Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

155 πρόδωσαν τους Έλληνες, θα τους τιμωρήσει η Ιστορία!


Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου - Λίγα είναι τα ψωμιά σας κύριοι του ΠΑΣΟΚ! Μέχρι εδώ πήγατε! Ψηφίσατε λοιπόν κατά της πατρίδας, ψηφίσατε κατά του έθνους, ψηφίσατε κατά των παιδιών μας. Η Ιστορία θα σας καταγράψει στα μαύρα κατάστιχα της, μιλώντας για τους 155, που λιποψύχησαν. Έχουμε και λέμε: 155, όλοι «πράσινοι» (εκτός μίας γνωστής και μη εξαιρετέας συνοδοιπόρου τους, «σεσημασμένης» νεοφιλελεύθερης), που ξέχασαν ότι είναι Έλληνες, ξέχασαν τους αγώνες του γένους, ξέχασαν πως αποκτήθηκε η Ελευθερία μας, πόσο αίμα χύθηκε γι’ αυτήν. Και αγκάλιασαν τον εθνομηδενισμό και την αρνησιπατρία…
Αποκαρδιωτικό το θέαμα…

Βουλευτές-πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κυβερνητικοί βουλευτές ανίκανοι, ανήμποροι να υψώσουν μια φωνή διαμαρτυρίας, τη φωνή που ύψωσε ένας κυβερνητικός βουλευτής με αναπηρία, που αψήφησε όλους όσους έπεσαν πάνω του για να τον μεταπείσουν.
Η Ιστορία θα καταγράψει την ανδρεία του, θα καταγράψει ότι ανέδειξε τη γύμνια των «συντρόφων» του. Ο Κουρουπλής τόλμησε και είπε ΟΧΙ, σεβάστηκε αυτούς που τον έστειλαν στη Βουλή. Και ο κόσμος ήδη του χαμογελά, γιατί αγαπά τους σθεναρούς, γιατί γνωρίζει ότι την Ιστορία τη γράφουν τα μεγάλα ΟΧΙ.
Το Έθνος σήμερα δάκρυσε. Δάκρυσε για την προδοσία. Δάκρυσε για την αρνησιπατρία. Δάκρυσε για την ανικανότητα. Δάκρυσε για την απανθρωπιά. Δάκρυσε για τη σκληρή και αιματηρή επίθεση των ένστολων πραιτοριανών του συστήματος κατά των Ελλήνων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου. Δάκρυσε για την κατάντια όλων όσων κάποτε μας έλεγαν, ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Δάκρυσε για τις μεθοδεύσεις όσων προεκλογικά πλάνεψαν τον κόσμο, λέγοντας ότι «λεφτά υπάρχουν».
Τώρα μια είναι η ενδεδειγμένη οδός: να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όλοι αυτοί οι οποίοι ψήφισαν αυτό το όνειδος. Και να τιμωρηθούν σκληρά, καθώς βύθισαν τους Έλληνες πολίτες στην απελπισία και υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων γενεών.

Εμείς εδώ και, έχουμε μόνο να πούμε το εξής: η προδοσία δεν θα περάσει. Θα είμαστε εκεί στο προσκλητήριο για νέους εθνικούς αγώνες, για την ανατροπή της χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από τον τόπο.
 
greeknation.blogspot.com/

Πάνε να γιουχάρουν τον Παπανδρέου στη Βουλιαγμένη. Πάει ισχυρή αστυνομική δύναμη....


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εντόπισαν τον Γεώργιο Παπανδρέου στην Βουλιαγμένης και είναι καθόδων 500 μοτοσυκλετιστές με σκοπό να τον γιουχάρουν και να τον προπηλακίσουν....
Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να προστατέψουν τον ΠΡΟΔΟΤΗ!!!
 
helleniclegion.blogspot.com

Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΓράφει η Χαρά Νικοπούλου

”ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ!!”..

ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ..

Η ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠ’ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΦΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΡΟΜΗΝΥΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…
ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ..ΜΙΑΟΥΛΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ..ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ..
ΜΑ ΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ , ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ:
ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ:
”ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΩΡΕ ”ΕΛΛΗΝΕΣ”….ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ???
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΩ ΕΔΩ ΧΑΡΤΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ..
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΗΧΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ??…….
ΜΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ….ΤΕΡΜΑ!!!..ΩΣ ΕΔΩ!!…ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Η ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ..
ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΣΟ ΚΙΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ..ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ:
ΣΗΚΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑ,ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ , ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….
ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕΑ..
ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΔΑΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΣΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ..
ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ….
ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..ΟΝΟΜΑΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ , ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..
”ΑΥΤΟΙ ΣΕΒΑΣΜΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!..
ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..
ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΛΛΑΔΑ…
ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΡΚΟ ΤΑΧΑ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!..
ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΑΙΜΑ ΠΟΤΙΖΕ ΠΑΛΙΑ, ΜΑ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ”..ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ”ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ”!!..
ΚΑΙ ΟΙ 300 ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..
ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ , ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ!!..
ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΥΚΟΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….
ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ..ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ..
”ΠΟΥ ‘ΝΑΙ ΩΡΕ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ??..ΠΟΥ ‘ΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΘΡΕΨΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ??..”ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΨΕ Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ…
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ…ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΑΝ ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΜΜΟ…
ΚΑΙ ΝΑ…ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΡΑΓΙΣΕ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ..ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ…ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΞΕΠΡΟΒΑΛΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..!!!
ΣΤΟΙΧΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΠΟΥ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ..ΚΑΙ ΟΡΙΣΑΝ ΤΗ ΦΑΛΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ!!..ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΠ΄ΤΟ ΧΘΕΣ..ΜΑ ΜΗΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ….
ΔΕ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗ ΣΑΡΙΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡ Ή ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ..
Ο Χ Ι !!!…ΕΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ..ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΤΟ ΧΘΕΣ ,ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ..ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ:
ΣΕ Ε Σ Ε Ν Α Ν Ε Ο Ε Λ Λ Η Ν Α !!!
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ”ΕΛΛΗΝΑ” ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!..
ΕΣΥ ΑΚΥΡΩΣΕΣ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ, ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ..
ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΓΕΡΟΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ!!..
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ,ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ!!….
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΦΤΑΙΧΤΗ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ…..ΔΑΚΡΥΣΑΝ ..ΣΑΝ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΙΧΩΡ , ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!…
Ε Ν Ο Χ Ο Σ !!…ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΩΣ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…!!!!
Ε Ν Ο Χ Ο Σ !!..ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΕΡΕΙΠΙΑ ΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ
Ε Ν Ο Χ Ο Σ !!..ΟΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ…………..
ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ!!…
ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ??
ΠΩΣ ΞΕΓΙΕΛΙΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ..Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ??..
ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ,ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΚΙΑΠ΄ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΗ ΚΙΑΠΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ….:
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ”ΛΕΩΝΙΔΑΣ”!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΛΛΑΔΑΣ!!
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΟΡΙΣΕ ΩΣ ΦΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ!!..
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ..ΔΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ, ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΩΣ ΕΛ-ΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ..ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!!!!……………………………………..
ΜΑ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ..ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:
Ε Σ Σ Ε Τ Α Ι Η Μ Α Ρ !!…ΟΤΕ ΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΗΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΠΟΛΙΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΟΣ ΗΧΗΣΕΤΑΙ ΕΞ ΣΕΙΡΙΟΥ….ΤΟΤΕ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΙΣ ΟΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙΝ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΟΣ………….
ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ..ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ…….

