτές του ντόπιου νεοταξισμού δρόμο διαφυγής από την «κρίση».
Η αλήθεια αποκρύπτεται πίσω από έναν παραμορφωτικό φακό και οι διαστάσεις της τεμαχίζονται με τις ενέργειες των συστημικών κομμάτων, κυβερνητικών και «αντιπολιτευτικών». Αυτός είναι ο λόγος που όλοι μαζί οι πρόθυμοι αρχοντοραγιάδες αποδέχονται την κοινή φύση του στημένου χρέους ο ένας μετά τον άλλο, μεταβάλλοντας ανούσιες λεπτομέρειες από τις προτεινόμενες «λύσεις» που φέρουν. Λύσεις που συντηρούν στην επικαιρότητα το οικονομικό δόλωμα κρατώντας παράλληλα τον ελληνικό λαό διαιρεμένο εντός του εντολοδόχου νεοταξικού καθεστώτος.
Ο πόνος δεν επιδιώκεται να απαλυνθεί και το σύστημα δεν καταβάλλει ουσιαστική μέριμνα για να τον εξαλείψει. Και τούτο διότι το ανθελληνικό σχέδιο έχει χρόνους πολλούς που εφαρμόζεται, τόσους όσους χρονολογείται το ξενοκίνητο γκουβέρνο.
Έχει πλέον φθάσει το κλείσιμο του ολέθριου λογαριασμού και έτσι γίνεται το ταμείο βάσει του οποίου μας επιβλήθηκαν αυτοί που πίστεψε ο λαός πως τάχα επέλεγε για εκπροσώπους. Αυτούς που έγραφε ένα κομμάτι χαρτί, το επιλεγόμενο ψηφοδέλτιο, όταν πριν έπαιρνε εν αγνοία μας «ευλογία» από σκοτεινές λέσχες και προβολή από τη νεοταξική προπαγάνδα. Τώρα λοιπόν που το αίμα ρέει, η μεθόδευση στηρίζεται στο φράξιμο της γνώσης για πραγματικές λύσεις και διεκδικητικές διεξόδους μαζί με την κατάρα του διαίρει και βασίλευε.
Αυτό που ζούμε λοιπόν σήμερα είναι η ανάδειξη μιας ξένης φύσης, ενός καταπιεσμένου τύπου Έλληνα που δεν έχει σχέση με την ιστορία, το χαρακτήρα και την αποστολή του ελληνισμού μας. Αυτοί που δεν αντιδρούν, πολύ απλά δεν εκφράζουν τον πραγματικό τους εαυτό. Ο γνωστός πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τσόρτσιλ έλεγε πως «αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας»! Είναι ο ίδιος άνθρωπος του διεθνούς σιωνισμού που μας αναγνώρισε ως γνήσιους εκφραστές του ηρωισμού όταν παράλληλα ρύθμιζε την μεταπολεμική ένταξη της Ελλάδος στην βρετανική σφαίρα επιρροής.
Τα λόγια τούτα του Τσόρτσιλ βέβαια δεν «έτυχε» να τα ακούσει ποτέ ο λαός μας και ποτέ δεν του τα μεταφέρανε οι διορισμένοι ταγοί του. Δεν το πράξανε ούτε στον καιρό της αδελφοκτόνου και ξενοκίνητης συρράξεως ούτε όταν θέτανε στο περιθώριο τον Ελληνικό Στρατό για να φέρουνε το ανθελληνικό υπόστρωμα που ονομάσανε «δημοκρατία», την πρώτη, τη δεύτερη και τώρα την τρίτη που θέλουνε να μας φέρουνε μαζί με την μικρότερη Ελλάδα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Στον καιρό της πρώτης «δημοκρατίας» αποδεχτήκαμε το ελληνικό αίμα και αρνηθήκαμε την Μεγάλη Ιδέα που μας έδωσε την τωρινή «ελεύθερη» πατρίδα, εγκαταλείποντας μια ακόμη μεγαλύτερη Ελλάδα ολόγυρα από τα σύνορά μας. Πατήσαμε ουσιαστικά και τυπικά τον όρκο που έδωσε και μας κατέλειπε ως ύψιστη κληρονομιά ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και όλοι οι συναγωνιστές του, μεταξύ των οποίων και οι δικοί μου παππούληδες, οι Πανουργιάδες.
Αφού λοιπόν οπισθοχωρήσαμε από τον δικό τους αληθινό προορισμό της Κωνσταντινούπολης, κάναμε άλλα τόσα βήματα πίσω αφήνοντας τη Βόρειο Ήπειρο και όλα τα άλλα γειτονικά προσκυνήματα. Φτιάξαμε κυβερνήσεις δήθεν ενωτικές που γρήγορα πράξανε αυτό που ξέρανε να κάνουνε. Πνίγηκαν στη διαφθορά και την απαξίωση της Ελλάδος.
Η δεύτερη «δημοκρατία» αναδύθηκε μέσα από το σκοτεινό πέπλο της προδοσίας και την ενοχοποίηση της στρατιωτικής επαναστάσεως της 21ης Απριλίου αφού πριν την είχανε ανατρέψει και ουδέν δύνατο ελευθέρως να αντιλέξει. Στα ερείπια λοιπόν της Κύπρου ήρθαν οι νέοι τότε «σωτήρες», δομημένοι όμως από παλιά πολιτικά υλικά και τζάκια, για να διαλύσουν την ελληνική παραγωγικότητα, την εθνική οικονομία, το στράτευμα και τον εθνικό και κοινωνικό μας ιστό.
Το παραμύθι και σ’ αυτή την ψευτοδημοκρατία και στην προηγούμενη παρουσίασε τις οπισθοχωρήσεις ως αναγκαίο κακό που κάποιοι άλλοι φταίγανε, δίχως όμως να δώσουνε μήτε την πραγματική αλήθεια μήτε εθνικό όραμα και λαϊκή προοπτική. Η παιδεία αλώθηκε πραγματώνοντας μια ακόμη σκληρότερη άλωση από εκείνη της Πόλης, η δημοσιογραφία και οι πολιτικάντηδες κατασυκοφάντησαν και κατασυκοφαντούν ακόμη πιο ανήθικα τον ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. Και η χειραφέτηση η πολιτικάντικη και εθνοπροδοτική με τις λυκοφιλίες και τους τόκους καταργούν διεθνείς συνθήκες και μοιράζουν εθνικά εδάφη και κυριαρχία ωσάν τα ιμάτια του Χριστού μας που διαμοίρασαν οι δυνατοί του καιρού με τον ίδιο σιωνιστικό δάκτυλο.
Αυτός ο ευλογημένος λαός έδωσε νόημα στον πολιτισμό και την πίστη. Ξέρει να λέει σαν τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά τα μεγάλα όχι στις κατοχές και να αγωνίζεται σαν ένα Σώμα για Ελευθερία και Εθνική Κυριαρχία. Ανοίγει την καρδιά στον αδερφό του και σκορπά εκτυφλωτικό φως ελληνικής δικαιοσύνης και ηγεμονίας. Λατρεύει τη Φυλή του. Έχει ψηλά το Θεό και απλώνει τα εθνικά του λάβαρα εξαλείφοντας πάσα τυραννία. Αυτή η Μεγάλη Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού έρχεται και δεν τη σταματά κανείς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ή θα βρούμε τον Δρόμο ή θα τον φτιάξουμε!

