Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Ο Alex Jones αποκαλύπτει τα στρατόπεδα της FEMA (VIDEO)

  
 
Τα ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ FEMA ΕΚΤΊΘΕΤΑΙ: Ο Alex παρουσιάζει νέο βίντεο που γυρίστηκε στο αεροδρόμιο LAX του Λος Άντζελες και είναι σε θέση να επιβεβαιώνει ένα «κομβικό σημείο παράδοσης» της επεξεργασίας χιλιάδων ανθρώπων ανά ώρα ,κατ 'ευθείαν από τον δρόμο και άλλα σημεία μεταφοράς.

Περαιτέρω,ο Alex μας λέει για τα βίντεο κλιπ των άλλων εγκαταστάσεων που χρησιμοποιήθηκαν κατά το παρελθόν για μαζική συγκράτηση των διαφωνούντων στην πόλη της Νέας Υόρκης και για την κράτηση αυτών και κατά τη διάρκεια των μαζικών συλλήψεων, κατά τη σύμβαση του 2004 του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και για τις πρώην εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου Mueller στο Austin που εκτίθενται.

Αυτό είναι, φυσικά, μόνο η κορυφή του παγόβουνου, και καταδεικνύει ακόμη τους αυξανόμενους στόχους προς την Αμερική και διαφωνούντες προς την πατρίδα.
 
www.apocalypsejohn.com

Ξεχάστε την υπερθέρμανση και κοιτάξτε τον 25-ετή κύκλο

Η υποτιθέμενη «συναίνεση» για την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ενοχλητική πρόκληση, μετά την κυκλοφορία νέων δεδομένων που δείχνουν ότι η θερμοκρασία του πλανήτη δεν έχει ανέβει τα τελευταία 15 χρόνια.


Με βάση τις μετρήσεις από περισσότερους από 30.000 σταθμούς μέτρησης, τα στοιχεία που εκδόθηκαν πριν λίγες μέρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες από την Met Office (την Βρετανική Μετεωρολογική Υπηρεσία Β.Μ.Υ). και την Μονάδα Κλιματικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας, επιβεβαιώνει ότι η αυξητική τάση της παγκόσμιας θερμοκρασίας έληξε το 1997.
Τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Βρετανίας (Β.Μ.Υ.) δείχνουν ότι θα μπορούσαμε ακόμη και να οδεύουμε προς μία μίνι εποχή των παγετώνων, που θα μοιάζει με την 70-ετή μείωση της θερμοκρασίας που συνέβη κατά τον 17ο αιώνα. Εδώ μια εικόνα του 1684 από τον παγωμένο ΤάμεσηΕν τω μεταξύ, κορυφαίοι επιστήμονες του κλίματος λένε ότι, αφού ο ήλιος είχε εκπέμψει ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα ενέργειας σε όλο το 20ο αιώνα, τώρα οδεύει προς ένα «μεγάλο ελάχιστο» της παραγωγής του, απειλώντας με ψυχρά καλοκαίρια, έντονους χειμώνες και σύντμηση της διαθέσιμης σεζόν για την καλλιέργεια των τροφίμων.


Είμαστε τώρα στην κορυφή του κύκλου που οι επιστήμονες αποκαλούν «Κύκλος 24» – κι αυτός είναι ο λόγος που η ηλιακή καταιγίδα της περασμένης εβδομάδας είχε ως αποτέλεσμα να δούμε σέλας νοτιότερα από το συνηθισμένο. Όμως οι αριθμοί των ηλιακών κηλίδων είναι σε επίπεδα κάτω από το ήμισυ αυτών που παρατηρήθηκαν σε περιόδους αιχμής σε ηλιακούς κύκλους στον 20ο αιώνα.


Ως γνωστόν η ηλιακή δραστηριότητα ακολουθεί έναν 11-ετή κύκλο, όπου συναντάμε έναν υψηλό αριθμό ηλιακών κηλίδων στο αποκορύφωμά του.
Μια ανάλυση από ειδικούς της NASA και του Πανεπιστημίου της Αριζόνα – που προέρχεται από μετρήσεις του μαγνητικού πεδίου 200.000 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του ήλιου – δείχνουν ότι ο Κύκλος 25, του οποίου το μέγιστο οφείλει να συμβεί το 2022, θα είναι πολύ πιο αδύναμος ακόμα.

Τα θερμότερα καλοκαίρια μπορούν να σκοτώσουν 5.900 κάθε χρόνο, προειδοποιούσε η πρώτη Βρετανική αξιολόγηση για τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής


Σύμφωνα με μία έκθεση που εξέδωσε η Β.Μ.Υ. υπάρχει 92% πιθανότητα ότι και ο κύκλος 25 και εκείνοι που θα έρθουν στις επόμενες δεκαετίες, να είναι τόσο αδύναμοι, ή πιο αδύναμος ακόμα και το «ελάχιστο Dalton» του 1790- 1830 . Σε αυτήν την περίοδο, που το όνομά της το πήρε από τον μετεωρολόγο John Dalton, οι μέσες θερμοκρασίες σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης μειώθηκαν κατά 2ο C.
Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό ότι η νέα πτώση της ηλιακής ενέργειας θα μπορούσε να είναι τόσο βαθιά όσο το «ελάχιστο Maunder» (από το όνομα του αστρονόμου Edward Maunder), μεταξύ 1645 και 1715, στο πιο ψυχρό τμήμα της «Μικρής Εποχής των Παγετώνων», όταν, ακόμα και ο Τάμεσης πάγωσε όπως και τα κανάλια της Ολλανδίας έγιναν πάγος.


Ακόμα, στην έκθεση του, η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Βρετανίας ισχυρίστηκε ότι οι επιπτώσεις τώρα θα είναι ελάχιστες – δεδομένου ότι οι επιδράσεις του ήλιου στο κλίμα είναι πολύ λιγότερες από ό,τι η άνοδος του διοξειδίου του άνθρακα. Αν και η ενέργεια του ήλιου είναι πιθανόν να μειωθεί μέχρι το 2100, κάτι τέτοιο θα προκαλέσει μια μείωση της παγκόσμιας μέσης θερμοκρασίας μόνο 0.08C. Αυτά αναφέρει ο Peter Stott, ένας από τους συντάκτες της έκθεσης και συνεχίζει: «Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν μια μείωση της ηλιακής δραστηριότητας σε επίπεδα που δεν είδαμε τα τελευταία εκατοντάδες χρόνια, αλλά θα ήταν ανεπαρκής για να αντισταθμίσει την επίδραση των αερίων του θερμοκηπίου».

Τα ευρήματα αυτά έχουν αμφισβητηθεί έντονα από άλλους ηλιακούς εμπειρογνώμονες.


«Οι παγκόσμιες θερμοκρασίες μπορεί να γίνουν πολύ πιο ψυχρές από ότι είναι τώρα για 50 ή περισσότερα χρόνια», δήλωσε ο Henrik Svensmark, διευθυντής του Κέντρου για το Κλίμα της Δανίας. «Θα χρειαστεί μια μακρά μάχη για να πειστούν μερικοί επιστήμονες του κλίματος ότι ο ήλιος είναι σημαντικός στην άνοδο και πτώση της θερμοκρασίας. Είναι πολύ πιθανό ότι ο ίδιος ο ήλιος πρόκειται να το αποδείξει μόνος του, χωρίς ανάγκη από την βοήθεια μας. "


Επεσήμανε ότι υπάρχει μια ανακολουθία από το Met Office, γιατί μας λέει πως η επίδραση του ηλιακού ελάχιστου θα είναι μικρή, ενώ επικαλείται τα ίδια υπολογιστικά μοντέλα τα οποία μας λένε μια τρέχουσα παύση στην υπερθέρμανση του πλανήτη.


Τα επίπεδα του CO2 συνέχισαν να αυξάνονται χωρίς διακοπή και, το 2007, το Met Office ισχυρίστηκε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη ήταν έτοιμη να φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή. Ανέφερε επίσης ότι μεταξύ του 2004 και το 2014 θα υπάρξει συνολική αύξηση κατά 0.3ο C. Το 2009, προέβλεψε ότι σε τουλάχιστον τρία από τα έτη 2009 έως 2014 θα σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ θερμοκρασίας που κρατά από το 1998.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σημάδι ότι πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά πριν λίγες μέρες εκπρόσωπος του Met Office επέμεινε ότι τα μοντέλα του εξακολουθούν να ισχύουν.


«Η δεκαετής προβολή παραμένει. Και η προθεσμία για να συμβούν οι αρχικές προβλέψεις δεν έχει τελειώσει ακόμα», αναφέρει ο εκπρόσωπος του Met Office.


«Εάν οι θερμοκρασίες συνεχίσουν να μένουν παρόμοιες ή να αρχίσει να ελαττώνονται και πάλι, η απόκλιση μεταξύ των μοντέλων και των καταγεγραμμένων δεδομένων τελικά θα γίνει τόσο μεγάλη, που όλη η επιστημονική κοινότητα θα θέσει υπό αμφισβήτηση τις τρέχουσες θεωρίες», τόνισε ο Dr Nicola Scafetta, του Πανεπιστημίου Duke στη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος είναι ο συγγραφέας πολλών εργασιών που υποστηρίζουν ότι τα κλιματικά μοντέλα του Met Office δείχνουν θα θα έπρεπε να υπάρξει μια «σταθερή αύξηση της θερμοκρασίας από το 2000 μέχρι σήμερα», πράγμα που δεν φαίνεται.


Πιστεύει ότι καθώς το μοντέλο του Met Office αποδίδει πολύ μεγαλύτερη σημασία στις εκπομπές του CO2 από ό, τι στον ήλιο, ήταν υποχρεωμένο να συμπεράνει ότι δεν θα υπάρξει ψύξη. «Το πραγματικό ζήτημα είναι αν το ίδιο το μοντέλο είναι ακριβές», τονίζει ο Scafetta.


Εν τω μεταξύ, μία από τους πιο επιφανείς εμπειρογνώμονες για το κλίμα η Judith Curry του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Γεωργίας, δήλωσε πως η αυτοπεποίθηση του Met Office ότι είναι «αμελητέα» η επίδραση του ήλιου, είναι δύσκολο να κατανοηθεί.


«Καλά θα κάνει να αποδεχθεί ότι τα μοντέλα μπορεί να έχουν σοβαρές ελλείψεις, όταν πρόκειται για την επίδραση του ήλιου», αναφέρει η Curry. Όσον αφορά την παύση της ανόδου της θερμοκρασίας του πλανήτη, λέει ότι για πολλούς επιστήμονες «δεν αποτελεί έκπληξη».Υποστήριξε ότι γίνεται προφανές ότι άλλοι παράγοντες, εκτός από CO2, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην άνοδο ή την πτώση της θερμοκρασίας, όπως ο 60-ετής κύκλος της θερμοκρασίας του νερού στους ωκεανούς του Ειρηνικού και του Ατλαντικού.


«Δεν έχουν επαρκώς εκτιμηθεί οι παράγοντες αυτοί από την άποψη του κλίματος του πλανήτη», δήλωσε η Curry. Όταν και οι δύο ωκεανοί ήταν ψυχροί στο παρελθόν, όπως την περίοδο 1940 – 1970, το κλίμα ψύχθηκε. Ο Ειρηνικός κύκλος «αναστράφηκε» από το ζεστό στο κρύο το 2008 και του Ατλαντικού ο κύκλος θεωρείται επίσης πιθανό να αναστραφεί τα επόμενα χρόνια.