http://antistasi.org

Η ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ ΤΩΝ ΚΑΓΙΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....Όπως βλέπουν όλοι όσοι θέλουν πραγματικά να δουν και όχι να κρύβονται πίσω από τον Γκαίμπελς, οι "ακροδεξιοί τραμπούκοι" που εικονίζονται να συνομιλούν και να "προστατεύονται" από την αστυνομία, είναι τελικά οδηγοί της ΕΘΕΛ οι οποίοι επειδή κρατούσαν Ελληνικές σημαίες, γιαυτό το λόγο δέχτηκαν την επίθεση από πεντακόσιες κουκουλόκοτες λειράτες οι περισσότερες μάλιστα αλλοδαπές εξ αλβανίας που το παίζουν και αναρχικοί στην Ελλάδα ενώ είναι υπερεθνικιστές που προσβλέπουν στο όραμα της Μεγάλης Αλβανίας....

Διακρίνεται πεντακάθαρα ο άσπρος επίδεσμος στο κεφάλι του οδηγού της ΕΘΕΛ ο οποίος τοποθετήθηκε μετά από τραύματα που του κατάφεραν οι κουκουλόκοτες που πάντα βαράνε πεντακόσιες εναντίον πέντε.... Τα δε λοστάρια που κρατούν οι οδηγοί της ΕΘΕΛ τα προμηθεύτηκαν μέσα από το κτίριο που κατέφυγαν για να σωθούν από τα άνανδρα χτυπήματα των κουκουλόκοτων. Μήπως θέλατε να κάτσουν να τους αποτελειώσουν αμαχητί οι κουκουλόκοτες που βαράνε πεντακόσιες μαζί εναντίον πέντε;

Επί τρεις ώρες λοιπόν οι οδηγοί της ΕΘΕΛ πάλευαν για τη ζωή τους εγκλωβισμένοι και ζητούσαν μέσω κινητού από την αστυνομία να τους απεγκλωβίσουν. Έτσι και έγινε. Μία διμοιρία της αστυνομίας πήγε και τους απεγκλώβισε και τους οδήγησαν τελικά στον ασφαλή χώρο του προαυλίου της Βουλής όπως φαίνεται στο βίντεο. Που θέλατε να τους αφήσουν; Στο πλήθος των κουκουλόκοτων που πολιορκούσαν και την διμοιρία;

Και βγαίνουν κάτι αληταράδες όπως οι Μάκηδες των Καγιέν της Εκάλης και λένε ότι οι οδηγοί της ΕΘΕΛ είναι ακροδεξιοί και γράφουν στο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ, ένα περιοδικό που απευθύνεται λέει σε ακροδεξιούς και φασίστες!!! Όπου θέλουν γράφουν ρε μαλάκα Μάκη και λοιπά προοδευτικά ζώα της Εκάλης, θα σου δώσουν και λογαριασμό που γράφουν και τι είναι; Το ζήτημα είναι ότι επειδή κάποιοι κρατούν ελληνικές σημαίες και όχι σημαίες του Τσε Γκεβάρα, γίνονται στόχος κουκουλόκοτων. Αυτό θα έπρεπε να σας απασχολεί γαμημένες μεγαλοδημοσιογραφούλες. Μέσα στην χώρα μας την Ελλάδα, δεν μπορούμε να σηκώνουμε την Ελληνική σημαία; Σάλτα και γαμηθείτε ρε μουνόπανα του αναρχουπερεθνικισμού και της μικροδημοσιογραφίας του Γκαίμπελς. Και οι αλβανικές υπερεθνικιστικές κουκουλόκοτες γράφουν στο INDYMEDIA που είναι παράνομο, γιατί δεν λες κουβέντα και γιαυτές ρε αλήτη ψευτοδαριστερέ της χλιδής ρουφιανοΜάκη;

Συνεχίστε ρε Μάκηδες και Νικολάκηδες έτσι να γίνεστε ρεζίλια, δεν πειράζει, καλό κάνετε στον πατριωτικό χώρο που σύντομα θα έλθει στην Εξουσία και τότε θα δείτε πως πληρώνονται οι φθηνές γκαιμπελίστικες προπαγάνδες σας.  

ygro-pyr.blogspot.com/

Ευτυχώς πέρασε το "Μεσοπρόθεσμο" στην ψωροκώσταινα και σώθηκε η ... Παγκόσμια οικονομία!