Οδεύουμε αισίως προς τη δύση του 2012, ενός έτους γεμάτου αγώνες για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ενός έτους, κατά το οποίο το Κίνημα και η Ιδέα, γνώρισαν την αποδοχή ενός ισχυρού ρεύματος του Ελληνικού Λαού, ενός έτους που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον Λαϊκό Εθνικισμό και το Έθνος. Δίχως δόσεις υπερβολής, δυνάμεθα να ισχυριστούμε πως το 2012, υπήρξε το έτος των Εθνικιστών.

Μετά από δυο δεκαετίες πλήρεις Αγώνων και θυσιών, μετά από δυο δεκαετίες κοπιώδους και συνεχούς ιδεολογικής δράσεως, μετά από δυο δεκαετίες απαρέγκλιτης ιδεολογικής συνέπειας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, καθιερώθηκε πλέον, οριστικά και αμετάκλητα ως ο μοναδικός φορέας Εθνικής Αντίστασης, στη συνείδηση του Λαού μας. Διόλου τυχαία, κάθε φορά κατά την οποία οι δυσκολίες δείχνουν ανυπέρβλητες, κάθε φορά που το Κράτος αδιαφορεί, αδικεί και στερεί, κάθε φορά που ο πολυπλόκαμος και αναποτελεσματικός κρατικός μηχανισμός αδυνατεί να προσφέρει λύσεις, ο Λαός μας στρέφεται προς την μοναδική του Ελπίδα, την Χρυσή Αυγή.


Μέσα σε ένα έτος το οποίο θα ατενίζουμε πλέον με Περηφάνια και νοσταλγία, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σημείωσε Νίκες οι οποίες θα μνημονεύονται στα έτη που θα έρθουν. Το Κίνημα, στεκόμενο ως στέρεος και αμετακίνητος Βράχος της Εθνικιστικής μας Πίστεως, θριάμβευσε στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, εισερχόμενο στη Βουλή των Ελλήνων με 20 Συναγωνιστές και τον Αρχηγό μας. Η Εθνικιστική αυτή Νίκη, επετεύχθη σε ένα πλαίσιο κοινοβουλευτικού προεκλογικού αγώνος, άνισου και κατάφωρα άδικου για το Κίνημα. Παρά ταύτα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, όχι μόνον κατόρθωσε να επικρατήσει επί των δολίων τακτικών και μεθόδων των ιδεολογικών μας αντιπάλων, αλλά πολύ περισσότερο, δημιούργησε τους πρώτους ιδιαιτέρως σοβαρούς τριγμούς στο Μεταπολιτευτικό αντεθνικό οικοδόμημα.

Το ‘’Veni, Vidi, Vici’’ του Αρχηγού μας, προς τους φορείς της αντιδράσεως, της συντήρησης και οπισθοδρόμησης, προς τους πραίτορες του προδοτικού Καθεστώτος και τέλος προς τον διεθνή σιωνισμό και τα ανδρείκελά του, θα ηχεί στα ώτα τους δυνατά και στεντόρεια, μέχρι τη στιγμή του αναπόφευκτου πια τέλους τους!

Οι τριγμοί δε, ήταν τόσο σοβαροί, ώστε οι κοινοβουλευτικοί απατεώνες, να επιλέξουν τον μη σχηματισμό κυβερνήσεως συνεργασίας, την διενέργεια νέων εκλογών τον Ιούνιο, με ένα και μοναδικό στόχο: τον εξοβελισμό της Εθνικιστικής φωνής από τη Βουλή των Ελλήνων. Εκείνοι που υποστήριζαν πως το Κράτος δεν αντέχει οικονομικώς το βάρος της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ήσαν εκείνοι που επέλεξαν συνειδητά να σηκώσει το Κράτος το οικονομικό βάρος μιας δεύτερης συνεχόμενης εκλογικής αναμετρήσεως, με την προοπτική να τεθεί εκτός παιχνιδιού το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Πλανήθηκαν όμως, πλάνην οικτράν…

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Αρχηγός μας, τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος, κατήλθαν εις την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου, με πείσμα ανυπέρβλητο και Θέληση ατσάλινη! Στη συνεχή και αμείωτη λασπολογία των δημοσιογραφικών υπαλλήλων του Καθεστώτος της διαπλοκής και της διαφθοράς, απαντήσαμε με τρεις τρόπους:

Με αγώνα!
Με αγώνα!
Και τέλος, με ακόμη πιο σκληρό Αγώνα!
Έντρομο το Καθεστώς της Προδοσίας, υπέπεσε σε επανειλημμένα λάθη τακτικής, απόρροια του πανικού, ο οποίος το διακατείχε. Ο Λαός μας την ίδια στιγμή, έβλεπε με συγκίνηση τις Φάλαγγες της μαυροφορεμένης Ελληνικής Εθνικιστικής Νεολαίας, να οργώνουν κάθε σπιθαμή ελληνικού εδάφους, κηρύσσοντας το Τέλος της ανοχής και ταυτοχρόνως την Έναρξη της Εθνικιστικής Επαναστάσεως. Πράγματι, ήταν η λύσσα και η ανήθικη πολεμική των στρατευμένων κονδυλοφόρων του Καθεστώτος απέναντι στο Κίνημά μας εκείνη, που σφυρηλάτησε την αδιαπέραστη Ενότητα εντός των Εθνικιστικών μας Τάξεων. Ακόμη κι εκείνοι οι οποίοι ακροβατούσαν, προ της εκλογικής τους επιλογής, διστάζοντας μπρος στα τρομοκρατικά διλήμματα του Καθεστώτος, εκείνα τα διλήμματα που συνοψίζονταν στο εμετικό ‘’μνημόνιο ή χρεωκοπία’’, επείσθησαν ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποτελούσε τη μοναδική λύση στο Ελληνικό Πρόβλημα.

Την 17η Ιουνίου, 426.000 Έλληνες, περιφρόνησαν την τρομοκρατία ενός αντεθνικού Καθεστώτος, διατρανώνοντας την ακλόνητη Πίστη τους, στην υλοποίηση του προγράμματος του Κινήματός μας και στο πρόσωπο του Αρχηγού μας. Δεκαοχτώ Εθνικιστές θα διήρχοντο με αποφασιστικότητα και τόλμη τις πύλες της Βουλής των Ελλήνων, σηκώνοντας στις πλάτες τους το βάρος της ευθύνης της Εθνικής Ανατάσεως μιας ταπεινωμένης Πατρίδος και ενός εξαθλιωμένου Λαού.

Στο διάστημα των δύο αυτών μηνών, τα γεγονότα που μεσολάβησαν και οδήγησαν εν τέλει στον Εθνικιστικό Θρίαμβο, απέδειξαν ότι καμιά θυσία δε πάει χαμένη. Απέναντι σε ένα μέτωπο συνασπισμένο, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και οι Έλληνες Εθνικιστές, όχι μόνον άντεξαν δίχως στιγμή να λυγίσουν, αλλά εξακόντισαν(καθώς είπε κάποτε ο Μέγας Ναπολέων) και την πρόκλησή τους προς την αιωνιότητα! Ναι, περιφρονούμε το Παρόν, γυρεύοντας την κατάκτηση του Μέλλοντος!

Οι παρίες του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, αριστερά και δεξιά πολιτικά ράκη, έμειναν με την ευχή ‘’να αντιληφθούν οι ψηφοφόροι των φασιστών το λάθος της επιλογής τους’’. Επί της ιδεολογικής και πολιτικής αντιπαραθέσεως, ουδέποτε εμφανίσθηκαν. Παρέμειναν επιμελώς κρυμμένοι, πίσω από αστείες κατηγορίες περί ναζισμού, δολοφονικής συμμορίας, μπράβων και ούτω καθ’ εξής. Δε πτόησαν όμως τον Λαό μας, οι κατινιές των ρουφιάνων κρατικοδίαιτων δημοσιογράφων, μήτε οι απειλές των υπευθύνων της κοινωνικής καταρρεύσεως, πολιτικών και πνευματικών ταγών της Μεταπολίτευσης. Ακόμη και η στρατευμένη ερυθρά τέχνη, έφθασε στο σημείο να εύχεται ‘’να πεθάνουν όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής’’…

Χαμογελάστε Συναγωνιστές και νιώστε κατιτίς από τον τρόμο των εχθρών μας, μπρος στο διάβα της ανίκητης Εθνικιστικής μας Φάλαγγος!
Πράγματι, δυνάμεθα σήμερα στη δύση τούτου του έτους-καμπή για το Έθνος και το Κίνημά μας, να ατενίσουμε το Παρελθόν, με το ασύγκριτο αίσθημα της τέλεσης του ιερού μας καθήκοντος. Αναμετρηθήκαμε με πενιχρά μέσα, απέναντι σε εχθρούς ενισχυμένους από τις ορδές των βαρβάρων και τα κεφάλαια των διεθνών τοκογλύφων. Αποδείξαμε, ως οι πρόγονοί μας έπραξαν παρομοίως, πως το Πνεύμα είναι εκ φύσεως δυνατότερο της Ύλης. Καταδείξαμε πως η Πίστη μας, είναι πιο δυνατή και από τη Φωτιά!

Τσακίσαμε μέσα στο έτος 2012, τον ψευδοπατριωτισμό της “δεξιάς”. Απελευθερώσαμε τα υγιή στοιχεία τα οποία επί τέσσερις δεκαετίες, παρέμεναν δέσμια της καραμανλικής πατριδοκάπηλης παρατάξεως. Γκρεμίσαμε τους αστικούς μύθους της νομιμοφροσύνης σε ένα αντεθνικό Καθεστώς. Δώσαμε σε όλο του το βάθος, το νόημα του αληθούς Εθνικισμού!

Συντρίψαμε μέσα στο έτος 2012, τον ψευδοσοσιαλισμό της Αριστεράς. Απελευθερώσαμε τα υγιή εκείνα στοιχεία τα οποία επί τέσσερις δεκαετίες, εξαπατήθηκαν από τα κίβδηλα κηρύγματα μιας επίπλαστης και αντιφυσικής ειρήνης, της διεθνούς σοσιαλιστικής αλληλεγγύης και του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού. Αποδείξαμε στην πράξη, την συνειδητή συμμετοχή της Αριστεράς, στο Μεταπολιτευτικό Καθεστώς της Προδοσίας και της εξαθλίωσης του Λαού μας. Αντισταθήκαμε, στο πολυφυλετισμό τον οποίο επιχειρεί δια της βίας να επιβάλλει το Κράτος. Σταθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις, στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Λαού, της Ελληνικής Νεολαίας και των Ελλήνων Εργατών. Δώσαμε σε όλο του το βάθος, το νόημα του αληθούς Σοσιαλισμού!

Αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερο φανατισμό για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία!
Οι εχθροί του Έθνους μας, είναι οι πολιτικοί και ιδεολογικοί αντίπαλοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Το ότι έθεσαν στο περιθώριο τις οποιεσδήποτε μικροδιαφορές τους, για να αντιμετωπίσουν από κοινού την Χρυσή Αυγή, καταδεικνύει ένα και μόνο πράγμα: ότι έχουν άπαντες τον ίδιον εντολέα. Ένα είναι το χέρι το οποίο κινεί τις κομματικές μαριονέτες του σημερινού μεταπολιτευτικού, κοινοβουλευτικού φάσματος. Είναι το ίδιο χέρι, το οποίο κινεί και τα ανδρείκελα των Βρυξελλών, τα οποία έχουν το θράσος να επεμβαίνουν στα εσωτερικά ζητήματα της Πατρίδος μας, απαιτώντας από τους ντόπιους υποτακτικούς τους, να θέσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου! Θα έρθει η μέρα, που θα χύσουμε άπλετο φως στα πρόσωπα αυτών των παρασίτων, τα οποία παρασκηνιακώς και υπούλως, καθορίζουν τις τύχες των Εθνικών Κρατών και των Λαών.

Την ίδια στιγμή, που οι ορδές των βαρβάρων της Ασίας και της Αφρικής, συνεπικουρούμενες από τα στίφη των τουρκαλβανών κατσαπλιάδων, αλωνίζουν στην ελληνική επικράτεια δολοφονώντας, βιάζοντας και καταληστεύοντας τους Έλληνες υπό την ανοχή του Κράτους, τη στήριξη της αριστεράς και την ένοχη σιωπή των μέσων μαζικής εξαπάτησης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξαπέλυσε την προσωπική του εκστρατεία, κατά των “ταγμάτων εφόδου”, δίνοντας προφανώς δείγματα δουλοπρέπειας, στα υπερατλαντικά αφεντικά του… Στόχος του, να περιοριστεί αντισυνταγματικά, η πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής.

Πώς να χωνέψουν τα λεπτεπίλεπτα ‘’κοινοβουλευτικά’’ στομάχια, το γεγονός ότι το Κίνημα έσπασε τη συνωμοσία της λάσπης των μέσων ενημέρωσης, ερχόμενο σε άμεση επαφή με τον Λαό μας; Ψεύδη εσείς; Αγώνα στο πλευρό του Λαού μας εμείς!

Μετά τις κινήσεις των τσαρλατάνων της κυβερνήσεως Σαμαρά, σειρά πήρε ο πρόεδρος των σοσιαλιστών, εκείνων που κυβέρνησαν επί είκοσι έτη, αλλά δεν ευθύνονται για τίποτε, διότι καθώς είπαν ‘’κυβερνούσαν έναν λαό διεφθαρμένο, ένα λαό με τον οποίο τα έφαγαν μαζί’’! Κατ’ απαίτηση των φίλων του διεθνών τοκογλύφων, ο κύριος αυτός, ανακοίνωσε δια συνεντεύξεως τύπου την έναρξη της ‘’σταυροφορίας’’, για να τεθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου! Εκείνοι που ράβουν το Σύνταγμα της χώρας στα μέτρα τους, για να περάσουν τα άθλια Μνημόνια της υποδούλωσης, τολμούν να επιδιώκουν να θέσουν εκτός νόμου 500.000 Έλληνες Εθνικιστές! Και έχουν το θράσος οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας, να μας δίνουν μαθήματα δημοκρατίας…

Κι όταν το Καθεστώς των διεφθαρμένων, αποτυγχάνει παταγωδώς, έρχονται οι ‘’σύντροφοι’’ του παρακράτους της Μεταπολίτευσης, να σταθούν ως η ύστατη πραιτοριανή φρουρά, απέναντι στην εθνικιστική επέλαση. Πλήθος θρασύδειλων επιθέσεων σε άδεια γραφεία και καταστροφή πολλών εξ’ αυτών. Μια τρομοκρατική βομβιστική επίθεση, στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως της Δυτικής Αττικής. Ρεσιτάλ σταλινικής τρομοκρατίας, με τη συνεργασία του Κράτους, μέσω παράνομων αντισυγκεντρώσεων.

Όμως το Κίνημά μας, παρέμεινε όρθιο, έχοντας υπερκεράσει τους υφάλους που βρέθηκαν στην τρικυμιώδη του πορεία. Νέες Τοπικές Οργανώσεις ιδρύθηκαν σε όλη την Ελλάδα, νέοι Πυρήνες ξεφύτρωσαν παντού, χιλιάδες Συμπατριωτών μας κράτησαν σφιχτά τα Λάβαρα του Ελληνικού Εθνικισμού, αμφισβητώντας οριστικά το προδοτικό Μεταπολιτευτικό Βασίλειο του Σκότους.

Οργανώσαμε την αλληλεγγύη μας απέναντι στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, όταν οι ιδεολογικοί μας εχθροί, έσπευδαν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των λαθροεισβολέων εις βάρος των Ελλήνων. Με διανομές τροφίμων και ειδών ρουχισμού, ξεφτιλίσαμε τόσο το δημοκρατικό ‘’Κράτος Πρόνοιας’’, όσο και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, που σκορπούσαν εκατομμύρια για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των λαθρομεταναστών. Επιπρόσθετα, ξεγυμνώσαμε την Αριστερά, από τα τελευταία ερείσματά της στον εξαθλιωμένο Λαό, στους ανέργους και στους βιοπαλαιστές.