Ο Pal Brekke, ανώτερος σύμβουλος στο Νορβηγικό Κέντρο Διαστήματος, δήλωσε πως ενώ κάποιοι επιστήμονες βρήκαν σπουδαία τη σημασία των κύκλων του νερού, είναι δύσκολο αυτή να γίνει αποδεκτή, επειδή αυτό σημαίνει την παραδοχή ότι οι ωκεανοί – κι όχι το CO2 – προκάλεσε ένα μεγάλο μέρος της υπερθέρμανσης του πλανήτη μεταξύ 1970 και 1997.


Το ίδιο ισχύει και για τις επιπτώσεις του ήλιου – ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ενεργός για μεγάλο διάστημα του 20ου αιώνα.
«Στη φύση πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα», είπε. «Σε 10 ή 15 χρόνια από τώρα, θα είμαστε σε θέση να ξεκαθαρίσουμε καλύτερα αν η αύξηση της θερμοκρασίας στα τέλη του 20ου αιώνα προκαλούνταν πραγματικά από την τεχνητή άνοδο του CO2, ή λόγω της φυσικής μεταβλητότητας».


Εν τω μεταξύ, από τα τέλη του περασμένου έτους, οι θερμοκρασίες παγκοσμίως έχουν μειωθεί κατά περισσότερο από μισό βαθμό, ως αποτέλεσμα του ψυχρού «La Nina» που έχει επανεμφανιστεί στο Νότιο Ειρηνικό.


«Είμαστε τώρα στη δεύτερη δεκαετία αυτής της παύσης (της ανόδου)», διευκρινίζει ο Benny Peiser, διευθυντής του Ιδρύματος για την Υπερθέρμανση του Πλανήτη. «Αν δεν δούμε πειστικές αποδείξεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη μέχρι το 2015, θα αρχίσει να γίνεται σαφές το κατά πόσον τα μοντέλα είναι ανόητα. Και, αν είναι, οι συνέπειες για ορισμένους επιστήμονες θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρές».ΠΗΓΗ
 
kostasedessa.blogspot.com

Τι μας είπε ρε παιδιά, ο τραπεζοχλαπάτσας από τηλεοράσεως;Ο ΤΡΑΠΕΖΟΧΛΑΠΑΤΣΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΓΙΑ «ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ»
Τι μας είπε ρε παιδιά, ο τραπεζοχλαπάτσας από τηλεοράσεως; Τα βρήκαν οι συγκυβερνήτες πίσω από τις κλειστές πόρτες; Είπαν .....
  «ναι» στα παραγγέλματα της Μέρκελ; Κάτι τέτοιο δεν άφησε να εννοηθεί ο τραπεζοϋπάλληλος; «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ειπωθεί η ιστορία του νεοφιλελευθερισμού, μια από αυτές είναι και η ιστορία του πώς να δεθούν τα χέρια της δημοκρατίας…» είπε η συγγραφέας του εξαιρετικού βιβλίου «το Δόγμα του Σοκ» Ναόμι Κλάιν και η κακόμοιρη Δημοκρατική, που λέει ο λόγος, Ελλάδα πορεύεται τη οδό της απώλειας με δεμένα χέρια και πόδια, περιφρονημένη και απληροφόρητη!
Τι είπατε ρε, πίσω από τις κλειστές πόρτες; Ο Ελληνικός λαός θέλει να ξέρει τι αποφασίσατε γι αυτόν, χωρίς αυτόν! Και ποιος σας είπες ρε ελαχιστότατοι ότι έχετε το δικαίωμα να αποφασίζετε ερήμην ημών για τι ζωή και το θάνατό μας; Αφήστε ρε πολιτικά αποκόμματα τα κωλομπαρίστικα και βγείτε αντρίκια να πείτε στον Ελληνικό λαό την αλήθεια… Αλλά που να τα βρείτε τα @@...
Χάρρυ Κλυνν
 
egersis2.blogspot.com

Στο εδώλιο επί εσχάτη προδοσία - Στη Βουλή η δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ!

Διαβιβάζεται στη Βουλή άμεσα από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκο Παντελή, η δικογραφία για τις ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου για την του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 της χώρας προκειμένου να επιβληθούν νέα επαχθή οικονομικά μέτρα και να δικαιολογηθεί το Μνημόνιο, πιο γνωστή ως υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).
Τη διαβίβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης στη Βουλή είχε ζητήσει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, καθώς στην έρευνα που διενήργησε εντόπισε βαριές ποινικές ευθύνες στο πρόσωπο του τέως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του τέως υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και άλλων μελών του οικονομικού επιτελείου της τότε κυβέρνησης.
Η υπόθεση ανατέθηκε στον κ. Παντελή από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννη Τέντε, προκειμένου να την μελετήσει και να αποφανθεί εάν θα πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή ή αν θα έπρεπε να προηγηθούν ορισμένες ενέργειες, όπως είναι η εξέταση μαρτύρων κ.λπ.

Τελικά, ο κ. Παντελής -που είναι και ο φυσικός προϊστάμενος του κ. Πεπόνη- θα διαβιβάσει αύριο τη δικογραφία στη Βουλή, χωρίς να κάνει καμία ποινική αξιολόγηση, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Σε ό,τι αφορά τα μη πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Παντελής θα ζητήσει από τον κ. Πεπόνη να συνεχίσει την έρευνά του και πιο συγκεκρικριμένα να πάρει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μάλιστα είχε κληθεί ως ύποπτος, αλλά δεν κατέθεσε, κάτι που και ο ίδιος ζήτησε, με αναφορά του στον κ. Τέντε.
Oι εξελίξεις οδηγούν σε εξεταστική επιτροπή, η οποία θα αποφανθεί αν συντρέχουν λόγοι για σύσταση προανακριτικής η οποία έχει την αρμοδιότητα να παραπάμψει τους δύο πολιτικούς στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου κατηγορούμενους για συνέργεια και ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και συνεργασία με ξένες δυνάμεις με σκοπό νε τεθεί η χώρα υπό τον έλεγχό τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΠΩΣ Η ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ;


Τον Οκτώβριο του 2011 είχαμε γράψει: Άσκηση ετοιμότητας για Τσουνάμι που διεξήχθη στα Χανιά! "Άσκηση προσομοίωσης με δυνάμεις πεδίου από την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Κύπρο, με θέμα «Τσουνάμι μετά από... ισχυρό σεισμό στη Μεσόγειο» πραγματοποιήθηκε Δευτέρα και Τρίτη 25 Οκτωβρίου στην Κρήτη". (περισσότερα ΕΔΩ)
Νωρίτερα σήμερα είχαμε αναδημοσιεύσει άρθρο που έκανε λόγο για ανεξήγητη υπερβολικά
μεγάλη δραστηριότητα: ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 34 ΩΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ 68 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΡΗΤΗ - ΡΟΔΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! Ανάστατοι οι κάτοικοι της Ιταλίας από σεισμικές δονήσεις. (περισσότερα ΕΔΩ)
Αναρωτιόμαστε αν η άσκηση για το Τσουνάμι που είχε διεξαχθεί στα Χανιά με την συνδρομή των 3 κλάδων των Ε.Δ και των Σ.Α είχε τελικά κάποιο νόημα.. Εικασίες κάνουμε και δεν θέλουμε να τρομοκρατήσουμε κανέναν..
Όμως αρκετά περίεργη σύμπτωση δεν νομίζετε;;
worldjudge2012

Την περιουσία μας για έναν αιώνα ζητάει ο Χορστ ΡάιχενμπαχTην παραχώρηση για 99 χρόνια μεγάλων χερσαίων ή θαλάσσιων περιοχών σε ιδιωτικές εταιρείες , προβλέπει η έκθεση του επικεφαλής της Task Force όπως δημοσιεύει σε ανάρτησή του το briefingnews.gr.Το ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι η τιμή αποτίμησης της περιουσίας της χώρας η οποία δεν είναι απλώς υποπολλαπλάσια, αλλά στην κυριολεξία εξευτελιστική διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί έγιναν όλα αυτά και που το πάνε.Και για να μην ξεχνιόμαστε εμείς όντως προειδοποιούσαμε για αυτά που επρόκειτο να συμβούν τα τελευταία 2 χρόνια και αποδεδειγμένα, υπάρχουν τα γραπτά μας, σε αντίθεση με κάποιους τηλεοπτικούς διαύλους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι "τα έλεγαν, εδώ και 2 χρόνια" αλλά δυσκολευόμαστε να βρούμε το βίντεο.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο θέμα», θα πρέπει να εκχωρήσει για διάστημα 99 έτη μεγάλες περιοχές που θα έχουν το ενδιαφέρον εκμετάλλευσης.Θα έχει τη δυνατότητα της τιτλοποίησης μελλοντικών εσόδων από την ενέργεια (φυσικό αέριο, πετρέλαιο κλπ).Ακόμη στην έκθεση τονίζεται πως η έκθεση θα τονίζει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας μπορούν υπό προϋποθέσεις να ανέλθουν στο ποσό των 135 δις ευρώ. Θα προτείνεται να εξαγοράσει μια εταιρεία η οποία θα συσταθεί από τις χώρες της ευρωζώνης ολόκληρη την περιουσία της Ελλάδας.


Στη συνέχεια το ποσό των 135 δις ευρώ θα δοθεί στην Ελλάδα για να αποπληρώσει μέρος του χρέους της. Η περιουσία τότε, θα μπορεί να πωληθεί όποτε το κρίνει η εταιρεία και σε όποιο το επιθυμεί, Τούρκους, αλβανούς κλπ με ότι αυτό σημαίνει για την κυριαρχία του κράτους.Το καταλάβατε;Και εμείς στο μεταξύ θα παλεύουμε για τον 13ο και 14ο μισθό και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΣ

Στις 31 Ιανουαρίου 1996 επισυνέβη μία εθνική πανωλεθρία, που σημάδευσε ανεξιτήλως την κατοπινή πορεία του Ελληνισμού, μία πανωλεθρία ατιμωτική και επαίσχυντος, διότι συνέβη άνευ αντιστάσεως στον διεκδικούντα εχθρό, τους Τούρκους! Το ελλαδικό κράτος εγκατέλειψε εθνικό έδαφος, απεποιήθη της εθνικής του κυριαρχίας επ΄αυτού άνευ πολεμικής αναμετρήσεως και στρατιωτικής ήττης!

Ολίγο πριν τα χαράματα της (αποφράδος πλέον ημέρας) Τετάρτης 31/1/1996 και ενώ οι Τούρκοι κομάντος, που είχαν καταλάβει ολίγες ώρες ενωρίτερα την αφύλακτη βραχονησίδα Δυτική Ίμια, είχαν καταρρίψει ελληνικό ελικόπτερο απονηωθέν από την φρεγάτα Ναβαρίνο , οι εθνικοί μειοδότες της αθηναϊκής κυβερνήσεως (πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης και υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος) απεδέχθησαν την αμερικανική πρόταση, η οποία υιοθετούσε απολύτως τις θέσεις του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και απέσυραν από την βραχονησίδα Ανατολική Ίμια τους άνδρες των ελληνικών ενόπλων ειδικών δυνάμεων μαζί με την ελληνική σημαία!!!