Από το ιστολόγιο http://www.epirus-ellas.gr/2011/06/blog-post_1573.html
Του Δημοσθένη Λιακόπουλου.
 Οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο. Υπάρχουν μόνο μερικά κομβικά σημεία, στα οποία, μέσα στο χαμό, πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους "όσοι μπορούν και βλέπουν". Το να λένε τα ελληνικά κανάλια προώθησης της προπαγάνδας και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, ότι αν δεν ψηφιστεί δήθεν το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο, θα πτωχεύσει η Ελλάς, αλλά και η Ευρώπη, πάει κι έρχεται, θα ήταν κατανοητό, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον κόσμο να δεχθεί την απόλυτη οικονομική καταστροφή της χώρας.

Το να λένε όμως, το CNN και το BBC και τα άλλα μέσα προώθησης της προπαγάνδας σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι άν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο στην ψωροκώσταινα, θα καταρεύσει η.....παγκόσμια οικονομία, πάει πολύ, αλλά και μας βάζει σε σκέψεις. Γιατί προωθήθηκε παγκόσμια, σε όλους τους λαούς, η άποψη ότι αν πτωχεύσει η Ελλάδα, θα καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία; Μπορεί, όπως...
 σας είχα πεί από τις 10/6/11, να αναβλήθηκε προσωρινά η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κατάρευση, αλλά ξεκαθαρίστηκε, ότι εφόσον, την προωθούσαν, θα έλεγαν στον παγκόσμιο πληθυσμό ότι φταίνε οι Έλληνες.

Είναι σαν να λέμε δηλαδή, ότι αν κλείσει το τυροπιτάδικο στη γωνία καταρρέει η οικονομία της χώρας. Γιατί λοιπόν τα παγκόσμια λαμόγια προωθούν τέτοια δυσφήμηση μιάς χώρας που δεν παράγει τίποτε, όπου οι συνδικαλιστάδες και οι παράλογα υψηλοί φόροι έχουν διώξει κάθε μονάδα παραγωγής και έχουν κλείσει ή έχουν διώξει σχεδόν κάθε υγιή επιχέιρηση; Μια χώρα που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά στην παγκόσμια οικονομία;

 Τι τους έχει πιάσει με την Ελλάδα; Από που και ως που μας ενέπλεξαν με τη μοίρα όλου του πλανήτη; Γιατί πέρασαν στον παγκόσμιο πληθυσμό το ότι η οικονομία και η μοίρα του εξαρτάται δήθεν από την Ελλάδα; Αυτοί νόμισαν ότι προωθούν το δικό τους σχέδιο. Το σχέδιο δυσφήμισης των Ελλήνων. Το σχέδιο δυσφήμισης του εχθρού τους, όπως μας αποκάλεσε και ο Κίσσινγκερ.

Θέλουν δεν θέλουν όμως προώθησαν το σχέδιο του Θεού και δίδαξαν με την προπαγάνδα τους στους λαούς, ότι η μοίρα τους πράγματι εξαρτάται από τους Έλληνες. Είδατε χθες χαρές και πανηγύρια όλα τα λαμόγια σε Ευρώπη και Αμερική; Ανέβηκαν όλα τα χρηματιστήρια σε όλο τον πλανήτη. Ανέκαμψε το ευρώ. Παγκόσμια λέει ανακούφηση!!!

Άστα να πάνε!!! Κάνανε λέει οι Έλληνες το καθήκον τους και σώθηκε όλος ο πλανήτης!!!!!!!!!!

Μη λέτε ψέματα ρε λαμόγια. Οι Έλληνες δεν το κάνανε ακόμη το καθήκον τους.

Αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα το κάνουν και ο πλανήτης θα σωθεί.

Μετά τιμής Λιακόπουλος Δημοσθένης

liako.gr

 alexander-hellas.blogspot.com

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Νεοελλάδα 2011: αυτή η Ελλάδα πρέπει να γκρεμιστεί


Άθλιοι υποτακτικοί, μισθοφόροι δούλοι του καθεστώτος, αυτό το μήνυμα είναι για εσάς και για την ηγεσία σας. Δεν ντρέπεστε ρε αληταράδες; Δεν ντρέπεστε να υπηρετείτε μια ζωή το σύστημα; Δεν ντρέπεστε να υπακούτε σα σκυλιά στις εντολές των διορισμένων επικεφαλής σας; Τι σας φταίει ο κόσμος ρε; Έχετε μείνει οι τελευταίοι να υπερασπίζεστε τη βουλή και το σύνταγμα. Η οργή του λαού όμως θα σας πνίξει σύντομα. Η αποφασιστικότητα του κόσμου είναι αυτή που θα σας τσακίσει.
 
www.ediktyo.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ! Σε γενική επιφυλακή εδώ και λίγα λεπτά η[ανθελληνικη] αστυνομία!


Η ηγεσία του υπουργείου Δ. Τάξης αποφάσισε να θέσει σε γενική επιφυλακή το προσωπικό της αστυνομίας.Σύμφωνα με πληροφορίες μας αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: πρώτον γιατί έχουν αποφασίσει να «καθαρίσουν» την πλατεία από τους διαδηλωτές με κάθε τρόπο και....
δεύτερον είναι ορατώς ο κίνδυνος να ξαναζήσει η Αθήνα στιγμές σαν αυτές που έζησε με τα… Δεκεμβριανά του 2008 μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

http://www.kentrinews.gr
 alithiastofos.blogspot.com

Οι φασίστες του ΠΑΣΟΚ κάνουν επίδειξη δύναμης για να διαλύσουν κάθε αντίδραση!