Με τις μαζικές, καθ’ όλη την επικράτεια αιμοδοσίες και τις δημιουργηθείσες Τράπεζες αίματος, δώσαμε βοήθεια στους Συμπατριώτες μας που η μοίρα όρισε να μάχονται για τη ζωή τους. Διά του κοινωνικού προγράμματος ‘’Γιατροί με σύνορα’’, θέσαμε την υγεία του Ελληνικού Λαού, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, περιφρονώντας τόσο το ανάλγητο κράτος, όσο και τους διεθνιστές της Αριστεράς, των οποίων η κοινωνική ευαισθησία εξαντλείται στους μη Έλληνες…
 
Η μεγαλύτερη όμως Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, στάθηκε το γεγονός πως χαρίσαμε την ελπίδα σε ένα ολόκληρο Έθνος, την Πίστη σε ένα κοινό Σκοπό και κυρίως το ότι θέσαμε σε ιδεολογική κίνηση τα υγιή τμήματα της Ελληνικής Νεολαίας! Δώσαμε –θορυβωδώς μάλιστα- τέλος στην αδράνεια και χειμερία νάρκη ενός Λαού, ο οποίος παρέμενε ανενεργός επί τέσσερις σχεδόν δεκαετίες. Και υποδεχτήκαμε στις μαχητικές μας γραμμές, τις νέες γενιές Εθνικών Αγωνιστών, οι οποίοι δείχνουν καθ’ όλα έτοιμοι να σταθούν με θάρρος απέναντι στην επιχειρούμενη απεθνικοποίηση, την οποία επιδιώκει το Καθεστώς της Προδοσίας.

Στο Λαό τον οποίο οι δημοκράτες εξαπάτησαν, πρόδωσαν και εξαθλίωσαν, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, διακήρυξε με ακλόνητη Πίστη:

Aut viam inveniam aut faciam(ή θα τον βρούμε τον Δρόμο, ή θα τον φτιάξουμε)!
Ο Ελληνικός Λαός, χορτασμένος από τα σκάνδαλα και την εξαπάτηση της μεταπολιτευτικής πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ελίτ, αναζήτησε και βρήκε στην Εθνικιστική Ιδέα, το Εθνικό και Κοινωνικό του Όραμα. Ο Ελληνικός Λαός, αναζήτησε και βρήκε στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το Εθνικό και Κοινωνικό του Οχυρό. Ο Ελληνικός Λαός τώρα, οφείλει να αγωνιστεί με πείσμα και φανατισμό για την οριστική και αμετάκλητη συντριβή του Μεταπολιτευτικού προτεκτοράτου του διεθνούς σιωνισμού, άλλως είναι καταδικασμένος να βιώσει τον αφανισμό του, από τις δυνάμεις εκείνες οι οποίες προκάλεσαν τον εκφυλισμό του. Και έρχονται τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη, να βρουν την δικαίωση: όταν το Κράτος, δρα ενάντια στα συμφέροντα του Έθνους, τότε έχουμε χρέος να γυρεύουμε το γκρέμισμά του!

Αυτό λοιπόν γυρεύει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ας πάψουν να τρέφουν αυταπάτες οι δυνάμεις του μετώπου της αντίδρασης. Δεν ερχόμαστε να διορθώσουμε τα λάθη, να καλύψουμε τα κενά και τις ελλείψεις. Ερχόμαστε να τιμωρήσουμε, ερχόμαστε να πλάσουμε ένα Νέο Λαό, μια Ελληνική Λαϊκή Κοινότητα κοινού αίματος, η οποία θα αναζητήσει το ιστορικό της πεπρωμένο, στα πλαίσια ενός Νέου Κράτους, ενός Κράτους Λαϊκού και Εθνικού!

Αποχαιρετούμε το έτος 2012, ως το Έτος της θριαμβευτικής επιστροφής της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας. Οι γραμμές του εχθρού έχουν ραγίσει και οι τελευταίες τους εφεδρείες θα συντριβούν μπροστά στον ατσάλινο όγκο της Θελήσεώς μας. Εκείνοι αγωνίζονται για τη διατήρηση του σημερινού status quo, μα εμείς Αγωνιζόμαστε και Πολεμούμε για την επιβίωση του Λαού μας και τη Λευτεριά της Πατρίδος μας. Έχουμε ήδη διαβεί το Ρουβίκωνα, γκρεμίζοντας τις γέφυρες της υποχώρησης και της ανακωχής. Βαδίζουμε με αποφασιστικότητα Εμπρός, μαχόμενοι ώστε το Νέο Έτος, να σημάνει την Τελική Νίκη της Εθνικιστικής Ιδέας και του Ελληνισμού!
 
http://xa-an-at.blogspot.gr 

Ο Καμίνης πέταξε στα σκουπίδια τις προσφορές των Αθηναίων -BINTEO

Την ώρα που το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής προς τους Έλληνες συνεχίζεται ακατάπαυστα, οι φιλανθρωπικές δράσεις του Καμίνη - που "βγήκε από τα ρούχα του" όταν μοιράσαμε τρόφιμα στην πλατεία Συντάγματος- είναι για τα... σκουπίδια, καθώς αυτά που μαζεύτηκαν από τους Αθηναίους κατέληξαν στους κάδους!

Ακολουθεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία": "Μπορεί η πρωτοβουλία αγάπης του τηλεοπτικού σταθμού Mega, την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι», να ξεπέρασε κάθε προσδοκία σχετικά με τη μαζική συμμετοχή του κόσμου, ωστόσο ο Δήμος της Αθήνας, που συμμετείχε σε αυτήν την προσπάθεια, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει η «Δημοκρατία» με φωτογραφικά ντοκουμέντα, ένα μέρος αυτών των προσφορών των πολιτών, κυρίως ρούχα και παιχνίδια, φαίνεται ότι κατέληξε στους κάδους απορριμμάτων και όχι σε αυτούς που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες οικονομικά ημέρες που περνάει η κοινωνία. Ειδικότερα, σε μεγάλους κάδους απορριμμάτων κατέληξαν οι προσφορές των πολιτών που έσπευσαν να δώσουν ό,τι μπορούσαν, ακόμη και από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Δεκάδες τόνοι από αντικείμενα που πρόσφερε ο κόσμος, τα οποία μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος, κατέληξαν στα σκουπίδια του Δήμου Αθηναίων, ενώ πλημμύρισαν οι κάδοι από ρούχα, παιχνίδια κ.λπ.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει άμεσα για το τραγικό θέαμα που αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος συνεργάζεται στενά με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), χωρίς όμως -καθώς δεν αποτελεί δομή του δήμου- να υπόκειται σε έλεγχο! Οι φωτογραφίες αποτελούν μοναδικά τεκμήρια και αδιάψευστο μάρτυρα για τη σημερινή αποκάλυψη της «Δημοκρατίας», που αναμένεται να συζητηθεί, όπως συζητείται ήδη και στους διαδρόμους του δημαρχιακού μεγάρου. Ο εικονιζόμενος κάδος βρίσκεται λίγο πριν από τον σταθμό Λαρίσης και ακριβώς απέναντι από το παλαιό Φρουραρχείο, όπου ο κ. Καμίνης στεγάζει τις πολυποίκιλες συνεργασίες του με τις ΜΚΟ".