Η κυριαρχία επί εθνικού εδάφους είχε απαλλοτριωθεί! Στις νησίδες Δυτική Ίμια και Ανατολική Ίμια έκτοτε δεν εστήθη η Σημαία μας! Εθνική ταπείνωσις, εντροπή και καταισχύνη! Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δεν επολέμησαν (αν και οι άνδρες τους το ήθελαν), δεν άνοιξαν πυρ κατά του καταλαβόντος εθνικό έδαφος εχθρού, παρά μόνον εθρήνησαν και τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού μας, που έχασαν την ζωή τους στο καταρριφθέν ελικόπτερο!

Η ξενόδουλη μαριονέτα που παρίστανε τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, ολίγες ώρες μετά, εντός του ελλαδικού κοινοβουλίου, ευχαριστούσε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για την μεσολάβησή της (!), ο αναίσχυντος υπουργός επί των εξωτερικών εδήλωνε ότι οι άνδρες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων «παίρνουν τη σημαία μαζί τους για να την προστατεύσουν από την βεβήλωση», δεν έγιναν λαϊκές κινητοποιήσεις και ογκώδη συλλαλητήρια για την εθνική υποχώρηση και ταπείνωση, παρά μόνον ολίγες εκατοντάδες εθνικιστές (μεταξύ των οποίων κάποιοι που τώρα πυκνώνουν τις τάξεις του Άρματος) έσωσαν την τιμή του ελληνικού λαού!


Τούτα τα ανήκουστα και έπετο συνέχεια. Μόλις τρεις μήνες από την μοιραία νύκτα των Ιμίων, σε συνάντηση του Έλληνος(;) υπουργού Εξωτερικών με τον Τούρκο ομόλογό του στο Βουκουρέστι (29/4/1996), η τουρκική πλευρά κάνει, για πρώτη φορά, λόγο για «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο και αποστέλλει – εντέχνως γραμμένο – υπόμνημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επί του οποίου δεν προκύπτει απορριπτική ελληνική απάντηση. Σε ολίγο καιρό άπαντες συνειδητοποίησαν , ότι η Τουρκία δεν απέδιδε τοπικό χαρακτήρα στις «γκρίζες ζώνες» (μόνον στα Ίμια), αλλά νομική διάσταση (με εφαρμογή σε δεκάδες νήσους, νησίδες και βραχονησίδες, που δεν αναφέρονται ρητώς στην Συνθήκη της Λωζάννης ή σε άλλες επίσημες συμφωνίες).

Έκτοτε ο εθνικός κατήφορος συνεχίζεται, με πλείστα όσα σπουδαία γεγονότα! Οδεύομε προς τον εθνικό όλεθρο, την οριστική εξαφάνιση του Ελληνισμού! Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσωμε, συνεπήξαμε εθνοφυλετική κοινότητα, πυκνώνομε τις τάξεις του Άρματος! Όποιος πιστεύει εις τον Ελληνικό Πολιτισμό, καλείται να συστοιχή!

ΙΜΙΑ 1996: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΠΟΛΕΜΑΜΕ!!!

πηγή: http://www.armahellas.com/?p=4575

polemosgenel.blogspot.com

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ... ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΤΣΙΠΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ...


Σε μία εποχή που η λαθρομεταναστευση αποτελεί και θέμα αλλά και πρόβλημα στην ταλαιπωρούμενη από πολλά προβλήματα Ελλάδα, πιστεύω ότι είναι χρήσιμο να μάθουμε τη θέση του Μαρξ περί του συγκεκριμένου θέματος :

• Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.

• Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.

• Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία.

• Η μετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου.

• Η Α’ Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά τέλος στις μεθοδεύσεις των βιομηχάνων και υποχρέωνε τα συνδικάτα να διώχνουν τους ξένους εργάτες πίσω στις χώρες τους με το πρώτο καράβι.

• Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών.

Ερώτημα λοιπόν αποτελεί το για ποιό λόγο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) και τα λοιπά αριστερά κόμματα, υποστηρίζουν τη συλλήβδην νομιμοποίηση των μεταναστών, αντίθετα στις “διδαχές” του Μαρξ.

Εστάλη από τον κ Αντώνιο Αντωνάκο
Καθηγητή, Φιλόλογο
Ἱστορικό, Συγγραφέα

 Απάντηση; Μα για να τις ψήφους γίνονται όλα κύριε Αντωνάκο μου. Ελπίζουν πως θα αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα κάποια στιγμή οι λάθρο και θα ψηφίσουν την αριστερά γιατί διαφορετικά από τους Έλληνες δεν πρόκειται να δούνε κόκκινη και ροζ μέρα... Ποια ιδεολογία και ποιος Μαρξ τώρα...
 
ygro-pyr

Τι συνέβη με τους 10 τούρκους κομμάντος που αιχμαλώτισαν οι δύο Ελληνες οϋκάδες στην μικρή Ιμια;


Γιώργος Αδαλής για τους aegeantimes.gr - Σήμερα δεν θα προβούμε σε καμία απολύτως ανάλυση της ιστορικής υπόστασης εκείνης της μέρας! Εχουμε χρόνο να ασχοληθούμε αργότερα, μιας και τα γεγονότα των Ιμίων, απασχολούν σύσσωμη την ερευνητική ομάδα των AegeanTimes.gr. Απλά θα κάνουμε μια υπόθεση εργασίας και θα μπούμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε τον κ. Πάγκαλο, τον κ.Παπανδρέου, τον κ. Σημίτη κάποια πράγματα απλά! Τα Ιμια ως γκρίζα ζώνη είχαν οριοθετηθεί από την εποχή του Σαμπαχατίν...
Τσακμάκογλου και δέθηκαν στο άρμα της Τουρκικής πολιτικής από το παρ ολίγο θύμα της 17Ν, τον τούρκο διπλωμάτη που έχει τώρα δικό του κόμμα στην γειτονική χώρα, Ντενίζ Μπουλούκμπασι!

Τα Ιμια όπως αποκαλύψαμε το 2001(!) δεν επιλέχτηκαν τυχαία! Όπως και κάθε «γκρίζα ζώνη στο Αιγαίο». Αποτελούν περιοχές όπου υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων!
Τότε μάλιστα είχαμε δημοσιεύσει κι ένα χάρτη, που έδειχνε ότι υπάρχει ένα μεγάλο κοίτασμα στην περιοχή, που ξεκινά από την Μεγάλη Ιμια, κάνει ένα μεγάλο “S” και καταλήγει στην Γαύδο της Κρήτης!
Τα Ιμια επιλέχτηκαν για τον σκοπό αυτό. Να δηλώσει η Τουρκία διεκδίκηση των κοιτασμάτων και να παγώσει το ενδιαφέρον της Γαλλικής εταιρίας που τα εποφθαλμιούσε!Μάλιστα ο τότε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, είχε φτάσει σε σημείο να δηλώσει ότι «η Γαύδος είναι Τουρκική»!!!

Και όλοι στην Ελλάδα «τρελάθηκαν» με την δήλωση αυτή!
Ολοι εκτός αυτών που γνώριζαν την τακτική της Τουρκίας που δεν ήταν άλλη παρά «η μείωση του ενδιαφέροντος εταιριών για εκμετάλλευση των κοιτασμάτων». Βλέπετε καμιά τέτοια εταιρία δεν έμπαινε τότε στον κόπο να ασχοληθεί με μια τέτοια επένδυση, που εμπεριείχε Εθνικές Διεκδικήσεις!
Δυστυχώς ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η κρίση των Ιμίων ήταν μια επεκτατική προσπάθεια των Τούρκων Στρατηγών , ένας «τσαμπουκάς» και τίποτε παραπάνω!


Κανείς σήμερα δεν τολμά να πει, ότι:
Στην μεγάλη Ιμια, βρέθηκαν Ελληνες κομάντος
Στην μικρή Ιμια δέκα τούρκοι κομάντος
Το βράδυ, δύο (2) Ελληνες κομάντος, κολύμπησαν στην μικρή Ιμια και συνέλαβαν ΚΑΙ τους δέκα τούρκους κομάντος, αφήνοντάς τους με … όσα ρούχα τους γέννησε η μάνα τους!
Κανένας δεν τολμά να πει ότι τους δύο Ελληνες κομάντος τους διέταξαν να αφήσουν τους τούρκους και να επιστρέψουν στις μονάδες τους! Αυτό το κομμάτι της υπόθεσης, δεν το ακουμπά κανείς!
Κι όλα αυτά, πριν πέσει (για πολλούς πριν ρίξουν) το ελικόπτερο με τα τρία παλληκάρια μας που βρήκαν τραγικό θάνατο!
Το σοβαρότερο ζήτημα όμως είναι, ότι μέσα στα επόμενα οκτώ χρόνια, όσοι τούρκοι είχαν «πατήσει» στην μικρή Ιμια και συνελήφθησαν από τους δύο Έλληνες οϋκάδες, είτε πέθαναν, είτε είχαν κάποιο … τροχαίο είτε εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας!!! Πάντως σήμερα δεν ζει πλέον ούτε ένας από αυτούς!
Κι αυτό δεν απασχόλησε ποτέ την Ελληνική Δημοσιογραφία, γιατί «έτρεμαν» στην ιδέα μήπως χαρακτηριστούν ως … Εθνικιστές!
Ποτέ μα ποτέ δεν τόλμησε να γράψει κανείς ή έστω να ψελλίσει ότι οι δέκα αυτοί τούρκοι κομάντος που κατατροπώθηκαν από δυο Ελληνόπουλα, ντρόπιασαν τον τουρκικό στρατό!
Κανείς δεν τόλμησε ποτέ να ρωτήσει: «είναι τυχαίοι όλοι αυτοί οι θάνατοι των τούρκων επίλεκτων στρατιωτών που πάτησαν την Ιμια, ή το μακρύ χέρι της Τουρκίας φρόντισε να κλείσει το στόμα και του τελευταίου μάρτυρα που υπέστη αυτή την υπέρτατη ξευτίλα από τους Ελληνες»;
Ετσι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας που να παραδεχτεί κάποτε, ότι σαφώς και οι Ελληνες στρατιώτες, αν και σε πλεονεκτική θέση, εντούτοις , δέχτηκαν διαταγή να οπισθοχωρήσουν κι ας είχαν πιάσει αιχμαλώτους τους Τούρκους!
Προσωπικά, δεν θα επιχειρήσω να σας πείσω –σήμερα- παραθέτοντας στοιχεία και ντοκουμέντα της εποχής μιας και δεν γνωρίζω –ακόμη- τι συνέβη ΚΑΙ με τους δέκα τούρκους κομάντος καθώς και τις ακριβείς συνθήκες θανάτου τους!
Αυτό που ξέρω πολύ καλά, είναι ότι ουδέποτε Ελληνας δημοσιογράφος που είχε μπροστά του, κάποιον από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης αυτής, (πολιτικούς και στρατιωτικούς) δεν τόλμησε να ρωτήσει έστω το παραμικρό από αυτά! Και εχτές όλη η Ελλάδα ξέχασε ότι ήταν η επέτειος των Ιμίων. Κι εμένα αυτό με τρομάζει …