Το κατοχικό καθεστώς μετά την  υπερψήφιση του ξεπουλήματος της χώρας αποφάσισε να κάνει επίδειξη ισχύος και να γεμίσει με χημικά όλους τους Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται.
Στόχος τους δεν είναι να διαλύσουν κουκουλοφόρους. Αυτοί πια απροκάλυπτα φαίνεται ποιον εξυπηρετούν. Τα ΜΑΤ τους κοιτάζουν να καταστρέφουν και δεν αντιδρούν. Σκοπός τους είναι να χτυπηθεί αλύπητα το κίνημα της πλατείας, να φοβηθούν όλοι οι οικογενειάρχες που κατέβαιναν στο Σύνταγμα και διαδήλωναν χωρίς να τους ελέγχει το καθεστώς. Δεν θέλουν να ξαναδούν 500.000 Έλληνες να παραμερίζουν τις διαφορές τους και να τους αντιστέκονται…
Χτυπάνε ανθρώπους όχι μόνο στο Σύνταγμα αλλά και σε όλο το κέντρο. Καταγγελίες που έγιναν στα δελτία ειδήσεων αναφέρουν ότι δυνάμεις της αστυνομίας έριξαν χημικά και απείλησαν ανθρώπους που έτρωγαν στον Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι και δεν είχαν πάρει μέρος στις πορείες και τις διαδηλώσεις. Πετούν συνεχώς χημικά στην είσοδο του σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα ενώ ξέρουν ότι εκεί έχει στηθεί πρόχειρο ιατρείο για να περιποιηθεί τους εκατοντάδες τραυματίες.
Αυτό που επιχειρούν σήμερα είναι να δημιουργήσουν τον ίδιο φόβο στους Έλληνες που δημιούργησαν τον Μάιο του 2010 που έκαψαν ζωντανούς τρεις ανθρώπους κι ένα έμβρυο παγώνοντας τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας για ένα χρόνο.
Το φασιστικό καθεστώς που κυβερνά την Ελλάδα θέλει να συνθλίψει κάθε αντίσταση των ελεύθερων πολιτών, να ξεπουλήσει την χώρα και να υποθηκεύσει το αίμα και τον ιδρώτα των μελλοντικών γεννεών στους δανειστές μας.
Αυτό που ζούμε είναι η προδοσία της χώρας από μια φασιστική κυβέρνηση που ελέγχεται από αλλού.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΑΜΠΤΕΣΤΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!
αἰέν ἀριστεύειν

filologos10.wordpress.com

Πώς μετέτρεψαν το Σύνταγμα σε Βαγδάτη - Κωδικός «Να τελειώνουμε με την πλατεία!»Υπερβολική χρήση χημικών, πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, ανεξέλεγκτη και ωμή βία σε βάρος απλών πολιτών και προκλητική ανοχή σε κουκουλοφόρους και ταραξίες… Είναι τα τρία στοιχεία που συνθέτουν το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., που φέρει τον κωδικό «Τελειώστε την πλατεία» και έχει μετατρέψει το σύνταγμα σε Βαγδάτη, διασύροντας τη χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.
35 ημέρες μετά τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων και τα ηχηρά μηνύματα που έστελνε το «κίνημα της πλατείας Συντάγματος», έκαναν την πολιτική ηγεσία του τόπου να πάρει την απόφαση να δώσει τη χαριστική βολή στους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες. Αυτό άλλωστε δείχνει η αλλαγή, κατά 180 μοίρες, στη στάση της Αστυνομίας, που από διακριτικός «επόπτης» των πραγμάτων, μεταβλήθηκε σε επιθετικό καταστολέα, με τη χρήση μάλιστα νέων όπλων.

«Οι εντολές ήταν σαφείς… Η ιστορία με τη ρήψη χημικών και δακρυγόνων είναι μεγάλη» λέει στο protothema.gr μάχιμος αστυνομικός που γνωρίζει το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ των τελευταίων δύο ημερών και προσθέτει: «Το Σύνταγμα έπρεπε να αδειάσει από τους διαδηλωτές και αυτό έπρεπε να γίνει με κάθε τρόπο».
 
Βέβαια, πολλά ερωτήματα προκαλεί και η στάση κάποιων αστυνομικών των ΜΑΤ που, ξεπερνώντας κάθε όριο, πετούν πέτρες κατά διαδηλωτών, ψεκάζουν με χημικά πολίτες στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, χτυπώντας ακόμη και γυναίκες χωρίς λόγο και αφορμή.

Η αρχή των επεισοδίων και η εντολή για να αδειάσει η πλατεία

Οι εντολές που πήραν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ για τη σημερινή συγκέντρωση ήταν τελείως διαφορετικές από αυτές των προηγούμενων ημερών. Μηδενική ανοχή, άμεση χρήση δακρυγόνων και ξύλο, έτσι ώστε να διασπάζονται οι πυρήνες που ενδεχομένως μπορούν να προκαλέσουν επεισόδια. Έτσι, όταν στη 1.30 το μεσημέρι κάποιοι περίεργοι νεαροί με κουκούλες στο κεφάλι εμφανίστηκαν στη λεωφόρο Αμαλίας, το... πάρτι ξεκίνησε!

Για τρεις ολόκληρες ώρες και ενώ μέσα στο Κοινοβούλιο, βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου σχεδίου, οι πολίτες δεν μπορούσαν να πλησιάσουν στην περιοχή του Συντάγματος, καθώς διεξάγονταν οδομαχίες και πετροπόλεμος μεταξύ ανδρών των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων.