Να τον χαίρονται οι λαθρομετανάστες που τον ψήφισαν!
 
 
 
http://xa-an-at.blogspot.gr

ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΜΒΑ...!!! ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...!!! ΠΑΝΕ NΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...!!!

 


Εκτός ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και λίγη ώρα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Είναι λυπηρό ότι σύμφωνα με την έρευνα της εισαγγελίας προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ότι υπήρξε αλλοίωση της λίστας, όσον αφορά συγγενικά πρόσωπα του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Προκύπτει συνεπώς προφανές και τεράστιο ζήτημα ευθύνης του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς ήταν αυτός που χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και επιπλέον μετά από δυο χρόνια δήλωσε ότι έχασε το πρωτότυπο CD.
Είναι σαφές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ ζητεί να κινηθούν όλες εκείνες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες που κατά το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής θα οδηγήσουν, με τον πιο πρόσφορο τρόπο, στην απόδοση όλων των ευθυνών.
Μετά τις εξελίξεις αυτές είναι εμφανές ότι όχι μόνο πέφτει στο κενό η επιχείρηση συκοφάντησης και στοχοποίησης του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και ότι οι εμπνευστές και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του.
Πρέπει ίσως να ξαναθυμίσουμε στο ΣΥΡΙΖΑ ότι η έρευνα αυτή κατέστη δυνατή μετά από την άμεση αντίδραση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να θέσει στην διάθεση των αρχών το άτυπο αντίγραφο που είχε διατηρηθεί άθικτο στο γραφείο του, όταν άλλοι έλεγαν ότι έχασαν το πρωτότυπο CD και άλλοι ότι δεν διατήρησαν το υλικό στο αρχείο της αρμόδιας υπηρεσίας. Πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε - γιατί παραδόξως κάποιοι το λησμονούν αυτό - ότι το αντίγραφο αυτό προερχόταν από το ΣΔΟΕ που ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ως τότε υπουργό οικονομικών, δυο μήνες μετά την διαβίβαση του υλικού στο ΣΔΟΕ και μετά την αξιολόγηση του από αυτό.
Εκκρεμεί επίσης - το ερώτημα που αφορά την ´´πηγή ´´που ενώ δήλωσε στη Βουλή και τη δικαιοσύνη ότι δεν διαθέτει τη ´´λίστα´´ τη διοχέτευσε προς δημοσίευση σε συγκεκριμένο έντυπο με την ενθουσιώδη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή είναι η άκρη του νήματος για την αποκάλυψη όλης της ιστορίας που χρησιμοποιήθηκε ως μοχλός φθοράς και επίθεσης κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Το εθνικό συμφέρον απαιτεί την αλήθεια για όλα και για όλους. Δεν έχει πια κανείς περιθώριο για μικροκομματικά τεχνάσματα, παιχνίδια συνωμοσίας και σκόπιμες συγχύσεις ως προς τη στάση συγκεκριμένων προσώπων.


stoxos.gr

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΘΗΝΑ - ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΟΗΛΙΘΙΩΝ.


Σημερινή φωτογραφία της Αθήνας, τραβηγμένη πριν από λίγο. Η χωρίς κανένα σχεδιασμό, μανδαρινικής εμπνεύσεως και πανηλιθίως παράλογη αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης, φέρνει μείωση κατά 3/4 στα φορολογικά έσοδα του κράτους και μετατρέπει την Αθήνα σε θάλαμο αιθάλης, διοξειδίου του άνθρακα και μικροσωματιδίων από την καύση ξύλων και πέλλετ. Ένα πείραμα πανάσχετων και ηλιθίων, εις βάρος της υγείας όλων μας.
 