ΥΓ. Γι αυτό και μόνο γι αυτό, σύντομα θα δημοσιοποιήσουμε το πρώτο μέρος της μεγάλης έρευνας των AegeanTimes, για τα πετρέλαια της περιοχής και την κρίση των Ιμίων!
 
egersis2.blogspot.com

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Απόφαση "βόμβα" του ΣτΕ: Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!Ο δικηγόρος Αθηνών και νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Χασιώτης, επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 1934/1998 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία είχε κρίνει αντισυνταγματικές τις λεγόμενες τότε “παρκο-εταιρίες” του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες έκαναν έλεγχο στάθμευσης των αυτοκινήτων και επέβαλαν και τα σχετικά πρόστιμα σε ιδιώτες, η ΔΕΗ δε δικαιούται να εισπράττει φόρους και να διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σε πελάτες της, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο αρνούνται να καταβάλλουν το “τέλος ακινήτων”. Παράλληλα, ούτε οι άλλες ιδιωτικές εταιρίες – πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος, έχουν το δικαίωμα να προβαίνουν σε είσπραξη φόρων ή διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της παραπάνω απόφασης, αντίκειται στις διατάξεις των άρθρων 1 παρ. 3 και 26 παρ. 2 του Συντάγματος, η οποιαδήποτε ανάθεση άσκησης δημόσιας εξουσίας σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (όπως είναι η Δ.Ε.Η. και οι άλλες ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος). Τόσον η είσπραξη φόρων, όσο και η επιβολή διοικητικών κυρώσεων λόγω της άρνησης πληρωμής φόρων, αποτελούν στοιχεία άσκησης δημόσιας εξουσίας.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, η άσκηση δημόσιας εξουσίας αποτελεί την κατ΄εξοχήν έκφραση κυριαρχίας του Κράτους και ασκείται μόνο από το Δημόσιο και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.
Η προτεινόμενη τροπολογία δεν αναθέτει τις αρμοδιότητες αυτές μόνο στη ΔΕΗ (η οποία έχει και κάποιο δημόσιο χαρακτήρα) αλλά και σε ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτροδότησης (εναλλακτικούς παρόχους τους ονομάζει). Η επιβολή της κύρωσης ναι μεν προβλέπεται από το Νόμο, αλλά αναθέτει σε ιδιώτη να επιβάλει αυτές τις κυρώσεις.
Εναπόκειται στην κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει εάν αυτή η εκχώρηση των αρμοδιοτήτων συμβαδίζει με τα άρθρα 1 παρ. 3 και 26 παρ. 2 του Συντάγματος.
Το παραπάνω, προστίθεται στους λόγους αντισυνταγματικότητας που ήδη έχουν επισημάνει οι νομικοί συνεργάτες του Συλλόγου μας.
Παρακάτω παρατίθεται το “κρίσιμο” άρθρο 11, της υπ΄ αριθ. 1934/1998 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.
11. Επειδή οι μνημονευμένες διατάξεις του άρθ. 36 του δημοτικού και κοινοτικού κώδικα και του άρθρου 45 του νόμου 2218/1994, κατά το μέρος που προβλέπουν ευθέως ή επιτρέπουν την ανάθεση αστυνομικής φύσεως αρμοδιοτήτων (βεβαίωση της παράβασης, ακινητοποίηση οχημάτων, επιβολή προστίμων) σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου,αντίκεινται στις θεμελιώδεις διατάξεις του άρθ. 1 παρ. 3 και 26 παρ. 2 του Συντάγματος, κατά την έννοια των οποίων, αστυνομική εξουσία, ως η κατεξοχήν δημόσια εξουσία και έκφραση κυριαρχίας, ασκείται, διά της αστυνομικής αρχής,μόνο από το κράτος (και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου που και αυτά είναι αποκεντρωμένες καθ’ύλην κρατικές υπηρεσίες) και όχι από ιδιώτες. Μειοψήφησαν οι Σύμβουλοι Φ. Κατζούρος, Αθ. Τσαμπάση, Σ. Ρίζος και Ν. Σακελλαρίου, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν προσκρούει στο Σύνταγμα η ανάθεση ασκήσεως τέτοιου είδους δραστηριοτήτων, όπως αυτές που αναφέρονται από τη διάταξη του άρθρου 45 του νόμου 2218/1994.
Για να δείτε ολόκληρο το κείμενο της απόφασης, πιέστε εδώ.

kostasxan.blogspot.com

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ!

Κι όμως, προσκυνημένοι σαν αυτόν τον απίθανο τύπο όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, αλλά κάνουν και...παρεμβάσεις "για το καλό μας" (περί παράτασης θητείας Παπαδήμου κλπ):

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

- Αλήθεια, τι...απέγιναν όλοι εκείνοι της Νδ που ούρλιαζαν με...ιερή οργή τότε;

- Ο τότε Πρόεδρος της Πόλαν και νυν της Νδ Σαμαράς, έχει σκοπό να βγάλει έστω μια μικρή ανακοίνωση για την μαύρη επέτειο των Ιμίων;
- Ο τότε φανατικός μητσοτακο - νουδούλης Βουλευτής Καρατζαφέρης (ναι καλέ, εκείνος που προήλθε από...παρθενογέννεση!), θα μας πει επιτέλους τι εννοεί όταν λέει ότι "Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ";

(Επίσης, αν...έχει καιρό, ας διοργανώσει έστω μια μικρή ομιλία για τα Ίμια: Ξαναλέμε, ΑΝ έχει καιρό, μιας και είναι απασχολημένος με την κοπή βασιλόπιτας σε καφετέριες και τη βράβευση της...Κοκκίνου, παρουσία Ψινάκη)!

- Μισό λεπτό, δεν τελειώσαμε: Ανάμεσα στους φωνασκούντες βρίσκεται και ο "νεοπατριώτης" Πάνος Καμμένος! Θα μας πείτε...κύριε δυο λόγια για τα Ίμια; Ξέρουμε, πιθανόν να σας χαρακτηρίσουν "φασίστα" και "ακραίο", αλλά εσείς διακατέχεστε από αγνά πατριωτικά αισθήματα...ή κάνουμε λάθος;

Για να σοβαρευτούμε: ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΟΥΝΤΕΣ!hellas-orthodoxy.blogspot.com
 
stoxos.gr

Τι θα γίνει με το θέμα των εργασιακών τις επόμενες μέρες..


Ότι ακούμε και βλέπουμε είναι μια καλά στημένη τραγωδία από τους εργοδοτικούς φορείς ώστε η ΓΣΕΕ να δεχτεί τελικά τις προτάσεις τους. Στην ουσία δηλαδή η Τρόικα έρχεται "απαιτώντας" και καλά τα χειρότερα ώστε γίνουν δεκτά τα λιγότερα χειρότερα.. Παράλληλα προσπαθούν να κερδίζουν έδαφος τόσο ο Παπαδήμος όσο και τα άλλα δυο κόμματα (Ν.Δ - ΛΑΟΣ) ανακηρύσσοντας τους εαυτούς του νικητές στον...
δύσκολο αγώνα εναντία της κακίας τρόικας.. με τους εργαζόμενους να έχουν τελικά λιγότερες απώλειες από όσες η τρόικα απαιτούσε.. Πραγματικά "καραγκιοζιλίκια" για θεατές με χαμηλή νοημοσύνη..


egersis2

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μουΑγαπητοί συνέλληνες,

Έχοντας θέσει ως καταληκτική ημερομηνία την 05η Φεβρουαρίου 2012 για την οποιαδήποτε συμμετοχή σας στην εκ μέρους μας έγερση ΑΓΩΓΗΣ κατά των ανθελλήνων πολιτικών που δρούν ως στρατεύματα κατοχής στα σπλάχνα του Έθνους και αναμένοντας την συμμετοχή όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, της Ελευθερίας μας, της αξιοπρέπειάς μας, των οικογενειών μας, των περιουσιών μας και προπαντός του μέλλοντος των παιδιών μας στα οποία θα δώσουμε λόγο των πράξεών μας, σας καλώ να αντιδράσουμε ΑΜΕΣΑ κατά του επερχόμενου Αρμαγεδώνα.

Οδηγώντας, οι οδαλίσκες των τοκογλύφων, τους Έλληνες στην απόγνωση, ξεχνούν το παράδειγμα της γάτας που, όταν την στριμώχνεις, ορμάει να σου βγάλει τα μάτια. Ας ορμήσουμε λοιπόν καταπάνω τους «να τους βγάλουμε τα μάτια» και ας εφαρμόσουμε την τακτική του πολέμου κατακαίγοντας κάθε πηγή πλουτισμού των τοκογλύφων και να μην περιμένουμε να ζήσουμε τον εφιάλτη του να δούμε στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως να κυματίζουν οι σημαίες της «The Trilateral Commission» Τριμερούς Επιτροπής, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg), των Ιλλουμινάτι και της Νέας Τάξης υπό τα κρωξίματα του όχλου των ανθρωποειδών των Rothschilds of London, Lazar Brothers of Paris, Israel Moses Seif of Italy, Warburg Bros of Hamburg, Lehman Brothers of New York, Kuhn Loeb of New York, Chase Manhattan of New York (Morgan), Goldman Sachs of New York, (που «συμπτωματικά», αυτοί οι οικονομικοί δολοφόνοι, είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή), να ψέλνουν εν χορώ τον επικήδειο του Έθνους μας.

Ο «γιός του αγωγιάτη», ο Δημήτρης Τσοβόλας δήλωνε την 06η Σεπτεμβρίου 1995 το «Πωλείται η Ελλάς». Η διαφορά είναι στο χρόνο του ρήματος κι οι «αδιαπραγμάτευτοι» πωλητές αυτής της συμμορίας μας καλούν να ζήσουμε κάτω από τον σωρό των ερειπίων της ζωής μας, αν αυτή την λένε ζωή.

Αδιαφορώντας διά τις πολιτικές σας πεποιθήσεις αλλά βέβαιοι όντες γιά το ενδιαφέρον σας περί της ιστορικής συνέχειας του Έθνους μας, παρακαλούμε να έχουμε την οιανδήποτε, κατά την κρίση σας, συμμετοχή στην προσπάθειά μας αυτή.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. Φέρνοντας στην μνήμη μας τα λόγια του ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ: «Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου, το Έθνος αυτό, που τόσα έκαμε στην ζωή του, το έξυπνο, το τόσο ανθρώπινο. Για να το φυλάξω από τον θάνατο πρέπει τώρα να το κάμω πεισματάρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας είναι και υπερβολικό το αίσθημα που θέλω να δώσω στους Έλληνες. Μόνον έτσι θα ζήσει το ΕΘΝΟΣ. Σε όποιους με κατηγορούν ή με περιγελούν, γιατί τους κεντρώ το Εθνικό τους αίσθημα και τους μιλώ αποκλειστικά, θα λέγω: Λοιπόν θέλετε να πεθάνει το Έθνος σας; Αν το θέλετε, πέστε το καθαρά, μην κρυβόσαστε.»

Η λύση είναι μία: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ, ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ!