Μια εικόνα που θύμιζε θέατρο παραλόγου, αφού οι αστυνομικοί έδειχναν να «παίζουν» με τους κουκουλοφόρους μέχρι τις 4.30 το απόγευμα, όπου πήραν εντολή να αδειάσουν το Σύνταγμα. Διμοιρίες των ΜΑΤ κύκλωσαν την πλατεία, διώχνοντας τους πολίτες προς τα γύρω στενά, χρησιμοποιώντας χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ενώ δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάζει τόσο στη λεωφόρο Αμαλίας όσο και την πλατεία Συντάγματος.

Από τις 6.30 και μετά, τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν και οι τόνοι να πέφτουν… Αξίζει δε να τονιστεί πως σήμερα περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών μετείχαν στην επιχείρηση «Καθαρίστε την πλατεία».


Πηγή
 
helleniclegion.blogspot.com

Νέα χρηματοδότηση του Soros στους άπλυτους!

Προφανώς μπήκε η νέα δόση από τα foundation of soros στα ταμεία του indymedia και έτσι προχτες Δευτέρα στις 22:15 φωνάζοντας τα orks «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» μοίρασαν αυτό το έντυπο στο Σύνταγμα.πηγή : αναγνώστης

hellenicrevenge.blogspot.com

Ξεκινάμε Ανένταχτο αγώνα κατά της χούντας Παπανδρέου


Μετά και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, που εξασφαλίζει την μακροπρόθεσμη υποδούλωση της χώρας, έπεσαν οι μάσκες. Ξεκαθάρισε το τοπίο και ξεχώρισε η ήρα από το σιτάρι. Ο κάθε κατεργάρης στην πάγκο του (βλ. βουλευτές, υπουργούς και παράκεντρα εξουσίας), αντιμέτωπος με τις ευθύνες του απέναντι στους πολίτες.

Η στάση και η θέληση των Ελλήνων βουλευτών ήταν απολύτως σαφής και οριζοντίως και καθέτως αντίθετη στον ενταφιασμό της χώρας από μία συμμορία ανήθικων πολιτικών, που προτίμησαν να υποκύψουν σε εκβιασμούς (τι «έγραψε» άραγε το βαλιτσάκι της ΕΥΠ, πέρα από τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες;) και να καταδικάσουν έναν ολόκληρο λαό στην ανέχεια και την μετατροπή της χώρας σε μπανανία και χώρο διάθεσης των πάντων, στο όνομα της αποπληρωμής ενός χρέους που ποτέ δεν ερευνήθηκε, ποτέ δεν γνωστοποιήθηκε και για το οποίο ποτέ δεν ρωτήθηκε ο καλοπληρωτής λαός εάν επιθυμεί να το πληρώσει…

Από σήμερα, οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πως η χώρα τους κυβερνάται από μία πολιτική – οικονομική δικτατορία, πως οι αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον παίρνονται αλλού και τέλος, πως οι πολίτες μετατρέπονται σε απλούς αριθμούς που θα ελέγχονται στατιστικά…!

Από σήμερα, υποχρέωση του κάθε Έλληνα είναι να αντιδράσει και να ρίξει την χούντα του Παπανδρέου, να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλους όσους συμμετείχαν στην πώληση της πατρίδας μας, της Ελλάδας.

Η χούντα Παπανδρέου θα γνωρίσει την τραγικότητα της μοίρας που επεφύλαξε για την Ελλάδα. Και δεν θα υπάρχουν αιτιολογικά, κανένα, και για όσους συνείργησαν για την στήριξη και παράνομη παραμονή της στην εξουσία (βλ. αξιωματικούς της Αστυνομίας, άνδρες των ΜΑΤ, δικαστές και δημ. Υπαλλήλους που θα τρέξουν να προσεταιρισθούν στο καθεστώς Παπανδρέου). Οποιαδήποτε μελλοντική δήλωση των υπευθύνων πως δεν γνώριζαν, πως τους κορόιδεψαν, πως δεν ήξεραν… δεν θα αποτελεί δικαιολογία για το χάος στο οποίο ρίχνουν την χώρα…

Η τιμωρία του λαού θα είναι σκληρή και παραδειγματική απέναντι σε όσους τόλμησαν να τον μετατρέψουν σε εμπόρευμα προς πώληση στα παζάρια του διεθνισμού προς όφελος των τραπεζιτών. Από δω και στο εξής θα καταγράφονται συμπεριφορές και πρόσωπα, που ενέργησαν ή θα ενεργούν ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών.