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ
ΑΘΗΝΑ 25-12-2012.
Η επίζηλη γεωπολιτική θέση και τα αστείρευτα ιδεολογικά αποθέματα άφθαστου πατριωτισμού ενοχλούσαν και εξακολουθούν να ενοχλούν τους μισέλληνες επικυρίαρχους, όποια ονομασία κι αν υιοθετήσουν ανά τους αιώνες ώστε να καλύψουν τα βρωμερά τους ίχνη. Μέλημά τους είναι να μας βγάλουν από τη μέση, να μας σβήσουν από το χάρτη όπως επιδιώκουν ή να μας μετατρέψουν σε ακόλουθους της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης.
Αυτές οι δύο συνθήκες δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν. Ακόλουθοι βαρβάρων δεν γινόμαστε γιατί έχουμε μάθει να ορίζουμε την ελευθερία και να διαφεντεύουμε τις υπάρξεις μας με μπροστάρη την Ελληνική Ιδέα έναντι της Ύλης. Και το χατίρι των εχθρών του Ανθρώπου να σβήσουμε από τον χάρτη δεν θα γενεί ποτέ. Το Δίκαιο του Γένους και η ασφαλής καθοδήγηση της ανθρωπότητας είναι έργο ελληνικό που το φέρουμε αιώνες ολάκερους δια πυρός και σιδήρου. Και επειδή η ελληνική φρουρά δεν εγκαταλείπει ποτέ τις θέσεις της, οι νεοταξίτες εξαπολύουν γενική επίθεση για το χαμό μας σπέρνοντας ζιζάνια οικονομικής λεηλασίας και εμφυλίου σπαραγμού. 
Η επιλογή του διεθνιστικού νεοταξισμού στρέφεται με λύσσα κατά της φθαρτής ύλης μέσα από την ακόρεστη βούληση για κέρδος και κυρίως εξουσία. Έχουν εγκαταστήσει φθηνά εξαγορασμένες και ξένες συνειδήσεις στο πολιτικό σύστημα της χώρας και το παρακράτος που δεν έχουν καμία προσωπική βούληση και δεν διακρίνονται από την προσήλωση σε κάποια στέρεα ιδανικά. Έτσι η εντολή που έχουν πάρει για να χτυπήσουν Θεό, Πατρίδα και Λαό είναι συνειδητή επιλογή αφού μόνο μέλημα των ψευτοταγών είναι να κρατηθούν ψηλά υπηρετώντας θανατερές επιλογές σε βάρος του Ελληνισμού μας.
Έχουμε δώσει πολλές μάχες ως Έθνος. Άλλες από αυτές τις έχουμε κερδίσει και άλλες τις έχουμε χάσει. Άλλοτε έχουμε βρεθεί με κρατική οντότητα αυτάρκη και ηγεμονική. Και άλλοτε πάλι έχουμε βρεθεί δίχως κράτος σε ζυγό ξένο. Πάντοτε όμως είχαμε όραμα και σχέδιο διεκδικητικό. Είχαμε πάντα ένα δικό μας υπόβαθρο σε φιλοσοφία ζωής και προορισμό. Όταν υπερτερούσαμε φροντίζαμε την εθνική άμυνα. Και όταν υστερούσαμε φροντίζαμε την επίθεση για να πάρουμε εκ νέου κεφάλι πάντα με δικές μας ενέργειες αδέσμευτες. Σε καμιά περίπτωση δεν υποτασσόμασταν αμαχητί στην εξυπηρέτηση των εχθρικών σχεδιασμών.
Κάποτε είχε κληθεί ο μεγάλος Σωκράτης να δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου. Είχε λοιπόν απαντήσει ο σπουδαίος φιλόσοφος των ένδοξων ελληνικών χρόνων ότι τοποθετεί τη μόρφωση στην ανθρώπινη συμπεριφορά και ότι θεωρεί μορφωμένους ανθρώπους εκείνους που ελέγχουν τις δυσάρεστες καταστάσεις αντί να ελέγχονται από αυτές με γενναιότητα και λογική. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από ατυχίες και αποτυχίες ούτε έχουν φθαρεί από την επιτυχία και τη δόξα.
O Σωκράτης θέλησε να μας πει πως στους χαλεπούς καιρούς πρέπει να ορθώσουμε τα τείχη της Πίστης και πως σε καιρούς ετεροπροσδιορισμού και ανωμαλίας πρέπει να προτάξουμε τον αυτοέλεγχο. Να μην αφήσουμε τα πράγματα να ξεφύγουν από την εθνική μας κοινότητα και να μην προσκυνήσουμε τυράννους που γυρεύουν την ψυχή και την πατρίδα μας.
Κι όταν πάλι βρεθούμε μπροστάρηδες συντρίβοντας τον ντόπιο ρουφιάνο και τον σιωνιστικό νεοταξισμό, οφείλουμε να διατηρήσουμε την ανθρώπινη διάσταση, την εκπολιτιστική μας φύση, την πίστη και το δίκαιο μαζί με την εργατικότητα και τη μαχητικότητα. Να μην ξεγελαστούμε ότι είμαστε άτρωτοι και να μη λησμονήσουμε τους εχθρούς, αλλά να δίδουμε καθημερινή μάχη για να βελτιωνόμαστε και να δαμάζουμε άπιστους και ανθέλληνες.
Κανείς δεν μπορεί να κρατήσει αλυσοδεμένο τον Έλληνα αν δεν το επιτρέψει ο ίδιος. Αυτή την Πίστη μεταδίδει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κι αυτός είναι ο λόγος που δεχόμαστε τον πόλεμο λάσπης ολόκληρου του συστήματος, εντός και εκτός συνόρων. Ενοχλούνται μάλιστα όλοι οι ανθέλληνες για την παρουσία μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και για την αλληλεγγύη προς τα εθνοφυλετικά μας αδέλφια, διότι αυτές οι πράξεις δίδουν το αίσθημα της ασφάλειας και του αυτοελέγχου σε όσους έχουν την ανάγκη για ένα κομμάτι ψωμί, για ένα χαμόγελο, για μια πρόταση εξόδου από την κρίση. Η αλληλεγγύη των Ελλήνων προκαλεί τον πανικό του νεοταξισμού.
Η Ελλάς είναι πολύ πλούσια σε γη και ψυχή, τόσο που δεν δύναται να πτωχεύσει. Τα ολέθρια επίχειρα της λαθραίας πολυπολιτισμικότητας και της διεθνούς οικονομικής κηδεμονίας μαζί με τις γειτονικές κραυγές και διεκδικήσεις είναι η σύγχρονη κερκόπορτα του ελληνόφωνου δωσιλογισμού.
 Όμως όταν σε έχουν ζώσει οι κατακτητές και οι δωσίλογοι, τότε περνάς στην αντεπίθεση για να τους διώξεις. Όταν επί χρόνους πολλούς έχεις κουβαλήσει στην πλάτη σου τα ενεργούμενα του νεοταξικού μισελληνισμού ως πεισιθάνατος αχθοφόρος, τότε οφείλεις για εξιλασμό να κάμεις την επιβεβλημένη κάθαρση. Πετάς στην άκρη της πολιτικής σου ζωής τους ελληνόφωνους οσφυοκάμπτες και τις ψεύτικες ξένες βοήθειες και ανοικοδομείς την πατρίδα σου πιο γερή και πιο καθαρή από πρώτα.
Αυτό θα κάνουμε στην Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Θα πάρουμε τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια μας, θα δουλέψουμε τη γη των πατέρων μας, θα φτιάξουμε καθαρή ελληνική οικονομία και θα θωρακίσουμε την Ελλάδα από πάσα επιβουλή. Με πίστη και προσήλωση στον εθνικό σκοπό θα φτάσουμε στην Ισχυρή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;


Μετά τη γελοιότητα του BBC ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε προχθές πως θα υπέβαλε αμέσως μήνυση κατά της Χρυσής Αυγής για την τάχα ομολογία μελών της ΧΑ πως εκείνοι χτύπησαν τον Στρατούλη!!!