Σας Χαιρετώ,
Οδυσσέας Τηλιγάδας
 
kostasxan.blogspot.com

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ…


«H τρόικα δεν ακούει τίποτα! Έχουν στυλώσει τα πόδια! – Δεν δέχονται καμία από τις προτάσεις των κοινωνικών εταίρων! - Εκβιάζουν για να κλείσει το PSI ζητώντας σκληρά ανταλλάγματα - Eπιμένουν στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού -...
Ζητούν μισθούς ανατολικών χωρών γιατί όπως λένε εδώ είναι πολύ υψηλοί! - Δν δέχθηκαν καν την κοινή πρόταση των εταίρων για πάγωμα μισθών - “ Μειώστε εδώ και τώρα τις επικουρικές”, είπαν στον υπουργό Απασχόλησης» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΟΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ Ακούστε πουλημένα τομάρια, ακούστε ξεχειλωμένες συνειδήσεις, ακούστε υπόδικοι στη συνείδηση του Ελληνικού λαού, ακούστε διεφθαρμένοι των διεφθαρμένων, προδότες των προδοτών… Πετάξτε με τις κλωτσιές έξω από την Ελλάδα τα γουρούνια της Τρόικας και σώστε την τιμή και την αξιοπρέπεια της Ελλάδας… Μαϊμού πρωθυπουργέ Παπαδήμο, μη διανοηθείς να δολοφονήσεις το λαό των Ελλήνων, γιατί η πρώτη κρεμάλα που θα στηθεί στο Σύνταγμα, θα είναι η δικιά σου… ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ… ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!
 Χάρρυ Κλυνν
filologos10 
 
anti-ntp

Σκουπίδια κατὰ Ἤθους!


ΣΗΜΑΙΑ by . Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου | Φιλονόη καὶ φίλοι...
Πόσο πολύ μπορεῖ νά ξεπέσῃ κάποιος; Πόσο πιό ΤΙΠΟΤΑ μπορεῖ νά γίνῃ τό ΤΙΠΟΤΑ; Σκουπίδια ! Αὐτὸ εἶστε! Σκουπίδια!
Μία γυναίκα Ἡρωΐδα σᾶς ἔκανε ὅλους βρὲ ξεφτυλισμένοι σκουπίδια!
Σᾶς ἀπέδειξε μία τόση δὰ δασκαλίτσα μὲ τὴν παραίτησι της, πόσο γελοῖοι, τιποτένιοι, ἀνήθικοι, ξεφτιλισμένοι, ἀνύπαρτκτοι, βολεμένοι καὶ περιττοί εἶστε!
Ἐσεῖς, οἱ συνδικαλισταρᾶδες τοῦ ΤΙΠΟΤΑ! Ἐσεῖς οἱ δημόσιοι ὑπάλληλοι ποὺ φιλήσατε κάθε κατουρημένη ποδιὰ πρὸ κειμένου νὰ βολευτεῖτε! Ἐσεῖς ποὺ γιὰ μίαν θέσι πουλήσατε καὶ τὴν μάνα σας. Ἐσεῖς οἱ ῥαγιᾶδες…
Ποὺ ἀπεργήσατε γιὰ τὰ πάντα, ἀλλὰ ποτὲ γιὰ τὸ ἀνύπαρκτον Ἤθος σας καὶ τὴν κατάντια τῆς Παιδείας.
Ποὺ οὐρλιάξατε μόνον ὅταν πόνεσε ἡ ἄδεια τσέπη σας καὶ ποτὲ γιὰ τὸ παιδί σας ποὺ γινόταν ὑπήκοος!
Ποὺ θυμηθήκατε τὴν Πατρίδα μόνον ὅταν σᾶς ἔπνιξαν τὰ δάνεια κι ὄχι ὅταν οἱ δοσίλογοι ξεπουλοῦσαν τὰ πάντα.
Σκουπίδια! Σκουπίδια βρωμερά! Αὐτὸ εἶστε!
Τὰ ἔχετε βάλει μέ τὴν Μάρω! Ὅλοι οἱ προσκυνημένοι τὰ ἔβαλαν μὲ τὴν Μάρω.
Ἀπὸ τὸν πλέον ὑψηλόβαθμο δημόσιο ὑπάλληλο, ἔως τὸν πιὸ ἄχρηστο δασκαλᾶκο!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ! ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ!

Κτυπᾶτε μωρέ κάτι πού δέν μπορεῖτε νά φθάσετε; Τό ἀνύπαρκτον ΤΙΠΟΤΑ μπορεῖ νά κτυπήσῃ τό ΟΛΟΝ; Δὲν μπορεῖ! Δὲν γίνεται! Δὲν θὰ ἐπιτύχῃ ΠΟΤΕ!
Ἀκόμη κι ἐὰν ὅλα τὰ 7 δις τοῦ πλανήτου ἀποφασίσουν νὰ τὰ βάλουν μὲ τὴν Μάρω, ἀκόμη καὶ τότε νὰ εἶστε σίγουροι πὼς ἡ Μάρω θὰ νικήσῃ! Διότι αὐτὴ ἠ δασκαλίτσα εἶναι τὸ ΟΛΟΝ! Εἶναι ἐδῶ γιὰ νὰ σᾶς καταδείξῃ πὼς μόνον αὐτὴ μπορεῖ νὰ γκρεμίσῃ ὅλο αὐτὸ τὸ σάπιο οἰκοδόμημα ποὺ τόσο προστατεύετε!
Πονᾶτε τόσο ὅσο ἀντέχετε! Γιὰ αὐτὸ εἶστε ἔτσι!
Ἐλπίζετε νὰ ἀλλάξουν πρὸς ὄφελός σας τὰ πάντα! Ἀλλὰ δὲν θὰ ἀλλάξῃ τίποτα! Θὰ χειροτερέψουν τὰ πάντα πρὸ κειμένου νὰ καθαρίσῃ ὁ τόπος ἀπὸ τὴν μπίχλα!
Βρίζετε τοὺς προδότες ἀλλὰ εἶστε συνεργοί τους! Σιωπηλοί, ὑποχθόνιοι, σιχαμεροὶ συνεργοί τους!
Ἡ Μάρω ἔκανε μίαν ἐπανάστασι! Καὶ τὴν ξεκίνησε μόνη της! Καὶ θὰ τὴν τελειώσῃ μόνη της! Τὸ ξέρουμε ὅλοι μας αὐτό!
Τῆς σκότωσαν τὸν σύντροφό της πρὸ μερικῶν μηνῶν. Τόσος πόνος πῶς κατάφερε νά χωρέσῃ στήν τόσο μεγάλη της καρδιά; Μία καρδιὰ φτιαγμένη ἀπὸ Ἔρωτα πλημμύρισε μὲ πόνο καὶ κόντεψε νὰ σβήσῃ!
Τῆς σκοτώσατε ΟΛΟΙ ἐσεῖς τὸν σύντροφό της! Ὄχι μόνον οἰ κεφαλές! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!!! Ὅλα αὐτὰ τὰ σκουπίδια ποὺ ἔχουν κατακλύσει τὴν ζωή μας καὶ τὴν κάνουν νὰ φαίνεται τόσο βρωμερὴ καὶ τρισάθλια!
Τὴν ἄφησαν νηστικὴ καὶ παγωμένη, πιστεύοντας πὼς θὰ τὴν νικήσουν! Ἀλλὰ αὐτὴ δὲν λύγισε. Ὄρθωσε ψηλότερα ἀπὸ κάθε ἄλλην φορὰ τὸ ἀνάστημά της, σᾶς ἔφτυσε καὶ σᾶς πέταξε μίαν παραίτησι στὰ μοῦτρα! Δὲν σᾶς ὑπηρετεῖ πλέον! Δὲν συνεργεῖ στὸ ἔγκλημα! Δὲν σιωπᾶ!
Σᾶς νίκησε μία δασκαλίτσα! Μία τόση δὰ γυναικούλα, ποὺ ὅμως εἶναι πλήρης Ἀνθρωπιᾶς, συνειδητότητος καὶ ὑπευθυνότητος! Μία Μάρω σήκωσε στὴν πλάτη της ὅλη τὴν Ἑλλάδα! Μία μόνον Μάρω! Μόνη της!
Κι ἐσεῖς, ἀν τὶ νὰ σκύψετε μὲ ντροπὴ τὸ κεφάλι, ἀν τὶ νὰ τὴν εὐχαριστήσετε μὲ τὸ βλέμμα σας, ἀν τὶ νὰ τὴν εὐγνωμονεῖτε, τὴν κλωτσήσατε. Τὴν εἰρωνευτήκατε! Τὴν περιπέξατε! Ποιοί; Τά σκουπίδια περιπαίζουν τόν Ἄνθρωπο; Γίνεται; Δὲν γίνεται….
Τῆς ἐπιτίθεστε ὅλοι ἐσεῖς οἱ βολεμένοι, οἱ ἀνύπαρκτοι, οἱ συμβιβασμένοι! Ποιοί; Τά ΤΙΠΟΤΑ;
Ἐσεῖς δέν εἶστε πού φωνάζατε γιά τήν ξεπουλημένη κυβέρνησι; Ἐσεῖς δέν εἶστε πού μιλήσατε γιά Πατρίδα μετά ἀπό τόσες δεκαετίες; Ἐσεῖς δέν εἶστε πού πονέσατε ὅταν σᾶς ἔκοψαν τά ἐπιδόματα;
Σκουπίδια! Αὐτὸ εἶστε! Σκουπίδια! Κάτι λιγότερο ἀπὸ σκουπίδια! Τιποτένιοι!
Νὰ μὴν χάσετε τὴν καρέκλα σας! Τὴν βολή σας! Τὸ ἄραγμα!
«Μὴν χάσω τὴν δουλειά μου, διότι τί θά φᾶνε τά παιδάκια μου;» λέει ὁ ἕνας… Νὰ μὴν τὴν χάσῃς, ἀπαντῶ! Ἀλλὰ βγᾶλε τὸν σκασμό! Θαύμασε καὶ μὴν μιλᾶς! Νοιῶσε εὐγνωμοσύνη, συστολή, σεβασμό, ντροπή… Ἀλλὰ πᾶψε! Δὲν ἔχεις δικαίωμα νὰ μιλᾶς! Πᾶψε διὰ παντός! Εἶσαι αὐτὸς ποὺ εἶσαι, ἀλλὰ δὲν χρειάζεται νὰ τὸ διατυμπανίζῃς! Καταλάβαμε!
«Χρωστάω τὸ σπίτι στὶς τράπεζες»… Λέει ὁ ἄλλος. Τὸ ξέρουμε, ἀπαντῶ. Κανεῖς δὲν σοῦ ζήτησε νὰ πράξῃς τὰ ὅμοια! Κανεῖς! Ἂλλὰ σεβάσου τὸν ἀγώνα τοῦ ἄλλου! Ἐὰν καταφέρουμε νὰ γλυτώσουμε ἀπὸ αὐτὴν τὴν θύελλα, σὲ μία Μάρω θὰ τὸ χρωστᾶς. Μὴν κλοτσᾶς τὸν σωτήρα σου!
«Φοβᾶμαι τὴν πείνα. Φοβᾶμαι τὴν φτώχεια. Φοβᾶμαι τὸ νὰ μὴν μείνω ἄστεγος….» Ὅλοι φοβόμαστε! Ὅλοι! Ἀλλά δέν φοβᾶσαι νά εἶσαι προσκυνημένος; Δέν φοβᾶσαι νά εἶσαι δοῦλος; Δέν φοβᾶσαι νά εἶσαι σάν μίαν ἀρκούδα μέ χαλκά στήν μύτη πού σοῦ βαροῦν τόν ταμπουρᾶ καί χορεύεις; Μόνον τήν πείνα φοβᾶσαι; Τότε πᾶψε… Πᾶψε! Διὰ παντός! Δὲν ἔχεις κανένα δικαίωμα!
Τὸ μπροστάρικο δένδρο τὸ πετροβολοῦν, ἔλεγε κάποτε μία καλὴ φίλη. Τὸ μπροστάρικο δένδρο.
Νὰ θυμᾶστε ὅμως! Ἡ Μάρω (καὶ ἡ κάθε Μάρω) δὲν πρόκειται νὰ παλέψῃ ΠΟΤΕ γιὰ τὰ σκουπίδια! Μόνον γιὰ ἐλευθερία παλεύει!
Ὅταν θὰ φθάσῃ ἡ κρίσιμος ὥρα, τότε ποὺ καὶ πάλι θὰ σέρνεστε στὴν Γῆ, ὡς σιχαμερὰ μιάσματα, καμμία Μάρω δὲν θὰ σᾶς ἁπλώσῃ χέρι βοηθείας! Νὰ τὸ θυμᾶστε.
Κι ἐγώ, ποὺ θὰ εἶμαι δίπλα της, θὰ σᾶς πατήσω κι ἀπό πάνω. Διότι μόνον γιὰ αὐτὸ ἀξίζετε! Τὰ σκουπίδια εἶναι χρήσιμα μόνον γιὰ τὶς χωματερές! Τέλος!
Υ.Γ.1. Ἀναμένω μὲ λαχτάρα τὴν κρίσιμη ὧρα! Αὐτὴν τὴν ὥρα ποὺ ὅλα τὰ σκουπίδια θὰ ξαναγίνουν διὰ παντὸς σκουπίδια!
Υ.Γ.2. Ἔχω γράψει ἀρκετὲς φορὲς πὼς ὅλοι μας ἔχουμε μίαν Μάρω μέσα μας. Μήπως ἔφθασε ὁ καιρός νά τήν ξυπνήσουμε;