Κανένα έλεος στους πωλητές της πατρίδας μας. Κανένα…

kostasxan.blogspot.com

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣΡαγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣragousis@pasok.gr
Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www.prosperityunbound.com
Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx
Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.mayatsoclis.gr
Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/c108a135-0b26-4189-a797-7431fd708bf4
Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος Α’ ΑΘΗΝΩΝkskan@pasok.gr
Διαμαντοπούλου Δημητρίου ‘Αννα Α’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.diamantopoulou.gr
Παπουτσής Δημητρίου Χρήστος Α’ ΑΘΗΝΩΝpapoutsi@otenet.gr
Αλευράς Γεωργίου Αθανάσιος (Νάσος) Α’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.alevras.gr
Τσούρας Αγγέλου Αθανάσιος Α’ ΑΘΗΝΩΝatsouras@otenet.gr
Κουβέλης Σταύρου Σπυρίδων Α’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.spyroskouvelis.gr
Οικονόμου Σπυρίδωνα Παντελής Α’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.poikonomou.gr
Ζούνη Λάμπρου Παναγιώτα (Πέμη) Α’ ΑΘΗΝΩΝpemizouni@gmail.com
Λοβέρδος Νικολάου Ανδρέας Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.loverdos.gr
Χρυσοχοϊδης Βασιλείου Μιχαήλ Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.chrisochoidis.gr
Κατσέλη Πελοπίδα Λουκία-Ταρσίτσα (Λούκα) Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.loukakatseli.gr
Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.apkaklamanis.gr
Αποστολάκη Γεωργίου Ελένη-Μαρία (Μιλένα) Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.apostolakimilena.gr
Ανδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης) Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.mimis.gr
Ξενογιαννακοπούλου Διονυσίου Μαρία – Ελίζα (Μαριλίζα) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.xenogiannakopoulou.gr
Ευθυμίου Δημητρίου Πέτρος Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.petrosefthymiou.gr
Παπανδρέου Ανδρέα Βασιλική (Βάσω) Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.vpapandreou.gr/
Χυτήρης Γερασίμου Τηλέμαχος Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.hitiris.gr
Κουτρουμάνης Σπυρίδωνος Γεώργιος Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.koutroumanis.gr
Νταλάρα Γεωργίου Άννα Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.annadalara.gr
Γείτονας Ιωάννη Κωνσταντίνος Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.gitonas.gr
Παπαϊωάννου Ηλία Μιλτιάδης Β’ ΑΘΗΝΩΝpapmilt@otenet.gr, mpapaioannou@parliament.gr
Βούρος Στεφάνου Ιωάννης Β’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.giannisvouros.gr
Χαραλαμπόπουλος Ιωάννη Γεώργιος-Ερνέστος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.haralabopoulos.gr
Πρωτόπαπας Ιωάννη Χρήστος Β’ ΑΘΗΝΩΝpolxprot@otenet.gr
Μίχος Σπυρίδωνος Λάμπρος Β’ ΑΘΗΝΩΝlabmichos@gmail.com
Μωραϊτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος) ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ http://www.moraitisthanos.gr
Μακρυπίδης Διονυσίου Ανδρέας ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣmakrypidis@makrypidis.gr
Γιαννακά Δημητρίου Σοφία ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣhttp://www.giannaka.gr
Μανιάτης Αναστασίου Ιωάννης ΑΡΓΟΛΙΔΟΣhttp://www.maniatisy.gr/
Ρέππας Παναγιώτη Δημήτριος ΑΡΚΑΔΙΑΣhttp://www.dimitrisreppas.gr
Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας ΑΡΚΑΔΙΑΣ http://www.odysseasnet.gr
Τσιρώνης Μιχαήλ Δημήτριος ΑΡΤΗΣhttp://www.dtsironis.gr
Στασινός Σωτηρίου Παύλος ΑΡΤΗΣp.stasinos@parliament.gr
Παπανδρέου Ανδρέα Γιώργος ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο)gpapandreou@parliament.gr
Χριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.christofilopoulou.gr
Πάγκαλος Γεωργίου Θεόδωρος ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο)http://www.pangalos.gr
Ασπραδάκης Μιχαήλ Παντελεήμων (Παντελής) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.aspradakis.gr
Βρεττός Σπυρίδωνος Κωνσταντίνος (Ντίνος) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.dinosvrettos.gr/
Κατσιφάρας Ιωάννη Απόστολος ΑΧΑΪΑΣhttp://www.katsifaras.gr
Σπηλιόπουλος Γεωργίου Κωνσταντίνος ΑΧΑΪΑΣhttp://www.kspiliopoulos.gr
Παπαδόπουλος Ιωάννη Αθανάσιος ΑΧΑΪΑΣhttp://www.athanpapadopoulos.gr
Τριανταφυλλόπουλος Θεοδώρου Ανδρέας ΑΧΑΪΑΣhttp://www.triantafillopoulos.gr/