Φυσικά καμία μήνυση δεν υπεβλήθη ούτε πρόκειται γιατί..

1)Ξέρουν πως θα ρεζιλευτούν μιας και γνωρίζουν το γελοίο και ψευδές της υπόθεσης..

2)Το "ακουστικό ντοκουμέντο" του BBC είναι προϊόν παράνομης υποκλοπής και κάτι τέτοιο αποτελεί κακούργημα, ενώ δεν λαμβάνεται καν υπόψιν στο δικαστήριο σύμφωνα με τον Κ.Π.Δ και τον Π.Κ., αυτός δε που θα το προσκομίσει πάει σούμπιτος μέσα και ο νομιμοποιούμενος για την μήνυση αφού αυτόν και μόνο αφορά, είναι ο Στρατούλης ο οποίος εάν το προσκομίσει πάει στο μπαλαούρο με τη μία μιας και για επίσης το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δεν απαιτείται άδεια από την Βουλή για άρση της ασυλίας του.  Κανονικά δε μάλιστα, εάν υπήρχε δικαιοσύνη στον τόπο και γίνονταν σεβαστοί οι Νόμοι από τους δικαστές και εισαγγελείς, θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί ο δημοσιογράφος του BBC καθώς και όλοι οι υπεύθυνοι καναλιών, πόρταλς και ιστοχώρων που αναδημοσίευσαν το προϊόν αυτό της υποκλοπής.

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ, αφήστε λοιπόν τα ψόφια και να δημοσιεύσετε αμέσως την ιατροδικαστική έκθεση για την ανέγγιχτη κεφάλα του μπαγλαμά σας. Που είναι; Ούτε αυτή δεν τολμάτε να δημοσιεύσετε; Γιατί έτσι; Επειδή λέει αυτή πως ούτε η χωρίστρα του δεν χάλασε αλλά έβλεπε οράματα ο μπαγλαμάς σας; μπουαχαχαχαχαχα  
 

Πρόκληση! Ο λαός πληρώνει τις διακοπές του Τσίπρα!

Πρόκληση! Ο λαός πληρώνει τις διακοπές του Τσίπρα! Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ φροντίζουν καθημερινά να αποδεικνύουν, διαμέσου των πράξεων τους, πόσο κορόιδο θεωρούν τον Ελληνικό Λάο. Ειδικά ο Τσίπρας, ο επικεφαλής του πολυτασικού αυτού συνονθυλεύματος, φροντίζει να δίνει το "καλύτερο" παράδειγμα. Την στιγμή, λοιπόν, που ο τόπος βράζει, ο Τσίπρας  επέλεξε να πάει οικογενειακές διακοπές στην Λατινική Αμερική, με το πρόσχημα των επαφών με τους ομολόγους των εκεί αριστερών κομμάτων. Δεν φτάνει που υποτιμά την νοημοσύνη των Ελλήνων με το να βαφτίζει τις διακοπούλες του ως κομματική, δήθεν, αποστολή αλλά φροντίζει να γδέρνει οικονομικά και τον Έλληνα φορολογούμενο, ο οποίος καλείται να καλύψει και τα έξοδα της τηλεοπτικής κάλυψης του ταξιδιού του αριστερού πλουσιόπαιδου.
Για την ακρίβεια, η τηλεοπτική κάλυψη της πενθήμερης επίσκεψης του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βραζιλία και την Αργεντινή κόστισε 25.745,00 ευρώ, όπως προκύπτει από απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια. Στην αποστολή της ΕΡΤ συμμετείχαν 5 άτομα, τα έξοδα των οποίων πλήρωσε ο Ελληνικός Λαός, προκειμένου να "πληροφορηθούμε" τα… υψίστης σημασίας αποτελέσματα από τις συναντήσεις του Τσίπρα. Το ερώτημα είναι απλό, όσο και σαφές: Από πού κι ως πού δικαιολογείται, τόσο νομικά όσο πολύ περισσότερο ηθικά, η αφαίμαξη των ήδη εξουθενωμένων κρατικών ταμείων, για να καλυφθεί η ιδιωτική επίσκεψη ενός αρχηγού κόμματος; Αν ο Τσίπρας έχει πάθει εθισμό με την ιδιότητα του τουρίστα, κάλλιστα μπορεί να καλύψει το χόμπι του από την πλουσιοπάροχη κρατική επιχορήγηση, την οποία παίρνει ο πολυσυλλεκτικός αχταρμάς που όσο και αν φαίνεται απίστευτο και είναι -όντως- αφύσικο, έχει φιλοδοξίες να κυβερνήσει την Χώρα. Όμως, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κορόιδα, απλώς θεωρούν όλους τους άλλους κορόιδα. Εδώ παρακαλούν να έρθει η δόση προκειμένου να πληρώσουν μέρος των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του ραδιοφωνικού τους σταθμού, θα ξόδευαν λεφτά για τις χειμερινές διακοπές του Τσίπρα; Στον ΣΥΡΙΖΑ φέρονται ως λιγούρια της εξουσίας, μ’ όλα τα θλιβερά παρελκόμενα που επιφέρει η προσμονή της. Κι αν ‘’φεσώνουν’’ από τώρα τον Ελληνικό Λαό με τα προκλητικά ταξιδάκια τους, σκεφτείτε τι θα προσπαθήσουν να κάνουν, ως πειναλέοι που είναι, έχοντας την γλύκα της εξουσίας στα χέρια τους…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

xryshaygh.com

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και το dailymotion απαγόρευσε το βίντεο με τις ευχές της Χρυσής Αυγής.
Δείτε το στον διαδικτυακό τόπο GreekTubexryshaygh.com