hellenicrevenge

To blog του ΔΗΜΟΤΙΚΟY ΣΧΟΛΕΙΟY ΜΕΓΙΣΤΗΣ


To blog του ΔΗΜΟΤΙΚΟY ΣΧΟΛΕΙΟY ΜΕΓΙΣΤΗΣ

 

 

 
 
alexander-hellas.blogspot.com

ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ....


Στα Ίμια συντελέσθηκε Εθνική προδοσία. Τρία παλικάρια του Πολεμικού Ναυτικού έπεσαν νεκρά, ελληνικό μέχρι τότε έδαφος έγινε "γκρίζα ζώνη" όπου δεν μπορούμε να πατήσουμε και κανείς δεν δικάστηκε γι' αυτό το έγκλημα. Με έκπληξη και με οργή, παρακολουθούσαμε όλοι τις εμετικές δηλώσεις του Πάγκαλου για την Σημαία μας, την στρατιωτική ηγεσία να σκύβει το κεφάλι, γιατί οι ξευτιλισμένοι που μας κυβερνούσαν δεν άφησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις να ενεργήσουν όπως έπρεπε. Δεν τηρήθηκε ο στρατιωτικός νόμος και καταπατήθηκε ο στρατιωτικός όρκος.


Ακόμα και σήμερα νιώθουμε οργή. Οργή γιατί δεν πολεμήσαμε. Οργή γιατί προδώθηκε το αίμα αυτών που θυσιάστηκαν. Οργή γιατί χάθηκε αμαχητί αιματοβαμμένη ελληνική γη. Γιατί δεν έκαναν αυτά που επιβαλλόταν από την ιστορία μας, αλλά και από κάθε κανόνα υπεράσπισης εδαφών; Αλλά τι ρωτάω; Όλοι αυτοί από στρατό δεν γνωρίζουν. Όλοι αυτοί που μας κυβερνούν κυκλοφορούν με τα ζουρλόχαρτα στις τσέπες.


Το βράδυ των Ιμίων, ο άνθρωπος-ανέκδοτο, τότε πρωθυπουργός Σημίτης, ρώταγε τον ναύαρχο Λυμπέρη αν είναι σοβαρό πράγμα για τις ένοπλες δυνάμεις να φύγει η Σημαία. Η απάντηση του ναύαρχου ήταν ότι ειναι πάρα πολύ σοβαρό και ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες εμπλοκής. Φυσικά ο ενα μέτρο με τα χέρια στην ανάταση Σημίτης δεν ήξερε καν τι σήμαινε αυτός ο κανόνας και ρώταγε να μάθει. Μάλιστα αποκάλεσε τον ναύαρχο υπερβολικό και συναισθηματικό. Την λύση ήρθε να δωσει η kinder-έκπληξη της τότε κυβέρνησης Πάγκαλος: "Θα πούμε ότι την πήρε ο αέρας!"...


Μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι πολιτικοί δεν θυμώνουν όταν οι κουκουλοφόροι καίνε την Σημαία μας. Μάλιστα ξεδιάντροπα βγαίνουν και λένε ότι οι αναρχικοί είναι φίλοι μας και η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Τους δυσκολεύουμε στα σχέδια που έχουν για την πατρίδα μας. Λένε ότι "οι κανόνες διεθνούς δικαίου δεν επιτρέπουν να μην τα έχουμε καλά με τους τούρκους" και εμείς τους χαλάμε την προσπάθεια ελληνοτουρκικής "φιλίας"... Αλλά λένε ψέμματα. Κανένας κανόνας διεθνούς δικαίου δεν επιβάλλει την απραξία όταν καταπατάται εθνική κυριαρχία. Τους απαντάμε ότι, αν φοράνε παντελόνια, να πάνε να τα πούνε αυτά στους γονείς των νεκρών στα Ίμια και στους γόνεις των αγνοουμένων της Κύπρου μας. Εμείς οι Χρυσαυγίτες φτύνουμε κάθε "κανόνα διεθνούς δικαίου" τους, για το συμφέρον της πατρίδας μας. Εμείς, που κάποιοι προδότες και κάποιοι προσκυνημένοι μας αποκάλουν "ρατσιστές, φασίστες και ακραίους", συνεχίζουμε να θυμόμαστε και να τιμούμε τους πεσόντες της πατρίδας μας.


Η ατολμία και ο τραγικός επίλογος της πολιτικής μας ηγεσίας... "Η Ελληνική κυβέρνηση επέτυχε την απεμπλοκή των Ελληνικών και Τούρκικων δυνάμεων. Θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την πρωτοβουλία και την βοηθειά τους". Μεγάλη καρδιά ο Σημίτης. Μας τη φέρανε και είπαμε και... ευχαριστώ!!

Εμείς δεν το δεχόμαστε. Κάθε επέτειο της τραγικής εκείνης νύχτας, δηλώνουμε ότι δεν ξεχνούμε και ότι δεν συγχωρούμε. Κάθε χρόνο και περισσότεροι.

Βέτα

whitewomenfront.blogspot.com


ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ...
ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ.
ΙΜΙΑ 2012. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

πηγή
katohika.gr

Πως ανοίγουν το δρόμο ακόμα και για επέμβαση ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα

Μόνο μια επανάσταση που θα ανατρέψει τη νυν κυβέρνηση ήσσονος εθνικού φρονήματος δείχνει να μπορεί να εμποδίσει μια νέα εποχή «φραγκοκρατίας», στην οποία οδηγείται η Ελλάδα. Και η οποία επανάσταση για να μην είναι εν συνεχεία αιματηρή, πρέπει να είναι άμεση... 
Μια επανάσταση που μπορεί να ξεκινήσει από την εθνική μας αντιπροσωπεία, με την εθνική αφύπνιση έστω την τελευταία στιγμή των βουλευτών οι οποίοι συμπεριφερόμενοι μέχρι στιγμής ως άξιοι απόγονοι των Τσολάκογλου-Ράλλη-Ζαχαριάδη, οι οποίοι ο καθένας μόνος του διοικούσαν ή επιδίωκαν να τεθεί η χώρα υπό ξένη κυριαρχία, έχουν πει «Ναι σε όλα» μη αντιλαμβανόμενοι έστω και στο ελάχιστο το που σύρουν την Ελλάδα.
Από εκεί και πέρα υπάρχει ο λαός. Ο οποίος μετά την αντίδραση των ετών 2010 και 2011, μοιάζει ηττημένος και μοιρολατρικά αποδεχόμενος την μοίρα του. Όταν κάποτε για το ένα τοις χιλίοις από όλα αυτά που έχουν συμβεί από το 2010 μέχρι σήμερα έπεφταν κυβερνήσεις, τώρα δέχονται πρακτικά αδιαμαρτύρητα να μένουν άνεργοι, πεινασμένοι, χωρίς μέλλον ή με ψίχουλα να προσπαθούν να επιβιώσουν.
Με εξωνημένα ΜΜΕ να προβαίνουν σε «εγκεφαλικές πλύσεις», ανάλογες με αυτές που κάνουν τα ΜΜΕ τύπου Βόρειας Κορέας, έχουν ευνουχιστεί τα όλα τα χαρακτηριστικά της υπερήφανης ελληνικής φυλής
Ήδη οι ξένοι της τρόϊκας ζητούν εφεξής η χώρα να παραχωρήσει απόλυτη προτεραιότητα στην ικανοποίηση του χρέους της και να δεσμευτεί νομικά για αυτό. Αυτή η δέσμευση θα πρέπει να επικυρωθεί από το Κοινοβούλιο. Τα κρατικά έσοδα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πρωτίστως και κυρίως για την εξυπηρέτηση του χρέους και μόνο το υπόλοιπο των εσόδων θα μπορεί να χρησιμοποιείται για να χρηματοδοτήσει βασικές κρατικές ανάγκες!
Αυτό έχει σκοπό να εξασφαλίσει όλους τους πιστωτές ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της μετά το PSI και βέβαια όλα αυτά με βάσει του αγγλικού δικαίου που εφεξής θα διέπει τους όρους τους δανεισμού.
Ενας επίτροπος προϋπολογισμού θα πρέπει να διοριστεί από το Eurogroup με την αποστολή να εξασφαλίζει τον έλεγχο επί του προϋπολογισμού.
Αυτός θα πρέπει να έχει την εξουσία να εφαρμόζει ένα συγκεντρωτικό σύστημα παροχής εκθέσεων και επιτήρησης που θα καλύπτει όλους τους σημαντικούς τομείς δαπανών στον ελληνικό προϋπολογισμό, να ασκεί βέτο σε αποφάσεις οι οποίες δεν συμμορφώνονται με τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν οριστεί από την τρόικα και να εξασφαλίζει το γεγονός ότι η Ελλάδα θα συμμορφώνεται με τον όρο πρώτα να ικανοποιεί τα χρέη της και έπειτα να καλύπτει τις ανάγκες της για δαπάνες.
Το αγγλικό δίκαιο που - κάτι που κανένας δεν έχει θίξει ή κανένας δεν έχει αντιληφθεί μέχρι σήμερα – θεωρητικά ανοίγει το δρόμο στην επέμβαση ακόμα και ξένων ένοπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας.
Δηλαδή μπορεί να υπάρξει επανάληψη των εποχών που τα αγγλικά ή τα γαλλικά πολεμικά απέκλειαν τον Πειραιά, εμποδίζοντας τα σιτοκάραβα να ταϊσουν τον πεινασμένο ελληνικό λαό. Πως θα γίνει αυτό; Μα όταν η Ελλάδα έρθει για μία ακόμα φορά σε πλήρη αδυναμία να πληρώσει τα δάνειά της, ακόμα και τα «κουρεμένα» (κάτι που είναι βέβαιο αφού τα ελλείμματα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και μάλιστα να διευρύνονται ως απόρροια της ακολουθούμενης εξοντωτικής οικονομικής πολιτικής) θα έρθουν οι εντολές κατάσχεσης από τα βρετανικά δικαστήρια.
Στο εξωτερικό θα κατασχεθεί η οποιαδήποτε ελληνική περιουσία (ακίνητα προξενείων, πρεσβειών, δωρεές ομογενών κλπ). Αυτό δεν ισχύει για χώρες όπως οι ΗΠΑ που η νομοθεσία τους δεν επιτρέπει τέτοιες ενέργειες σε βάρος κρατών. Έχει ξαναγίνει κατάσχεση κρατικής περιουσίας με την κρατική περιουσία της Ρωσίας, της Ουκρανίας και άλλων ανατολικών κρατών στην δεκαετία του 1990. Αλλά όλα αυτά καλύπτουν πολύ μικρά ποσά.
Θα εκδοθούν εντολές πληρωμής του χρέους με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου εντός Ελλάδος. Αυτές οι διαταγές πληρωμής θα είναι πρακτικά αδύνατον να ικανοποιηθούν αφού καμία εκτελεστική εξουσία στην Ελλάδα δεν θα κάνει κάτι τέτοιο, ενώ και τα ελληνικά δικαστήρια θα εκδώσουν ακυρωτικές αποφάσεις, οι οποίες όμως δεν θα έχουν καμία ισχύ διεθνώς.
Εδώ λοιπόν ανοίγει ο δρόμος για την επέμβαση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στο εσωτερικό για να επιβάλουν τις αποφάσεις των βρετανικών δικαστηρίων. Θα έχουν απόλυτο δικαίωμα, η ίδια η σημερινή ελληνικη κυβέρνηση θα τους το έχει δώσει. Το αγγλικό δίκαιο προβλέπει ακριβώς αυτό: Την ικανοποίηση του δανειστή-τοκογλύφου με οποιονδήποτε τρόπο και με χρήση όλων των δυνάμεων που μπορεί να κινητοποιήσει ο δανειστής.
Νομίζετε ότι τυχία προσπαθούν να αποδομήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, με φανταστικά πραξικοπήματα, με απολύσεις, με μείωση αμυντικών δαπανών; Ξέρουν ότι μόνο αυτές κρατάνε όρθια την ελλάδα σήμερα. Και αυτές προσπαθούν να "κλαδέψουν" και να χειραγωγήσουν...
Τρελό; Όχι και τόσο. Πριν δύο χρόνια ποιος πίστευε ότι τον πραγματικό πρωθυπουργό της χώρας θα τον έλεγαν Χορστ Ράϊχενμπαχ;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πάμε για πόλεμο! Μας έστειλαν τελεσίγραφο! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Το τελεσίγραφο δημοσιεύθηκε στους Financial Times έχει ως εξής: “Λαμβάνοντας υπόψη την απογοητευτική συμμόρφωσης μέχρι στιγμής, η Ελλάδα θα πρέπει να αποδεχθεί την μετατόπιση δημοσιονομικής κυριαρχίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.”
Αθήνα θα πρέπει επίσης να αναγκαστεί να υιοθετήσει ένα νόμο για την μόνιμη χρήση εισοδημάτων του κράτους προς εξυπηρέτησης του χρέος της “πρώτα απ ‘όλα”.
Η γερμανική κυβέρνηση (!!!) -γράφουν οι FT- ζητά όπως η Ελλάδα παραχωρήσει την κυριαρχία της στην φορολογία και τις δαπάνες του προϋπολογισμού σε έναν “Επίτροπο του προϋπολογισμού” της ευρωζώνης. Το θέτει ως προϋπόθεση για να προχωρήσει σε μια δεύτερη διάσωση με € 130 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με αντίγραφο του αιτηματος που έχουν οι Financial Times.
Αυτό ισοδυναμει με μια εξαιρετική επέκταση συνεχίζουν οι Times του έλεγχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί ενός κράτους μέλους. Ο νέος Επίτροπος θα έχει την εξουσία να ασκήσει βέτο σε δημοσιονομικές αποφάσεις που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, αν δεν ήταν σύμφωνες με τους στόχους που καθορίζονται από δανειστές. Ο νέος διαχειριστής, που θα διορίζεται από άλλους υπουργούς οικονομικών της ευρωζώνης, θα αναλάβει την ευθύνη και την επίβλεψη για όλες τις δαπάνες της ελληνικής κυβέρνησης.
Το γερμανικό σχέδιο, κυκλοφόρησε την Παρασκευή το απόγευμα στα υπουργεία οικονομικών υπουργείων των χωρών της ευρωζώνης που αποτελούν τη λεγόμενη «ομάδα εργασίας του ευρώ»,και υπογραμμίζει την βαθιά δυσπιστίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι και δανειστές της.
Παρά το διορισμό του οικονομολόγου κ. Λουκά Παπαδήμου ως τεχνοκράτης πρωθυπουργός το Νοέμβριο, οι συμπεριφορές απέναντι στην Ελλάδα εντός της ΕΕ συνέχισαν να χειροτερεύουν Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ιδιωτικά δηλώνουν ότι έχει σημειωθεί ελάχιστη κίνηση για μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα υπό τον κ. Παπαδήμο.
Ένας ανώτερος Έλληνας αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι στην Αθήνα ότι αγνοεί το τελεσίγραφο και δεν μπορεί να σχολιάσει. Ένας Γερμανός εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών αρνήθηκε να σχολιάσει.
papaioannou 
hellenicrevenge

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

"Οι φτωχοί βρωμίσανε. Αυτό είναι το παράπονό μου…"Πλούσιοι υπήρχαν πάντα. Και νεόπλουτοι. Και τζάκια και αριστοκράτες και γαλαζοαίματοι και άλλα τέτοια παράσιτα. Προκλητικοί και σνομπ, αιμοσταγείς και ανάλγητοι, μακριά από το «λαουτζίκο» και τα βάσανά του, ματαιόδοξοι και συναισθηματικά ρηχοί. Ήταν σχετικά λίγοι, αλλά τώρα πληθύνανε. Δεν είναι όμως αυτό το πρόβλημά μου (μας).

Και φτωχοί υπήρχαν πάντα. Μη προνομιούχοι γενικότερα. Απλοί και έντιμοι οι περισσότεροι. Προτιμούσαν την αξιοπρέπεια από το χρήμα. Και δεν πουλούσαν την ψυχή τους για να τα οικονομήσουνε. Δουλεύανε σαν σκύλοι κι αν έπιαναν κανα φράγκο είχε καλώς. Ανάμεσά τους βέβαια υπήρχαν και μερικοί λιγότερο απλοί και τελικά καθόλου έντιμοι. Θέλανε να πλουτίσουν. Ποθούσανε τη χλιδή. Θα κάνανε τα πάντα για να «πιάσουν την καλή». Οι πρώτοι λιγοστέψανε επικίνδυνα (είναι είδος προς εξαφάνιση) και οι δεύτεροι πληθύνανε. Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά μου (μας). Το ότι χαλάσανε οι φτωχοί.

Η πλειοψηφία τους θέλει πια να διαφθαρεί. Δεν τους ενδιαφέρει να έχουν το «κούτελο ψηλά», αλλά την τσέπη γεμάτη. Δεν τους νοιάζει να έχουν τη συνείδησή τους αναπαυμένη, αλλά να απαλλαγούν απ’ αυτή. Δεν έχουν σκοπό να κοιμούνται ήσυχοι τη νύχτα, αλλά να κερδίσουν εκατομμύρια, καρέκλες, ένα καλό πήδημα ή (γιατί όχι;) όλα μαζί.

Οι φτωχοί σαπίσανε. Έχω αποδείξεις.


Πάρτε για παράδειγμα κάτι που είχαν πάντα σαν «αποκούμπι». Τη μουσική. Την ελληνική λαϊκή μουσική.

«Αγαπώ τους φουκαράδες
που δεν έχουνε παράδες,
που δεν έχουνε μιά τρύπα για να μπουν.
Κάτι μίζερες ζωούλες,
λιανοτρέμουλες καρδούλες
που γυρεύουνε συγγνώμη που χτυπούν».

Τέτοια τραγούδια δεν γράφονται πια. Γιατί; Ποιος να τα γράψει και ποιος να τα ακούσει;

Ποιος να τα γράψει ρε γαμώτο; Τα τσογλάνια οι σύγχρονοι «τραγουδοποιοί»; Οι λογοκλέπτες; Οι ατάλαντοι, γκλαμουράτοι, καλοζωισμένοι φλώροι; Ποιος να τα τραγουδήσει; Οι κακόφωνες, ζάμπλουτες, κοκαϊνομανείς πουτάνες; Ποιος να τα ακούσει; Το τσουλί που τρώει και τα 500 ευρώ που βγάζει η μάνα του πλένοντας σκάλες, για μαλλί, νύχι, κλάμπινγκ και κινητό; Ή ο εκκολαπτόμενος γιάπης που πατάει στα πτώματα των συναδέλφων του για να κάνει τα 700 μηνιαία ευρώ του 800; Και μη μου πείτε ότι αυτοί είναι εξαιρέσεις. Κανόνας είναι πια!

Ποιος να τα γράψει ρε πούστη μου και ποιος να τα ακούσει;

Παλιά τα τραγούδια γράφονταν από φτωχούς για φτωχούς. Τώρα γράφονται από μπάσταρδους για μπάσταρδους. Τι λένε τα σύγχρονα τραγούδια του κώλου; Τι θέμα έχουν; Με την εξαίρεση ελαχιστότατων περιπτώσεων καταγγελτικής (κυρίως ραπ ή ροκ) μουσικής, το θέμα είναι ένα: το σεξ! Ακόμα κι αν μιλάνε για έρωτα, αυτός είναι τόσο φτιασιδωμένος, τόσο ψεύτικος, τόσο σιλικονούχος που παραπέμπει σε τσόντα. Τα πρωτεία έχει βέβαια η νεοελληνική ποπ, αλλά και στο «λαϊκό» χαίρε βάθος… Λαϊκό τραγούδι σήμερα, ουσιαστικά δεν υφίσταται, αντικαταστάθηκε από τον κύριο Χάιντ, το σκυλάδικο, με κύριο θέμα το ίδιο. Έρωτας να ‘ούμ και κατ’ουσίαν πορνό. Όλο κάτι χιλιοειπωμένοι-τετριμμένοι στίχοι με μικρές παραλλαγές και πανομοιότυπες, συνήθως κλεμμένες μελωδίες. Εκεί που ακούμπαγε ο λαός, ο κοσμάκης παλιότερα, στηρίζεται σήμερα ο υπόκοσμος των εκφυλισμένων νεοελλήνων.