Τόγιας Ιωάννη Βασίλειος ΒΟΙΩΤΙΑΣ togias@parliament.gr
Τσόνογλου -Βυλλιώτη Παράσχου Βασιλική ΒΟΙΩΤΙΑΣtsonoglou@hotmail.com
Αγάτσα Αριστείδη Αριάδνη ΒΟΙΩΤΙΑΣhttp://www.ariaagatsa.gr
Χαντάβας Αριστοτέλη Αθανάσιος ΓΡΕΒΕΝΩΝhttp://www.chantavas.gr
Αηδόνης Ευαγγέλου Χρήστος ΔΡΑΜΑΣ xristos@aidonis.gr
Κεφαλίδου Δημητρίου Χαρούλα (Χαρά) ΔΡΑΜΑΣx.kefalidou@parliament.gr
Κρεμαστινός Θωμά Δημήτριος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥkremastinos@parliament.gr, kremastinos@gmail.com
Νικητιάδης Νικολάου Γεώργιος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥnikitiades@parliament.gr
Ζωίδης Ηλία Νικόλαος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ http://www.nikos-zoidis.gr
Κουσουρνάς Γεωργίου Ευστάθιος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥhttp://vo.pasok.gr/kousournas
Ντόλιος Πασχάλη Γεώργιος ΕΒΡΟΥ gntolios@parliament.gr
Ρενταρή – Τέντε Νικολάου Όλγα ΕΒΡΟΥhttp://olgarentari.wordpress.com/
Τσιαούση Παναγιώτη Ελένη ΕΒΡΟΥhttp://www.tsiaousieleni.gr/
Περλεπέ – Σηφουνάκη Αγγέλου Αικατερίνη ΕΥΒΟΙΑΣhttp://www.perlepe.gr
Κεδίκογλου Άγγελου Συμεών ΕΥΒΟΙΑΣhttp://www.symeonkedikoglou.gr
Καρανίκας Δημητρίου Ηλίας ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣhttp://www.karanikasilias.gr
Βαρβαρίγος Αντωνίου Δημήτριος ΖΑΚΥΝΘΟΥzak@parliament.gr , ppab@otenet.gr
Κατρίνης Ιωάννη Μιχαήλ ΗΛΕΙΑΣ http://www.katrinis.gr
Κουτσούκος Δημητρίου Γιάννης ΗΛΕΙΑΣj.koutsoukos@parliament.gr
Αντωνακόπουλος Γεωργίου Παναγιώτης ΗΛΕΙΑΣantonakopoulostakis@gmail.com
Δημητρουλόπουλος Πανταζή Παναγιώτης (Τάκης) ΗΛΕΙΑΣ http://vo.pasok.gr/takisdimitroulopoulos
Σιδηρόπουλος Γεωργίου Αναστάσιος ΗΜΑΘΙΑΣ
Γικόνογλου Μόσχου Αθανάσιος ΗΜΑΘΙΑΣ
Τόλκας Χαραλάμπους Άγγελος ΗΜΑΘΙΑΣ info@tolkas.gr
Κεγκέρογλου Αλεξάνδρου Βασίλειος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥhttp://www.kegeroglou.gr
Αρναουτάκης Φωκίωνος Σταύρος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥhttp://www.arnaoutakis.gr
Παρασύρης Γεωργίου Φραγκίσκος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥhttp://www.fparasiris.gr
Στρατάκης Σοφοκλή Εμμανουήλ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥhttp://www.mstratakis.gr/
Σκραφνάκη Γρηγορίου Μαρία ΗΡΑΚΛΕΙΟΥinfo@mskrafnaki.gr
Κατσούρας Σπυρίδωνα Χρήστος ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣhttp://www.katsouras.gr
Βενιζέλος Βασιλείου Ευάγγελος Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣhttp://www.evenizelos.gr
Καστανίδης Γεωργίου Χαράλαμπος Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣhttp://www.kastanidisharis.gr
Αράπογλου Ανέστη Χρυσή Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣchrysaar@otenet.gr
Μαγκριώτης Αστερίου Ιωάννης Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣhttp://www.magriotis.blogspot.com
Καϊλή Aλεξάνδρου Ευδοξία-Εύα Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣhttp://www.evakaili.gr
Βούγιας Αλεξάνδρου Σπυρίδων Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣhttp://www.vougias.gr
Ρομπόπουλος Αποστόλου Θωμάς Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣhttp://www.thomasrobopoulos.gr
Γερανίδης Θεοδώρου Βασίλειος Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣgeranidis@parliament.gr, geranidi@athserv.otenet.gr
Αρβανιτίδης Πέτρου Γεώργιος Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣhttp://www.garvanitidis.gr
Παντούλας Χρήστου Μιχαήλ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝpandoulas@parliament.gr
Αργύρης Ιωάννη Ευάγγελος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝhttp://www.eargiris.gr
Οικονόμου Σωκράτη Αθανάσιος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝhttp://www.thanasisoikonomou.gr
Τιμοσίδης Ιωάννη Μιχαήλ ΚΑΒΑΛΑΣhttp://www.timosidis.gr
Παπουτσής Πασχάλη Δημήτριος ΚΑΒΑΛΑΣhttp://www.dpapoutsis.gr
Εμινίδης Κωνσταντίνου Σάββας ΚΑΒΑΛΑΣhttp://vo.pasok.gr/savvaseminidis/
Ρόβλιας Χρήστου Κωνσταντίνος ΚΑΡΔΙΤΣΗΣhttp://www.rovlias.gr
Σαλαγιάννης Βασιλείου Νικόλαος ΚΑΡΔΙΤΣΗΣhttp://www.Salagiannis.gr
Θεοχάρη Αριστοτέλη Μαρία ΚΑΡΔΙΤΣΗΣmtheoxar@otenet.gr
Πετσάλνικος Ιωάννη Φίλιππος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣhttp://www.petsalnikos.gr
Γκερέκου Ιωάννη Αγγελική (‘Αντζελα) ΚΕΡΚΥΡΑΣhttp://www.gerekou.gr
Μοσχόπουλος Αγαθαγγέλου Σπυρίδωνας ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Φλωρίδης Διαμαντή Γεώργιος ΚΙΛΚΙΣhttp://www.floridis.gr