Ποια ήταν η θεματολογία του λαϊκού τραγουδιού παλιότερα; Έρωτας; Φυσικά! Αγνός σαν τους τότε ανθρώπους. Αλλά και φτώχεια. Ανέχεια. Ορφάνια. Ξενιτιά. Γειτονιά. Παρέα. Πατρίδα. Πίστη.

Ποιος να τα γράψει τώρα αυτά και ποιος να τα ακούσει; Οι φτωχοί βρωμίσανε.

Αυτό με τρώει. Αυτό είναι το παράπονό μου…

πηγή
polemosgenel
hellenicrevenge

Σε συναγερμό Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδος: 68 σεισμοί σε 34 ώρες! Σε συναγερμό Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδος: 68 σεισμοί σε 34 ώρες!
Έντονη και ανησυχητική σεισμική δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο τρίγωνο Σαντορίνη, Κρήτη και Ρόδος.
Μόλις τις τελευταίες 34 ώρες έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 68 καταγεγραμμένοι σεισμοί, με αποκορύφωμα τους δύο σεισμούς των 5, 3 ρίχτερ που σημειώθηκαν σήμερα και χθες τα ξημερώματα.
Και η αγωνία των κατοίκων του Νοτιοανατολικού Αιγαίου όσο πάει και εντείνεται…
dienekis480.blogspot.com
 

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Ξυπνα βλάκα δεν είναι εφιάλτης είναι πραγματικότητα


Νιώθεις περήφανος για τους προγόνους σου έλληνα;
Λοιπόν σου έχω νέα… Αυτοί ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ για σένα.


Ντρέπονται γιατί είσαι αδύναμος. Γιατί ανέχεσαι τυράννους.
Ξέρεις Έλληνα τι έκαναν οι προγονοί σου οι Σπαρτιάτες στους αδύναμους; Τους πέταγαν στον Καιάδα.
Ξέρεις τι έκαναν...

σε όποιον αρνούνταν να πολεμήσει ή επέστρεφε από τον πόλεμο ηττημένος; Τον σκότωναν…
Αυτό θα έκαναν και σε εσένα περήφανε έλληνα.
Όταν ήρθαν οι Πέρσες Έλληνα οι προγονοί σου ήταν λίγοι αλλά στάθηκαν αντιμέτωποι, προσπάθησαν. Εσύ έχεις την αριθμητική υπεροχή και πάλι κάθεσαι να σε υποδουλώνουν.

Είσαι δειλός Έλληνα.


Και είσαι δειλός όχι μόνο επειδή φοβάσαι να πολεμήσεις αλλά επειδή φοβάσαι να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος.
Ναι Έλληνα έκανες πολλά λάθη.
Νόμιζες ότι ο καρκίνος των χωρών του τρίτου κόσμου είναι πολύ μακριά από σένα.
Δεν ήξερες ότι ο καρκίνος μεταλλάσσεται και εξαπλώνετε; Το ήξερες. Ήξερες ότι τον καρκίνο πρέπει να τον καταπολεμήσεις στα πρώτα του στάδια. Και τι έκανες; ΤΙΠΟΤΑ. Πως νιώθεις τώρα που ο καρκίνος έχει μπει μέσα στο σπίτι σου και μολύνει τα παιδιά σου?

Όχι απλά δεν έκανες τίποτα άλλα είχες το θράσος να χρίζεις αλήτη όποιον προσπαθούσε να κάνει κάτι. Όσο εσύ είσαι βολεμένος Έλληνα όλα είναι καλά. Έτσι δεν είναι;


Τους ψήφισες ξανά και ξανά Έλληνα γιατί ήλπιζες ότι θα βολέψεις τον γιό σου ή την κόρη. Τι θα τους πεις τώρα; Φυσικά δε θα παραδεχτείς ότι έκανες λάθος, ότι σε κορόιδεψαν, ότι κοίταγες μόνο τον εαυτό σου. Γιατί είπαμε Έλληνα είσαι ΔΕΙΛΟΣ.

Και δε φτάνει που είσαι δειλός, είσαι και βλάκας.


Είσαι βλάκας γιατί ακόμα ελπίζεις. Ελπίζεις ότι θα γίνει ένα θαύμα και θα σωθείς! Αλλά το θαύμα φίλε μου Έλληνα δε γίνεται από μόνο του… Θέλει θυσίες, θέλει να ξεβολευτείς και να αγωνιστείς, χωρίς να ξέρεις αν θα κερδίσεις. Θέλει να πιστέψεις στις δυνάμεις σου.


Τέλος Έλληνα μη φοβάσαι δε θα πεθάνεις στον αγώνα. Δε μπορείς να πεθάνεις Έλληνα γιατί είσαι ήδη ΝΕΚΡΟΣ.
Ναι είσαι νεκρός Έλληνα. Είσαι σαν ζόμπι. Απλά κινείσαι. Χωρίς βούληση και χωρίς σκοπό. Απλά ακολουθείς εντολές και βαδίζεις προς την τελική καταστροφή σου.

networkedblogs

katohika.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΑ ! ! !Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του Ξυπνήστε ρεστην ίδρυση εθνικού, λαϊκού, πατριωτικού κόμματος θα προχωρήσουν οι Δημαράς Καμέννος την ανακοίνωση του οποίου θα κάνουν 19 Φεβρουαρίου.

Οι κύριοι Καμεννος και Δημαράς φάνηκε οτι κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση και απο τις....
δηλώσεις τους για την  αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
 
 alithiastofos.blogspot.com

ΩΠΑ! Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ (CDU) ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!

 

Το δίλημμα του δημοψηφίσματος επαναφέρει με συνέντευξή του στο Spiegel Online o Volke Kauder, επικεφαλής του CDU, του κόμματος της Άγκελα Μέρκελ.

Ξεχνώντας την πρόταση Παπανδρέου τον περασμένο Οκτώβριο για δημοψήφισμα, το οποίο αφού τέθηκε επί τάπητος από τον τότε πρωθυπουργό πυροδότησε τις σφοδρές αντιδράσεις των εταίρων μας και οδήγησε σε ντόμινο πολιτικών εξελίξεων.

«Οι Έλληνες να κάνουν δημοψήφισμα για να αποφασίσουν αν θα μπορούσαν να δεχθούν μία προσωρινή εποπτεία από έναν επίτροπο για μία λειτουργική δημοσιονομική διαχείριση, ή την έξοδό τους από την ευρωζώνη» δήλωσε στο Spiegel Online ο Volke Kauder, επικεφαλής του CDU, κόμματος της Άγκελα Μέρκελ, υπογραμμίζοντας ότι «δε μπορούμε να δίνουμε συνεχώς λεφτά σε μία χώρα που αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για την Ευρώπη, αφού η πρόοδος που σημειώνεται είναι ελάχιστη».

«Καταφέραμε να προασπίσουμε τις άλλες χώρες από τη μετάδοση του ιού της Ελλάδας, αλλά από εδώ και πέρα οι πιέσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες» εκτίμησε ο επικεφαλής του CDU, επισημαίνοντας ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων με τους ιδιώτες κατόχους τους.

stoxos.gr

Δραματικές εξελίξεις – έκτακτη Σύνοδος μόνο για Ελλάδα


Δραματικές είναι οι εξελίξεις για την Ελλάδα και το ελληνικό πρόβλημα το οποίος φαίνεται ότι δεν μπορεί να λυθεί ούτε με το PSI. Οι πληροφορίες από το εξωτερικό κάνουν λόγο για συμφωνία των ισχυρών να προγραμματίσουν έκτακτη σύνοδο κορυφής με αποκλειστικό θέμα την ελληνική οικονομία. Είτε επειδή πιστεύουν ότι η συμφωνία για το κούρεμα δε θα ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα, είτε γιατί οι πιέσεις για νέα, πολύ σκληρά μέτρα δεν αποδίδουν ακόμη, οι Γερμανοί ετοιμάζονται για νέο κύκλο συζητήσεων.
Έχουν αρχίσει ήδη και αντιλαμβάνονται ότι το PSI δε θα καταστήσει βιώσιμο το ελληνικό χρέος και αναζητούν άλλες λύσεις, ακόμη και να αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει.
Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Ολι Ρεν ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερα κεφάλαια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να ληφθούν νέες αποφάσεις σε ξεχωριστή συνεδρίαση. Αυτό σημαίνει ότι η συμφωνία του Οκτωβρίου θα πεταχτεί στο καλάθι των άχρηστων και μια νέα συμφωνία θα πρέπει να προκύψει με τους Ευρωπαίους να βάζουν περισσότερα λεφτά για να σώσουν την Ελλάδα.
Προς επίρρωση των παραπάνω έρχονται και οι πληροφορίες ότι το Βερολίνο εκτιμά ότι η έκθεση της τρόικας δε θα είναι έτοιμη μέχρι τη Δευτέρα.
Οπότε πάμε φουλ για νέα σύνοδο κορυφής, νέο θρίλερ για το μέλλον της Ελλάδας κι ενώ στο εσωτερικό η κατάσταση είναι τραγική. Τόσο στην κοινωνία όσο και στην πολιτική με το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στα όρια της διάλυσης.
Κι επειδή αδιέξοδα δεν υπάρχουν, μην αποκλείσει κανείς ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Σήμερα, εξάλλου, ο Παπαδήμος συγκαλεί έκτακτη διυπουργική σύσκεψη για τη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι να καταγραφούν οι άξονες της νέας δανειακής σύμβασης. Ταυτόχρονα όμως το Μαξίμου επιχειρεί να συμπεριλάβει στην δανειακή και τα μέτρα για τις επικουρικές, τους μισθούς και τις άλλες απαιτήσεις της Τροϊκας και όλα αυτά να τα περάσει μέσα σε αφυκτικά χρονικά πλαίσια.
Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν τι έχει να γίνει στην Βουλή, μετά τα προχθεσινά. Γι αυτό το λόγο το Μαξίμου διαρρέει επίσης ότι θα συγκαλέσει νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών.
Εν τω μεταξύ, το ΔΝΤ διέψευσε τις φήμες ότι θέλει συμμετοχή της ΕΚΤ στο κούρεμα αν και η ίδια η Λαγκάρντ του ζητούσε τις προηγούμενες ημέρες. Εκπρόσωπος του Ταμείου διευκρίνισε ότι δεν ασκούνται  πιέσεις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να δεχτεί μια υποτίμηση για τα ελληνικά ομόλογα που κατέχει.
Για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, είναι σημαντικό  ένα νέο πρόγραμμα να υποστηριχθεί από το συνδυασμό της συμμετοχής του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που θα έχει ως αποτέλεσμα το χρέος να φτάσει στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020“, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση.
Τα χώνει δηλαδή κανονικά στην ΕΚΤ και τον Παπαδήμο, για τα ομόλογα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (θέμα για το οποίο έχουμε γράψει επανειλημμένως)
Κατά τα άλλα μην πείτε ότι δεν προειδοποιήσαμε επανειλημμένως για το αδιέξοδο του PSI, την “εξαφάνιση” της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, το ανεπίλυτο του χρέους χωρίς βαθύτατο κούρεμα και όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα…
Αριστερός Ψάλτης

antinews.gr