Παραστατίδης Σωκράτη Θεόδωρος ΚΙΛΚΙΣth.parastatidis@parliament.gr
Κουκουλόπουλος Δημητρίου Παρασκευάς ΚΟΖΑΝΗΣhttp://www.koukoulopoulos.gr
Αθανασιάδης Θεοδώρου Αλέξανδρος ΚΟΖΑΝΗΣathan8@otenet.gr
Βλατής Νικολάου Ιωάννης ΚΟΖΑΝΗΣ http://www.vlatis.gr
Μπεγλίτης Ανδρέα Παναγιώτης ΚΟΡΙΝΘΙΑΣhttp://www.beglitis.gr
Φαρμάκη-Γκέκη Γεωργίου Αικατερίνη ΚΟΡΙΝΘΙΑΣhttp://www.kfarmaki.gr
Μανωλάκης Χρήστου Άγγελος ΚΟΡΙΝΘΙΑΣhttp://www.manolakis.gr
Ρήγας Θεοφάνη Παναγιώτης ΚΥΚΛΑΔΩΝhttp://www.prigas.gr
Παπαμανώλης Νικολάου Γεώργιος ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Γρηγοράκος Γεωργίου Λεωνίδας ΛΑΚΩΝΙΑΣhttp://www.grigorakos.gr
‘Εξαρχος Θεοδώρου Βασίλειος ΛΑΡΙΣΗΣhttp://vo.pasok.gr/eksarxos
Σαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος ΛΑΡΙΣΗΣphilippos@sachinidis.gr
Νασιώκας Παναγιώτη Έκτορας ΛΑΡΙΣΗΣhttp://www.nasiokas.gr
Καρχιμάκης Ελευθερίου Μιχαήλ ΛΑΣΙΘΙΟΥhttp://www.karximakis.gr
Σηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος ΛΕΣΒΟΥhttp://www.sifounakis.gr
Μαργέλης Νικολάου Σπυροπάνος ΛΕΥΚΑΔΟΣsmargelis@parliament.gr margelis@otenet.gr
Καρτάλης Ιωάννη Κωνσταντίνος ΜΑΓΝΗΣΙΑΣgrafeio1@kkartalis.gr
Ζήση Αθανασίου Ροδούλα ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ zisi@parliament.gr ,rodzissi@otenet.gr
Κουσελάς Ηλία Δημήτριος ΜΕΣΣΗΝΙΑΣhttp://kouselas.parliament.gr
Γιαννακοπούλου Ιωάννη Κωνσταντίνα (Νάντια) ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ http://www.nadiagiannakopoulou.gr
Βουδούρης Γεωργίου Οδυσσέας ΜΕΣΣΗΝΙΑΣhttp://www.odysseas-voudouris.gr
Μάντατζη Μουχάμερ Τσετίν ΞΑΝΘΗΣmantatzi@parliament.gr , mantatzi.tsetin@gmail.com
Ξυνίδης Γεωργίου Σωκράτης ΞΑΝΘΗΣ s.xinidis@gmail.com ,s.xynidis@parliament.gr
Καρύδης Μιχαήλ Δημήτριος Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣhttp://www.karydis.com.gr
Μπεντενιώτης Ανάργυρου Εμμανουήλ Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣmpenteniotis@parliament.gr
Νιώτης Δημητρίου Γρηγόριος Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣniotis@ath.forthnet.gr , niotis@parliament.gr
Λιντζέρης Γεωργίου Δημήτριος Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣhttp://www.lintzeris.gr/
Διαμαντίδης Δημητρίου Ιωάννης Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣhttp://www.gdiamantidis.gr/
Τζάκρη Εμμανουήλ Θεοδώρα ΠΕΛΛΗΣ http://www.tzakri.gr
Θεοδωρίδης Ιωάννη Ηλίας ΠΕΛΛΗΣilias_theodoridis@hotmail.com
Γιουματζίδης Μελετίου Βασίλειος ΠΕΛΛΗΣvasgiouma@gmail.com
Αμοιρίδης Παναγιώτη Ιωάννης ΠΙΕΡΙΑΣ www.g-amoiridis.gr
Παπαγεωργίου Ανδρέα Αθανάσιος ΠΙΕΡΙΑΣhttp://www.thpapageorgiou.gr
Μίχου Κωνσταντίνου Μαρία ΠΙΕΡΙΑΣhttp://www.mariamixou.gr
Όθωνας Όθωνα Εμμανουήλ ΡΕΘΥΜΝΗΣ http://www.m-othonas.gr
Χατζή Οσμάν Ραήφ Αχμέτ ΡΟΔΟΠΗΣahmet.haciosman@gmail.com
Πεταλωτής Στυλιανού Γεώργιος ΡΟΔΟΠΗΣstigeo@otenet.gr , giorgos_petalotis@parliament.gr
Βαρδίκος Χαραλάμπους Πυθαγόρας ΣΑΜΟΥwww.pvardikos.gr
Μπόλαρης Ηλία Μάρκος ΣΕΡΡΩΝ http://www.bolaris.gr
Κουτμερίδης Θεοδώρου Ευστάθιος ΣΕΡΡΩΝhttp://www.koutmeridis.gr
Τζελέπης Γεωργίου Μιχαήλ ΣΕΡΡΩΝ http://www.tzelepis.net
Χάϊδος Ιωάννη Χρήστος ΤΡΙΚΑΛΩΝ http://www.chaidos.gr
Μαγκούφης Ευθυμίου Χρήστος ΤΡΙΚΑΛΩΝch.magoufis@parliament.gr
Μερεντίτη Δημητρίου Αθανασία (Σούλα) ΤΡΙΚΑΛΩΝhttp://www.merentiti.gr
Τσώνης Αθανασίου Νικόλαος ΦΘΙΩΤΙΔΑΣhttp://nikostsonis.blogspot.com
Αντωνίου Νικολάου Αντωνία (Τόνια) ΦΘΙΩΤΙΔΑΣhttp://www.toniaantoniou.gr
Μπατζελή Γεωργίου Αικατερίνη ΦΘΙΩΤΙΔΑΣhttp://www.kbatzeli.gr
Παπαθανάση Κωνσταντίνου Αφροδίτη ΦΩΚΙΔΟΣafropapathanasi@yahoo.gr , papathanasi@parliament.gr
Δριβελέγκας Κωνσταντίνου Ιωάννης ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣgdriv10@otenet.gr
Λαφαζάνης Γεωργίου Αργύριος ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣhttp://argirislafazanis.blogspot.com/
Δαμιανάκης Νικολάου Ευτύχιος ΧΑΝΙΩΝedamianakis@otenet.gr
Σκουλάκης Γεωργίου Εμμανουήλ ΧΑΝΙΩΝhttp://skoulakis.blogspot.com
Βαλυράκης Ιωαν. Ιωσήφ ΧΑΝΙΩΝ http://www.valirakis.gr
Τσουρή Στεφάνου Ελπίδα ΧΙΟΥ http://www.tsouri.gr
ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ (διεγράφη)
Ελισάβετ (Έλσα) Δημητρίου Παπαδημητρίου. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΡΟΝ (ηθελαν αν πουν ναι, αλλά…)
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Τηλ: (+30) 210 9000000 Fax: (+30) 210 9000100)
Ντόρα Μπακογιάννη.
Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Λευτέρης Αυγενάκης.
Κώστας Κιλτίδης.
Γιώργος Κοντογιάννης.